Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bila je subota dogovorio sam se sa prijateljima da navečer izađemo u neki klub da vidimo kakvih ženskih ima i popijemo koje piće standardna priča.
Noć je pala našli smo se svi nitko od prijatelja nije odustao da neće ići.
Šetali smo ulicom i gledali gdje je najbolji klub , ušli smo u jedan i čim sam ušao sudario sam se sa jednom curom i odmah me je uhvatila da plešem sa njom.
Prijatelji su ostali ukipljeni tako lako već a zatim su rekli da idu obić ovaj cijeli klub da vidi kakvi ženskim ima rekao sam uredu i počeo plesati s tom curom.
Plesao sam s tom curom bila je mrtva pjana nije samo ona već skoro svi i tako dok smo plesali uzela je moju ruku i stavila sebi na pičku ostao sam iznenađen sklonio sam ruku a ona je opet stavila.
Vidjevši da je to njoj u sklopu plesa počeo sam je trljati po pički i nastavio plesati a onda se okrenula i vrtila guzicom prema meni ja sam se pribio uz njezinu guzici i počeo trljati ona je mješala guzicom samo tako.
Druga muzika je počela svirati odustala od plesa i rekao sam joj šta je bilo a onda mi je rekla sjedi tamo na kauč poslušao sam je sjeo sam a potom je ona sjela na mene uhvatio sam je za guzove i počeli smo se žestoko žvaliti lizali smo se jezicima nenormalno osjetio sam taj alkohol iz njezinih usta.
A onda se okrenula leđima preme meni tako sjela i počela trljati uz savršenu muziku .
Rekao sam sebe moram da je kresne uhvatio sam je za ruku onako pjanu i otišao do wc u međevremenu vidio sam prijatelje s nekim curama vidjevši mene kako nju vučem za ruku i otvaram vrata od wc rekli su svaka čast.
Ušli smo odmah sam zatvorio vrata i zaključao ona se naguzila i ono droljasto rekla da je jebem počela se skidati ja sam na sekundu skinuo skinuo svoje hlače i počeo je zguza jebati , vrištala je samo tako što me je još više uzbuđivalo da još jača je jebem nije mogla biti na nogama pa smo pali na pod.
Stavio joj sam ga usta i jebao je usta stenjala je gušila se ali se vidi da joj nije prvi put a zatim sam joj svršio usta zagrcala se ali ga nije vadila , držala ga je petnaest sekundi tako htjela je svaku kap sperme pokupit a zatim ga je izvadila i glavić polizala i jaja da se ohlade malo.
Na brzinu sam se obukao ostavio nju onako golu otvorio vrata od wc i vidio jednog prijatelja da se žvali već sa nekom i ja sam njemu čestito.
A onda ova moja što sam je jebao nije mi dala mira htjela je da opet plešemo a ja se mislim dolazit ću češće ovdje možda neka druga bude.
Prijatelji su htjeli da idu već su umorni bili mantalo im se i ušli su ravno u krevet meni ova cura nije dala što je prijateljima bilo drago i govorili su e neka te tu , oni su otišli vidjevši da moram biti s njom pitao sam je da malo prošetamo ništao o njoj nisam znao a guzio sam je tek dok smo šetali saznao sam da se zove ivana.
I tako dok smo šetali sjeli smo na neku klupu nije bilo žive duše mrkli mrak uhvatila me je za vrat i počela me ljubiti mazili smo se što je mom kurcu nije puno trebalo da se nadigne opet smo isprobali zguza uhvatio sam je čvrsto za struk i rekao nećeš me pustit dok nedobiješ svoje dok sam ga nabijao trljao sam joj pičku svršavala je nenormalno a onda sam rekao sada je mene red izvadio sam ga i po licu joj svršio nije više mogla govorit ali ipak je imala snage da kaže sutra ćemo ponoviti

Novo otkrivena strast
Prvi seks