Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Katja, 27 godina, inokorespodent

Obožavam seks. Trošim muškarce gdje god stignem, ali još nikada nisam ostvarila svoju mladenačku želju da vodim ljubav sa ženom. Shvatila sam da to postoji u svima nama, ta želja za istim spolom, međutim, jednostavno nikada do sada nisam imala priliku da to pretočim u stvarnost ili nisam prepoznala pozive, ako ih je i bilo.
Voljela bih osjetiti ženske ruke na svom tijelu. Zamišljam da smo negdje u nekoj sobi s velikim krevetom s baldahinom. Ležimo na svilenoj posteljini i mazimo se. Ispružena sam na leđima dok me ona nježno ljubi po cijelom tijelu, rukama mi dodiruje i stišće grudi i bradavice, nadnosi se nad mene i ljubi me po trbuhu i oko pupka. Stišćem rukama plahtu od užitka. Ostavlja mi vlažne tragove poljubaca, a tijelom mi se širi ugoda. U meni treperi slatko iščekivanje kad će doći do moje čupave pičkice. Izaziva me, izluđuje pokretima jezika i polako napreduje prema središtu. Već se tresem od užitka i iščekivanja. Rukama mi prvo nježno gladi unutrašnjost bedara, približava se preponama i lagano ih pritišće. Razmiče mi noge još više otvarajući me potpuno prema sebi. Moja vlažna i spremna pukotina nudi joj se i zove je. Umače jezik u moju mokru pohlepnicu. Dugim vlažnim pokretima miluje mi usmine, kratko se zadržavajući na nabreklom klitorisu. Pomaže si rukama, vješto je šireći i otvarajući je poput knjige. Luda sam od tolike nježnosti. Grčevi mi stežu trbuh, srce mi ludo kuca,a glava mi je balon, odletjet ću. Valovi divne slasti preplavljuju me. Uvlači mi prst u rupicu nježno ga okrećući oko nje. Jezik joj ne miruje, a prst prodire sve dublje i dublje. Uvlači ga i izvlači iz mene dok se ja tresem i drhtim od zadovoljstva. Odjednom ustaje i nadnosi se nad mene nudeći mi svoju pičkicu. Podižem glavu i uhvatim je rukama za guzove uronivši jezik i glavu u njeno međunožje. Mirisna, topla i vlažna stoji tako iznad mene tražeći me. Jurim jezikom po njenoj intimi čvrsto je držeći za guzove, lagano ih stišćući.

Izvija tijelo nudeći mi se još više, kao da želi da uronim u nju cijela. Trese se od užitka koji joj pružam, a ja uživam u svojoj ulozi. Legne pored mene i stavi mi ruku na pičku. Trlja mi je. I ja njoj stavljam ruku među noge trljajući je. Tako zagrljene trljamo se i guramo prste u pičke. Trudimo se izdržati što duže, a onda nas orgazmi pretiču. Ne znam koja prva počinje, ali obje se tresemo od užitka. Okrećemo se u položaj 69 i jezikom jedna drugoj pomažemo da orgazam traje duže, ližemo se dok nam se tijela tresu u ekstazi svršavanja. Obje smo mokre, divno tople i beskrajno nježne. Mazimo se nakon svršavanja dok nam se bradavice ponovo ukrućuju nudeći novo nježno zadovoljstvo.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile