Bilo je to povečerje. Keva je bila na tremu sa nekim ljubavnim romanom u rukama. Nije bilo jasno da li je ustvari čitala roman ili je sanjarila o njemu. U svakom slučaju, osećao sam se jako napaljeno, A moja seksi i prelepa keva izgledala je jako jebežljivo i primamljivo. Tako da uopšte nisam video razloga da ne delujem impulsivno i da se suzdržavam. Tako da sam prišao stolici u kojoj je sedela i odozada joj obuhvatio obe njene velike, i dosta čvrste sise. Dok sam ih masirao sa obe ruke, pitao sam je gde je ćale. „Mmmmmm, ko to zna? Verovatno radi dokasno opet.“
Odgovori keva, pritiskajući moje ruke jače na svoje sise svojim rukama. „Super“… Sagnuo sam se i poljubio joj snažno usne. Ušao sam jezikom u njena topla, vlažna usta, koja su imala blagi ukus dobrog vina. Uzvratila mi je poljubac strastveno, što mi je bilo skroz neočekivano. „Kevo, šta misliš da li imamo vremena da te izjebem nabrzinu?“, pitao sam je, uvrćući joj nežno bradavicu između palca i kažiprsta.
„Nadam se ljubavi,“ osmehivala se keva. „Uspalio si me sada dobrano, ljubavi moja. Moraš da završiš šta si započeo.“ Nemojte biti tako šokirani. Pa ja nisam jedini sin koji jebe svoju rođenu majku. I šta mislite odakle je nastao termin „mamojebac?
Skoro godinu dana je prošlo od toga divnog popodneva kada sam otkrio da jedna žena u srednjim godinama ima i toliko iskustva, ali i želje i požude u sebi da pokaže mladiću razne stvari u krevetu o kojima mlađe devojke ni ne sanjaju.
Činjenica je da je ta starija žena o kojoj pričamo ovde moja rođena majka nije me dirala uopšte ni najmanje ako nije smetalo njoj. To je samo bio pokazatelj koliko je ta žena koja me rodila bila zapostavljana i koliko je bila željna pažnje, jeste da se toj pažnji nije nadala od sina, ali ajde sad, prijala joj je. Sa 16 godina jebao bih i rupu u drvetu, toliko sam bio napaljen celo vreme. Skinuli smo sa sebe svu odeću brzo i strastveno, spuštajući je gde god smo stigli. Hteo sam da odemo unutra, u spavaću sobu kao što smo to uvek dosada radili, ali keva je bila previše napaljena da nije mogla da čeka ni sekunde, čučnula je ispred mene i zgrabila mi guzove rukama, privlačeći me sebi, trpajući si moj kurac duboko u svoja već otvorena usta. Kao i uvek, uzdisao sam lagano kako su joj se usne zaklapale oko mog glavića. Kako žena može biti ovoliko dobra u pušenju kurca? Znam, znam. Keva je uvek govorila da je odgovor na to pitanje vežba, vežba. Ali ja iskreno verujem da većina mladih cura može i milion godina da vežba i da svejedno neće pušiti kurac ovoliko dobro kao što mi ga sada puši moja mama. Svaki put, kada sam s majkom, zahvaljujem svojoj sretnoj zvezdi što sam u pravim godinama da mogu uživati u njoj kao mladić. Ovo što ona ustima radi je toliko dobro da ne mogu da se suzdržim da joj svršavam u usta, puneći joj usta svojom vrućom spermom. A keva je ona vrsta žene koja bi insistirala na tome da mi popije spermu čak i ako bih probao da izbegnem da joj svršim u usta. Tako da mi uopšte nije vredelo to što sam joj govorio da ne želim da joj svršavamn u usta jer želim da sačuvam spermu kako bi napunio maminu dlakavu pičku. Na moju sreću, moje mlado telo se toliko brzo oporavi, i kurac mi se ponovo brzo digne kad ga ona obrađuje dok uživam u njenom pušenju. Ne prođe puno pre nego što počnem joj puniti usta spermom. Često joj bude previše sperme u ustima. Ali, kao i uvek, snađe se žena…gutajući, i zgrcnuvši se ponekad, dok mi brzo guta i ne ispušta ni kap iz usta, dok joj moja gusta, vrela sperma curi niz grlo.Još mi je ustima išla uz i niz kurac, pušeći mi toliko dobro da je nisam imao srce prekinuti, ali morao sam, uzevši je nežno za ruku i poveo je u kuću. Stegnuo sam je rukom za njen topli i čvrsti guz, i zavukavši joj prst između nogu odozada, davajuću njenoj vlažnoj, mokroj pički uvod u ono što će da usledi u spavaćoj sobi, gde ona spava sa ocem, a u tom krevetu ću ja sada da je guzim. Osećao sam kako mi se kurac ponovo diže sa svakim korakom kako smo se približavali. Kada smo stigli do spavaće sobe koju je majka delila sa ocem, bio sam ludo tvrd, toliko mi se ukrutio da sam se pitao kako mi jaja ne eksplodiraju mami u lice. „Jebi me, Mama,“ molio sam je, raširivši se na krevetu u kojem je guzi i moj otac ponekad. „Sedi mi na kurac mama, i jahaj ga!“ „Okej,“ reče keva, opkoračujući me.
Namestila je otvor pičke na moj kurac i spuštala se niz njegajako, jako polako. Izgledala je tada kao neka jako seksi kurvetina, kojoj je samo kurac u glavi, ali volela je kurac. Uživao sam u pogledu na njenu dlakavu pičku, taj crni trougao koji joj je uvek virio iz gaća u retkim trenutcima kada ih je nosila. Ali morala ih je nositi kad je otac bio kod kuće. Trebalo je da znam već dosad. Mama je uvek imala tu samokontrolu kojom je kontrolisala naše jebanje. Imao sam osećaj kao da je trebala čitava večnost da njena topla, vlažna pička kompletno i do kraja usisa u sebe moj kurac. Taj osećaj da mi upravo mamina pička guta, proždire kurac bila je toliko sočna da sam svo vreme uzdisao i stenja kako mi je ta dlakava pička progutala kurac do kraja. „Mama, skači mi po kurcu, skači kao da ti je to zadnje u životu“, ohrabrivao sam je. „Jebi me jako“ Verujte mi, poslušala me je.Jahala me je kao da je kaubojka. Bolje nego neke zvezde na onim rodeo šou emisijama na tv-u.. Moj kurac joj je bio savršen kako bi joj utažio barem malo njene životinjske potrebe, jer nije se jebala kao da nezna šta radi, volela je kurac i nikad joj ga dosta nije bilo. Čak je znala govoriti da se nikad nije nada nada da će ovako nešto upravo njen sin probuditi u njoj. Što sam više nabija kurac u nju, to je ona više skakala. Tada, kada je svršavala u dosta glasnim uzdasima, i ja sam svršio, a i sada izludim kada dignem pogled i vidim ko mi je na kurcu, i da mi upravo sise moje majke lete pred očima, jer su baš bile velike za moj pojam, sa tamnim, skoro crnim bradavicama. OstataK popodneva proveli smo u jebačini, ona mi je pušila, i malo smo se i odmarali, ali samo malo, jer smo hteli da iskoristimo svaki trenutak što ćale nije bio kući, mama nije htela uopšte da mi ispusti kurac iz ruku.. zatim smo se ponovo jebali i opet mi je pušila, kaže da joj treba i da joj nikad dosta moje sperme koja joj je bila toliko ukusna. Jebali smo se sve dok nismo oboje stvarno bili iscrpljeni. Mama je zaspala, ali ja nisam smeo, otrčao sam nabrzinu van na trem da pokupim našu odeću, svoju sam ostavio u svojoj sobi, a njenu složio kraj njenog kreveta, jer ne bi valjalo da se ćale vrati zatekne odeću pred kućom a ženu na sinu kako se jebe kao luda. Legao sam ponovo malo kraj nje, a ponovo poludignuti kurac nabio sam joj u pičku i stegnuo je u zagrljaj, stiskajući joj jako sise, pazeći da ne pocrvene. Samo se malo promeškoljila i nastavila da spava. Neko će reći da je jebati rođenu majku nešto pogrešno ili loše. Ali kad bi ti ljudi videli moju majku, koja je toliko seksi i jako napaljena, i da joj kurac iz očiju viri, izjebali bi je odmah i nebi se skidali s nje. Zato verujem da tako misle samo oni kojima majke nisu toliko lepe, zgodne i seksi kao moja…

Kraj

Preveo: Krajišnik

Sinov kurac
Moja draga djevojka je drolja

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience