Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Znam da imam veliku guzu, debela sam i imam dosta celulita i nisam privlačna muškarcima– Tako je zborila moja mama nakon što je popila tri ili možda četiri rakije. No, da krenem od početka. Ne mogu sad reći da mrzim svog oca ali da ga ne volim to je istina. Vazda je bio nekako namrgođen, nadrkan, bahat i arogantan. Jedva sam dočekao priliku da se odselim i osamostalim. Završio sam srednju školu i na svu sreću brzo pronašao posao. Upisao sam i fakultet ali nisam baš bio uspješan no stalno sam mislio i još mislim kako imam vremena. Bio sam presretan kada mi je stric Janko, očev brat, ponudio mogućnost da živim u njegovoj kući. Stric Janko i strina Jelica definitivno su se preselili u malo podravsko selo odakle je strina bila rodom. Nisu imali djece a njihova mala obiteljska kuća na periferiji grada bila je idealna za jednog mladog samca kakav sam ja.

Radim i imam relativno dobru plaću. Sredio sam kuću i uživao u njoj. Mala kuća i prostrano dvorište bili su idealni za mene. Mama se pojavila jednog dana izašavši iz taksija s dvije putne torbe. Bio sam u stražnjem dijelu dvorišta i radio na svojoj trokolici. Preciznije rečeno na motoru koji ima tri kotača. S mamom sam se inače čuo dva-tri puta mjesečno preko telefona. S ocem gotovo da nisam komunicirao. Mama je ušla u dvorište vukući torbe i smiješila se ali pogled joj je bio nekako sjetan. Slutio sam da nešto nije u redu i bio sam u pravu. Mami je puknuo film i nakon žestoke svađe s tatom odlučila se odseliti. Spremila je stvari i, kako je rekla, za početak je odlučila zamoliti mene da tu bude neko vrijeme dok se ne snađe. Blenuo sam u nju i nisam mogao vjerovati. Ipak je ona žena koja je debelo prevalila pedeset godina i sad bi ona bila kod mene neko vrijeme dok se ne snađe?!

Pa što će žena koja se opasno približila šezdesetoj godini života sad napraviti? Kako će se to ona snaći? Uostalom već je bila u mirovini koja nije bila nešto posebno visoka. Rano je počela raditi i iskoristila je priliku da se dokopa prijevremene mirovine uz otpremninu jer njena firma je ionako bila na izdisaju. Rekoh već da nisam volio svog oca. Iskreno moram priznati da sam kao klinac bio opasno zaljubljen u vlastitu mamu. Nikada i nikako nisam mogao razumjeti što je to moja mama vidjela u mom ocu i zašto ga je sve te godine trpjela. Bio sam pubertetlija kada sam na moru mamu vidio golu i otada sam često maštao o njoj. Naravno, nikada joj ničim nisam dao na znanje da sam zaljubljen u nju.

Prolazile su godine i jednostavno se naučite živjeti s tim da imate zgodnu mamu ali ona vam je ipak mama pa tu sve započinje i završava. Godine su ostavile traga na mami. Istina, zdebljala se, natukla kila, imala je celulita i veliko dupe ali i dalje je ostala predmet mojih skrivenih seksualnih maštanja. Rijetko sam dolazio u roditeljsku kuću ali kada bi došao hvatao sam samog sebe kako blejim u njeno veliko dupe. Po povratku doma izdrkao sam maštajući kako rukama gnječim njene raskošne guzove. Meni je mama još uvijek izgledala seksi i jebozovno pa i sad kada se pojavila tu nenadano s torbama u rukama. Nisam imao nekog izbora i pristao sam na to da se privremeno smjesti kod mene u kući. Vjerovao sam kako je kriza koja je nastala između nje i oca samo privremena i kako će se ona vrlo brzo vratiti kući.

Prolazili su dani, tjedni a onda i mjeseci. Mama nije bila nametljiva. Kuhala mi je, prala, peglala i brinula o kući. Odlučio sam ozbiljno porazgovarati s njom. Nakon tog razgovora shvatio sam da ona uistinu nema namjeru vratiti se doma k ocu. Tjeskoba koja je kod nje u početku bila prisutna skroz ju je popustila. Odlazila je kod frizerra, kozmetičarke, mijenjala je frizure, počela se šminkati i sve češće izlaziti. Napokon sam shvatio da mama ima ljubavnika i da se s njim redovito sastaje. Također sam shvatio da to nije neka ozbiljna veza već više avantura. Sve češće je izlazila i mijenjala partnere. Što se više prepuštala seksualnim užicima bila je bolje raspoložena sve prisnija sa mnom. Kod mene se opet upalila ona stara vatra i opet sam počeo razmišljati o seksu s mamom. Sve češće bi je znao zagrliti i poljubiti u obraz. Nije se opirala i činilo mi se da joj moji zagrljaji gode.

Jedne ljetne večeri sjedili smo iza kuće i ispijali rakijice. Pitala me kada se mislim oženiti. Podgrijan rakijama odgovorio sam joj kako kraj tako zgodne mame nema šanse da imam još jednu ženu. Nasmijala se a vidjelo se da joj je taj kompliment godio. Trenutak kasnije dodao sam da bi se vrlo rado oženio kada bi kojim slučajem upoznao tako zgodnu ženu kakva je ona. Odgovorila je kako pričam gluposti jer ona vrlo dobro zna da ima veliko dupe, celulita i nije kao nekada privlačna muškarcima. – Meni si još uvijek jebeno privlačna!- lanuo sam a možda nikada ne bi da nisam bio podgrijan rakijom. -Ma daj ne pričaj gluposti… Osim toga ti si mi sin… Što ti pada na pamet?- Odgovorila je. -Svašta meni pada na pamet kada te gledam.- Bio sam uporan. – Nasmijala se i rekla kako nisam baš normalan. Shvatio sam da joj ovaj razgovor nije niti malo neugodan pa sam se ohrabrio. Rekao sam joj kako bi je rado volio vidjeti u minici i seksi odjevenu. Ustala se i poljubila u čelo. Rekla je kako smo oboje previše popili i kako je najbolje da odemo na spavanje.

Ujutro sam otišao na posao a sjećao sam se svake izgovorene riječi i moram priznati da mi je sad kada sam se otrijeznio bilo dosta neugodno. Kasno popodne došao sam kući. Vrata su bila otključana i otvorena pa sam znao da je mama doma. Osjećao sam određenu nelagodu i pomalo se plašio susreta s njom. Na stolu me čeko tanjur. Sjeo sam prolazeći rukom kroz kosu i pitao se gdje je ona. Vrata male sobe gdje je mama spavala otvorila su se i to sam čuo ali ne i vidio jer sam tim vratima bio okrenut leđima. Kroz tijelo su mi prošli trnci… Začuo sam mamin glas:-O, stigao si… Nisam te uopće čula. Evo sad ću ja.- Dlanovima ruku podbočio sam glavu a srce mi je treperilo od nelagode i spoznaje da ćemo se suočiti svakog trena. Čuo sam tihe korake iza leđa ali nisam imao namjeru okrenuti se. Mama mi je prišla s leđa, stavila ruke na ramena i poljubila me u kosu. -Sigurno si gladan?- rekla je. Taman sam naumio izustiti kako baš i nisam gladan kada je ona krenula prema šporetu.

Zabezeknuto sam gledao u nju ne mogavši vjerovati. Mama je bila odjevena u nekakvu haljinicu koja joj je jedva prekrivala guzu. Stavila je jelo na stol i pogledala me. Vjerojatno sam izgledao poput nekakvog balavca kojem su ukrali lizalicu… Blejao sam netremice u nju ne mogavši skrenuti pogled. Nasmijala se i malo udaljila od mene. Podbočila se rukama i namjestila pozu. -Što kažeš? Kako ti izgledam?- Šutio sam jer mi se grlo osušilo. Kako nisam odgovarao ona je rekla:-Sigurno ti izgledam smiješno u ovoj minici, zar ne?- Tek tada sam smogao snage nešto reći.-Vraga izgledaš smiješno! Izgledaš jebeno dobro… da mi nisi mama…-I tu sam zastao. -A što bi ti da ti nisam mama?- Pitala je uz glasan smijeh. Zacrvenio sam se i osjećao posramljeno ali kurac mi se digao i to sam jasno osjetio. -Hajde jedi sad.- Jeo sam u tišini. Mama je sjedila nasuprot meni i pušila. Kada sam završio s jelom pospremila je tanjur i ostatke jela te ponovo sjela. -Nisi mi odgovorio?- Rekla je. Upitno sam je gledao ne znajući na što točno misli ali sam pretpostavljao pa sam nakon kraće pauze naivno pitao što joj to nisam odgovorio. -Nisi mi odgovorio što bi ti napravio da ti nisam mama?- Pukao mi je film i nelagoda je skroz popustila. -Radio bi ti svašta… Uh… Bolje da ne znaš.- Mama se grohotom nasmijala.

Narednih dana mama me redovito dočekivala u seksi izdanju. Bilo je više nego očito da me zavodi. Ponašala se lascivno i zavodnički poput kakve drolje. Napokon sam joj morao reći da ukoliko nastavi s takvim odijevanjem i ponašanjem neću moći garantirati za svoje ponašanje. Uz blagi smiješak rekla je kako jedva čeka. Vrhunac je bio dan poslije kada me dočekala u dvorištu zagledajući moj motor. U jebeno kratkoj minici vrtjela se oko motora. Namjerno je tempirala vrijeme jer znala je kada dolazim doma. Pitao sam je što radi a ona je odgovorila kako jedva čeka da je provozam na motoru. Sagnula se namjerno i otkrila svoje golo dupe. Ispod minice nije nosila gaćice. Napalila me žestoko. Prišao sam joj s leđa i uhvatio je za bokove. -Krasan motor.-rekla je ostajući u istom položaju i ne mareći za to što stojim iza nje držeći je za bokove. Priljubio sam se uz njeno dupe a kurac mi je pulsirao kao lud. Još se više sagnula… Ne okrečući glavu rekla je kako bi nas netko mogao vidjeti. Bila je mala vjerojatnost da nas netko vidi… Izvadio sam kurac iz gaćica i vrhom glavića protrljao po njenoj guzi.

Mama je bila napaljena poput kuje i to sam jasno mogao osjetiti. Gurnuo sam ruku između njenih nogu i napipao djelomično vlažnu pičku. -Daj prestani s glupostima..-Rekla je nakrivivši malo glavu prema meni. Ma koje gluposti, pomislio sam i rukom namjestio kurac između njenih nabreklih usmina. Zafitiljio sam joj kurac u pičku koja još nije bile skroz vlažna. Zapeklo me kod glavića kurca ali spičio sam joj ga do jaja… Kriknula je iz sveg glasa što me je ponukalo da joj stavim ruku na usta. -Budalo jedna…. Nisi normalan!- rekla sklonivši moju ruku sa svojih usta. Izvukao sam kurac gotovo do kraja i opet joj ga zabio onako, baš divljački. Opet je glasno zajaukala ali sad je počela vrtjeti guzom. Zabijao sam se u nju uistinu brutalno, divlje i žestoko… Jecala je, stenjala i na momente bi vrisnula ali poslušno i mirno je gutala moj nabrekli kurac ne pokazujući ni najmanji znak otpora. Nagnuo sam se iznad nje hvatajući je rukama za sise…

Napunio sam je spermom i to uistinu obilno i pošteno. Možda sam čak čitavu minutu držao kurac u njenoj pički nakon svršavanja… Izvukao sam ga a glavić kurca me bolio i pekao no to mi sad uopće nije bilo važno. Mama se uspravila i rukama stala popravljati kratku minicu koju je imala na sebi. Osvrtala se lijevo i desno bojeći se da nas je možda netko mogao vidjeti. -Ti si totalno lud… Ti zbilja nisi normalan… Pa jesi ti svjestan…- I tada sam je prekinuo zagrlivši je i gurnuvši joj jezik duboko u usta. Zagrljeni smo otišli u kuću. Tek tada njoj je postalo neugodno. Pitala me jesam li gladan… Nije imala snage pogledati me u oči. Odgovorio sam kako mi uopće nije do jela. Otišla je na tuširanje. Sačekao sam da se vrati iz kupaonice pa sam i ja otišao pod tuš. Vratio sam se posve gol i sjeo za stol gdje je mama sjedila i pušila. Ovlaš me pogledala i vidjevši da sam gol nekako stidljivo se nasmiješila pa skrenula pogled u stranu. Dlanom ruke prešla je preko lica i tek tada podigla pogled prema meni. -Znaš Damire, ovo što smo sad napravili nije uopće u redu. Jesi li ti svjestan toga?- Nasmijao sam se i rekao da me baš briga. -Možda bi bilo najbolje da se spakiram i odem.-Rekla je.

-Mama, ne budi smiješna… O ovome maštam još dok sam bio klinac.- Prišao sam joj i podigao je sa stolice. Privukao sam je k sebi i strasno je poljubio u usta. Ostatak dana i noći jebali smo se do iznemoglosti. Narednih dana mama me uredno dočekivala odjevena u minice. Lizao sam joj pičku i dovodio je do ludih orgazama. Bespogovorno mi je pušila kurac kada god bi to poželio. Živjeli smo kao nekakav par a ne kao majka i sin. Mama je procvala. Odlazila je redovito na frizure i kod kozmetičarke… Uživao sam svršavati joj po velikim sisama. No svemu dođe kraj… Jednog dana na vratima se pojavio moj omraženi otac. Djelovao je jadno i skrušeno. Naravno, pojma nije imao da ja sad redovito i svakodnevno prašim mamu. I koliko god da oca nisam volio sad mi ga je nekako bilo žao. Molio je mamu da se vrati doma obečavši da će se promijeniti.

Mama i ja znali smo da naša veza nema pravu budućnost i da je morao doći kraj. Vratila se kući k ocu. Otac se uistinu promijenio i postao je bolji čovjek. Valjda je postao svjestan da pod stare dane ne vrijedi biti đubre prema svojim bližnjima. Mama me i dalje posjećuje jednom do dva puta tjedno. Ocu kaže kako mi mora pospremiti kuću i opeglati robu. On ništa ne sumnja niti se protivi tomu. Ponekad vikendima ja odem do njih. Prespavam kod roditelja. Otac vikendima odlazi u klub umirovljenika gdje kartaju i igraju šah. To vrijeme mama i ja koristimo kako bi se pojebali. Nije rijetkost da kad otac zaspi mama dođe u moju sobu i uvuče mi se u krevet. Nedavno mi je mama popušila kurac dok je otac vani kosio travu. Bilo je to ludo iskustvo.

Autor: fukbuk

Perverzna sestra moje mame
Sine, pusti da ti ga mama popuši!

Izaberi me