Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Imam 14 godina i do sada se nikad nisam jebala. Oduvjek sam trazila decka, ali vecina me je ignorirala. Jednog obicnog jutra probudila sam se sa zeljom kao i uvjek. Da me neko izjebe do suza. Htjela bih da vristim. Bas sam tog dana krenula u klub na party. Uvjek sam se oblacila izazovno, a u torbi sam nosala crne dokoljenice. Obukla sam sorc i usku dekoltiranu majcu. Na sebi nisam imala brus, a dole sam obukla tangice. Na noge sam obukla visoke stikle. Usla sam u taxi i sjela pozadi. Nazad su sjedila dva momka, a naprjed jedan. Bilo je bas ljepo u muskom drustvu.

„Woow, mala ti si bomba“ oči su mu odletjele na moje velike sise. Ja sam primjetila njegovu kurcinu koja je rasla.

„Gdje si se upitala“ upitao je momak koji je sjedio ispred mene. Primjetila sam da ovaj treci momak nije bio sa njima.

„U klub X, vi“ upitala sam ih

„Isto“ odgovorio je ovaj isti.

Izasli sk0 pred klubom. Usli smo plesali, pjevali, pili.. Jedam mi je prisao i poljubio me. On je se zvao Marko, a drugi Antonijo. Zvalila sam se tako sa markom, a Antonijo mi je prisao i sapnuo u uho: „Nemoj samo sa njim“. Okrenula sam se i nastavila sa njim.

„Idemo kod mene, sta kazes“ kimnula sam. Koacno da se pojebem sa nekim. Ubrzo smo stigli. Kad smo usli u stan odmah sam se skinula i ostala u tangicama.

„Hocemol u dvoje“ bila sam vessela kad me Marko to upitao.

„Naravno“ rekla sam im.

„Lezi na koljena“ pokazao mi je rukama na bjelu sofu. Legla sam klasicno, na leda. Uzeo me je za bokove i namjestio tako da budem na koljenima malo izignuta(nmg objasnit xD). Skinuo je se komplentan kao i Antonijo. Marko je sjeo ispred. Predpostavila sam da je htjeo da ga pušim pa tako da sam odmah krenula. Lizala sam i ljubila mu glavcic. Nazad Antonijo je gurao svoje prste u moju picku. Marko me je primio za glavu i svoju veliku kurcinu nabadao u moje grlo, dok me je Antonijo tucao svojim prstima. Marko je svrsio. Htjeo je da mu pustim kurac, no to ja nisam htjela: „Kakva kurcina…mhmmmm“ lizala sam spermu sa njega. Nazad je Antonijo svoj takodje veliki kurac nabio u moj supak. Ispustila sam Markov kurac i vristala. Boljelo je, ali je bilo močno.

„Jebi je. Dokazi joj da je ucinila gresku.“ govorio je Marko. Antonijo me je primio za ruke i stavio ih na naslonjac. Marko me je sad jos jace jebao. Izvlacio je i ubacivao svoj kurac u moj supak.

„Sad vidi s kim si“ Antonijo ga je je prekinuo i gurnuom je na ledja. Rukama je stiskao moje sise, a svoj veliki kurac je gurnuo u moju picku. Marko je svrsio po mojem licu i onda mi gurnuo svoj ogromni kurac od 25 centimetara u moja usta do kraja. Antonijo je imao dakodje slican kurac Markovom. Plakala sam jer me sve boljelo.

„Djevojcice, kako si sebi to dopustila“ opet me vratio u pocetni polozaj, a Marko me je ovaj put tucao prstima i nabijao na kurac, a Antonijev sam pusila. Poslj su se malo mjenjeali. Prestali su, a ja sam bila preumorna. Omah sam zaspala. Kad sam se probudila Antonija nije bilo. Marko me je nabio na zid i ponovo me tucao u supak

Ova prica je izmisljena

Autor: Jebačica i po

U podrumu
Azilanti

Izaberi me