Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Kako sam joj oduzeo nevinost

Tih dana sam išao za Beograd, nisam bio dugo vremena nekih dan-dva al dovoljno da uradim dobru stvar. Šta se sve u stvari dogodilo?

Već dugo vremena se dopisivam sa jednom djevojkom, još od srednje škole kada sam joj kao „gladnoj zvijeri“ koja nikada ne odustaje od svog plijena zapao za oko. Bila je starija od mene za godinu dana. Išla je u susjednu školu koja se nalazila neposredno pored moje. Jedva sam je poznavao, viđali bi se samo po nekad ali smo se zato stalno dopisivali. Jednom smo se bili čak i dogovorili na njeno insistiranje da se upoznamo, da se nađemo ispred škole na pauzi ali ona nije imala dovoljno hrabrosti da se pojavi.
U međuvremenu smo promjenili po nekoliko veza, dopisivajući se o svemu i svačemu. Kada je završila srednju, odlučila je da fax upiše u Beogradu. Tako smo se totalno razdvojili ali smo ipak zadržali onaj stari kontakt sms poručicama.
I kada sam odlučio zadnji put da idem u Bg. napisao sam joj poruku. Pojma nemam zbog čega ali sam je pitao kada bi došao gore dali bi mogao spavati kod nje, iako mi to nije bio problem. I nekako smo se dogovorili da ćemo to ipak izvesti. To se i ostvarilo, i zadnju noć mog boravka u Bg. sam proveo sa njom. Upoznali smo se, pričali smo o svačemu, o tome kako me proganjala u srednjoj, o „slučajnim“ pogledima, i sl…. Na kraju smo se počeli ljubiti i maziti. Mazili smo se po čitavom tjelu kao ludi. Osjećao sam ogromnu količinu strasti koju je ispoljavala. mazili smo se i po intimnim djelovima onako preko odjeće, što nas je obadvoje užasno palilo. Ali ipak nismo imali nikakav odnos. iako smo jutro zajedno dočekali u njenom krevetu, onako polu goli.
Bila je totalno nebična,simpatična, zanimljiva i dosta otvorena što mi se posebno svidjelo kod nje.
Tada sam je užasno poželio, htjeo sam joj pokloniti svoju najveću nježnost, strast, svoja uzavrela osjećanja,…. htjeo sam voditi ljubav sa njom. Vjerovatno je poželjela isto. Pa smo se dogovorili i obećali jedno drugom da ćemo se vidjeti kad bude sledeći put dolazila nazad kući.
I tako je i bilo. Za nekih desetak dana se javila da je stigla. Naravno nisam mnogo razmišljao pozvao sam j kod sebe kući.

Ustao sam ranije, nisam mogao duže spavati, bio sam totalno nervozan. To je bilo zbog činjenice da ona dolazi. Razmišljao sam o svemu, htjeo sam je imati po bilo koju cjenu. Otkazao sam dosta obaveza i tako imao skoro čitav dan na raspolaganju. Moji roditelji su radili,tako da mi je stan bio prazan cijeli dan…

Moje misli koje su divljale prekinulo je zvonce na vratima, i ja sam požurio da otvorim. Na vratima je bila ona sa vraškim osmjehom razvučenim na usnama. Odmah sam je poljubio u lice i pozvao unutra. Sjela je i raskomotila se. Nekako sam je poslužio sokom i sjeo sam odmah pored nje. Počeli smo da pričamo i dok smo razgovarali nekoliko puta sam uhvatio neki njen čudan pogled. Bila je u nekoj uskoj majici i farmerkama koje su odavale njene preljepe obline. Činaila se mnogo simpatičnom i dragom. Nisam više mogao da izdržim. počeo sa da je ljubim, onako dosta nježno ali ujedno i strastveno. Počeo sam je ljubiti po vratu i licu. ruke su mi se razbježale na njeno tjelo koje je blago počelo da se ljulja u ritmu mojih poljubaca. Nježno je uzdahnula počevši mi uzvraćati poljubce dok su njene ruke završile na mom vratu. Svojim rukama ja sam joj skliznuo na stomak koji je izgledao jako sexy pod njenom uskom majičicom. Počeo sam pomjerati ruke po stomaku mičući ih gore-dole, zatim sam odmakao glavu od njenog vrata i pogledao je pravo u oči. Izgledalo je kao da tražim dozvolu za nešto više. Gledala je u mene nevinim pogledom i samo na trenutak sklopila oči. To sam iskoristio i poput lopova joj zavukao ruku pod majicu. Osjetio sam toplinu i njen blagi uzdah ali i njene nokte blago zarivene u moj vrat. Micao sam ruku i malo po malo je pomjerao prema njenim grudima. Kroz grudnjak sam osjetio da ima super grudi. Osjetio sam njene čvrstio ispupčene bradavice kako streme ispod grudnjaka. Podvukao sam ruku pod njega. Njena vrela koža istog momenta je prijenula na moj dlan znojav od uzbuđenja. Uzdisala je i cimala se.

Počela se micati i blago me odgurnula komentarišući kako to nebi smjeli raditi. Samo sam je nastavio ljubiti doboko joj uvjlačeći jezik u medna mala ustašca. Ruke nisam micao sa njenih grudi, dok je ona u tim trenutcima svoje stavila na moj stomak i blago ih počela micati.
Odmah sam se uzbudio još više i osjetio kako mi bokserice malo po malo postaju preuske. Glasno sam uzdahnuo i pokušavajući se suzdržati polako joj počeo skidati majicu preko glave. Podigla je ruke u vis olakšavajući mi posao i za tren oka je ostala u drečavo crvenom brusu, ispod kojeg su se ocrtavale preljepe grudi. I njega sam skinuo. tako da je sada ostao samo prizor nenih preljepih sisa sa tamnim krugovima oko nadraženih ispupčenih bradavica. Počeo sam joj mjesiti sise dok sam joj bradavice lickao i sisao kao novorođenče. Zatim sam rukom preko stomaka blago klizio prema njenom međunožju. Čim je to osjetila počela mi je polako skidati majicu, uspjela je u tome odgurnula me sa sebe, počela me vrhom ružičastog jezika dodirivati po stomaku, što me izluđivalo. Kurac mi se naglo cimnuo u boksericama što je i sama mogla osjetiti pod rukom koja se slučajno našla na njemu. Imao sam osjećaj sa ću ubrzo svršiti. Kako bi na trenutak prestao misliti na orgazam, ruku sam joj naglo zavukao pod farmerke. Osjećaj je bio nesvakidašnji. Toplina njenog tjela i lokvica na tangama na njenoj maci me dodatno uzbudila. Zavlačim ruku ispod tangica vlažnih i vrelih dok mamim njene uzdisaje i neobično gibanje tjela. Nailazim na mali grmić gustih stidnih dlačica, a zatim na njenu ljpljivu i toplu pičku. Počeo sam blago pomicati srednji prst razvlačeći joj usmine dok sam tražio klitoris. Za to vrijeme ona je rukom blago prelazila preko ispupčenaj na mojim farkama. Svukao sam njene farmerice i i tako je ostala u nekim dobrim crvenim tangama koje u ispod ljepljive fleke skrivale obrise preljepe male pičkice. Odmah zatim naglo je prekrstila noge onemogućavajući mi da joj priđem. polako sam ih pokušao razmaći alo bez uspjeha.
„ Znaš, ja još nikada nisam prije…, mioslim nikad ranije…, nevina sam“ sva zadihana, šapatom je prekinula tišinu naših uzdaha.
„Super“ rekao sam ohrabrivajući je. Iako ni meni baš nije bilo drago, pošto sam ja to sve ipak mnogo ranije prebrodio i znao sam da je to dosta komplikovano. I dodao sam.
„Nemaš se čega plašiti, biću nenormalno nježan i obećavam da te neće mnogo boljeti“.
Opet je sklopila oči i blago zabacila glavu unazad.
Spustio sam se tačno pred njene noge ispred trosjeda i opetjoj blago pokušao razmaći noge. Dozvolila mi je, sa malo otpora da to izvedem. Prizor je bio fantastičan. Njene tange su još više bile natopljene sluzavom tečnošću a ispod njih se jasno nazirala i oslikavala njena vrela pička. Ljubio sam je po nogama i stomačiću a onda sam ponovo skliznuo dole. Liznuo sam je onako preko tangii osjetio ukus njene tečnosti koja je neprestalno navirala i vlažila ih. Zatim sam ih skroz pomaknuo u stranu i ugledao neopisiv prizor. Imala je liniju smeđih dlačica a ispod nje je bila preslatka rozkasta pička sa napola raširenim usminama niz koje se slijevala želatinasta kristalno providna gusta tečnost. Definitivno je to bila nejljepša od svih koje sam ikada vidio uzivo. Spustio sam glavu na nju i polako je počeo liskati, bila je užasno sočna i ukusna i predobrog mirisa. Jezikom sam prelazio preko usmina i šireći ih stimulisao klitoris. Zatim sam spustio cjela usta na nju i počeo je grickati i usisavati mljackajućim zvukovima. Strašno se uvijala i dahtala trljajući pičku o moja usta. Imao sam osjećaj da je na samoj ivici, pa sam prestao i sjeo na trosjed pored nje. Sada je na nju bio red, skontala je st sam mislio i bacila se na posao. Stavila je ruke na moj kurac zarobljen u boksericama i farmerkama koji se naglo cimao. Počela je otkopčavati kaiš i ubrzo sam ostao samo u boksericama, zatim je strgnula i njih tako da sam sad i ja ostao totalno bez odjece. Opet me je počela ljubiti po stomaku izbjegavajući da baci pogled na moje sada već nadinuto i uspaljeno koplje.
„Zar ne želiš da ga probaš?“ upitao sam radoznalo je izazivajući šapatom.
„Ja to nikada nisam radila, uopšte ne znam kako to da radim“ rekla je pomalo stidljivim glasićem.
Osmjehnuo sam se uzevši kurac u ruku i polako ga drkajući počeo joj objašnjavati, izigravajući profesora nekog stručnog predmeta.
„Otvoriš usta, usisaš ga njima, obuhvatiš ga usnama i jezikom stimulišući glavić počneš ga uvlačiti i izvlačiti. Isto ka lizalicu. Samo pazi da me ne povrijediš zubima“.
Sve je pažljivo saslušala a potom ga uzela u ruku odmjeravajući ga cjelog. Počela je micati kožicu gore dolje prelazeci preko rumenog velikog glavića iz kojeg je potekla kap kao suza, providne bledunjave tečnosti, u početku nježno i polako a zatim je pojačala tempo. Tim pokretima me je bacala u totalni trans. Kako je sve više drkala iz mog glavića kapi kristalne providne tecnosti su navirale i curile niz kurac preko njenih prstiju sve do jaja. Reka sam joj da ga stavi u usta a ona je kao po naredbi krenula i nesigurno mi obuhvatila glavić svojim usnama. Cimnuo sam se, i uzdahnuo. Neko vrijeme ga je lickala samo po glaviću a onda ga je onako debelog i cjelog isprepletenog žilama počela drkati. Bila je to jedna od najboljih drkica do sad. Zatim je počela micati glavu gore dolje, uvlačeći ga skoro do pola u usta. Opet se zaustavila samo na glaviću i opet ga stimulisala jezikom. tako je brzo shvatila sve što treba da radi da je čak to radila i previše dobro.

