Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Marta je izvukla mog nabreklog macana iz gaća i lagano ga drkala gledajući me u oči svojim kurvinskim pogledom. Potom je vlažnim jezikom nježno liznula glavić mog kurca. Usne su joj bile opasno blizu mog kurca no ona ga je i dalje nježno stiskala dok sam ja gorio od želje da ga što prije strpa u svoja pohotna usta i već sam se u sebi s nestrpljenjem pitao koga vraga čeka. Kao da mi je pročitala misli. Podigla je pogled prema gore i smiješeći se odgovorila je kako čekamo jednu njezinu prijateljicu. Malo je reći da me tom svojom izjavom iznenadila. Kakva sad prijateljica? No odmah potom maštu mi je zaokupila slika dvije rasne drolje koje obrađuju moj kurac. Na trenutak ipak pomislih kako me Marta samo zajebava ali… Vrata sobe su se otvorila i za trenutak na njima nije bilo nikoga a onda se u dovratku pojavila plavuša u nekoj roza bluzi i kratkom traper šoseku koji je debelo otkrivao lijepe noge obučene u bijele samostojeće čarape. Lagano sam bio opijen domaćom rakijom medicom koju smo do tada Marta i ja pili ali to lice na vratima bilo mi je jako poznato.

Dok sam se bavio mišlju o poznatoj faci na vratima moj kurac uplovio je
gotovo čitavom dužinom u Martna usta. Prošli su me trnci od silnog gušta no opet sam morao pogledati plavušu koja je zavodnički njišući bokovima prilazila k nama. A onda sam gotovo pao na dupe. Vjerujte, ne pretjerujem, uistinu je malo trebalo da se ne srušim na guzicu. Dok sam još bio u totalnom šoku plavuša nije gubila vrijeme. Brzo se spustila na koljena, rukom obujmila moj kurac kod korijena, izvukla ga iz Martinih usta i strpala u svoja. Marta mi je prstima pridržavala jaja ližući ih. Plavuša je moj kurac obrađivala znalački ali šok pod kojim sam se nalazio nije popuštao pa sam imao osjećaj da će mi kurac splasnuti, no to se ipak nije dogodilo.

E sad… Najbolje je krenuti od početka. Nakon rastave od svoje grozomorne supruge, a rastava je uslijedila u najgore moguće vrijeme, kada sam u firmi proglašen tehnološkim viškom pa sam završio na burzi rada. Preselio sam se u jedan mali stančić gdje sam bio podstanar jer druge alternative nisam imao. Na svu sreću prodali smo jednu kuću koju smo zajednički naslijedili bivša žena i ja pa sam imao nešto novca a pronalazio sam i neke honorarne posliće. Znao sam da će i tom novcu od prodane kuće doći kraj a honorarni rad tek je donekle mogao ublažiti moju tešku situaciju.

Onda mi se ipak sreća nasmiješila. Uspio sam se zaposliti u jednoj maloj firmi. Radio sam posao koji je ispod moje kvalifikacije ali opet plaća je bila redovita mada ne i posebno velika. Nikako ovdje neću navoditi ime firme kao ni čime se bavi. Nikome ne želim stvoriti eventualne probleme a najmanje samom sebi. Ekipa na poslu je bila sasvim solidna. Isticao se jedan diplomirani inžinjer koji nije bio baš omiljen među ostalim djelatnicima. Zato se i isticao jer je nekako, kako bi se reklo, stršao. Saznao sam da se zove Slavko. Bio je tih i povučen. Nije baš uspostavio neke prijateljske odnose ali su ga poštivali i cijenili zbog njegova znanja. S druge strane iza leđa su ga nazivali mlakonjom i šonjom. I uistinu je djelovao tako. Mlako, šonjavo, bezlično… Ne znam kako bi ga drugačije opisao. Uz ovo opisano dodajmo plavu rijetku kosu bez neke posebne forme, naočale i staromodan način odijevanja što ga je sve skupa u konačnici činilo prilično antipatičnom osobom.

No, ne znajući zahvaljujući čemu uspio sam s njim ostvariti nekakav odnos. Sa mnom je bio razgovorljiviji nego s drugima. U pauzama za vrijeme gableca sjeo bi za moj stol ako sam bio sam. To je i druge kolege pomalo čudilo jer nitko nije uspio probiti tu nevidljivu barijeru koju je stvorio između sebe i njih. Iz trač razgovora saznao sam da ima jako zgodnu ženu. Komad i pol kako su govorili. Čudili su kako je njemu takvom šonjavom uopće uspjelo osvojiti takav komad žene. Njemu i ženi to je bio drugi brak. Dakle, oboje su bili razvedeni i u prvom braku imali su djece. Koliko točno nitko nije znao. Mislio sam da je to što je prošao pakao razvoda razlog zašto sam mu ja postao bliži nego ostali i tome dalje više nisam razmišljao.

Bilo je to uoči nekog praznika i većina kolega je s posla otišla ranije. Slavko je po običaju ostao zadnji. Gotovo svakog dana zadnji bi odlazio kući. Sad je dovršavao neki posao i izgledao je kao da mu se uopće ne žuri. Stjecajem okolnosti i ja sam morao ostati dulje od ostalih. Već sam bio na parkiralištu kada sam čuo kako me netko doziva imenom. Okrenuo sam se i vidio Slavka. Prišao mi je lijenim korakom i ozbiljna lica, jer rijetko si ga mogao vidjeti da se smije, pitao me da li mi se žuri? Iznenadilo me to njegovo pitanje. Kako mi se uistinu nikamo nije žurilo odmah sam tako i odgovorio i istog trenutka pomislio što mi je to trebalo? Slavko je rekao kako obzirom da idemo u istom smjeru ne bi bilo zgorega da negdje navratimo na piće. Fakat me je iznenadio. Ne sjećam se da je ikada s ikim s posla bio na piću.

Što mi je sad preostalo nego prihvatiti njegov poziv. Negdje između kvarta gdje sam ja stanovao i kvarta u kojem je on živio stali smo ispred jednog kafića. Iznenadio me tom prilikom jer uopće nije bio šutljiv i nezanimljiv. Raspričao se čovjek sve u šesnaest. Nisam ni primjetio kako je vrijeme proletjelo. Zadržali smo se u razgovoru gotovo dva sata. Na kraju me je pozvao kod sebe u goste. Slijegao sam ramenima nemajući želje samo tako ga odbiti no on je bio uporan i inzistirao je da već sutra dođem na večeru. Na kraju sam mu obećao kako ću sutradan doći. Želio me je upoznati sa svojom suprugom Martom. Bio je uvjeren da će mi se svidjeti. Nisam imao nekih obveza a osim toga zašto ne vidjeti njegovu ženu za koju su kolege s posla govorili da je komad i pol.

Sutradan oko šest sati poslijepodne pozvonio sam na vratima Slavkove kuće. Otvorio mi je Slavko. Na sebi je imao pregaču a u ruci je držao kuhaču. Ja sam donio, kao pravi gentlmen, bocu vina i buketić cvijeća za njegovu gospođu. Iskreno se razveselio što me vidi. Na prvi mah bilo mi je jasno da im je kuća prostrana i vrhunski uređena. Odveo me je u dnevni boravak rekavši neka se raskomotim a Marta će mi se pridružiti kroz koji minut. On mora završiti s večerom. Malo sam razgledao po sobi i tek što sam se uvaljao u fotelju u sobu je ušla Marta. Majke ti mile, uistinu je bila komad i pol. Ustao sam dok mi je ona prilazila široko se smiješeći. Rukovali smo se a ja sam jo pružio onaj buketić cvijeća pomišljajući kako taj buketić kraj ovako rasne žene jadno izgleda. Zahvalila mi je i odmah uzela vazu gdje je smjestila cvijeće.
Potom je otvorila vrata regala pitajući me što ću popiti a pića je bilo u izobilju. Odgovorio sam da ću isto što i ona. Natočila nam je višnjevac i sjela u fotelju preko puta prebacivši nogu preko noge. Ajme meni, kakav pogled mi je pružila na svoje raskošne butine. Jednostavno ne možeš a da ne blejiš. Svjesna svoje zavodljivosti stalno se igrala kosom i smješeći se razgovarala sa mnom. Gutao sam knedle i sve teže disao jer kurac mi nije mirovao. Laknulo mi je kada sam začuo Slavka kako nas poziva za stol. Marta je ustala prva a ja sam malčice oklijevao ne želeći da vidi izbočinu na mojim hlačama. No umjesto da krene ka blagavoni ona se sagnula stavila ruku na moje bedro i lice skroz približila mome rekavši kako ćemo mi na brzaka popiti još jedan višnjevac, pritom mi je namignula. Kako me je zapalila to je bilo prestrašno. Stajali smo opasano blizu jedno drugom i kucnuli se čašama. Gledala me u oči iz kojih je doslovce virio kurac. Bože mili, pomislio sam, pa ona se meni nabacuje… jel to moguće?

I bilo je moguće. Sjela je bez razmišljanja do mene iako je stol bio velik i prostran. S druge strane stola sjedio je Slavko. Večera je bila fenomenalna. Sada sam saznao da Slavko odlično kuha. Nakon večere Slavko je otvorio bocu vina koju sam donio. Dok nam je točio vino u čaše Martina ruka spustila se na moju nogu. Trznuo sam se i pogledao slavka. No on ništa nije vidio ili se pravio da ne vidi. Kako je večer odmicala Marta se sve više naginajla k meni a rukom je sve jače stiskala moju nogu ali sad malo više tako da je doslovce malim prstom svoje ruke dodirivala moje lijevo jaje. Vjerovali ili ne od tih dodira i pogleda na njene lijepe noge bio sam na rubu svršavanja.

Bio je red da krenem jer tlak mi je opasno skakao a bilo je već prilično kasno. Rukovao sam se sa Slavkom jer Marta se ponudila da me isprati do vratiju. Na vratima mi je pružila ruku i zahvalila se na dolasku, cvijeću i vinu. Želio sam nešto reći ali već me je dlanom ruke pomilovala po licu a onda me i poljubila najprije u obraz a potom je svoje putene usne nježno spustila na moje. Rekla je kako se nada da ću sad češće navraćati. Kratko mi je mahnula i krenula zatvarati vrata gledajući me u oči kurvanjski se smješeći.

Jebote led, kako me je napalila. Moram li reći da sam došavši u svoj mali stan dva puta pošteno izdrkao. Slavko i ja smo sad postali još prisniji a kolege na poslu se nisu mogli načuditi toj činjenici. Ni ja a ni Slavko nismo pred njima spominjali večeru. Desetak dana kasnije opet sam bio kod njih na piću. Gotovo da nije bilo dana a da mi Slavko na poslu ne spomene to kako me je Marta pozdravila i pita kada ću navratiti. Sa slavkom sam došao i Slavko je svo vrijeme bio s nama u sobi a ja se nisam mogao načuditi tome da Slavko ne vidi kako mi se Marta otvoreno nabacuje. Dva dana kasnije bio sam s njima na promociji nekakvih proizvoda neke strane firme u jednom elitnom restoranu. Oboje su inzistirali da pođem s njima a ja sam se već opasno napalio na Martu tako da ih nisam mogao odbiti. VIP prostor gdje se promocija održavala bilo je nešto što do tada nisam vidio. Vrhunski uređen prostor koji, kako sam saznao, služi isključivo za ovakve stvari, bankete, otmjene i skupe svadbe i najam tog prostora do bola je skup.

Slavko je vrlo brzo pronašao partnere s kojima je ragovarao o poslu. Martu je prepustio meni. U samom prostoru se posluživalo jelo pa tu nije bilo dozvoljeno pušenje. Marta i ja izašli smo na terasu. Tek što smo zapalili cigarete Marta me pitala sviđa li mi se kako se odjenula jer ništa nisam rekao. A što sam mogao reći nego da izgleda fantastično. A onda se osvrnula oko sebe i vidjevši da nitko ne gleda u našem smjeru lagano je zadigla haljinu pokazujući mi rubove crnih čarapa zakopčanih halterima. Vau… To je bilo sve što sam mogao izustiti tog trenutka. Marta se nasmijala i doslovce se priljubila uz mene. Bacila je cigaretu preko ograde terase. Lijevom rukom me zagrlila oko struka a desnom stala raskopčavati dugmad na mojim hlačama. Oko nas je na pristojnoj udaljenosti bilo je dosta ljudi koji su također pušili. Bilo je i zagreljenih parova pa tog trenutka nismo upadali u oči.

Marta je zavukla ruku u moje gaće i čvrsto stisnula moj već dignuti kurac. Bili smu u uglu terase tako da se eventualni promatrači mogli vidjeti Martu glave naslonjene na moja prsa dok je svojim tijelom zaklonila desnu ruku kojom mi je već drkala kurac. Nervozno sam okretao glavu lijevo i desno… Osim što bi nas netko od prisutnih mogao provaliti i vidjeti što mi Marta radi, postojala je opasnost da na terasu izađe Slavko. Nije bio pušač ali bi mogao izaći da nas potraži. Kurac mi je bio vani i sad je bio između Marte i mene. Prekrila ga je dlanom ruke i trljala o svoj trbuh.

Najradije bi urliknuo u trenutku kada je sperma počela u obilnim količinama štrcati iz kurca ali morao sam biti tiho. Skupa haljina ali i ruka bile su dobrano nakvašene mojom spermom. Martu to uopće nije diralo. I dalje je svojom rukom stiskala kurac gledajući me u oči i smješeći se. Napokon ga je nježno spremila u gaće i rekla neka je otpratim do toaleta. Brzim korakom skrivajući se iza mene došla je do toaleta. Ušla je a ja sam otišao u muški dio. Tek tada sam vidio da su i moje hlače umrljane spermom, mada ne tako jako kao njena haljina. Vodom i papirima sam obrisao tragove sperme koliko je to bilo moguće. Sačeko sam Martu ispred vratiju.

Izašla je kroz nekoliko minuta. Na crnoj haljini vidjeli su se tragovi vode kojime je ispirala spermu. Ništa to nju nije smetalo. Veselo se smiješila. Pitao sam je kako ćemo to objasniti Slavku. Odgovorila je kako on vjerojatno ništa neće ni pitati a ako i pita reći ćemo da smo se zalili pićem pa smo se morali očistiti. Uistinu, Slavko ili ništa nije vidio ili nije želio ništa pitati.

Sad sam već intezivno gorio od želje da konačno pojebem Martu. Nazvao sam je na mobitel, tj. na broj, koji mi je ona sama dala. Dogovor je pao da se vidimo kod nje u subotu jer Slavko odlazi u Karlovac kod svojih roditelja i neće ga biti do nedjelje navečer. Došao sam u dogovoreno vrijeme. Marta me dočekala i čim je zatvorila vrata iza mne uvaljala mi je svoj dugački i vlažni jezik što je kod mene istog trena izazvalo buđenje kurca. Bila je odjevena u minicu, crne čarape i štikle. Izgledala je fantastično. Stisnuo sam joj rukama čvrste guzove i uzvratio poljubac. Uzela me je za ruku i povela u dnevni boravak. Natočila nam je nekakve domaće rakije medice koja je bila vrlo ukusna ali žestoka. Ljubili smo se strasno i jedva sam dočekao da joj iz košulje izbacim sise s nabreklim bradavicama. Sjedili smo na trosjedu i dok smo se ljubakali raskopčala je moje hlače i izvukla kurac. Lagano ga je drkala….

I onda se dogodilo ono s početka priče. Nakon što me malo šokirala s izjavom o prijateljici koju čekamo i kada je ta prijateljica stigla pa kada je kleknula i strpala moj kurac u svoja usta dok mi Marta lizala jaja uslijedio je totalni šok. Moj kurac nije bio u ustima neke njezine prijateljice već mi je kurac pušio Slavko osobno.

Nisam ga odmah prepoznao tako odjevenog, s perikom na glavi i našmikanog poput neke droljice
ali u trenutku kada mi je već gotovo prišao skroz blizu shvatio saam da je to on. No, on nije gubio vrijeme. Prije nego sam se ja uspio oporaviti od šoka moj kurac je već bio u njegovim ustima. U međuvremenu su mi oboje raskopčali hlače te zajedno s gaćama spustili do gležnja. Naizmjence su mi dudlali macana a Martin srednji prst nalazio se djelomično zabijen u moj šupak. Iako sam prvotno želio vrisnuti i maknuti Slavka od sebe sada sam se skroz prepustio. A kada mi je Slavko došao straga i jezikom počeo lizati šupak dok mi je Marta gutala kurac do jaja bio sam u sedmom nebu.

U jednom trenutku zamijenili su mjesta i sada mi je Marta lizala šupak a Slavko pušio kurac. Ne mogu biti lažov i moram reći da mi je njegovo pušenje mog kurca činilo fenomenalnu ugodu. Pušio mi je kurac bolje nego većina žena koje su to do tada činile. Kada mi je Marta gurnula prst dublje u šupak počeo sam rigati spermu u Slavkova usta. Izvukao je kurac iz usta i zabacio glavu unazad žmireći. Sperma mu je kapala po licu i usnama a on ju je jezikom skupljao i uzimajući je u usta gutao. Pridružila mu se i Marta želeći ustima pokupiti nešto od sperme koja je preostala. Gledao sam ih oboje umrljane mojom spermom dok su mi koljena podrhtavala. Još nisam bio siguran je li ovo stvarnost ili neki ludi san. Tada sam shvatio sve. Postao sam žrtva Martine i Slavkove prljave igre. Uvukli su me u igru lukavo i proračunato. No, jebiga sad. Što je tu je… Lagao bih kada bi rekao da mi je žao.

Ostatak noći proveo sam s Martom. Slavko je nestao negdje u kući i više se nije pojavljivao. No to je bio samo početak. Sada redovno posjećujem Martu i Slavka. Jebem ih oboje. Da mi je netko rekao kako ću tog šonjavog tipa jednog dana jebati u guzicu mislio bi da je taj totalno skrenuo pameću i vjerojatno bi se tomu slatko nasmijao. Kolege s posla naravno pojma nemaju. I dobro da je tako. Zamislite što bi bilo kada bi se saznalo da istovremeno jebem Slavka i njegovu ženu. Slavko je i dalje za sve ostale onaj šonjavi mlakonja ali ja znam da je on osim toga zgodna droljica, lijepe i podatne guze koju redovito obrađujem svojim kurcem. Lijepu količinu sperme sasuso sam već u Martinu i Slavkovu guzu ali i u usta. O Martinoj pički da ne pričam. Volim joj napuniti pičku spermom i potom gledati Slavka kako joj nakon toga halapljivo liže sve ono što se iz pičke cijedi.

Autor: fukbuk

Grupnjak; mama, tata i ja
Silovao me je a potom postao ljubavnik moje mame

Izaberi me