Jednom nedeljom, moja žena Lidija i ja igramo partiju pokera sa prvim komšijama Emilijom i Tomislavom. Ulog je pet maraka i svu zaradu stavljamo u veliku staklenu činiju, pa, otprilike svakih šest meseci izlazimo na zajedničku večeru i noćenje u nekom od hotela.

Ovog proleća smo Toma i ja odlučili da ženama prepustimo izbor restorana i hotela. Odabrale su mali restoran na glasu zbog dobre muzike, koji je, igrom slučaja, bio naspram lepog hotela. Tomislav je rezervisao sto, a ja dve sobe u hotelu.

Veče je bilo fantastično. Proveli samo dva predivna sata u atmosferi sveća, uz izvrsnu hranu i vino, slušajući vrhunski džez. Bio sam zaista raspoložen i video sam da je i Lidija spremna da pođe sa mnom u sobu, a pretpostavljao sam da i naši prijatelji žele da se osame.

Popeli smo se do svojih soba, i, na naše iznenađenje, Emilija nas je pozvala »na još po jedno« pre spavanja. Iako smo moja žena i ja bili spremni za krevet, mislili smo da je nepristojno odbiti poziv.

Dok smo pijuckali, Toma je u razgovoru, slučajno, pomenuo da nikada nije igrao poker u svlačenje. Emilija i ja takođe nismo imali takvo iskustvo, ali je Lidiju oblilo jako rumenilo, i zajapurenih obraza je priznala da je to već doživela. Sada je Tomislav navalio da čuje priču, i ja sam se saglasio da je moja žena ispriča.

Lidija nam je rekla da je to bilo u vreme kada je bila student. Pripadala je grupi devojaka i mladića koja se svakodnevno sastajala, i ponekad su, da bi prekratili vreme, igrali karte. Jedan od mladića je pravio žurku i došla su četiri mladića i dve devojke. Pili su i igrali poker u svlačenje, tako da su do kraja partije svi bili goli. Ljubili su se, ali nisu išli dalje. smejala se tome rekavši da je bilo šašavo, ali zabavno.

Efekat njene priče bio je vidan na nama. Moj penis je otežao, a po načinu kako je pokušao da sakrije, rekao bih i Tomin. Emilija se izvalila na krevet, duboko dišući. Lidija je, smejući se posmatrala rezultat svoje priče i upitala da li bismo sada igrali. Svi smo se složili i ja sam otišao po karte koje su bile u Lidijinoj tašni.

Nestrpljivo su čekali da se vratim. Seo sam pored Lidije i počeo da mešam karte. Dogovrili smo se da igrač koji ima najlošije karte skine deo odeće, a koji deo o tome će odlučiti igrač suprotnog pola sa boljim kartama. Posle prve ruke spektakularno sam izgubio i Emilija mi je naložila da skinem košulju. Strgao sam je sa sebe i bacio na pod. U sledećoj ruci je Tomislav bio najlošiji i Lidija je odlučila da mu pomogne da skine košulju. Obuhvatila ga je rukama i povukla košulju nagore.

Lidija je bila sledeći gubitnik i sam ustao da joj pomognem da se oslobodi bluze. Od toga sam napravio mali šou prelazeći dlanovima preko njenog ravnog stomaka i malih grudi. Njene bradavice su bile ukrućene, kao da su htele da iskoče iz brusa. Pritisnuo sam ih palčevima a zatim obuhvatio dojke rukama i lagano ih masirao, sve dok Lidija nije, s uzdahom, zatvorila oči. Tada sam joj skinuo bluzu i stavio na krevet pored nje.

U sledećem delenju Emilija je izgubila, a ja sam opet bio bolji. U početku sam bio nervozan: kako da joj skinem bluzu, ali pogled na Tomino lice mi je rekao da ne treba da brinem. Ipak, polako sam je skinuo i ona je ostala u crnom prslučetu i pantalonama. Emilija je svojom rukom uzela moju i prevukla njome preko svojih mekih, krupnih grudi. Uzela mi je i drugu ruku i stavila na svoje prepone. Dok sam joj milovao grudi, raskopčala je pantalone, povukla gaćice u stranu, i ja sam osetio vrelinu njene izazovne pičkice. Pažljivo sam stavio prst u nju.

Nežno sam je poljubio u vrat pre nego što sam joj skinuo ostatak odeće. Lidija i Tomislav su prigovorili da nije trebalo da idem tako daleko sa Emilijom, iako su osmeh na njihovim licima i njihovo vidno uzbuđenje govorili da nisu ozbiljno ljuti.

Toma je dobio sledeću partiju i Lidija mu je naredila da ustane. Ljubila mu je grudi, sve niže, do struka. Otkopčala mu je kaiš i rakopčala pantalone ispod kojih je nosio bebi plave bokserice. Bio je u punoj erekciji. Moja je žena, na kolenim ispred Tomislava, provukla ruku kroz otvor na boksericama i posegla za njegovim penisom, izvukla ga, i pomilovala glavić jezikom. Lizala ga je celom dužinom pre nego što ga je uzela u usta. Polako je masirala njegov ud i jaja nastojeći da što više uzme u usta.

Emilija je okrenula prema meni svoje zajapureno lice. Gurnula me je na krevet i svukla mi pantalone. U tren oka njene usne i ruke našle su se svugde na mom telu. Videviši da Emilija oralno stimuliše njenog muža počela je žustro i brzo da mi radi isto. Postavio sam Emiliju preko sebe u pozu 69, ljubio sam je oko pičkice i osetio sam da me vlaži po licu kada sam gurnuo jezik na njen vreli klitoris.
Lidija i Tomislav su bili goli. Ležali su na krevetu pored nas. Emilija mi je sišla sa lica, raširila mi je noge i nasadila mi se na izludelu muškost. Posmatrao sam kako Toma draži moju ženu. Glavićem je dražio njenu pičkicu, a zatim se, u punoj erekciji, sjurio u nju.

Emilija i ja smo posmatrali kako Toma tuca moju ženu. Emi je skakala gore – dole po mom pevcu nastojeći da održi ritam sa Tomom i Lidijom. Počela je da govori Tomi da tuca Lidiju, da tuca nju, da je ispuni semenom. Emilija je ludo stenjala na meni kada je Tomislav pokazao da je blizu kraja, snažno se izdigla i sletela na mog pevca do korena. Nisam mogao više da se uzdržavam. Kada je Toma napravio završnu kretnju u Lidiju, snažno sam uzdigao bokove i napunio mačkicu njegove žene svojim vrelim tovarom.
Od tog trenutka su stvari počele da se smiruju. Odmarali smo se i razgovarali o onome što se upravo dogodilo. Ispostavilo se da je Emilija oduvek fantazirala o tome da gleda Tomislava kako tuca drugu ženu. Niko nije bio ljubomoran ni povređen.

Sada, kada se nas četvoro sakupimo za partiju karata, noć, uglavnom, provedemo zajedno.

Majka, sin i sperma
Mama perverznih navika

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience