Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Jutarnje iznenadjenje

Pratim već odavno ovaj site, ali prvi put pišem . Ispričat ću vam kako sam prvi put upao u trojku a kasnije i četvroku i to sve isti dan!!! Točno prije 8 dana se to desilo. Prvo da predstavim “likove” , dakle moj cimer dvadesttrogodišnji Domagoj, živimo već više od tri godine u istom dvosobnom stanu i malo po malo posatli smo vrlo bliski. Domagoj je već pet godina u vezi sa svoj vršnjakinjom Andreom. Andrea je bila vrlo zgodna i lijepa , kartki opis, sise dvojka na trojku ali savršenog oblika, a guza za koju se muške oči zalijepe kao hipnostisane , vrlo elegantne noge, a lice vrlo lijepo ali nekako umirujuće. Crte njenog lica nikako nisu odavale njenu osbnost koja je bila vrlo temperamentna. I na kraju susjeda Marija , žena koja je na kraju svoje pete decenije, majka dvoje djece pristojnog izgleda , na prvi pogled nije neka koja će privlačiti muškarce ali kad udjete u razgovor postaje vrlo ugaodna i želiti biti u konataktu s njom! I na kraju ja Mario , visok 190cm imam 110kg ali veliku mišićnu masu , vrlo dobro situiran a u seksu vrlo iskusan , spavao sam sa mnogo žena ,ali uvijek jedan na jedan.Stan je moj, a cimera sam uzeo više da pomognem Domagoju nego da iznajmljujem a i društvo dobro dođe. Imma 30 godina i često sam pomagao Domi u raznim poljima kako financijskim tako i oko Andree.
I tako prije osam dana, bila je nedjelja, sunce je bilo vrlo jako, ja sam se usato kao i obično vrlo rano oko 7 sati odradio sam trening ,zatim doručkovao obavio neke posliće online i već je bilo skoro 11 sati. Pošao sam se istuširati i kao onda ću malo u grad, i tako dok sam se tuširao Doma mi uleti u kupaonicu i kaže kad završim da se javim želi me nešto zamoliti, znao sam da je Andreao prenoćila jer su bili glasni u krevetu kako sinoć tako i uvijek , ali sam mislio klincima treba auto posuditi ili nešto tako…
I eto ja pokucam Doma kaže ulazi , i ja otvorivši vrata ostanem paf Andreao duboko zanesena uživa obrađujući Domin kurac , ja se vratim i zatvorim vrata ali oni za izađoše za mnom, onako goli i na moje iznenađenje Andrea mi kaže Mario ja želim isprobati dvojicu od jednom istovremeno, a ti si naš prijatelj i znamo da si najbolje i najpouzdanije rješenje za to, bila je vrlo izravna i nadovezala želim probati jednog u mačkici a drugog u guzi istovremeno, a ti si vrlo iskusan pa bi nam čak i dao malu poduku o seksu u guzu nasmješila se. Gledajući u nju tako golu i privlačnu moj buzdovan( 22,2 cm nije ni Domin bio loš oko 19 cm ali ipak je to razlika) se sam od sebe javio . tada je Doma reako ajde ako meni ne smeta, a tvom se kurcu hoće šta se misliš nije on ni završio a Andrea je već vadila moj kurac iz bokserica zastala je malo valjda odmjeravajući ga ,a ja sam vidio da će to biti i reako idemo u moju sobu veća je i ima ogroman krevet, sjeao sam naslonjen na zaglavlje a Andrea se naguzila i pocela da mi puši dok je doma nju lizao!!
nakon par minuta Andrao mi reće guza je za tebe Doma neće u guzu a ne da picu nikome osim sebe, ja sam stao i pitao je pa zar nije prije primala ga u guzu ona odgovori da nije pravi ali vrlo često dok se sekasaju ona sama sebi gura vibrator u guzu doke joj Doma rastura mačkicu, ja sam izvadio lubrikant a Doma je već ušao u nju ,ja sam prisao i počeo da svojim dlanovima prelazim prako njenog cijeloga tijela ,ona je na to reagirala tako što je počela da ispušta poprilično glasne zvukove, Povuka sam je i položio na koljena razmaknu prekransne guzove i nacijedio puno lubrikanta počeo sam da je stisakam i polako ulazim jednim prstom i njen šupćić ona se nije bunila već je Domu dovukla ispred sebe i nastavila da ga obrađuje ustima , ja sam već bio ušao sadva prsta kad Doma istrča iz sobe i vrati se noseće vibrator i kaže mi vadi prste pa joj zabio cijeli vibrator ,pomalo naglo u anus, ona malo zajeca ,zatim ju je uzao na sebe i reako mi kad osjetiš da je spremna izvadi vibrator i uleti ” kurčinom”. Ja sam stao iza nje dok je Andreao jahala Domu i kad je osjetila da izvalčim vibrator nagela se na Domu i stavila mu glavu na rame noge zabacilla maksimalno a rukama razvukla guzove ja sam uletio u nju bez otpora kao da ovo radi svaki dan, Andrea je malo zastala a ja aam ubrzavao ritam spustio sam ruku na njenu guzu i stisako je i udara vrlo snažno ali njoj je to prijalo , zatim je i Doma pokušavao naći neki ritam i nakon par minuta smo bili uskaldjeni u savršenom ritmu kao da smo ovo radili petstotina puta nakon desteak minuta Andrea je počela da svršava a sva se tresla od užitka , vrištala je nekontrolirano , Doma je ekspoldirao a i ja nisam mogao se suzdržat ekspolodirao sam kao nikad to tada,legli smo na krevet jedno do drugoga skino sam kondom i bacio ga i reako joj kako bi želio bez kondoma da ju uzmem, ona je pogledala i vidjela da mi koplje još poprilicno stoji uzela ga je u usta i rakla Domi sad ću da se pojebem a ti ćeš da gledaš ,on rece na to uredu ali nema u picu to je samo za njega ,a meni dobaci ja sam umoran cijelu noć smo se seksali ti navali. pušila ga je baš znalački imam iskustva sa ženama i nije mi bilo jasdno kako se ovako dobro jebe Andrea a praktično je bila samo sa Domom. Ubrzo mi je kita stajala kao kamen tvrda ona je skočila na mene stavila mi sise na lice a kurac polako namještala na guzu, stavila je malo tekućine i ubrzo sam kliznuo u nju sada bez kondoma .
kasnije sam je legao na stomak jastuk posatavio tako da joj se digne stražnjica i opet uplovio u njen slatki šupak sad sam već cijelom dužinom bio u njoj i nemilosrdno sam je cijepao ali ona nikao da popusti samo traži još, a sve to uz glasne vriskove. Rukama sam joj stisako guzove, razvalčio , pljesako ona je stenjala i grčila se od užitka , guza je prionula uz moj kurac i stiskala ga nevjerovatno, brzo sam ga izvadio i svršio svuda po Andrei, otišla se tuširati a ja sam rekao Domi znaš kad tad će ona htjeti moju kurčinu i u pičkici , njemu nije bilo baš pravo ali je reako otom-potom!!

nakon par sati zvono na vartima ja otvoram a gospodja Marija koja zivi kat ispod nas ,nervoznog izraza licau reče malo je nedostajalo da pozovem policiju!!

Autor: mario22,2

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile