Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Kavica kod tete Ljilje

Slatki studentski dani! Za vrijeme studija jedno sam vrijeme stanovao nasuprot tete Ljilje, bar su je tako zvali ostali stanari. Živjela je sama, pokopala muža od kojeg je naslijedila stan, pušila k’o smuk i pila puno kave, a gatanje iz kave joj je bio omiljeni hobi. Otkad sam uselio, teta Ljilja zvala bi me kod sebe na kavu, a posebna poslastica bili su joj ispiti. Udubljena u moju šalicu prognozirala je rezultate ispita, i naravno, uvijek je vidjela prolaz…

Moram priznati da je teta Ljilja unatoč pedeset i kojoj još uvijek bila dobrodržeća udovica. Sjajno je izgledala za svoje godine, a njene zamamne obline bile su veliki užitak za promatranje dok ispijam gorku tamnu tekućinu. Njena riđa kosa odavala je vedru i srdačnu narav, bila je nekako domaćinski prirodna i iskrena i zato sam volio često navraćati k njoj. Ona bi odmah pristavljala vodu na šparet, šaleći se:
– E, da sam malo mlađa bio bi moj!

Tako je bilo i prije jednog važnog ispita za očistiti godinu. Naporno je bilo učiti po toj lipanjskoj vrućini, pa sam koristio svaki pogodan trenutak da predahnem, a trebao sam i stručnu prognozu tete Ljilje oko rezultata ispita, koja je unatoč predvidljivosti imala smirujući efekt na mene.
– Ajde ulazi, taman sam je pristavila – reče teta Ljilja s vrata i posjedne me u fotelju u dnevnoj. Kavica je začas bila gotova. Kako je bilo baš vruće i teta

Ljilja se odjenula nešto oskudnije, u haljinu na tanke naramenice s dubokim dekolteom, čime sam bio ugodno iznenađen. Donijela je tacnu s kavicom lupkajući sandalicama o parket i nagnula se da me posluži. U tom trenutku njena velika sisa prevali se preko ruba haljine i ispadne van.
– Uf jebemu, ispala mi sisa – opsuje ona i ispusti šalicu iz ruke uz glasan zvuk. Nikad u životu nisam vidio tolku sisu!

Bijela duguljasta polutka prošarana tankim plavim žilicama, s velikim smeđim namreškanim kolobarom i debelom bradavicom.
– Nema veze, teta Ljiljo – prokomentirah, progutavši slinu.
– Vidi ti njega, pravo muško – reče ona pokušavajući vratiti nestašnu sisu natrag – ti bi volio da ja gola hodam ovuda, jel?!
– Pa ne bih imao ništa protiv – našalih se, a u svakoj šali pola je istine. Ona zastade u pola posla.
– Vidi ti malog vraga! Nemoj zezat tetu Ljilju, rekla sam ti, da sam malo mlađa svašta bi bilo…
– Nemojte tako, teta Ljiljo – prekinuh je gledajući čas nju, čas sisu u njenoj ruci – još ste vi prava…

Ona se zamisli na trenutak, a onda me pogleda nekako pronicljivo.
– A znači, sviđa ti se moja sisa, jel?

Ovo stvarno nisam očekivao. Osjetih kako mi se propinje komad u hlačama.
– Sviđa, kako ne – nisam mogao lagati. Ona se nasmiješi vragolasto.
– A bil’ je ti volio pipnut, ha – isprobavala me teta Ljilja.
– Ma joj, pa ’ko ne bi – ispalih kompliment.
– Pa dođi onda vamo – pozva me teta Ljilja – ajde, šta se stidiš sad, đavle!

Ustao sam oklijevajući, ne vjerujući sam sebi, a malo me bilo sram i nabrekline koja mi se vidjela pod kratkim hlačama. Prišao sam teti Ljilji, a ona me pronicljivo promatrala.
– Ajde, pipni je kad ti se sviđa – pozivala me mirišući na neki jeftini parfem, pomiješan s dimom cigareta. Prinio sam dlan njenoj sisi i oprezno ga položio na nju.
– Jel fina, ha – upita teta Ljilja i doda – pa stisni jače, junačino!

Pritisnuh je cijelim dlanom, bila je jedra i puna, sva podatna i nekako prkosna.
– Šta se bojiš, neće puknut, de malo jače – ohrabrivala me teta Ljilja. Stao sam kružiti rukom pritiskajući joj sisu, a ona je počela ispuštati duboke uzdahe.
– Jooooj, đavle, šta mi radiš – zavapi teta Ljilja, zaboravljajući da je ona mene navela na to. Pojačao sam ritam, osjećajući veliko uzbuđenje. Pipao sam do tad stvarno svakakve sise, ali nijedna nije bila ko u tete Ljilje!
– Ajd sad malo drugu, na – reče teta Ljilja i spretno izvuče blizanku iz haljine u svoj svojoj raskoši.

Stao sam je mijesiti drugom rukom, a ona je duboko disala i tobož se skanjivala nad mojim nasrtima.
– Štipni ih malo, đavle – reče teta Ljilja, podbočivši se rukama, isturivši svoji dude prema meni. Vrhovima prstiju stao sam je štipati za bradavice, povlačiti ih snažno prema van, što je prouzročilo seriju njezinih isprekidanih uzdaha.

Ponesen njenom reakcijom, napaljen do bola, bacio sam se glavom prema lijevoj sisi i stao sisati i gristi bradavicu na njoj.
– Ajooooj, vraže, vidi ga kao zna – zavapila je teta Ljilja i još se više isprsila prema meni. Ponovio sam radnju i na drugoj sisi, a ona me stala milovati po kosi, gurajući me sve više među svoje sisurine.
– Dolazi vamo, junačino – reče i zgrabi me za ruku, povukavši me za sobom prema trosjedu.

Bukvalno me pogurnula na njega, a zatim otklepetala sandalicama do ulaznih vrata, okrenuvši ključ u njima. Gkedao sam kako joj se guzovi prebacuju s jedne noge na drugu i osjećao da će mi kurac eksplodirati.
– Joooj, šta mi radi, vrag jedan – kukala je tobož teta Ljilja i sve hitala nazad.

Nasred dnevne zastane i zavuče ruke pod haljinu. Niz noge joj skliznu bijele gaće i ona izađe iz njih, odbacivši ih ustranu.
– Ajde, đavle, da vidi teta Ljilja šta ti imaš – reče i nagne se nada me, otkopčavajući mi šlic. Osjećao sam bubnjanje u glavi dok je prtljala po mojim boksericama tražeći mi karu, a kad ju je napokon izvukla vanm snažno ju je pritisnula i povukla kožicu nadolje tako da me zabolilo.
– Vidi ti vraga šta on skriva – reče iznenađeno, pritiskajući mi batinu svojim hrapavim dlanom.

Osjećaj je bio nesvakidašnji.
– Joj, što ja volim kurac – odade mi tad teta Ljilja i stade me opkoračavati.
Trosjed se uvijao pod njenim koljenima, a ona se, ne ispuštajući kurca iz ruke, namještala iznad mene, tražeći najbolju pozu.
– Sad će tebi teta Ljilja pokazati, samo da ga namjestim – trkeljala je ona, a ja sam se još malo podvukao pod nju.

Mogao sam joj se jedino predati, ipak je držala moj najvitalniji organ u šaci. Na vrhu kurca osjetih vruće meko tkivo i dlake sljepljene njenim vlažnim sokovima.
– Evo ga – reče ona, a ja se nisam ni uspio snaći i već sam proklizao u njenu razjapljenu pičketinu. Ona prostenje poluglasno i zarobi me potpuno svojim tijelom, naslonivši se laktovima na naslonjač. Bila je teška i vruća, a njene sisetine onemogućile su mi pristup zraku.
– Jooooj, što je ovo fino – rekla je i stala polaganim, odrješitim pokretima pomicati dupe gore-dolje uzduž moje batine, prigušeno stenjući. Ulovio sam je za guzove i još više pritisnuo na kurac, što je prouzročilo nekoliko grlenih uzdaha.

Pomislih da bi nas netko od susjeda mogao čuti, no sve i da sam htio, ne bih se mogao osloboditi zagrljaja tete Ljilje. Ostalo je samo da zagrizem, a prvo što sam zagrizao bila je njezine sisetina.
– Aaahhhh, đavle – tobož me prekorila i nastavila se nabadati na moju karu. Grizao sam i lizao joj sisu, pokušavajući ustima uloviti bradavicu, ali ona bi svaki put iskliznula uz jedan “plop”! Istodobno sam joj gnječio velike debele guzove, među kojima je nestao moj kurac.

Njezini pokreti bili su sve brži, a uzdasi sve kraći.
Trosjed je zacvilio pod nama u ritmu njezinog nabijanja. Mislio sam da ću svisnuti od vrućine, bedra su mi bila natopljena njezinim sokovima, a kurac mi je plivao po njezinoj pičketini.

– Ahh, daa, ahh, joooj, daaa – stenjala je teta Ljilja na moje uho, razbijajući me doslovce svojim tijelom. Znao sam da neću još dugo, pa sam stao odozdo nabijati karu u nju, držeći se čvrsto za njezine guzove. Kako je skakutala, udarala me sisama po licu i bradi, a ja sam posljednjim atomima snage stao brzo poput zečića zabadati kurac u nju i odjednom je poletjelo iz dubine mojih jaja.
– Ajoooj, tooo, daaa, daaaaj teeetiii, aaahhhh – zavapila je ona gušeći me tijelom, potpuno se spustivši na mene. U

Ubrizgavao sam svoje vruće štrcajuće mlazove duboko u nju, a ona se uvijala na mom kurcu, prijeteći da razjebe ne samo mene, već i trosjed pod nama. Ispraznio sam jaja pošteno u nekoliko snažnih navrata, a zatim se potpuno predao, pokušavajući povratiti dah.
– Uffff, đavle, svu me razjeba – smirivala je disanje i teta Ljilja, kružeći dupetom još malo na meni. ’Ko je poslije ovog mogao učiti?! Nije me bilo briga ni za ispit, ni za godinu, trebalo se od ovog oporavit! Napokon se teta

Ljilja odvojila od mene i ustala s trosjeda, namještajući haljinu i spremajući sise natrag u nju.
– Nego, jesi za kavicu možda – upita me navlačeći svoje bijele gaće.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile