Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Od svoje pete godine života mama i ja živimo sami. Oca ne poznajem jer zadnji put sam ga vidio prije toliko godina da ga se jednostavno ne mogu sjetiti. Mama Ljerka i moj otac živjeli su zajedno nekoliko godina i nisu bili vjenčani a s mojim rođenjem stvari su se promijenile i ocu roditeljska odgovornost jednostavno nije odgovarala. To je otvoreno rekao mojoj majci i nestao iz njezina i mog života. Mama, tada još vrlo mlada, teško je podnijela njegov odlazak. S vremenom se stabilizirala ali mislim da je ta životna epizoda na nju ostavila trajni trag. Nikada se nije udavala ali je promijenila priličan broj muškaraca. Od tog vremena ostala joj je pomalo ružna navika. Ne mogu reći da je alkoholičarka ali s vremena na vrijeme rado zaviri u čašicu. Što mogu reći o njoj? Osim već spomenutog poroka zvanog alkohol sklona je seksualnim avanturama s nepoznatim muškarcima. Ako bi joj se neki muškarac svidio ne bi gubila vrijeme i otvoreno bi mu se nabacivala. Obzirom da je prilično zgodna žena nije joj teško u krevet odvući muškarca na kojeg baci oko. Dodatne bodove i draž njenom izgledu daje njeno atraktivno, pomalo izazovno, mogu slobodno reći, seksipilno odijevanje.

Iako sam je volio promatrati i guštati u njenom seksipilu nisam otvoreno maštao o seksu s njom sve dok je kroz otškrinuta vrata njene sobe nisam vidio golu tj. kako se odijeva. Seksi rublje koje je odijevala na sebe silno me napalilo. Tek mnogo vremena poslije priznala mi je kako je znala da je promatram. A onda jednog dana njen odnos spram mene počeo se bitno mijenjati. Počela je sa mnom provoditi mnogo više vremena. Pozivala me da zajedno izađemo negdje u kafić. Sve češće je svojom rukom dodirivala moju tijekom razgovora. Htio-ne htio shvatio sam da mi se koketno smiješi i da se prema meni uopće ne ponaša kao mama već kao žena koja se nabacuje muškarcu koji joj se sviđa. Najprije sam pomišljao da je to sve plod moje mašte ali kako je vrijeme odmicalo bio sam sve sigurniji u to da mi se vlastita mama nabacuje.

Nije to bilo otvoreno nabacivanje, barem ne u početku, već je to činila vrlo oprezno, rafinirano i polako, ali sigurno je plela mrežu oko mene u koju sam na kraju upao a zbog čega mi uopće nije žao. Inače sam sportski tip. Redovito vježbam i idem u teretanu a jedno kraće vrijeme trenirao sam boks. Zašto vam to kažem? Pa zato jer me jednog dana mama vidjela posve golog kako u stražnjem dijelu dvorišta, iza kuće, posve gol udaram boksačku vreću koja je tu visjela i služila mi za osobni trening. No vidjela je i nešto što je prethodilo tom udaranju vreće. Bilo je ljeto i izuzetno vruć dan. Probudio sam se kasnije nego inače i kako je već bilo prilično toplo razmišljao sam da li krenuti na trčanje ili ne. Ipak sam odlučio odraditi to trčanje koje sam inače svakodnevno prakticirao. Bio sam sam kod kuće i na povratku s trčanja odjurio sam pod tuš. Nisam se uopće brisao već sam tako mokar od vode s bocom soka te samo ogrnut ručnikom izašao na stražnja vrata u dvorište. Legao sam na ležaljku i prepustio se sunčevim zrakama. Kako sam bio uvjeren da mame nema a nitko me nije mogao vidjeti odbacio sam ručnik i ostao ležati posve gol.

No nisam znao da je mama u međuvremenu došla kući. Kada je ušla u svoju sobu i krenula prema prozoru u namjeri da spusti rolete zbog sunca ugledala je mene posve golog na ležaljci. To mi je ona kasnije ispričala jer ja svo to vrijeme nisam znao da me je vidjela golog i da ju je to uzbudilo i navelo da mi se krene udvarati. Dakle nisam znao da je mama u sobi i da me promatra. Zatvorenih očiju ležao sam opušteno i u misli mi se počelo uvlačiti mamino seksi rublje. Kurac mi se lagano dizao i mahinalno sam ga primio u ruku. Lagano sam ga drkao nesvjestan da me iz sobe kriomice promatra mama. Kurac mi se propinjao u svoj svojoj veličini i ubrzo sam obilno svršavao. Spermom sam prilično natopio vlastiti trbuh pa čak i prsa.

Ustao sam s ležaljke i krenuo prema garaži. Tu se nalazila slavina na koju je bilo zavrnuto crijevo za vodu. Pustio sam vodu a ona količina vode što se već nalazila u crijevu bila je zbog sunca prilično topla. Iskoristio sam tu vodu kako bi sa sebe isprao ostatke sperme. Nakon toga odlučio sam desetak minuta udarati po vreći. Potom sam uzeo ručnik i krenuo na još jedno tuširanje.
Kako rekoh mama je sve to promatrala s prozora svoje sobe i kako mi je kasnije rekla taj prizor mene golog kako drkam i kako udaram vreću dok mi se kurac klatari između nogu silno ju je uzbudio. Od tog dana počela je njena igra zavođenja. Priznala je da je nastojala biti oprezna u početku jer nije znala kako ću ja reagirati. A meni je njeno udvaranje sve više godilo. Volio sam kada bi se prislonila na mene a nije obukla grudnjak pa bi mogao osjetiti njene nabrekle bradavice. Nije se libila staviti ruku na moje bedro, ponekad vrlo blizu mog kurca. Sve češće smo zajedno izlazili u grad, u kafiće, kino… Također sam uživao u njenom seksi izgledu i zabavljalo me kada bi je drugi muškarci gutali očima. Prihvatio sam njenu igru i počeo sve otvorenije odgovarati na njena udvaranja. Dijelio sam joj komplimente, sugerirao kako da se odjene, otvoreno joj govorio da izgleda lijepo i seksi… No, ipak je još uvijek između nas postojala uska ali čvrsta barijera koju oboje nismo imali hrabrosti prijeći. Jednog dana iznenadio sam je kupivši joj prekrasan buket cvijeća. Ugodno se iznenadila i upitno me pogledala. -Čemu mogu zahvaliti na ovom prekrasnom buketu?- Pitala je, a kada sam joj rekao da je to najmanje što sam mogao učiniti za moju dragu, lijepu i seksipilnu mamu vidno se oraspoložila.

Bila je oduševljena. Odlučila me počastiti večerom. Ona je izabrala jedan mali ali jako lijep i uredan restoran. Opustili smo se uz ukusnu večeru i kvalitetno vino. Postala je pričljivija i u jednom trenutku smiješeći se pogledala je prema toaletu a na moj upit zašto se smiješi trenutak je šutjela kao da oklijeva objasniti razlog smiješka. Onda se nagnula prema meni i stavila svoju ruku na moju. Tiho mi je ispričala kako ju je u ovom restoranu, tj. u tolaetu fotografirao njen sad već bivši ljubavnik Toni. Ušao je za njom i fotografirao je sa zadignutom haljinom. Tada je shvatila da joj se to sviđa i da je uzbuđuje pa su od tada takve foto seanse često prakticirali. No ne samo u toaletima kafića ili retorana već i uparku, na ulici, na stubištu neke zgrade, u liftu… Ona bi odjenula seksi rublje i onda bi se upuštali u spomenute ekzibicije što ih je oboje silno uzbuđivalo a seks nakon toga bio je ludilo.

Na povratku kući pitao sam je da li je to fotografiranje na javnim mjestima prakticirala i s drugim muškarcima nakon Tonija. Zatresla je glavom rekavši kako je nekima to pokušala predložiti ali, ili nisu bili zainteresirani ili bi je čudno gledali kao da nije normalna. Poslije je odustala. Šutio sam kratko i dvoumio se reći glasno ono što sam mislio ili ipak šutjeti. Ipak sam odlučio progovoriti. Otvoreno ali uz veliku dozu prisutne nervoze pitao sam je bi li voljela da ona i ja opet obnovimo takvu vrstu zabave. Naglo je okrenula glavu prema meni i trenutak me gledala ozbiljnog izraza lica. Pomislio sam kako sam pretjerao i kako ovo nije bilo pitanje na mjestu.

-Ti misliš na fotografiranja na javnom mjestu?- Pitala je čudnim tonom. Kao da nije vjerovala u ono što je od mene čula koju sekundu prije. O kako sam se osjećao posramljen misleći da sam usrao stvar. Počeo sam zamuckivati ne znajući kako se sad najbezbolnije izvući:-Paaa, mislio sam… Mislim ono, ako bi ti to voljela, ali…- Vidjevši kako se mučim nasmijala se široko lupnuvši me nježno dlanom ruke po ramenu:-Pa ti si lud! Bi li ti uistinu to želio?- A što sad da joj odgovorim? Najbolje biti iskren jer nema više nazad. Pokušao sam joj reći kako sam na trenutak pomislio da bi to ona voljela a ni ja ne bi imao ništa protiv. Nemate pojma kako i koliko mi je laknulo kada je mama rekla da to uopće nije loša ideja i da joj jest sad malo neugodno ali voljela bi to opet učiniti. A kada je tomu dodala da bi već sutradan mogli krenuti u akciju ako nemam ništa protiv najradije bi glasno vrisnuo od sreće i zadovoljstva.

I tako je počelo. U početku je bilo uistinu oprezno i diskretno. Sjela bi negdje u parku na klupu pa nehajno prebacila nogu preko noge ali dovoljno visoko da joj se nazre rub čarape ili kopča haltera. Činili smo to na ulici, u kinu prije predstave, u haustorima zgrada… Široki asortiman erotskog rublja, štikli, gaćica, haltera, grudnjaka… koje je mijenjala i odijevala prilikom odlaska na fotkanje silno su me palili. Jedne večeri željela je se odvezemo na neko, ne skroz pusto, ali ne baš prometno mjesto. Ispili smo nekoliko pića u jednom kafiću i krenuli. No i prije tih ispijenih pića bilo je očito da je mama popila više alkohola nego obično. Izašli smo iz grada i čim smo iza sebe ostavili kuće prigradskog naselja rekla mi je neka tu stanem. Parkirao sma uz samu cestu. Tražila je izađem van. Otvorila je vrata suvozača i izbacila svoje lijepe noge napolje. Fotografirao sam je a ona je postupno povlačila suknju prema gore otkrivajući rubove čarapa. U jednom trenutku malo je podigla dupe sa sjedala i suknju povukla skroz do bokova. Raširila je noge pokazujući mi svoje međunožje. Gaćice su joj se uvukle u pičku i ja sam postajao sve napaljeniji.

Povremeno bi prošao poneki automobil na što bi mama brzo skupila noge. Neki bi i zatrubili. A onda je izašla napolje i uspravila se. zavukla je ruke ispod suknje i svukla gaćice. Gutao sam knedle a kurac mi je već bio u punom elementu. Sjela je nazad i lagano raširila noge. Imao sam osjećaj da će mi kurac eksplodirati. Lagana kratka suknjica s cvjetnim uzorkom sad joj je bila zadignuta iznad bokova. gore je na sebi imala također laganu elastičnu majicu ipreko nje jaknu. U jednom momentu prstima je uhvatila rub gornjeg dijela majice i povukla je prema dolje. Njene sise s nabreklim bradavicama istrčale su napolje. O kako me to narajcalo ne mogu vam opisati. Potom je uzela svoju torbicu i iz nje izvukla malenu pljosku. Unutra se naravno nalazilo piće. Potegnula je dva gutljaja i pljosku pružila meni. Rado sam prihvatio ponuđeno piće.

Potom je ustala i naslonila se na auto. Spremno mi je pozirala tako usukane suknjice koja joj je sad otkrivala obrijanu pičku i golo dupe. S izbačenim sisama djelovala je poput neke kurve koja tu uz cestu vabi mušterije. Bilo je očito da se napalila preko svake mjere. Bilo je očito da se pod utjecajem alkohola totalno raspojasala. Prišla je autu i otvorila stražnja vrata. Sjela je na sjedalo zavodnički oblizujući usne. Pogled joj je bio staklast a lice se crvenilo od uzbuđenja koje ju je prožimalo. Lagano je širila noge rukom milujući bedra. – Sviđam li ti se?- Iznenada me upitala. O, itekako mi s esvidjela i to sam joj rekao. Široko je razmaknula noge u potpunosti otkrivajući svoju obrijanu i vlažnu pičku.

-Daj, pojebi me…!- Glasno je zavapila željna mog mladog kurca… Nije mi trebala ponavljati. Otkopčao sam hlače i izvukao svoj nabrekli kurac koji kao da je jedva čekao kako bi ga oslobodio iz gaća koje su ga sputavale. Uvaljao sam se između njenih nogu i zabio joj kurac svom žestinom sve do jaja. Glasno je vrisnula zabijajući nokte u moja leđa preko sad već znojem natopljene košulje. Jebao sam je s užitkom, divlje i žestoko. Više me uopće nije bilo briga za automobile koji su povremeno prolazili i trubili. Sasuo sam bujicu sperme u njenu pičku. Ne sjećam se da sam ikada svršio tako žestoko i tako obilno. Na putu do kuće oboje smo uglavnom šutjeli i pomalo je zavladala nekako sumorna atmosfera. Alkohol je popustio i mamin izraz lica postao je nekako tužan i zabrinut. Nije mi se to svidjelo. Čim smo ušli u kuću odjurila je na tuširanje rekavši kako je umorna. Nisam je više želio gnajviti ali nije mi se niti malo svidio taj njen odnos spram mene.

Dugo sam budan ležao u krevetu vrteći u mislima jebačinu s mamom. Brinulo me to što je nakon toga izgledala nekako utučeno. Ujutro sam se prvi ustao i nakon tuširanja odlučio sjesti u kuhinju za stol i sačekati mamu da se probudi. Bio sam samo u gaćam boksericama. Nakon gotovo sat vremena pojavila se u kuhinji. Bila je uredno počešljana, našminkana ali djelovala je nekako turobno. Svo vrijeme gledala je ili u pod ili nakamo u stranu. Nije imala želje a ni volje pogledati me u oči. Prvi sam progovorio pitajući je što nije u redu? Sjela je nasuprot mene gledajući i dalje u pod. Napokon je tihim glasom počela pričuo tome kako je previše popila i kako smo ipak otišli predaleko. Sad se zbog toga ne osjeća dobro i jako joj je neugodno.

Ustao sam i sato iza nje. Lagano sam joj rukama stao masirati ramena. Iako je šutjela osjetio sam da joj moja masaža godi. Nježno sam je poljubio u vrat. Trudio sam se birati riječi i pokušao sam joj objasniti kako je sve u redu i kako je meni bilo predivno. Tek tada je podigla pogled prema meni i nekako usiljeno se nasmiješila. Ohrabrio sam se i i otvoreno joj rekao kako ne žalim ni zbog čega te kako bi to rado ponovio ali ona neka odluči želi li to ili ne. Primila je moju ruku i trenutak oklijevala. Napokon je ustala i okrenula se prema meni. Gledala me je u oči kao da u njima traži istinu. Nježno sam je zagrlio oko vrata i privio k sebi. Usne su nam se spojile i uskoro smo se strasno ljubili. Gnječio sam njene sise i s njene strane nije bilo nikakvog otpora. Uzela me je za ruku i dovela do trosjeda. Svukla mi je gaćice i rukom stala drkati već napola dignuti kurac. Kad je dosegao svoj vrhunac nježno ga je strpala u usta. Ne sjećam se da mi je ijedna žena prije mame tako dobro popušila kurac.

Otišla je do toaleta gdje je vjerojatno ispljunala ostatke moje sperme i sprala usta. Vratila se sad već vidno boljeeg raspoloženja. Predložila je da se spremim pa da odemo u kupovinu. Negdje usput popit ćemo kavu a onda će nam spremiti ručak. A nakon ručka… Nasmijala se kurvinski… -Smislit ćemo što dalje… Slažeš li se?- Pitala me. Naravno da sam se složio. Sada sam se definitivno preselio u njenu sobu i njezin krevet. Gotovo da nema dana da se ne pojebemo. I da, još uvijek povremeno prakticiramo ona fotografiranja koja nas oboje uzbuđuju. Nije rijetkost da se nakon takvih fotkanja pojebemo odmah u autu prije nego krenemo kući.

Autor: fukbuk

Moja pervezna maćeha voli kad ju boli
Moja seksipilna mama voli kamionđije