Ne mogu reći za sebe da sam transvestit, pošto nikada nisam obukao haljinu ili se našminkao, no da imam fetiš nošenja ženskog rublja – imam. Volim osjećaj svile na koži baš kao i kada mi mala damska tangica steže muda i kuronju. To nijedne bokserice ne mogu zamijeniti.
Kada sam situaciju u kojoj se nalazim spomenuo ženi, nisam mogao ni spekulirati o njenoj reakciji. Možda će biti šokirana, a ako čak i pristane tolerirati da njezin macho muž od 190 cm voli kurvinjske gaćice, sasvim sigurno u tome neće htjeti sudjelovati. Možete zamisliti čudo u kojem sam se našao kada je dan nakon mog priznanja doma došla s vrećicama punim haltera i gaćica koje je kupila – meni! Bio sam oduševljen. Odonda je prošlo već nekoliko tjedana, mislio sam da se predomislila i da ne želi sudjelovati u mom fetišu.
Jednu večer otišao sam u krevet prije nje, i budan je čekao u postelji. Nosio sam svilene čarape i tangu boje šampanjca. Uvukla se kraj mene, zagrlila me i poljubila za laku noć kao i svaku večer. Kada joj se ruka zaplela u nježnu čipku mojih haltera, nasmiješila se, pokrila plahtom preko glave pa rekla: „OK., pobijedio si… idemo se zabavljati!“ Trljala mi je kurac preko gaćica, pušila ga kroz čipku, a ja sam svoje „svilene“ noge mazio uz njeno podatno tijelo. Na kraju smo se jebali kao pubertetlije. Poslije tog dođaja mogao sam biti siguran da uživam apsolutnu potporu svoje žene.
Prošlo je tjedan dana, a ja sam opet otišao u krevet odjeven kao francuska kurva. Ovaj put s još boljim rezultatima. Žena se vratila na moju staru ljubav, fetiš koji imam od sedamnaeste godine, i dobro mi isprašila guzu širokim kožnatim remenom. Natjerala me da joj ližem vaginu i ukratko, odradila posao kao profi domina. Seks je bio fantastičan, uživao sam svakom porom.
Još jedino želim da mi ona na svoju ruku počinje kupovati seksi krpice i tjerati me da ih nosim. U omiljenoj fantaziji, odvela bi me u šoping. Molio bi je da mi kupi crni satenski korzet s pripadajućim gaćicama i svilenim čarapama. Na putu kući svratili bi u sexy shop, ona bi uzela bič. Doma bi mi pomogla da se odjenem u novi korzet, i onda me dobro izbičevala jer izgledam kao kurva. Za kaznu bi joj morao virtuozno izlizati usmrđenu pizdu dok ne bi bila u potpunosti zadovoljna. Nakon toga bi imala najvjernijeg roba-droljicu kojeg je ova Zemlja vidjela.

Kažnjenik
Kurve s kurčinama