Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Imam 25 godina. U vezi sam dve godine sa ozenjenim muskarcem koji ima 42. Skoro godinu dana zivim u stanu koji je uzeo za nas dvoje a u koji on dolazi kad god pozeli, i ja naravno uvek moram da budem tamo i da ga cekam. Ne dolazi samo vikendom, koji je rezervisan za njegovu porodicu.

Subota vece, izasla sam u grad. Posle gomile pica nasla sam se u wc-u sa momkom kome sam darezljivo popusila kurac. Ne znam ni kada sam se vratila kuci, ni kada sam zaspala, samo znam da me je oko 13h probudio telefon, zvao me je moj dragi. Rekao mi je da se spremim i da ce doci. Onako mamurna sam se sredila za 15 minuta i znala sam da nesto nije u redu, za dve godine ni jedne nedelje se nismo videli.

Usao je u stan sa dvojicom njegovih kolega, znam ih…nista mi nije bilo jasno. Rekao je da im stavim kafu, sasvim normalno.. Donela sam kafu i sela pored njega na krevet. Pitao me je gde sam bila sinoc, rekla sam mu da sam izasla u grad. Onda je pocelo… “Koliko si kurceva popusila sinoc?” Pogledala sam njega pa ovu dvojicu, ni rec nisam rekla.. “Skidaj se!”, rekoh: “Sta to govoris, sta ti je?” – “Ako si mogla sinoc da budes kurva, bices i sad, skidaj se!” Shvatila sam sta se dogadja i da nemam izbora, plasila sam ga se, znam kakav je. Skinula sam se pred njih trojicom. Otkopcao je pantalone, izvadio ga je… :”Klekni i dodji do mene sad ces meni da pusis!” Gola sam dopuzela do njega i stavila ga u usta, vukao me je za kosu i navlacio mi ga je do grla, sve vreme je govorio da sam kurva i da ce me nauciti pameti… Jednom je rekao da me snima, a drugom je rekao da me samara po dupetu i da mi nabija prste u picku. Iskreno…napalila sam se. Onda je rekao da zamolim ovu dvojicu da i njima popusim. Morala sam da klecim ispred njih i da izgovorim:”Da li mogu da vas zamolim da vam popusim kurac?” Opet se ponovila ista situacija, klecala sam i pusila, snimali su, udarali me po dupetu. Kad sam ispusila svoj trojici, rekao mi je da kleknem na fotelju i da se drzim za naslon.. Prisao mi je i ubacio mi ga u picku, tako jako, suze su mi krenule, morala sam da molim za jos, i dalje su snimali, morala sam da molim da me napuni, da govorim da sam kurva, da cu od sad samo njemu pusiti i da samo on sme da me jebe! Svrsio je u mene. Nisam smela da se pomerim, onda mi je rekao da sednem, rasirim noge i da masturbiram pred njima. Pocela sam da se mazim i svrsila sam. Pitao me je da li sam sada zadovoljna, rekla sam da jesam. Pitao je kome smem samo da dajem picku, “Samo tebi” rekla sam. Ustali su i otisli, ostala sam gola na fotelji rasirenih nogu jos dugoo..shvatila sam da me je moj dragi upravo kaznio i da mi se to jako svidelo, ali vise nikad istu gresku necu ponoviti!

Moj prvi put (masaža)
Uzbudjenje života