Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Jahanje na penisu mladenačkih snova

Već sam pet minuta nasilno uguravala telefonsku karticu u govorni aparat na uglu dvije samotne i mračne ulice. Iako je bilo vrlo sparno i toplo, cestu je pretrčalo tek nekoliko mačaka u svojim, kako mi se činilo, perverznim igricama. Kabina je bila prilično uska, a vrata su se automatski zatvarala, tako da mi se uzrujanost dodatno povećala kada sam utvrdila da nešto nije u redu s telefonskim aparatom. “K vragu i telefon! Zašto sam zaboravila mobitel kod kuće?!” U silnoj žurbi iz stana u centru, jureći prema periferiji grada gdje je zakazan poslovni sastanak, ostavila sam vrijednu komunikacijsku spravicu na kuhinjskom stolu. I naravno, baš taj dan morala mi je prsnuti guma negdje bogu iza leđa, a ne moram ni spomenuti da rezervnu nemam već mjesecima. Baš kad sam htjela odustati, začujem tu-tuu u slušalici.

Piskutav glasić mog šefa javio mi se nervozno, ali iste sekunde pukne veza, prije nego sam slovo izustila. Bijesno sam opsovala i nastavila tipkati broj. Oko kabine već se nekoliko minuta smucala neka crna spodoba, nervozno zastajkujući pred vratima, lupkajući nogom o pločnik. “Boli me, neka pričeka, što ću mu ja!”, pomislih u sebi, kada začujem kucanje po staklu iza sebe. Okrenula sam se i začula glas s onu stranu vrata:
“Budete vi skoro? Već ste pola sata u kabini! Ovo je javna govornica, ako niste znali.”

Nadirući pritisak krvi u glavu natjerao me da naglo otvorim vrata i izderem se na ugnjetivača. No, zastala sam kad sam ugledala poznato lice. Nekoliko borica oko očiju i par sjedina u poludugoj crnoj kosi nisu sakrili vrlo privlačan lik mog nekadašnjeg srednjoškolskog kolege Luke. Prošlo je dobrih petnaestak godina od kako se nismo vidjeli, iako mi je često lutao mislima, budući da sam četiri školske godine samozatajno maštala o njemu. Bio je glavni lik mojih mokrih snova, frajer na kojeg sam dugo redovito svakodnevno masturbirala. No, nikada ga nisam imala, što iz razloga što su me pubertetske promjene tek preobličavale u ženu, što zbog manjka samopouzdanja uzrokovanog prvim razlogom. Baš zbog tih inhibicija, moja seksualnost uvijek je bila neutaživa i sada, s trideset i nešto sitno godina, još uvijek nadoknađujem ono što nisam dobivala u doba adolescencije. A nadoknađivala sam, rekla bih, opako i svakodnevno, i tako već dugi niz godina.

Na izrazu njegovog lica uočila sam da me nije prepoznao, što mi je na neki način laskalo.
“Luka iz b razreda! Što si tako ljut? Evo, sad ću!” govorila sam smireno i s izazivačkim osmijehom na usnama.
Vidno se zbunio i počeo me bolje promatrati. Bio je lijep muškarac, snažnih kontura tijela i dobrog ukusa za odijevanje. Moje antene za jebačinu odmah su se aktivirale i odlučila sam dobiti ono što sam trebala imati prije petnaest godina.
“Žao mi je, ne mogu se sjetiti…” bilo mu je malko neugodno, no gnjev je nestao.
“Tatjana. Iz a razreda srednje. Ne znam sjećaš li me se. Nismo nikad puno komunicirali.”
“Tatjana, tako je! Ne mogu vjerovati, koja promjena, izgledaš fantastično!” proučavao me gotovo ushićeno, što sam smatrala zelenim svjetlom za napad.
“Ti se nisi mnogo promjenio, i dalje dobro izgledaš. Da samo znaš kako sam bila zatelebana u tebe!”
Nasmijasmo se oboje na uspomene iz mladih dana, no odlučila sam ga malo prodrmati.
“Znaš, nekoliko sam se puta dirala u ženskom wc-u gledajući te kroz prozor kako igraš nogomet!”
“Da? Što mi to nisi tada rekla?” upitao me nekim posebnim, činilo se jebačkim glasom, ulazeći u kabinu gotovo neprimjetno.
Naslonila sam se leđima na pultić gdje se trebao nalaziti telefonski imenik i sada smo stajali svega nekoliko centimetara udaljeni.

“Mogao sam ti se pridružiti. Iako je dosta tijesno u wc kabini… uostalom, baš kao ovdje.” ušao je u govornicu i lagano za sobom zatvorio vrata.
“Ti bi sad nadoknađivao izgubljeno?” upitala sam ga, no umjesto odgovora približio mi se i pograbio svojim usnama moje.

A bile su meke i tople, jezikom mi je prelazio preko lica i lagano razmicao usne, da bi mi ga uvalio vatreno i duboko. Prihvatio me oko struka i naslonio svoje tijelo na moje. Trljao je međunožje o moj trbuh, prodirući jezikom u mene. Osjetila sam kako mu se kurac ukrutio brzo i snažno; činilo mi se da je golem, tako je iskakao preko hlača. Ljubio me po vratu i dekolteu i počeo raskopčavati moju košulju. Velike sise jedva sam ugurala u grudnjak, bradavica mi je ispala van. Pohlepno ju je progutao, cuclao je i grickao. Izvadio mi je grudi iz sputavajućih košarica, mijesio ih dlanovima, ljubeći me strastveno. Iznenadio me kada je nešto čeprkao po aparatu iza mojih leđa, skinuo slušalicu i prelazio njome po mojim leđima i guzi.

Provukao mi je slušalicu između nogu, razmaknuo gaćice i trljao me po pički. Dodir hladne plastike na uspaljenom klitorisu vlažio me i uzbuđivao. Povukao je slušalicu i žica aparata zatezala me preko guzova, zarila se u jazbine pičke te taman sjela u procjep, nadražujući klitoris preko tračice tangica. Natezao je spiralnu žicu i osjetila sam kako mi klizi po mokroj maci. Sve se snažnije trljao o mene i šapnula sam mu:
“Skini mi gaćice, lizni mi ribicu!”

Poslušao me kao dječarac, zadigao mi suknju, čučnuo u uskom prostoru i počeo ljubiti bedra i bokove. Nosila sam crvene tangice koje su se sasvim uvukle u promočenu pičku, zahvatio ih je i lagano svlačio s mene. Pogled na sasvim izbrijanu picu izmamio je iz njega zadovoljni uzdah i sasvim lagano prelazio mi je jezikom preko vanjskih usmina. Razmakla sam noge, koliko sam najviše mogla u kabini, i osjetila kako mi polaže dlan na vreli hram. Prčkao je po skliskoj mačkici, najviše pozornosti pridajući klitorisu i rupici koja je željno iščekivala ispunjenje. Skliznuo je prstom u mene i zavrtilo mi se od ugode, a kada me počastio mesnatim, mekim jezikom, znala sam da mi neće dugo trebati da svršim.

Treperio je vrškom jezičca po uspaljenoj površini, kružno masirajući nabrekli gumbić, dok mi je prst zabijao u rupicu. Stezala sam ga mišićima i željela zadržati u sebi, a on me fukao brzo i ritmički. Drugi prst došuljao se do otvora guze, lagano ga mazio i ušetao se u njega. Ispunio me tako svu, plesala sam mu bokovima po faci, dirala si i gnječila sise, natezala bradavice i dahtala sve pohotnije. Stakla kabine sva su se zahuktala i lagano podrhtavala od ritmova ševe. Ubrzavao je fukanje prstom i brzinu lizanja, srkao i gutao klitoris sve dok mu nisam zarila ruke u kosu i nabila ga dublje u međunožje, nošena snažnim valom orgazma. Oteo mi se snažan vrisak, stisla sam bedra i zarobila njegovu glavu pičkom.

“Divno, ali još ćeš me morati jebati, i to ovdje, daj da ti svučem hlače, da ti kita vidi što je čeka!” pohlepno sam mu otkapčala remen i gumbe na hlačama, spustila ih do gležnjeva i ugledala prvoklasan primjerak kurčine. Sjajan, okupan u vlastitim sokovima, crven, nabreknut i žilav, stajao je uspravan predamnom, gotovo prijeteći se. Uhvatila sam ga za jaja i lagano ih gnječila i natezala. Drugom rukom blago sam ga drkala, naslanjala ga na svoj trbuh i gibala se po njemu. Luka je sklopio oči i na izrazu lica pročitala sam da mu iznimno paše. Pogledao me, zgrabio oko struka i posjeo na policu gdje bi trebao stajati imenik. Koliko god se činilo neudobnim, svojom snagom me pridržavao od klizanja. Zadigao mi je noge što je više mogao, pizda mu se ponudila u cijelosti, ružičasta, otvorena i gladna. Sagnuo se i debelim, snažnim lizom posrkao svaku suvišnu kap soka s usmina.

Ponovo sam zatitrala i jedva sam čekala da me dobro poševi. Naslonio je glavić na brazdu pice i bez pomoći ruku utrpao ga u mene. Skliznuo je bez poteškoća, osjetila sam kako me ispunjuje do kraja, nestajući i ponovno se pojavljujući pred našim očima. Jebali smo se isprva sasvim lagano, nogama sam se pridržavala o stakla kabine, kako bih imala što bolje uporište. Njegove ruke klizile su mi po bedrima i trbuhu, pa do sisa koje su se blago ljuljale u ritmu prodiranja. Štipao mi je i navlačio bradavice, mijesio sise i grebao kožu struka, da bi opet ruke spustio do izbrijane pičkice koju je karao, i naglim, brzim pokretima trljao klitoris. Ugoda me natjerala da mrdam guzom i stežem mišićima, što je njemu donijelo nove podražaje koji ga natjeraše da požesti i ubrza karanje. Sad su mi sise poskakivale puno jače, zvuk udarca tijela o tijelo poglasnio se, a žmarci su me prelazili sve snažnije.

“Ohh, jebemti, što si dobar… kako me ludo fukaš… ahh… ahh… rasparaj mi pičku… ne štedi me!”
Zaranjala sam nokte u njegovu kožu, nabijala mu se na kurac i ponovno se približavala vrhuncu. Počeo me jebati zaista snažno i brzo, činilo se da će se govornica rasprsnuti. Drapao me, trgao, pilio, fukao kao životinja, kao da me siluje, uprla sam se stopalima o vrata i nabila mu se iz sve snage na kurac.
“Jače, jače… svršavam, još jebi, još karaj… ahh, svršavam!!!”
Smirivala sam se dok me on još ševio žustro, približavajući se vrhuncu.
“Daj mi ga popuši, hoću ti se proliti u usta!” zavapio je pred sam rub orgazma.

Skliznula sam s pulta, klekla, obuhvatila mu jaja i utrpala kurac u usta. Jedva sam ga progutala cijelog, kako je bio golem, i počela natezati kožicu preko glavića, pa natrag do korijena. Radila sam to sve brže i jače, ruke je položio na moju glavu i gurao me na svoje koplje koje se spremalo proliti. Usisavala sam ga i lupkala jezikom, vrtila i gutala, jaja sam mijesila i naizmjence ih usisala ustima, draškala ih jezikom. Nisam mu ud htjela dugo ostaviti na suhom pa sam ga opet utrpala u mokra, topla usta i krenula u završni, divljački čin. Omatala sam jezik oko kite, stezala ga usnama i povlačila kožicu od korijena prema vrhu, pa natrag, ostavljajući glavić osjetljiv i napet da se sudara s mojim jezikom. Pušila sam ga intenzivno i znalački, pridržavao se za staklena vrata, uzdisao sve jače i gledao me kako mu pljugam. Ponovno mi je glavu obujmio dlanovima i nabijao ju na kurac, spremajući se da me zalije.

“To, mala, dobro ga popuši, izliži, jojjj kako ću te zaliti spermom. Ima da sve progutaš!”

Obuhvatila sam ga usnama, čvrsto i brzo natezala kožicu kada sam osjetila da bubri još više, sve dok se nije u eksploziji prolio u mojim ustima. Bijela, ljepljiva, vrela tekućina ispunila mi je usnu šupljinu i progutala sam ju halapljio, do posljednje kapi, slušajući kako uzdiše u postorgazmičkoj ekstazi. Još smo nekoliko minuta zadržali istu pozu kako bismo povratili barem malo energije.
“Sada mi je stvarno žao što mi nisi rekla u školi da se pališ na mene. Zamisli što smo sve mogli raditi!”

“Bez brige, ja sam se zarekla da ću te imati prije ili poslije. Uvijek dobijem što poželim. A želim da se opet jebemo.”
“Naravno, da nadoknadimo sve te godine. Dođi, auto mi je vani. Kome si uopće telefonirala. Mislim, je li nešto važno?”
“Nemam pojma, ne sjećam se. Hajdemo.”

Napustili smo kabinu po čijim se staklenim stijenkama cijedila voda, a slušalica prekrivena tjelesnim sokovima ljuljala se, jedina otkrivajući doskorašnju navalu energije, strasti i predugo čekane jebačine.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile