Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Kapajuća strast

Dok su zajedno šetali osjećali su kako lagane kapi kiše padaju po njihovim tijelima. Tu i tamo bi zagrmjelo, a on bi je tada zagrlio posve snažno i brzim je, sve bržim korakom vodio kroz grad. Njeno srce je tutnjalo jače od ijedne grmljavine. Htjela ga je imati s kapima kiše.

Kiša je počela jače padati, a on ju je sve više stiskao uz sebe. Njeno srce je sve snažnije i brže kucalo. Odjednom, kao vođen animalnim instinktom, povukao ju je sobom u mračni prolaz i naslonio na hladne kamene ploče, tako karakteristične za taj stari dio grada. Pored njih su prolaznici brzim koracima bježali u zaklon.

Na njih je kiša padala sve jače i jače, a za njom su padalii polagani i nježni poljupci. Sve su se kapi kiše s njihovih tijela u jedan mlaz slile. On je grickao njene usne boje svježeg mesa, pričao im je i naslonio je njeno cijelo tijelo uza zid. Pritisnuo je nadlakticom, a ona ga je obgrlila nogama. Strasno je zacviljela i podigla svoju haljinu.

Njegovu ruku je stavila na vaginu. On joj je naglo strgnuo gaćice i približio svoj ud. Lagano je klizio svojim glavićem po njenoj vagini, i kružio. Po trbuhu i preponama joj je ostavljao blijedi trag kojeg je kiša ispirala. Bili su potpuno vlažni na i u tijelu. Zabio se iznenada u nju poput groma, ušao je cijelim svojim bićem dok je ona stenjala i vukla ga sve više i više u sebe.

Prste mu je zabila u kosu, a zatim svojim dugim noktima skinula majicu i grebala mu napetu kožu na leđima.

Od velikog užitka nije mogla prestati polagano cviljeti, moleći ga da je ljubi. On ju je počeo ljubiti po vratu, pa sve niže i niže. Izvadio je falus iz njene tople vagine, i zamijenio ga svojim hladnim, a užarenim jezikom. Ona je širila noge i trljala se o ledene kamene ploče poput mačke koja se trlja o gazdaričinu ruku.. Podigla je ruke u zrak i gledala kako pored njih jure prolaznici. Gledala ih je bez srama i bez straha.

Njihov labuđi pjev i pokrete nitko nije ni primijetio, jer svi su bili opterećeni skrivanjem od kiše. Njih dvoje su bili mokri do kože i posve predani jedno drugim. On joj je opet prišao. Tako naglo je ušao u nju i opet osjetio toplinu.

Njezin grč je prošao kroz njega, pustila je svoju sluz preko njegovog falusa. Pokušala je ponovno i ponovno. On je tresao svoju stražnjicu i uživao u njenom grču, u ljepoti njenih grudiju koje su se dodirivale s njegovima. Bradavice su se trljale, jedne od druge. Uspaljivao ga je pogled na njene sočne purpurne grudi. Tako mekano su se trljale i poskakivale po njemu. Nije više mogao izdržati, prsnuo je van njene vagine, sve kapi njegove nutrine slile su se po njenim stidnim dlačicama zajedno s kišom.

Poluumorna nije mogla odoljeti da je i dalje ne miluje i ne uranja svoju glavu među njezine grudi. On je to radio predano, dok je ona još uvijek cviljela od užitka i molila ga da ne prestane.
Izvijala je dalje svoje ruke, i osjećala kako curi voda s njenog tijela, kako se skuplja u njenim dlanovima i curi sve do stopala. Osjećala je da je nabubrila i snažno je poželjela da se dira dok joj on ljubi grudi.

Zavukla je prste u svoju vlažnu vaginu i kružnim pokretima je trljala. Masturbirala je dok ju je on mazio po prsima. Nije dugo prestajao s milovanjem i sisanjem njenih bradavica, sve dok kiša nije zajedno stala s njim.

Onda je konačno stala i ona.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile