Upoznali smo ga preko jednog dating servisa. Bio je kamiondžija, stalno na putu, stalno u potrazi za avanturama po gradovima kroz koje je prolazio. Nakon dugog dopisivanja i razmjena slika došao je dan kada će nakratko parkirati i u našem gradu. Moj je rogonja vozio prema periferiji na kojoj se nalazi parkiralište za kamione. Bilo je ljeto i nesnosna vručina iako je sunce već napola zamaklo za horizont. Sjedila sam kraj svoga muža odjevena u izazovan topić i minicu.

Kraj kamiona kojeg nam je opisao stali smo očekujući znak. Dva puta upaljena pa ugašena svjetla bila su signal da izađem iz auta i zaputim se prema kamionskoj kabini. Pogledala sam svog rogonju koji je izgledao kao da će me svaki čas zaustaviti u namjerama i izašla na vreli asfalt. Polako sam, miješajući kurvinski guzom prišla kamionu praćena pogledom muža koji je znao da sada više nema povratka. Bilo me baš briga za njegove osjećaje. U tom sam trenu žudila jedino za dobrom jebačinom.

Danko mi je džentlmenski pružio ruku da se popnem po visokoj stepenici koja je vodila u njegovo carstvo. Bio je odjeven samo u kratke bermude. Izgledao je bolje nego na slici – mišić na mišiću, dlakavih prsa i dječačkog lica. Sjela sam do njega na uski krevet iza sjedala. Kabina je bila prepuna slijepljenih porno časopisa, a mirisala je na znoj i jeftini muški after shave kojim se moj novi prijatelj namazao. Zapalili smo cigarete i proćaskali o vrućini i njegovim putovanjima. Bio je nervozan, očito nestrpljiv da me uzme. Ugasila sam cigaretu napola popušenu i dodirnula mu dlakave grudi. Drugu ruku sam nježno spustila u njegovo krilo. Osjetila sam tvrdoću njegovog uda ispod tkanine. Poljubila sam mu usne i krenula glavom prema dolje. Skinula sam mu bermude do koljena. Iz njih je izvirio golem i tvrd muški buzdovan debljine pivske boce, s ogromnim napetim glavićem koji je stršio prema mojim usnama. Ta je zastrašujuća sprava od mišića i kože bila nasađena na velika teška muda, u kojima se s kilometrima nakupilo puno sperme što je jedva čekala da provali van.

Moja gladna usta progutala su njegovu kurčinu. Počela sam mu pušiti, trudeći se svim silama i znanjem koje nije malo. To je Danku čini se bio najbolji felacio kojeg je doživio. Stenjala je i drhtala ta mišićna gromada dok sam se igrala s njegovim punim jajima i usisavala kitu u grlo, oblizujući je istovremeno oko glavića jezikom. Čini se da sam se previše predano dala na posao. Iz rupice njegove kurčine već nakon par minuta počela je brizgati vruća i gusta sperma ravno u moja usta i grlo. Pomislila sam kako je sex time gotov i trudila se da se ne ugušim mlazovima sjemena kojeg sam ubrzano gutala.

Kada se napokon umirio, među usnama mi je ostala njegova zadovoljena kobasica. No, na moje čuđenje taj divni veliki kurac je i dalje stajao ne gubeći na tvrdoći i dimenzijama. Brzo sam se namjestila u pseću pozu nudeći svoju guzu i posve mokru pičku svom kamiondžiji. Danko nije oklijevao. Uhvativši me za bokove ušao je u hipu duboko u moju utrobu, nabijajući svoju kitu i udarajući me jajima po trbuhu. Bio je to sjajan osjećaj. Posve ispunjena debelim muškim mesom vrištala sam od zadovoljstva. Očito, nakon prvog pražnjenja, kamiondžija je imao još puno snage i volje za jebanjem. Jebao me u u uskoj kabini u svim pozama. Oboje smo bili posve mokri od vrućine i parenja. Digao mi je noge na ramena i raspolutio mi usmine svojom debelom batinom. Orgazam za orgazmom tresao mi je tijelo. A jebačini nije bilo kraja. Dva puna sata Danko je od mene radio što je htio. Bila sam njegova drolja, kujica, kurva. Noć je već pala na parking kada je mladi kamiondžija napokon zastenjao prazneći se u mojoj vreloj, razvaljenoj pički.

Još jedna cigareta i rastanak, Naslonjena na njegove mišićave ruke otpuhivala sam dimove igrajući se s omlohavljelim udom. U autu me čekao moj rogonja. Bez riječi sam sjela, raširila noge i prepustila se njegovom lizanju. Halapljivo je čistio moju mačkicu jezikom uživajući u mirisima žestoke jebačine. U isto je vrijeme i drkao. Nakon par minuta i njegov je maleni počeo štrcati nekontrolirano po sjedalima auta. Svatko je dobio svoje. I danas kada god vidim golemi šleper na cesti pomislim na Danka. I odmah, sva vlažna, pošaljem SMS: Kada stižeš u Zagreb?

Autor: Rogonja

Lijepooki mužev prijatelj
Moj nezasitni motorist