Nisam više mogao izdražati pa sam joj još koji put svojim navukao glavu na kurčinu sada malo dublje tako da se malo zagrcnula. odmakao sam je i ustao.
Žurno sam otišao po kondome i po peškirić koji će pomoći da ne isflekamo trosjed. Hodao sam tako potpuno go sa uzdignutim kurcem ispred sebe, koji je otežavao moje kretanje. Ona me pratila pogledom i mazila se po pičkici i sisama. Kad sam se vratio stao sam ispred nje i pred samim njenim očima počeo da navlačim kondom. Kada sam to obavio, stavio sam peškirić pored nje na trosjed i rekao joj da sjede na njega. Sjela je i raširila noge. Ja sam je još nekoliko puta liznuo a zatim i prstima nanio malo pljuvacke na kurac. Zatim sam glavić prislonio na sam ulaz u njenu vlažnu pičku. Počeo sam polako pojačavati pritisak polako prodirući u nju. Ohrabrila se i rukama me privlačeći za guzu počela me primicati sebi. Skoro cjeli kao kamen tvrd glavić veličine dječije šake je već bio u njoj. Onda sam osjetio prepreku. Naglo se cimnula podigavši se od kreveta i pustila je krik. Uzeo sam je za ljepo oblkovanu guzu i nastavio prodirati kurcem u nju, bez velikog pomaka. Dok je ona cvilila i uvijala se. Kao da sam se naljutio, još sam je jače privukao i još ga jače nabijao.
„Aaaaa, aaaa, aaa….. polakoooo“ zaurlala je.

A ja sam na samom vrhu svog kurca osjetio strašnu toplinu i vlažnost. Sada sam bio kompletno u njoj. Privukao sam se njenim usnama i poljubio je. I tako dok mi je kurac do jaja bio u njoj osjetio sam nešto vrelo kako curi oko njega. To je bila njena krv, sa kojom curi i njena nevinost. Počeo sam ga uvlačiti i izvlačiti iz njene još uvjek prilično stisnute i tek probijene pičkice.
„Aaaajj, aaaaj, aaaaa uh,“ i dalje je cvilila gledajući me ravno u oči.

