Pratim već odavno ovaj site, ali prvi put pišem . Ispričat ću vam kako sam prvi put upao u trojku a kasnije i četvroku i to sve isti dan!!! Točno prije 8 dana se to desilo. Prvo da predstavim „likove“ , dakle moj cimer dvadesttrogodišnji Domagoj, živimo već više od tri godine u istom dvosobnom stanu i malo po malo posatli smo vrlo bliski. Domagoj je već pet godina u vezi sa svoj vršnjakinjom Andreom. Andrea je bila vrlo zgodna i lijepa , kartki opis, sise dvojka na trojku ali savršenog oblika, a guza za koju se muške oči zalijepe kao hipnostisane , vrlo elegantne noge, a lice vrlo lijepo ali nekako umirujuće. Crte njenog lica nikako nisu odavale njenu osbnost koja je bila vrlo temperamentna. I na kraju susjeda Marija , žena koja je na kraju svoje pete decenije, majka dvoje djece pristojnog izgleda , na prvi pogled nije neka koja će privlačiti muškarce ali kad udjete u razgovor postaje vrlo ugaodna i želiti biti u konataktu s njom! I na kraju ja Mario , visok 190cm imam 110kg ali veliku mišićnu masu , vrlo dobro situiran a u seksu vrlo iskusan , spavao sam sa mnogo žena ,ali uvijek jedan na jedan.Stan je moj, a cimera sam uzeo više da pomognem Domagoju nego da iznajmljujem a i društvo dobro dođe. Imma 30 godina i često sam pomagao Domi u raznim poljima kako financijskim tako i oko Andree.
I tako prije osam dana, bila je nedjelja, sunce je bilo vrlo jako, ja sam se usato kao i obično vrlo rano oko 7 sati odradio sam trening ,zatim doručkovao obavio neke posliće online i već je bilo skoro 11 sati. Pošao sam se istuširati i kao onda ću malo u grad, i tako dok sam se tuširao Doma mi uleti u kupaonicu i kaže kad završim da se javim želi me nešto zamoliti, znao sam da je Andreao prenoćila jer su bili glasni u krevetu kako sinoć tako i uvijek , ali sam mislio klincima treba auto posuditi ili nešto tako…
I eto ja pokucam Doma kaže ulazi , i ja otvorivši vrata ostanem paf Andreao duboko zanesena uživa obrađujući Domin kurac , ja se vratim i zatvorim vrata ali oni za izađoše za mnom, onako goli i na moje iznenađenje Andrea mi kaže Mario ja želim isprobati dvojicu od jednom istovremeno, a ti si naš prijatelj i znamo da si najbolje i najpouzdanije rješenje za to, bila je vrlo izravna i nadovezala želim probati jednog u mačkici a drugog u guzi istovremeno, a ti si vrlo iskusan pa bi nam čak i dao malu poduku o seksu u guzu nasmješila se. Gledajući u nju tako golu i privlačnu moj buzdovan( 22,2 cm nije ni Domin bio loš oko 19 cm ali ipak je to razlika) se sam od sebe javio . tada je Doma reako ajde ako meni ne smeta, a tvom se kurcu hoće šta se misliš nije on ni završio a Andrea je već vadila moj kurac iz bokserica zastala je malo valjda odmjeravajući ga ,a ja sam vidio da će to biti i reako idemo u moju sobu veća je i ima ogroman krevet, sjeao sam naslonjen na zaglavlje a Andrea se naguzila i pocela da mi puši dok je doma nju lizao!!
nakon par minuta Andrao mi reće guza je za tebe Doma neće u guzu a ne da picu nikome osim sebe, ja sam stao i pitao je pa zar nije prije primala ga u guzu ona odgovori da nije pravi ali vrlo često dok se sekasaju ona sama sebi gura vibrator u guzu doke joj Doma rastura mačkicu, ja sam izvadio lubrikant a Doma je već ušao u nju ,ja sam prisao i počeo da svojim dlanovima prelazim prako njenog cijeloga tijela ,ona je na to reagirala tako što je počela da ispušta poprilično glasne zvukove, Povuka sam je i položio na koljena razmaknu prekransne guzove i nacijedio puno lubrikanta počeo sam da je stisakam i polako ulazim jednim prstom i njen šupćić ona se nije bunila već je Domu dovukla ispred sebe i nastavila da ga obrađuje ustima , ja sam već bio ušao sadva prsta kad Doma istrča iz sobe i vrati se noseće vibrator i kaže mi vadi prste pa joj zabio cijeli vibrator ,pomalo naglo u anus, ona malo zajeca ,zatim ju je uzao na sebe i reako mi kad osjetiš da je spremna izvadi vibrator i uleti “ kurčinom“. Ja sam stao iza nje dok je Andreao jahala Domu i kad je osjetila da izvalčim vibrator nagela se na Domu i stavila mu glavu na rame noge zabacilla maksimalno a rukama razvukla guzove ja sam uletio u nju bez otpora kao da ovo radi svaki dan, Andrea je malo zastala a ja aam ubrzavao ritam spustio sam ruku na njenu guzu i stisako je i udara vrlo snažno ali njoj je to prijalo , zatim je i Doma pokušavao naći neki ritam i nakon par minuta smo bili uskaldjeni u savršenom ritmu kao da smo ovo radili petstotina puta nakon desteak minuta Andrea je počela da svršava a sva se tresla od užitka , vrištala je nekontrolirano , Doma je ekspoldirao a i ja nisam mogao se suzdržat ekspolodirao sam kao nikad to tada,legli smo na krevet jedno do drugoga skino sam kondom i bacio ga i reako joj kako bi želio bez kondoma da ju uzmem, ona je pogledala i vidjela da mi koplje još poprilicno stoji uzela ga je u usta i rakla Domi sad ću da se pojebem a ti ćeš da gledaš ,on rece na to uredu ali nema u picu to je samo za njega ,a meni dobaci ja sam umoran cijelu noć smo se seksali ti navali. pušila ga je baš znalački imam iskustva sa ženama i nije mi bilo jasdno kako se ovako dobro jebe Andrea a praktično je bila samo sa Domom. Ubrzo mi je kita stajala kao kamen tvrda ona je skočila na mene stavila mi sise na lice a kurac polako namještala na guzu, stavila je malo tekućine i ubrzo sam kliznuo u nju sada bez kondoma .
kasnije sam je legao na stomak jastuk posatavio tako da joj se digne stražnjica i opet uplovio u njen slatki šupak sad sam već cijelom dužinom bio u njoj i nemilosrdno sam je cijepao ali ona nikao da popusti samo traži još, a sve to uz glasne vriskove. Rukama sam joj stisako guzove, razvalčio , pljesako ona je stenjala i grčila se od užitka , guza je prionula uz moj kurac i stiskala ga nevjerovatno, brzo sam ga izvadio i svršio svuda po Andrei, otišla se tuširati a ja sam rekao Domi znaš kad tad će ona htjeti moju kurčinu i u pičkici , njemu nije bilo baš pravo ali je reako otom-potom!!

nakon par sati zvono na vartima ja otvoram a gospodja Marija koja zivi kat ispod nas ,nervoznog izraza licau reče malo je nedostajalo da pozovem policiju!!

Autor: mario22,2

Sestra moje cure
Jutarnje iznenadjenje 2