Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mojoj mami je ovo drugi brak. Iz prvog braka ima kćer a ja sam plod njena drugog braka s Vedranom. Dakle, pretpostavljam da ste shvatili kako se moj stari zove Vedran. Inače mama, koja se zove Sonja, je od mog oca starija punih dvanaest godina. Vedrana je „uhvatila“ kao vrlo mladog i potentnog lika na jednoj od divljih nudističkih plaža na našem Jadranu. Vedran, dakle moj stari, je kao mladi student, inače Dalmoš, ljetne mjesece provodio loveći komade po plažama. Studirao je u Zagrebu a moja mama ga je uhvatila u svoje „rašlje“ i zarobila ga. U to vrijeme mama je već bila razvedena a mladi Vedran joj je uletio u mrežu poput muhe. Stara je znala kako ga uloviti i zarobiti. I to je vješto učinila učinila.

Kao klinac s njih dvoje išao sam na nudističke plaže i uopće mi ništa neobično nije bilo vidjeti mamu i tatu gole. Kako su godine prolazile a ja odrastao polako sam počeo shvaćati da njihovi prijatelji nudisti nisu tek obični prijatelji i da se tu događaju neke stvari koje debelo prelaze granice običnog prijateljstva. Shvatili su to i moji roditelji. Zato bi na moru svi zajedno provodili otprilike tjedan dana a potom bi mene ostavili kod Vedranovih roditelja a oni, mama i tata, su narednih deset-petnaest dana tulumarili sa svojim društvom. Nije mi to smetalo jer vrijeme sam provodio kod bake i djeda i bilo mi je super.

Moram sad malo opisati svoju mamu. U mladim danima bila je jebeno
atraktivna crnka. Žena sklona porocima svake vrste. Naravno da su godine prolazile i da su one, ali način njena života, na njoj ostavile traga. Ako godinama živite burno, pijete, pušite i ševite se gotovo svakodnevno mijenjajući partnere to na vama mora ostaviti traga. A tako je živjela moja mama. Znatno mlađi otac pratio ju je koliko je to bilo moguće. No on je ipak odlučio postići nešto u životu pa je osim završenog fakulteta magistrirao pa i doktorirao. Oba moja roditelja konzumirali su tzv. slobodan brak. Uz obostran pristanak mijenjali su seksualne partnere samo što je mama u tome debelo prednjačila. Vrhunac su bila njihova ljetovanja i druženje s nudistima. Mama, iako sad već ima 57 godina, izgleda jako dobro. Prilično je ostarila u licu ali tijelo joj je jako dobro. Vitka je i ima jebeno dobre noge pa usprkos svojim godinama nosi minice i vjerujte mi da se mnogi muškarci na ulici okreću za njom. Bore i sivilo u licu, što je posljedica burnog života, vrlo vješto prikriva šminkom.

Pravi i vidljivi problemi u braku mojih roditelja nastupili su prije otprilike dvije i pol, možda tri, godine a kulminirali su prošlo ljeto. Mamina sestra Katarina živi u Njemačkoj. Ona je naslijedila staru drvenu kuću i imanje u Zagorju odakle su mama i teta Katarina rodom. To su vam oni karakteristični zagorski bregi a na svakom brijegu nalaze se dvije-tri kuće. Tako je i rodna kuća moje mame i tete Katarine na jednom od tih bregova a dvorište dijele s bratićem koji također živi u Zagrebu. I njihov bratić tu na tom dvorištu ima malu drvenu kuću. Pedesetak metara dalje nalazi se još jedna kuća ali ni u njoj nitko ne živi stalno. Tek tristotinjak metara dalje opet se nalazi nekoliko kuća. Uglavnom sav taj kraj je prilično razbacan, što se kuća tiče, i rijetko naseljen. Tek dva- dva i pol kilometra niz cestu nalazi se veće naselje gdje se nalazi škola, ambulanta, trgovina i pošta.

To vam nisam opisao bez razloga. Naime moji roditelji su početkom toplijih dana redovito vikendima odlazili u taj kraj. Tamo su se nesmetano goli sunčali kako bi nabacili boju za more. No znali bi svi skupa otići ponekad gore i prirediti roštilj. Kuća je gotovo ista kao i prije osamdesetak godina kada je izgrađena. Obnovljeno je krovište a i podrum na kojem se kuća nalazi. Dograđena je kupaonica i toalet. Teta svake godine dođe iz Njemačke i tu s obitelji provede oko dva-tri tjedna. Priroda je prekrasna. Mir i tišina stvoreni su za odmor i oslobađanje od stresa.

Najprije nisam shvaćao zašto mama sve više inzistira na odlascima u Zagorje.
Ona i tata bi odlazili tamo čak i u tjednu ali i u jesen ili zimi što prije nisu činili. Poslije sam sasvim slučajno otkrio da je razlog tomu jedan mladi domoradac zvani Nosko. Nosko ga zovu jer čovjek ima prilično veliki nos ali osim velikog nosa ima i veliki kurac. Čovjek jest relativno mlad ali to vam je onaj pravi zagorski muž. Nije oženjen i živi s roditeljima. Osim osmogodišnje škole nema druge naobrazbe i bavi se poljoprivredom i vinogradarstvom. Kako je moja mama točno natrčala na njega uistinu ne znam. No završila je s njim na jednom od seoskih štagalja i kada je ustanovila da tip ima veliku kurčinu koja ju može zadovoljiti i ispuniti opasno se zapalila za njega.

Prilikom jednog zajedničkog posjeta Zagorju shvatio sam otprilike o čemu se tu radi. No pravi šok za mene nastupio je onda kada sam provalio mamin laptop i u njemu vidio fotografije koje su me osupnule. Fotografije su išle otprilike ovim redom; Najprije tu su bile zajedničke slike mame, tate i Noska. Fotografirano ispred neke klijeti ili vinskog podruma. Potom su zaredale fotografije Noska koji je bio gol. Morao sam, gledajući slike, priznati da tip ima fascinantnu kurčinu. Onda su na red došle fotke gdje nosko brutalno rastura mamu s tim svojim ogromnim kurcem. Vrlo vjerojatno da je sam tata to fotografirao. No nakon toga uslijedio je pravi šok. Ugledao sam fotografije svog tate odjevenog u crne čarape, haltere i našminkanog poput neke drolje. Nisam mogao vjerovati. No ni to nije bilo sve. Uskoro sam ugledao slike na kojima zajedno, mama i tata odjeven u žensko seksi rublje, oralno zadovoljavaju Noska. Možete si zamisliti moj šok kada sam vidio slike gdje Nosko zabija svoju kurčinu u usta mog tate.

Nikada im nisam rekao da sam vidio te kompromitirajuće fotografije. Mišljenja sam da je Nosko bio pokretač trzavica između mojih roditelja. Potom je je otac upoznao neku mlađahnu ženu koja je od njega bila znatno mlađa. Iako je stari dolazio kući osjetilo se da tu nešto ne štima. Sve manje vremena je provodio kod kuće a sve više s tom novom ljubavnicom. Mama je zbog te novonastale situacije postala prilično depresivna. Pila je i pušila više nego što je to inače činila. Ljeto se opasno bližilo i jednog dana mi je rekla kako želi da je odvezem u Zagorje. Ostati će tamo preko vikenda. Želi se odmoriti i malo sunčati, kako je rekla. Najprije sam rekao kako nema problema a onda sam je pitao mogu li i ja tamo provesti vikend. Vidno se trgnula na taj moj upit. Očito je imala želju odmoriti se, dobro se izjebati s Noskom i sunčati se gola a mene je doživljavala kao smetnju.

Kratko je šutjela a onda slegnula ramenima rekavši kako mogu ostati s nojm preko vikenda ako tako želim. Te iste večeri prilično je popila i jezik joj se razvezao. Otvoreno mi je rekla kako je vrlo vjerojatno brak između nje i tate gotov. Ove godine na odmor, tj. na more, ide ranije i ide sama. Strpljivo sam je slušao a na kraju joj rekao kako ne mora ići sama jer nema nikakvog razloga da i ja ne idem s njom. Razmišljala je o tome što sam joj rekao ali ništa nije rekla.

Sutradan u petak poslijepodne smo krenuli put Zagorja. Mama je djelovala
nekako potišteno i mamurno. Uglavnom je šutjela. Mislio sam kako se i ne sjeća da sam joj predložio da s njom idem na more no prevario sam se.
Stali smo ispred nekog kafića kako bi popili kavu. Sjedili smo vani na terasi i mama je u jednom trenutku, ničim izazvana, rekla kako nema ništa protiv da idem s njom na odmor. To me je oraspoložilo. Objasnio sam joj kako joj nemam namjeru tamo na moru smetati. Ona neka provodi vrijeme sa svojim društvom a ja ću se već snaći. Ta moja opaska rezultirala je time da se mama blago zacrveni u licu i stidljivo se nasmiješi. Vrlo dobro je znala na što aludiram. Shvatila je da joj na obizran način želim reći kako joj neću smetati u njenom druženju s prijateljima nudistima. Moram naglasiti kako je mama uz kavu ispila i tri Jegera. To ju je vidno oraspoložilo i postala je pričljivija.

Gledao sam je dok je išla prema autu i moram priznati da je iako odjevena u pripijene traperice i jednostavnu majicu izgledala jako dobro. Stigli smo do kuće. Mir i tišina koji su gore na brijegu vladali bili su nevjerojatni. Malo smo obišli okolicu i nigdje nikoga od ljudi nismo sreli niti vidjeli. To se mami svidjelo jer je konstatirala kako će se u miru moći sunčati. Malo smo sjedili vani na staroj drvenoj klupi i pijuckali domaću rakiju kruškovaču. Mama se ustala i ušla u kuću rekavši kako se ide presvući.

Pojavila se nakon petnaestak minuta odjevena u minicu. Na nogama je ostavila štikle i to me iznenadilo. Pitao sam je zašto nije obula nešto prikladnije na što je odgovorila da se u štiklama osjeća najbolje. Željela je da zajednički razgledamo okolicu kuće i pronađemo najidealnije mjesto za sunčanje. Naravno da nakon onih ispijenih Jegera i rakije, a uz to obuvena u štikle, nije mogla po neravnom tlu hodati normalno. Iako me držala ispod ruke bilo je jasno da bi svakog časa mogla pasti. Taman sam joj želio skrenuti pažnju na to kada se to i dogodilo. Najprije je pala na koljena. Pružio sam joj ruku ali umjesto da se uspravi ona se strovalila na leđa. Noge su joj se raširile i tada sam mogao jasno vidjeti da nema gaćice.

Nasmijala se shvativši što gledam. Kazala je kako sam je ionako mnogo puta vidio golu što je na kraju krajeva bila istina. Okrenula se u pokušaju da ustane i sada sam joj lijepo mogao vidjeti razgolićeno dupe. Osjetio sam kako mi se kurac diže i na trenutak sam se posramio zbog toga. Prišao sam joj i pomogao joj da ustane. Vratili smo se do kuće i mama je odlučila napraviti najpametniju moguću stvar. Legla je i odlučila malo odspavati. I ja sam odspavao nekih sat vremena. Probudio sam se i vidio da mama još spava. Odlučio sam se relaksirati i opustiti na način da prošećem okolnim brdima.
Uopće sam izgubio pojam o vremenu. Već se počeo spuštati mrak kada sam se zaputio prema kući. Još prije nego sam se popeo stepenicama na podest s kojeg se ulazilo u kuću začuo sam mamin glasan smijeh. Ušao sam u mali hodnik i kroz širom otvorena vrata ugledao mamu i Noska koji su sjedili za stolom. Odmah od prve zaključio sam da je mama podgrijana alkoholom. Čitav njezin izgled, tj. pojava, jasno su davali na znanje da je spremna za jebačinu. Ne znam kako bi drugačije objasnio njeno ponašanje i izgled nego droljasto. Nosko se rukovao sa mnom a oči su mu se caklile, što od vina a što od želje da pojebe mamu. Kratko sam sjeo s njima a onda se odlučio povući u drugu sobu. Oboje kao da su to jedva dočekali.

Ušao sam u sobu preko puta i upalio tv. Zavalio sam se u stari trosjed i malo
zatim u sobu je ušla mama. Zavodnički je njihala bokovima. Djelovala je pijano i napaljeno. Sjela je do mene i zagrlila me s obje ruke. Gotovo da me dodirivala svojim usnama dok mi je tiho nastojala objasniti kako će Nosko ove noći ostati tu u kući i kako se nada da mi to neće smetati. Objasnio sam joj kako nemam ništa protiv. Nikada se nisam petljao u njezin i očev život pa neću ni sada. Poljubila me u obraz i izašla iz sobe.

Odlazeći nije do kraja zatvorila vrata sobe ali isto tako nije do kraja zatvorila ni vrata svoje sobe. Kao da je provocirala i željela da čujem što će se događati. U prvi mah želio sam ustati i zatvoriti vrata ali onda sam odustao. Nije prošlo ni pola sata kada sam sasvim jasno mogao čuti mamino glasno stenjanje. Tiho sam prišao poluotvorenim vratima svoje sobe i osluškivao. Mama je na momente doslovce skvičala. Od tih zvukova digao mi se kurac. Tiho sam na prstima izašao na hodnik. Vrata njihove sobe bila su pritvorena ali ne i zatvorena. Mamini glasni uzdasi i cviljenje sad sam još bolje mogao čuti. Međutim vrata su bila toliko pritvorena da ipak ništa ne mogu vidjeti. Osim glasnog maminog vriskanja vidio sam samo trag svjetla. Dakle jebali su se bez da su ugasili svjetlo.

Izašao sam van na podest. Ravno ispred mene nalazio se zid visok oko metar i pol. To je u stvari bila mala terasa ispod koje se nalazio ulaz u podrum. No točno iznad te terasice nalazio se prozor. Prozori na kući su oni stari dvokrilni i lako sam mogao vidjeti da je poluotvoren. No da bi išta vidio morao sam se popeti na terasu. Bez problema sam se popeo na tu malu terasu i legao sam potrbuške nastojeći ostati ispod prozora kako me oni iznutra ne bi primjetili. Ležeći tako u mraku slušao sam mamu kako dahće, cvili i stenje. Nije bilo druge nego da napokon provirim. Ipak su oni bili na svjetlu a ja u mraku pa sam vjerovao da me neće primjetiti.

Mama je ležala na stolu široko razmaknutih nogu a Nosko ju je bukvalno razvaljivao svojom kurčinom. Zabijao se u nju onako zdravo seljački do jaja. Mama mu je zabijala nokte u leđa i nije prestajala vrištati svaki put kada bi njegov veliki kurac prodro u nju. U jednom momentu počela ga je odgurivati sa sebe. Molila ga je da stane na trenutak. Nosko se odmaknuo rukom drkajući svoju nabreklu i slinavu batinu. Sasvim lijepo sam sad mogao vidjeti maminu razvaljenu pičku. Oslanjajući se prvo na laktove a potom na dlanove ruku uspjela je sjesti na rub stola. Čuo sam kako se obraća Nosku govoreći mu da nije normalan. Nosko ju je rukom hvatao za sise a mama mu je pokušavala objasniti kako ju je dovoljno razvalio i kako ne može više. No Noska to nije previše diralo. On je i dalje bio spreman i željan jebačine te je mami to jasno davao na znanje.

Ne bi li ga nekako udobrovoljila mama je sjela na stolac i počela mu pušiti kurac dobrano slinav od njenih sokova iz pičke. Morala je uistinu pošteno zinuti da bi tu kurčinu strpala u usta. Naizmjence mu ga je drkala i pušila jer vrlo vjerojatno da ju je boljela vilica od takvog silnog zijevanja. Nosko joj ga je nastojao ugurati što dublje u usta i mama se na momente doslovce gušila. Oči su joj suzile i obilno je slinila. Držala ga je za jaja i gutala koliko je mogla a onda u jednom trenutku pogledala je prema prozoru. Ja sam, opčinjen prizorom, skroz zaboravio na oprez. Mama je pušila tu debelu kurčinu i gledala ravno u mene. Nekoliko sekundi kasnije mlazovi guste sperme špricali su mamu po licu. Tog trenutka je zažmirila i skrenula glavu u stranu. Tek tada sam došao k sebi pitajući se je li me primjetila. Sperma joj se cijedila po licu i niz sise a ona mu ga je i dalje drkala. Drkajući njegovu kurčinu opet je pogledala prema prozoru i sad sam bio siguran da me je primjetila.

Spustio sam se s terase i brzo ušao u kuću pa u svoju sobu. Zatvorio sam vrata i ugasio svjetlo. Morao sam izdrkati jer bio sam turbo napaljen onim što sam vidio. Zaspao sam nakon drkanja a što se dalje događalo u maminoj sobi ne znam. Ujutro kada sam se probudio bilo mi mučno jer morao sam se suočiti s mamom a bio sam siguran da me je vidjela kako virim kroz prozor. No morao sam otići do kupaonice i wc-a. Mama je u maloj kuhinjici kuhala kavu. Vidjevši me veselo me pozdravila. Ispili smo kavu a mama ni jednom riječju nije dala na znanje da me je primjetila. Bilo mi je drago zbog toga. Dok je ona spremala ručak odlučio sam opet izaći u šetnju. Još sam bio silno nabrijan onim što sam protekle noći vidio.

Nakon što smo ručali ispred kuće se sa svojim starim Fordom pojavio Nosko. Mama se na brzinu spremila ispričavajući se što mi je zaboravila spokmenuti kako je s Noskom dogovorila da je odveze u susjedno selo gdje je imala neku rodbinu. Nisam ništa pitao niti me to previše zanimalo. Uživao sam u tišini i miru te sam gotovo čitavo poslijepodne prespavao.

Bio je već debeli mrak kada sam se probudio. U stvari probudili su me mama i Nosko. Bili su prilično glasni. Lako sam shvatio da su oboje prilično pripiti. U susjednom mjestu nalazio se nekakav noćni klub. Mama se odlučila spremiti i s Noskom otići do tog kluba. Vidjevši je kako se mama odjenula nisam mogao vjerovati. Obukla se kao prava drolja. Naime, odjenula je nekakvu kratku kožnu minicu koja samo što nije pucala po šavovima. Ispod je na nogama imala crne čarape ali to su bile samostojeće čarape a minica se stalno povlačila prema gore otkrivajući rubove tih čarapa. Ispod jakne je obukla prozirnu košulju i jasno joj se vidio grudnjak. Iako sam imao potrebu nešto reći ipak sam odlučio šutjeti. Nosko nije skidao pogled s mame tako kurvinski odjevene. Bilo mi je jasno da će je i ove noći razvaliti svojom velikom kurčinom.

Nisam ih dočekao budan i nemam pojma kada su se vratili. Probudio sam se prije mame i spremio sam doručak. Probudio sam mamu i moram iskreno reći da je izgledala strašno. Djelovala je poput prebijene i izjebane kuje. Nije mogla ni jesti. Samo se istuširala i popila kavu. Ništa ju nisam želio pitati i tek sam nekoliko mjeseci kasnije od samog Noska čuo što se te noći dogodilo. Mama je bila prava zvijezda te večeri u toj rupi zvanoj noćni klub. Na kraju se pojebala s vlasnikom kluba i dvojicom konobara. To je bio razlog da se ona i Nosko gadnu posvađaju. No, kako rekoh, sada se mama nakon kave pomalo oporavila. Rekla je kako me vodi na ručak a potom se vraćamo kući u Zagreb. Naravno da sam je pitao gdje idemo na ručak? Odgovorila je kako ćemo ručati u nekom restoranu usput do Zagreba. Tako je i bilo.

Bio je to uistinu buran vikend. Narednih dana nisam je previše gnjavio i pustio
sam je da se konsolidira u svakom smislu. Onda je došlo vrijeme da krenemo put mora. Mama je već unaprijed rezervirala mobilnu kućicu u kampu. Isprva, ne znajući, mislio sam da se radi o kamp prikolici no ostao sam ugodno iznenađen vidjevši da su to u stvari male montažne kuće s natkrivenom verandom. Mama se skroz oporavila i bila je izuzetno dobro raspoložena. Stekao sam čudan dojam. Zadnjih dana pred odlazak na ljetovanje u odnosu spram mene bila je prilično prisna. Često me grlila i ljubila u obraz, bili su tu prisutni i neki drugi znakovi te se nisam mogao oteti dojmu da me vlastita mama zavodi ali mislio sam kako se varam. Pa i sad tu na moru u kampu ona mi se na neki način nabacivala.

Dogovor je već ranije bio taj da joj ni u kom slučaju neću biti smetnja pa me iznenadilo kada mi je predložila da zajedno idemo na divlju nudističku plažu. Na kraju krajeva pristao sam jer bilo je evidentno da njoj to neće smetati. Kada sam pristao rekla kako moramo rasčistiti jednu bitnu stvar. Naime, ispričala mi je kako će na toj plaži sresti svoje stare znance s kojima se i ranijih godina družila te me mora na to upozoriti. Nije trebala ići u detalje jer sve mi je bilo jasno. Bila je to vrsta plaže gdje je bilo i seksa. Rekoh joj da sve shvaćam. Pomalo stidljivo i oprezno rekla je;-Nadam se da ti neće smetati i da ti neće biti neugodno budeš li me vidio u zagrljaju nekog muškarca.- Bez imalo stida odgovorio sam joj kako vrlo dobro znam da se tu neće raditi samo o običnom zagrljaju. Slatko se nasmijala bez da je išta komentirala.

Došli smo do plaže s nudistima. Lagano smo koračali plažom a mama je pogledom tražila poznata lica. Napokon smo se smjestili i polegli ručnike. Mama je odmah svukla kupaći kostim i ostala posve gola. Ja sam sjedio još odjeven u kupaće gaćice i nisam se osjećao baš lagodno. Pitala me što čekam i zašto se ne skinem. -Polako, ima vremena.-odgovorio sam. Otišla je u vodu a u međuvremenu sam se i ja razgolitio. Izlazila je iz vode i zavodnički se smiješila gledajući me golog. Nije da se hvalim ali moram iskreno reći, bez lažne skromnosti, da imam prilično veliki kurac. Mama ga je preko sunčanih naočala sa zanimanjem promatrala. Više sam to osjetio nego vidio i priznajem da mi je bilo pomalo neugodno.

Prošlo je možda petnaestak minuta kada sam ugledao nekog ćelavog debeljka koji je naravno također bio gol. Išao je ravno prema nama a usta je razvukao u široki osmijeh. Srdačno se rukovao s njom ali i sa mnom. Hvalio je mamin seksi izgled. Očito je bilo da su se vrlo dobro poznavali. Odlučio sam ih ostaviti na samo pa sam otišao u vodu. Otplivao sam prilično daleko. Iz vode sam mogao vidjeti nekoliko parova koji su se u šipražju ili iza stijene prepustili vrućim igrama. I tek kada sam se ponovo približio obali shvatio sam da mama i debeljko više nisu na mjestu gdje sam ih ostavio. Izlazio sam van i pogledom tražio mamu. I onda sam ih ugledao. Povukli su se od obale prema nekom šipražju i visokoj travi. Mama je ležala na ručniku a debeljko je klečao pored nje i ona mu je pušila kurac. Debeljko se nagnuo malo udesno i rukom joj je trljao pičku. Ostavio sam ih da završe započeto i vratio se na mjesto gdje sam bio ležao.

Ležao sam na trbuhu i razmišljajući o mami kako puši debeljkov kurac zadrijemao sam. Trgnuo sam se osjetivši maminu ruku na leđima. Lagano je prstima prelazila preko mojih leđa pitajući me da li spavam. Podigao sam glavu i rekao joj kako sam na trenutak zadrijemao. Namazala me uljem za sunčanje pa me opkoračila i lagano mi utrljala ulje. Gola je sjedila na mojim leđima a moj kurac bio je tvrđi od stijene u koju sam gledao.

Vratili smo se do naše kućice i relativno rano večerali. Sjedili smo na verandi kad me mama pitala hoću li ići negdje van. Odmah je dodala kako ona nema volje bilo kuda ići jer je umorna. Ni meni se baš nije išlo pa sam joj to rekao. Potom je predložila da onda ostanemo tu i malo se napijemo jer ipak smo na odmoru. Inače je zadnjih dana smanjila piće i sad me pomalo taj njezin prijedlog iznenadio. Nisam stigao reagirati a ona je već ušla u kućicu i iz hladnjaka izvadila bocu Balontajna. Prihvatio sam ponuđeno piće. Nakon treće čaše naš razgovor postao je prilično lascivan, da tako kažem.

Mama je rekla kako zna da sam danas vidio nju i debeljka i da se pomalo plašila moje reakcije. Prigovorio sam joj zbog tipa ali ne zbog toga što mu je pušila već zbog toga što znam da može pronaći daleko zgodnije muškarce. Rekla je kako mu je popušila zbog nekih starih dana i uspomena ali je dodala kako joj je drago što mislim da je još u stanju pronaći zgodnije muškarce. Tada sam joj rekao kako sam je vidio i s Noskom na stolu gore u Zagorju. Zacrvenjela se i pogledala u pod rekavši kako zna da sam je vidio. Na sebi sam imao samo bermude bez gaćica ispod. Od ovog razgovora kurac mi se počeo dizati pa sam nastojao sjesti nekako tako da se to baš ne vidi. Mama me gledala sa smiješkom i komentirala kako joj se čini da sam malo napet. -Pa nakon onoga što sam danas vidio i nakon ovog razgovora i ja bi trebao naći neku ženu da me obradi kako si ti obradila debelog. To bi me opustilo i ne bi više bio napet.- To sam rekao i nakon što sam to izgovorio postao sam svjestan da ovaj razgovor ide u opasnom smjeru. Bio sam u pravu.

Mama je iskapila čašu do dna, odložila je na stol i nagnula se prema meni tiho govoreći;- A zašto tražiti nekoga kada sam ja tu.- Ruku je stavila na moje na moje bedro da bi već u idućem trenutku kliznula do moga kurca. Moj kurac našao se točno između njenog kažiprsta i palca. S ta dva prsta stisnula mi je kurac koji je istog trenutka počeo rasti. Prošli su me trnci kroz čitavo tijelo i odmah sam pomislio kako baš ne bi bilo dobro da ovo vide neki drugi gosti u obližnjim kućicama. I mama je to shvatila. Ustala je oblizujući usne i rekla;-Dođi, idemo unutra.- Zatvorio sam vrata a mama se istog trenutka okrenula k meni povlačeći moje bermude prema dolje. Čučala je još uvijek držeći krajeve mojih spuštenih hlača dok se moj kurac opasno propinjao. Primila ga je u ruku i lagano ga drkala komentirajući kako uistinu imam velik i lijep kurac.

Gurnula me prema krevetu. Prstima noge odbacio sam hlače u stranu i legao na leđa. Mama je zadigla majicu razgolitivši svoje sise želeći me valjda još više napaliti. Iako sam jednim dijelom svijesti razmišljao kako ovo što činimo nije u redu nisam imao niti želje a niti snage da se oduprem. Jednom rukom uhvatila me za jaja a onda ga obujmila svojim usnama. Krajnjim naporom suzdržavao sam se da ne počnem vrištati od silnog zadovoljstva. Vrhunski mi ga je pušila kao niti jedna žena do tada. Uostalom imala je debelo iskustvo. Valjda je i zbog toga osjetila da se približavam vrhuncu. Legla je na krevet do mene i rekla mi da je opkoračim. Učinio sam tako pazeći da joj ne pritiskam trbuh. Držala me jednom rukom za jaja a drugom mi ga drkala i u trenutku kada je osjetila da je krenuo prvi mlaz sperme glavić kurca usmjerila je na svoje sise. Šupak mi se stiskao dok je istovremeno moj kurac rigao spermu po maminim dudama.

Kada je iz mene iscijedila i zadnju kap sperme podigla je glavu i vrhom jezika
prešla preko glavića. Dahtao sam kao da sam upravo izašao iz rudnika. Mama se smiješila;-O.K., sada kada smo te oslobodili napetosti možemo se vratiti na terasu i popiti još koje piće.-rekla je. Sišao sam s nje a koljena su mi se tresla. Dok je mama ručnikom brisala spermu sa svojih sisa ja sam drhtavim rukama navukao bermude. Tek kada sam izašao na svježi zrak i sjeo za stol došao sam k sebi. Mama me, smješkajući se poput neke šiparice, gledala preko ruba čaše pitajući me jel bilo dobro. -Bilo je fantastično.- lagao bi kada bi rekao drugačije. Na to je mama rekla kako je to samo početak. Čitava noć je pred nama a uostalom ovdje ostajemo dva tjedna. Nisam dvojio da će to biti luda dva tjedna. I bila su.

Idućeg dana upoznala me s jednim bračnim parom iz Italije. Žena je, zvala se Nina, izgledala fenomenalno. Žena me napalila već samom svojom pojavoma a dodatno me rasplamsla kada sam vidio kako se pozdravila s mamom. Poljubila ju je ali to nije bio običan poljubac. Jezik joj je gurnula duboko u usta. Mama mi je predložila da sada kada tata više nije s njom ja zauzmem njegovo mjesto u druženju s ovo dvoje Talijana. Naravno da nisam odbio. Ali to je već za jednu drugu, zasebnu, priču. Inače već drugi dan mama i ja bili smo pozvani na tulum u jedan apartman kod starijih zagrepčana, također nudista. Inače dan je bio oblačan i prilično prohladan tako da smo bez problema prihvatili cjelodnevno druženje u tom luksuznom apartmanu.

Mama me opet uspjela iznenaditi načinom na koji se odjenula. Obukla je nešto kao triko. Satojao se u jednom komadu od čarapa i gornjeg dijela. Bio je proziran i ispod lagane jakne mama nije obukla grudnjak tako da su se kroz to tanko prozirno platno jasno vidjele njene sise. No taj triko je na mjestu gdje se nalazi pička imao otvor. Tako je mama, bez obzira na svoje godine, privukla pažnju svih muškaraca. Kratka minica malo je toga mogla sakriti. Bez imalo stida je jasno pokazivala svoju obrijanu pičku. Ja sam tom prilikom poševio tu vlasnicu apartmana, gospođu Zrinku. Starija i njegovana dama velikog dupeta i isto tako velikih sisa. A za mamu znam da su je tom prilikom pojebali barem trojica ili četvorica od prisutnih muškaraca. Sada definitivno znam ono što sam prije samo naslućivao. Mama voli redaljke i uživa kada se jebe s više njih istovremeno. Na povratku u naš kamp stali smo na jednom usamljenom mjestu. Pokazivala mi je kako su joj poderali čarape, tj. taj triko. Tražio sam da mi priča detalje. Nisam je trebao puno nagovarati. Bio sam još dovoljno napaljen ali i lud pa sam riskirajući da nas netko i vidi spustio sjedalo u autu i pojebao mamu. Uopće mi nije smetalo što su joj se iz pičke još uvijek cijedili ostaci sperme drugih muškaraca.

Autor: fukbuk

Perverzije s pijanom mamom
Ljubavnik moje žene prisilio me na oralni i analni seks