Nakon što sam mužiću besramno nabila rogove i uživala na odmoru sa drugim muškarcem vratili smo se kući. Ponašali smo se kao da se ništa nije dogodilo. Čak nismo niti pričali o tome. Niti danas mi još nije nisno šta se to desilo da nam je trebalo više od mjesec dana da počnemo razgovarati o onome što smo doživjeli u Tunisu. Nisam mogla prepoznati samu sebe. Od hotice i razvratnice koja se bez imalo srama ševila pred vlastitim mužem sa drugim, ponašala sam se kao junferica. Došao je dan kad je Dado prekinuo moju ulogu hotice kao tabu temu. Vratio se s posla i donio neki časopis sa erotskim oglasima.
Malo pomalo uz čašu vina jezici su nam se razvezali i počeli normalno razgovarati o iskustvu iz Tunisa te općenito o našem braku, našim sexualnim potrebama i fantazijama.
Dado mi je otvoreno rekao da želi da se podajem drugim muškarcima. Moj suprug nije niti impotentan niti ima premali penis, jednostavno uživa u tome da me drugi ševe.

Malo sam glumila pitajući ga da li bi bio u tom slučaju ljubomoran na mene a u trbuhu su mi se od uzbuđenja javili dobro znani „leptirići“. Na kraju sam mu ipak rekla da i mene uzbuđuju takove stvari kao i odrešite ruke u braku što se tiče sexa. Dogovorili smo da ćemo za početak dati oglas u časopisu koji je kupio. Sa nestrpljenjem smo očekivali da li će se netko javiti. Stigla je obavijest od pošte da dođemo preuzeti prispjelu pošiljku. S nestrpljenjem smo otvorili veliku kuvetru prispjelu od redakcije oglasnika. U njoj je bilo puno pisama interesenata koji su se javili na naš oglas. Sva pisma zajedno smo pažljivo pročitali i komentirali. Zatim smo prešli na eliminaciju te uzeli u uži izbor pisma gdje je bila fotografija sa brojem mobitela te na kraju izabrali tri koja su mi se sviđala. Dado je nazvao na mobitel muškarca koji mi se najviše sviđao na slici. Dugo su razgovarali a na kraju dao i meni slušalicu da se upoznam. U razgovoru mi se činio sasvim ok. Čuli smo se još nekoliko puta, razmjenili fotografije i na kraju dogovorili susret. Našli smo se s njim vani na kavi. Bio je visok, zgodan, dotjeran. Darivao mi je buket cvijeća. Ostavio je dobar dojam na mene a i na Dadu. Čekali smo da dođe vikend te ga u subotu navečer pozvali kod nas na večeru. Na dan susreta bila sam napeta i nervozna od ranog jutra.

Prije podne išla sam kod frizera i pedikera. Dado je bio potpuno smiren i vladao situacijom. Počela sam pospremati stan ali mužić je priskočio i to učinio umjesto mene. Išao je u nabavu i rekao da će on spraviti večeru. Glumio je stilistu i savjetovao mi šta da obučem. Došla je i večer.
Moj još tada budući ljubavnik Marko bio je vrlo razgovorljiv i otvoren. Davao mi je komplimente. Nakon večere sjedili smo na foteljama, razgovarali o sasvim običnim stvarima i pijuckali vino. Dado je želio malo podgrijati atmosferu pa je predložio da pogledamo na DVDu erotski hardcore filmić. To je bio čisti promašaj pa je nakon desetak minuta prekinuo gledanje filma. Otišla sam u kuhinju skuhati kavu. Ubrzo se iza mene pojavio Marko.
Prišao mi s leđa i obuhvatio me oko struka. Poljubio me u vrat i stisnuo se na moja leđa.
Preko njegovih hlača osjetila sam na leđima tvrdu batinu. Ljuljali smo se lijevo desno a njegova batina bivala je sve tvrđa i masirala preko hlača moja leđa. Masirao mi je grudi, podignuo suknju i milovao butine. Gledala sam u vodu za kavu koja je zakipila i prolijevala se po štednjaku ali nisam je imala snage maknuti. Osječala sam se kao da lebdim.
U jednom trenutku Marko me podigao i odnio u dnevnu sobu gje je bio Dado.
Marko i ja sjedili smo na kauču i ljubili se. Masirao mi je picu prekoo gačica a ja gnječila njegov kurac preko hlača. Sam je otkopčao i spustio do koljena hlače. Njegova velika i tvrda kurčina bila je još veća i ljepša nego na fotografijama. Spustila sam glavu u njegovo krilo. Usnama sam zaokružila debeli, tvrdi glavić. Ševio me u usta. Oboje smo bili maksimalno uzbuđeni. Na brzinu smo sa sabe svukli krpice pomažući jedno drugom a onda sam ga držeći rukom za penis odvela u spavaju sobu, u naš bračni krevet.
Ljubio mi je i sisao bradavice, jako, žestoko kao da želi da iz njih poteče mlijeko.
Masirao mi klitoris palcom a kažiprstom i srednjim prstom ulazio u picu.
Legnuo je na mene, između nogu i nabijao se u mene. Noge sam podigla prema gore savinuvši koljena. Snažna kurčna prodirala do samog dna moje vlažne pice. Ponekad bih osjetila slatku bol dok je glavićem dodirivao vrat moje maternice. Onda se okrenuo na leđa. Držao me oko struka i žestoko nabijao na kurac. Jašući na Markovom kurcu koljenom sam dotakla Dadinu nogu. Tek tada sam primijetila da je Dado pokraj nas na krevetu.Pica mi je bila skroz vlažna tako da se čula glasmo „mljackanje“ prilikom njegovog prodiranja. Glasno sam stenjala i doživjela nekoliko orgazama prije nego li je i on svršio.

Ostali smo još neko vrijeme spojeni a onda sam skinula kondom sa njegovog penisa. Bila je zavidna količina sperme u njemu. Nastavili smo se maziti a Dado je ležao blizu nas. Dobila sam još jedan „metak“ Osječala sam se kurvinski, rasturena. Marko je otišao od nas pred jutro. Namjerno se nisam išla tuširati. Tada je na scenu stupio Dado. Ljubio me i lizao od glave do pete. Znala sam da bi bio još sretniji da me Marko napunio spermom ali tek smo bili prvi puta skupa i nisam željela bez kondoma.
Dado je bio toliko uzbuđen da je bio dovoljan moj slučajni dodir nožnim prstima po njegovom kurcu i sperma je potekla.

Autor: Vlasta i Dado

Prva godišnjica braka 2 - U Tunisu na penisu
Spirala