Sve to me mnogo palilo ali sam morao odustati jer sam shvatao da je još uvjek boli. Skroz sam ga izvadio. Bio je u najvećoj mogućoj veličini koju može da postigne, sa kapima krvi koje se cjede njegovom cijelom dužinom. držao sam ga u ruci polako ga drkajući a ona ga je gledala kao sa nekim strahopoštovanjem.
Ponovo smo se počeli ljubiti, osjetio sam se preljepo, osjetio sam neku čudnu vezu za nju, sve ove godine dopisivanja i upornosti i ovog trenutka naše intimnosti, koje me sve skupa činilo sretnim. Obrisao sam i nju i sebe onim peskirom. i predložio da se odemo istuširati. Onako golih tjela, zajdeno smo ustali u otišli pod tuš.
Ljubili smo se i mazili, sa njenim rukama na mojim jajima i kurcu a mojim rukama na njenoj guzi i pickici. Predivan je to bio osjecaj raditi dok se voda slijevala po nama Tako smo se međusobno izdrkavali jedno vrijeme, sve dok se nije spustila i opet mi ga počela pušiti. Držeći ga u ustima jednom ga rukom drkajući a drugom draškajući moja jaja natečena od sperme. Vrlo brzo me napalila. Nisam se mogao kontrolisati uzeo sam je i stavio na veš mašinu i počeo je opet tucati, sada bez kondoma. Polako sam joj ga uvlacio i izvlacio gledajuci kako sirim njenu picku koja je u stanju pucanja od moje debljine. Glasno sam dahtao a ona još jače sve u ritmu mojih naleta. Ritmično se čulo šljapkanje koje su pravile moje butine jaja dok su u naletima udarali u njenu guzu.
Nije me više mogla izdržati, posto je tek maloprije prvi put osjetila nesto u svojoj pički i još se nije mogla navići na moju batinu u njoj, na koju se teško naviknu i iskusne djevojke.
„Ne mogu više, ponovo me pocelo po malo peckati“ nekako je uspjela da sastavi rečenicu.
Nisam je htjeo da je boli. Odmah sam se izmakao. Da nebi ispustio nalet strasti ludo sam ga drkao sam sebi, a drugom rukom sam nježno masirao njen klitoris kako bi je postepeno umirio. I dok me je masirala rukama po mojim bicepsima i grudima ledjima i guzi shvatio sam da od peckanja u pickici i samog tog stresa neće moći svršiti, pa nisam htjeo dozvoliti da tako bude i samnom.
„Hoćeš mi pomoći da svrsim?“ upitao sam.
„Hoću, samo mi reci kako“ odmah je odgovorila.
„Ja ću sjesti na mašinu a ti se igraj sa njim“ predložio sam gledajući se u kurac.
Počela ga je drkati i pušiti naizmjenično. Pušenje je bilo izvaredno. Kao da to zna raditi oduvjek. Nadrkavala ga je ludacki, gore dole pomjerajuci kozu na njemu preko glavica i nazad i sve vise povecavala tempo, jaja su lupkala i skakutala…. bilo je predivno…. bio sam pri kraju…
„ aaaaaah, mmmmmmmmm, uf jebo te… kako dobro…
Hoćeš probati moju spermu?“ pitao sam kako sam se približavao orgazmu.

Ništa nije odgovarala samo ga je nastavila brzo pušiti i uvlačiti do sada najdublje, skoro u samo grlo.
„Ako ne želiš samo ga izvadi iz usta i nastavi ga drkati bez prestanka blizu sam“ izgovarao sam poslednjim atomima snage. Pušila ga je i drkala, a onda sekund pred svršavanje ga izvadila iz usta, kao da se predomislila. Nastavila je drkati a ja sam stenjao i štrco spermu po sebi i njoj. Nakon 10 sekundi i 7- 8 mlazeva sperme jedva sam se nekako smirio.
Jos uvjek mi se tijelo cimalo a ruke vrat trbusnjaci i kurcina su bili napeti i isprepleteni zilama…
Pažljivo je posmatrala cjeli taj prizor i posle svršavaja ga nastavila polako drkati. Kao da je znala da mi se to užasno sviđa. A onda ga je stavila u usta zeleci da okusi spermu.
I tako ga opet dva tri puta uvukla u usta dok me drzala za jaja.
„mmm bas super ukus“ nisam znala da je takvog okusa. Samo je razvukla preljepi osmjeh i poljubila me. posle smo se istuširali i obukli.

Bila je još neko vrijeme kod mene. Nažalost došlo je vrijeme kada smo se morali rastati. Cjele dane sam razmišljao o tome i shvatio da je to jedna od najljepših stvari koje su mi se ikada dogodile u životu do tada. Iskreno nadam se da ce se to ponoviti dosta dosta puta. I bas bi užasno volio vidjeti još jednom njedo zgodno tijelo i njenu preljepu pičkicu po mogućnosti u stanju svršavanja.

Još i dalje smo u kontaktu.
Ćao svima.
Želim vam dosta lijepih djevojaka i dječaka i dobrog seksa naravno.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile