Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Kako sam počeo(la)

Mia je nešto naljbolje što mi se moglo dogoditi.

Ona je mamina kozmetičarka,ali puno češče uređuje mene.Nisam siguran kako je prvi puta vidjela da sam drugačiji,ali već skoro dvije godine me polako priprema da postanem žena.Ne samo da me je uputila u tajne šminkanja,isticanja onoga što je najljepše na meni,več me je uputila i kako da se obućem,ponašam,flertujem.

Posljednjih nekoliko mjeseci savladavam tehnike pušenja i koje su to tehnike koje najbolje zadovoljavaju muškarce.Još sam uvijek nevin(a),ali to če se promjeniti,tako mi je obečala Mia,za moj 18ti rođendan.

Dan prije rođendana sam od rane zore bila u Miinom salonu.Starci su,opet,nekamo otputovali na tjedan dana tako da smo imali dovoljno da sve na miru pripremimo za veliki dan-moje prvo pojavljivanje u javnosti kao žena i gubitak nevinosti.Od same pomisli na to plesali su mi leptirići u trbuhu a želja je toliko jaka da sam osječala debelu,dugu kurčinu duboko u mojoj još kratko nevinoj guzi.

Inače sam visok i vitak,nemam prenaglašenu muskulaturu,duga svjetla koda i zelene oči.

Mia kaže da je rad na mojoj transformaciji za nju čisti užitak i da ču sam biti iznenađen rezultatom.Počeli smo sa temeljitom depilacijom,što i nije bilo osobito teško jer nisam posebno dlakav.Sređeni su nokti i na rukama i na nogama.Nakon pilinga i aroma masaže prešli smo na tretman lica.Oblikovala mi je obrve,potom smo pozvale frizerku.Tu je bilo znatno više posla.Mada imam dugu kosu do sada je uvijek bila vezana u rep i bilo joj je potrebno temeljito preuređivanje,nekoliko ekstenzija,bojenje i oblikovanje frizure.

Svo ovo vrijeme,mada sam neopisivo uživao,nisam vidio ništa od do sada postignutog.Takav je bio dogovor sa Miom,tek kada budem potpuno transformiran moči ču se vidjeti u cijelosti.

Pripreme su trajale cijeli dan.Kraičkom oka sam vidio da je u jednoj kutiji i odjeća koju je specijalno za mene kupila.negdje oko 10 uvečer smo završile sa uređivanjem i konačno vidjeti rezultate.Ostalo je samo još da se odjenem.

Kada sam otvorio kutiju bio sam nemalo iznenađen.U njoj je bila ultra kratka minica jarko crvene boje,topić u istoj kombinaciji.Crne štikle sa vrtoglavom petom od 12 cm kombinirane sa istom takvom torbicom.Kožne tangice su bile specijalno šivane za mene tako da mi olakšaju skriti pišu tako da ha pričvrste prema natrag.

Kada je sve bilo gotovo stala sam po prvi puta pred ogledalo kao žena.

Bila sam zaprepaštena sa onim što se moglo vidjeti,pa to nisam bio ja već prekrasna mlada djevojka sa izrazito sexy nogama i guzom,usnama koje mame na ljubljenje i obečqavaju najbolje pušenje.

Za ovu prigodu sam odabrala i posebno ime za tebe,čula sam Miju,Lexus.Svima sam najavila novu curu.

Kako to misliš novu curu? Pa tko,nešto sam organizirala za tebe,proslavu tvoje punoljetnosti i…i ulazak u svijet odraslih žena.

Dođi,počet če bez nas. Ispred ulaza je čekala limuzina sa vozačem.Nisam vjerovala kako me je pohotno pogledao.Izgleda da se moji snovi počinju ispunjavati.

Vozili smo se kratko po gradu do jednog nočnog kluba.Na ulazu je pisalo Ladys night,što mi je stvaralo nelagodu.Što ako me provale,koja bi to neugodnost bila.

Na vratima su bila dva nabildana frajera,kada smo se približile samo su se osmjehnuli i propustili nas.U klubu je bila uzavrela atmosfera,nekoliko desetaka djevojaka i žena različite dobi su plesale uz zaglušujuću muziku.Hajdemo,stol nas čeka u VIP zoni povuče me Mia za ruku.Smjestile smo se tik uz pozornicu a odmah se je stvorio i mladi konobar odjeven samo u bokserice.Naručile smo šampanjac,ipak je to početak proslave moje punoljetnosti.

Točno u ponoć počeo je show-muški strptease.Nisam mogla vjerovati,pa Mia je zbilja majstorica organizacije.Pogledala me je,privukla sebi i sočno zažvalila.Sretan rođendan srce,i sretan ulazak u svijet žena.Nakon uvodne točke predstavljanja petorice stripera,voditelj programa je najavio posebu obavijest i potom se okrenuo nama,pozvao me je da se popnem na pozornicu.Nisam mogla vjerovati,jedva sam se drhtavim nogama popela na pozornicu a tada se svjetla pogasiše i onih 5 stripera je nosilo tortu i pjevalo mi sretan rođenda.Šok,iznenađenje nisam mogla vjerovati.Torta u obliku kurca i pet jebeno zgodnih frajera.

Kada sam se vratila za stol mogla sam još samo zaplakati,od sreće naravno.

Hajde sada,nečemo plakati,pokvarit ćemo šminku,a noć je tek počela.

Striperi su vrhunski odrađivali svoj,očigledno dugo uvježbavani,program.U jednome trenutku našem stolu je prišao crnac sa nevjerovatno dugim kurcem,istisnuo šlag na glavič i ponudio mi da ga poližem.Što od šampanjca,što od atmosfere bez razmišljanja sam prišla i počela lizati šlag sa kurca.Kada sam polizala sav šlag nastavila sam lizati glavič,a onda sam čula glasove.To curo,pokaži mu šta sve možeš,pokaži mu šta je pravo pušenje.

U tom trenutku mi je provalilo sve ono o čemu sam maštala do ovoga trenutka.Slatkasto slani okus,miris muškoga tijela i kurac koji se migolji u ustima.Ne znam koliko je trajalo ali iz transa u koji sam upala isplivala sam kada je izvukao kurac iz mojih usta.Nasmješio mi se širokim osmjehom,namignuo i krenuo dalje.Mia je svo vrijeme snimala sa kamerom.

I,kakav je osječaj?Je li onako kako si zamišljala,pitala me je Mia? A ja još nisam došla sebi.Pa ovo je fantastično,još bolje nego sam zamišljala,rekoh.A tek kada budeš išla do kraja…nasmija se Mia.

Polako se program bližio kraju i nas dvije smo se počele spremati.Hvala ti,rekoh.Ne mogu ti opisati koliko si me usrećila.Polaki,noć je još mlada.Pa obečala sam ti iznenađenje.

Još iznenađenja,kakvog?

Samo budi strpljiva.

Vozać i limuzina su nas čekali ispred kluba.Kada smo ušle Mia se okrene prema vozaću i reće da vozi u marinu.Ja sam ju upitno pogledala a ona mi samo namigne.

Kada smo došli u marinu uputile smo se prema jednoj osvjetljenoj jahti.Naslonjen na ogradu je stajao vrlo atraktivan muškarac.Srednje četrdesete,visok,crn,preplanuo ali ne od solarija več od vjetra i sunca.Tijelo mu je,a to se čak i izdaljine vidjelo,napeto.Uhvatila sam sebe da razmišljam kakav mu je kurac,i da li je svuda preplanuo.

Kada nas je opazio mahnuo je.Halo,ipak ste stigle-

Obuhvatio me je pogledom koji skida,a od toga su mi prošli trnci niz leđa i učinili čudan,ali vrlo prijatan osječaj u dubini moga trbuha.Bolje rečeno moj anus se je počeo ritmično grčiti i popuštati u potpunosti bez utjecaja moje volje.

Dakle to je ta cura,hmm..nisi pretjerivala kada si ju opisala.Uđite,čekamo vas već predugo

Pogledala sam u Miu a ona mi uzvrati pogled.Pa moramo dovršiti ono što si započela u klubu.Nečeš valjda ostati na pola puta.Dovela sam nekoliko prijatelja,sve po onome kakvi se muškarci tebi sviđaju.Svi su srednjih godina,markantni,sportski tipovi.I da,svi su vrhunski jebači.Zato se opusti i uživaj,ovo je tvoja noć zlato.

Bura osječaja je proletila kroz mene.Ne mogu vjerovati da mi se ovo događa.Stvarno je mislila na sve i sve organizirala za mene.

Kada smo ušle u salon tu su već bila četvorica muškaraca.Još su se čuli neki vani ali ih nisam vidjela.

Gledali su u mene kao da me žele pojebati odmah tu na ulazu,rastrgati me i razbijati dok se ne onesvjestim od jebačine,ili dok oni ne klonu.To me je dodatno palilo.

Mia se uputila do jednog od njih,poljubila ga u obraz i pokazala mi rukom da priđem.

Ovo je Lexus,reče mu.Nova je i nevina pa budite nježni prema njoj prvi put.On me pogleda ispitivački.Junfer jeli?Pa kada odeš od ovuda bit češ ovisnica.Ovisnica o kurcu.

Hajde pokaži nam šta imaš,malo nas napali.Ni sama neznam zašto ali tog trenutka sam postala svjesna da nešto nije kako treba.Ali bila sam napaljena,pomalo napita,i žarko sam željela da se dopadnem ovim muškarcima,da me pojebu i konačno skinu nevinost.

Muzika koja je svirala pojačavala je napetost,počela sam se uvijati i okretati,pribila sam se uz najbližeg i trljala uz njega.Osjetila sam kako mu se diže,a disanje produbljuje.Prešla sam kod drugog a onda kod trčeg.Mia je sjedila za stolom i sve snimala kamerom.Iznenada čvrste ruke su me stisnule sa leđa i privukle sebi.Osjetila sam tvrdu izbočinu u hlačama i trljala sam se guzovima o nju.Ruka na tjemenu me je gurala naprijed da se savijem u struku.Savila sam se i odjednom sam gledala u zatvarač drugog muškarca.Privukao me je i ja sam izvadila nabrekli kurac iz hlača i uvukla u usta.Istovremeno onaj straga mi je otkopčao minicu i svukao tangice.Bojala sm se reakcije kada vide mog pišu ali očigledno su znali šta im se nudi.Onaj naprijed je izvukao kurac iz mojih usta.Pokazali su mi da se namjestim četveronoške na jedan tabure.Kada sam se osovila opet mi se našao kurac u ustima.Ovaj put od drugog muškarca.Bio je još mlohav kada mi ga je gurnuo ali pod djelovanjem mojih usni i jezika brzo je rastao.Sa ovog mjesta sam mogla bolje vidjeti prostoriju,i izbrojala sam šest muškaraca u njoj.U taj čas osjetih nešto hladno na mome šupku,okrenula sam se i vdjeh onog štonas je dočekao vani kako mi razmazuje nekakav lubrikant po šupku.Bio je gol i imao je zbilja impresivan kura.Sjetih se da me je zanimalo da li je svuda osunčan,i bio je.

prstima mi je polako kružio po čmaru stalno pojačavajuči pritisak.Znalački je pripremao za prvo jebanje nevine guze.za to vrijeme su se u mojim ustima smjenjivali jedan po jedan.

U jednom trenutku pod navalom čmar se toliko opustio da je njegov palac naprosto uletio unutra.

Spremna je,reče naglas.

Guza mi se toliko opustila i željno je očekivala svoj prvi kurac.Osječala sam glavič na ulazu.Klizio je gore dole po procijepu izmežu guzova a onda se zaustavio na ulazu.Milimetar po milimetar širio se moj čmar istovremeno puštajuči glavić da uđe.

Neopisivo zadovoljstvo me je cijelu preplavilo,a povečavalo se sa svakim centimetrom koji je prolazio u dubinu moje nevine guze.Bilo je tu i boli,ali one slatke a ne parajuče kakve sam se bojala.Najednom je prodiranje stalo,osječao sam njegova jaja na mojima.Smirio se nekoliko trenutaka tako a moja se guza opuštala i prilagođavala kurcu duboko zabijenom u nju.Počeo me je pumpati,isprvo polako,pa sve brže i sve žešče.

Ispred mene su stajali nadignuti kurčevi čekajuči svoj red u mojim ustima,a nakon toga i u guzi.Moj jebač je počeo disati sve dublje,a ja sam odgovarala na ritam koliko sam mogla.Najednom se počeo grčiti i stao je duboko zabijen u mene.Pulsiranje u mojoj nutrini je bilo znak da me puni spermom.Kada se odvojio od mene došao je ispred i gurnuo mi je kitu i naredio*liži,pokupi svaku kap*.Naravno da sm sa užitkom to napravila.

Ostatak noči sam provela u neprestanom jebanju moje guze,nadrkavanju kurčeva i čiščenju jezikom kada bi svršili.

Skidanje junfera nije moglo biti bolje.Pa što jedan tranny može više poželjeti nego ovo što sam ja doživjela.

Na kraju sam od silnog uzbuđenja i umora zaspala.Nisam se stigla niti pozdraviti sa svojim prvim jebačima.Ali neka,sigurnoa sam da ču ih sve još viđati.

Ni sama nisam znala koli ko sam bila u pravu kada sam ovo pomislila.A šta je dalje bilo?

E to je več za druge priče,a bilo je tu svega

Autor: Lexus Trans

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile