Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Jagode sa šlagom

Otvorila je hladnjak i zadovoljno promotrila njegovu osvjetljenu, dobro popunjenu unutrašnjost. Raskoš, prava pravcata orgija hrane. Osjetila je kako joj rastu zazubice od same pomisli na sve mogućnosti koje se pružaju ako namirnice znaš upotrijebiti kako treba, ako imaš dovoljno mašte. Nije mislila na kulinarsku, gurmansku varijantu upotrebe, već na nešto puno maštovitije. Zadovoljno je cmoknula jezikom i zatvorila hladnjak. Uzbuđenje u njoj je raslo, sve je bilo savršeno spremno, samo još da sebe pripremi za večerašnju zabavu.

Poluuzbuđena, krenula je u kupaonicu, pustila vodu u kadu i dodala dvostruku količinu mirisnih soli. Zrak se ispunio mirisom orhideja, veliko ogledalo zamaglilo se od pare, pa se promatrala kroz zamagljenu površinu. Krupne grudi prkosno su i ponosno krasile njezin prednji dio; nisu imale tendenciju stremljenja prema pupku, već su veselo stršale prema naprijed, usprkos svojoj popriličnoj veličini. Bila je ponosna na njih. Bradavice su joj bile veće nego kod ostalih žena, ali nisu bile tamne, već nježno ružičaste, krasno se uklapajući u okolinu. Ponosno ih je pogledala i zatresla gornji dio tijela. Zatalasale su se nesputane, velike i poželjne. Bože, kako je to seksi i dobro. Struk joj je bio tanak pa su nabrekle grudi još više dolazile do izražaja. A od struka bokovi su upotpunjavali sliku seksi okruglice. Bili su lijepo zaobljeni, čineći njenu liniju savršenom; možda samo da joj je guza malo veća, ali… pa ne može se imati apsolutno sve. Barem je skladna i čvrsta, noge duge, točno koliko treba da ne izgleda preniska, ali ne “do vrata” kao kod manekenki. Ma, zaista je bila zadovoljna svojim izgledom. A i drugi. Izgledala im je poput bačve baruta… nikad nisi znao kad će planuti i što joj može zapaliti fitilj. Obožavala je i hranu i seks, i to se na njoj vidjelo. Zračilo je iz nje.

Utonula je u toplu vodu, trljajući se čvrsto grubom rukavicom. Voljela je osjećaj koji je rukavica izazivala u njoj. Čvrsto, ali ne grubo, nadraživala je svoju svilenkastu kožu. Naježila se. Bradavice su joj stršale. Sve to je u njoj izazivalo novo uzbuđenje, pa se nježno pogladila po svojoj razdraganoj žabici. A žabica je poskočila od ugode; voljela se maziti i biti u centru pažnje. Dohvatila je losion za tijelo i obilno se natopila njime, koža je zahvalno upila vlažnu mirisnu tekućinu. Blago narajcana obukla je samo laganu, svilenu, dugu kućnu haljinu. Svila ju je obuhvatila i zakrilila svojom mekoćom. Parfem je nanijela po principu M.M. koja je stavljala samo po pet kapi Chanela 5. I ona je voljela klasiku; to je bila jedina njena konstanta.

Iako ga je očekivala, zvono na vratima iznenadilo ju je. Trgnula se i požurila otvoriti. Pred njom je stajao visok, dobro građeni, tamnokosi muškarac. Bacila mu se oko vrata, nudeći mu svoje vlažne, poluotvorene, željne usne. Ugurao joj je jezik, sudarivši se s njenim zubima; čvrsto je stežući oko struka i spuštajući ruke na njene čvrste guzove. Pritisnuo ju je uza sebe tako da je osjetila njegovo uzbuđenje i spremnost.

“Toni”, dahnula mu je za vrat.
To je bilo sve jer ih je obuzimala snažna strast dok su se zaneseno ljubili i stiskali jedno uz drugo. Njihova kemija bila je savršena, nepogrešivo se javljala svaki put sve većim intenzitetom.
“Stani”, prekinula ga je, odmičući se od njega.
Duboko su disali, gledajući se netremice.
“Čeka nas gozba”, dometnula je.

Uvela ga je u sobu gdje je stol već bio raskošno dekoriran. Svijeće još nije upalila, pa to učini sada, i natoči čašu pjenušca. Pružajući mu čašu, očeše se o njega, namjerno ga izazivajući, i krene u kuhinju. Kamenice su čekale uredno složene na ovalu. Uzela je sve potrebno i stavila na nizak stolić u sobi. Sjeli su na udobne jastuke, razbacane nemarno oko stola. U isto vrijeme pružili su ruke prema školjkama. Gledali su se netremice dok su gotovo ritualno obavljali pripremu školjaka. Sok limuna cijedio im se po prstima. Oblizala je prste, uživajući u kiselo oporom ukusu. Njegove oči netremice su pratile njene pokrete. Nije sakrivao svoje uzbuđenje. Mislio je da bi i nju mogao pojesti, prosto progutati, baš kao ovu školjku. Dotakli su se vrhovima jezika; drhtaj sladostrašća prenosio im se tijelom. Dok se vraćala na svoju stranu kapnulo joj je među grudi. Sada se on pridigao i razmaknuo joj svilenu tkaninu ogrtača. Zagnjurio je glavu u njene grudi, udišući mirise kože i losiona, koji su se miješali s mirisom hrane. Pratio je jezikom trag na njenoj koži. Drhtala je dok su joj se grudi i bradavice napinjale. Pokupivši sok pogladio joj je dojke, rukama prateći oblinu njenih lopti. Novi drhtaj zahvatio joj je tijelo. Sjeo je nasuprot nje, uzbuđen kao i ona.

Prinjela je usnama čašu uživajući u hladnoći i pjenušavosti pića, draškalo ju je toi pojačavalo njen užitak. Ponovno se digla i kleknula ispred njega, skidajući mu laganu košulju, polako otkopčavajući gumb po gumb. Pomogao joj je i ostao sjediti samo u laganim hlačamaod štofa, koje nisu mogle prikriti da je snažno uzbuđen. Nije nastavila dalje sa skidanjem, samo ga je prekrila nježnim poljupcima. Ruke mu je uvukla u kosu i lagano mu masirala vrat. Prešla mu je rukama po ramenima, grudima; vrhovima prstiju lagano mu prelazeći preko bradavica. Osjećala je njegovo čvrsto mišićavo tijelo pod rukama. Koža mu se naježila od ugode. Strasno ga poljubivši, ponovno krene u kuhinju. List u hladnom umaku čekao je na njih. Spretno posluživši jelo sjela je nešto bliže njemu. Sočna riba u njihovim ustima sama se rastapala. Jeli su prstima, ližući i oblizujući se, mljackajući poput manijaka. Strast prema hrani i jednog prema drugom stapala se i u sinergiji rasla. Uzeo je njene ruke i oblizao joj prste. Jedan po jedan i cijeli dlan. Bacio ju je na jastuke, ustremljujući se prema njoj, još ustiju punih hrane. Bio je gladan, željan njenog okusa i tijela, ljubio joj je vrat i spuštao se naniže. Gotovo se zagrcnuo gledajući joj prekrasne velike grudi. Bile su zrele i velike poput dinja i mirisale po njima. Stresla se u očekivanju. Mljacnuo je i obuhvatio joj bradavicu ustima. Sisao ju je poput malog djeteta, pazeći da to ne radi prejako. Prebacio se na drugu bradavicu, rukom joj prelazeći po ostavljenoj. Njeno tijelo odgovaralo je, nudeći se i izvijajući se od čežnje. Odvezao je pojas ogrtača i gledao je. Zatim je uzeo čašu i lagano je zalio pjenušcem. Stresla se od ugode i hladnoće. Osjetila je kako joj se tekućina skuplja u pupku. Lizao je piće s njenog tijela, krećući se polako prema udubljenju u kojem se skupio pjenušac.

Jezikom je pokupio sve, a ona je molila da ne prestane s tim. A onda je razdvojio njene noge i gledao u njenu pičku s dubokim obožavanjem. Samo ju je nježno pogladio rukom i ustao. Nije znala što slijedi. Pozvao ju je da mu pomogne. Pružila je ruku i krenula prema njegovim hlačama. Htjela ih je strgnuti s njega, ali on je, polako ih otkopčavajući, pružao joj mogućnost da ga prati. Uzdrhtalim rukama uspjela je otkopčati samo jedan gumb. Uhvatila je hlače i hitro ih spustila do poda. Iskoračio je iz njih. Ostao je u boksericama. Nije željela da joj više išta smeta pa ih je skinula i jedan trenutak gledala njegovo prekrasno golo tijelo. A onda je rukom obuhvatila njegov nabrekli penis i stisnula ga. Odgovorio je trzajem. Spustila se ispred njega na koljena i uzela ga u usta. Jezikom je isprobala njegov okus. Mirisao je na mošus i bio je slankast. Mljacnula je ustima oko njega i jezikom mu poput kakve zmijice draškala glavić. Zadrhtao je i koljena su mu klecnula.

Ostavila ga je tako uzbuđenog i ponovno otišla u kuhinju. U hladnjaku je čekao desert. Jagode sa šlagom. Donijela je jagode u jednoj posudi, a šlag u drugoj. Kleknula je ponovno ispred njega. Uzela je žlicom šlag i stavila na njegov kurac. Promeškoljio se jer je desert bio hladan, ali je ostao čvrst i spreman. A onda je na vrh šlaga stavila jednu polovicu jagode. U nekim drugim slučajevima to bi joj vjerojatno bilo jako smiješno, ali ovo ju je beskrajno uzbuđivalo. Otvorila je široko usta i sve skupa prosto usisala u njih. Kurac s jagodama sa šlagom odlična je kombinacija. Sve tako sočno i puno. Izlizala je sav šlag s njegovog kurca, dok se on grčio i jedva ostajao na nogama. Ponovno je dopunila šlag i nastavila ga izluđivati. Odgurnuo ju je na jastuke i uzeo jednu jagodu. Raširio joj je noge i slasnom plodinom je podraškao po klitorisu. Hrapava površina jagode izazvala je drhtaj njene pakleno vruće utrobe. A onda je on jagodu stavio u usta, osjećajući sokove kako se upotpunjavaju.

Rukom je dohvatio šlag i premazao joj međunožje. Uvalio joj se glavom među usmine, šireći ih i gledajući vlažnu, ružičastu unutrašnjost. Dahtala je i zatomljivala vriskove koji su se otkidali iz dubine njene nutrine. Jezikom ju je izbezumljivao, a onda je bez najave zabio svoje koplje u nju. Izvila je zdjelicu u pokušaju da se što više natakne na njega. Osjećala je kako im se vrhunac približava, a onda je on još pojačao tempo. Nije se više mogla obuzdavati već je vrisnula i počela svršavati u valovima. Nije prestajao svrdlati svo vrijeme dok se njeno tijelo treslo i grčilo od užitka. Pružio joj je kad se smirila ruku i povukao prema gore. Ponovno je stajao ispred nje, a ona je uzela njegov kurac u usta. Osjećala je mješavinu nekoliko vrsta delikatesnih okusa na njegovom kurcu. Lizala ga je kao da liže sladoled sa šlagom, a njegov se vrhunac vrtoglavo približavao. Eksplodirao joj je u ustima, puneći je sjemenom. Žedno ga je popila. Oblizala mu je kvrgu do posljednje kapi šlaga i jagoda, njenih i njegovih sokova.

Bio je to vrhunac gozbe. Stajao je ispred nje i gledao je netremice; obožavanje mu se vidjelo u očima. Zaista je istina da put do muškog srca vodi kroz želudac, prisjetila se stare poslovice i oči su joj zacaklile osmijehom iskonskog zadovoljstva.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile