Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Kažnjena

Nakon povratka iz Crne Gore slijedi tradicionalni ‘sindikalni’ izlet. Svi vodiči i organizatori busom odlazimo u Toskanu. Malo razgovaramo i u vrijeme ručka stižemo u Toskanu. Smješteni smo u slatkom obiteljskom hotelu.

Većina nakon ručka prilegne, a ja odlazim na terasu s kjnigom u ruci. Za par dana pišem kolokvij. Sunce me ugondo škaklja kroz majicu. Odjednom odjetim još jaču vrućinu na vratu. Okrenem se i vidim kako me promatra stariji gospodin. Nasmijem se i počnem čitati.

Sunce sve niže pada. Odjednom do mene sjedne gospodin koji me ranije promatrao. ‘ Što čitaš?’, upita na talijanskom. Kažem mu da čitam knjigu o nadzoru i kazni.

‘ Hm, zanimljivo.’, kaže ležerno. ‘ A što ti misliš o tom?’, ispitujući me gleda. Ima svijetlo plave oči i tamnu kosu gusto prošaranu sijedim vlasima. Objašnjavam mu sadržaj pročitanog. U stvari, ne znam što bih odgovorila, a on me samo gleda i smješka se.

‘ Jpš uvijek ne znam što ti misliš o tom.’, kaže mi nježno.Mogla bih ga poslati na jedno mjesto, ali odustajem, jer djeluje previše simpatično i šarmantno.

‘ I, je li kazna odgojna?’, pokušam. Od srca se nasmije.

‘ Mislim da će svaki čas večera’, kaže. ‘ Želiš mi se pridružiti uz čašu chiantija?’

‘ Sa zadovoljstvom!’, kažem i ustanem. Postalo je hladnjikavo pa se rado uputim u restoran. Sjednemo za stol i godpodin naruči piće za oboje. Ima lagano otkopčanu bijelu košulju, tako da vidim njegova muška, tamna prsa. Dlakava prsa me nikad nisu privlačila, ali danas mi se čini da izražavaju neku muževnu toplinu.

Vino mi odmah lupi u glavu. Kad su nam donijeli prvo predjelo, jako sam posrvenjela u licu i postala pričljiva. Nakon nekoliko zalogaja, postalo mi je jako vruće. Skinem pamučnu vesticu i prevrnem čašu vina ravno u košulju ljubaznog gospodina.

‘ O, ne, ispričavam se!’, brzo govorim i uzimam salvetu u ruke, kao da ću ga obrisati. On samo odmahne rukom, smješka se i promatra moje pokrete. ‘ Kao da to radim namjerno.’, ljutim se sama na sebe. Konobarica odmah dođe do nas i ponudi mu da se ode preobući u sobu, a ni će mu oprati košulju. On galantno odbije i kaže da će mu žena sve riješiti. ‘ Baš krasno’, pomislim uvrijeđeno ‘ Ima ženu’.

Kad konobarica ode, počnem se ispričavati: ‘ A bila je baš lijepa košulja.’

‘ Da, da, Armani zna posao.’, kaže zamišljeno. Skoro uzviknem od neugode i zato pokrijem usta rukom. Neko vrijeme me gleda s tajnovitim osmijehom, a onda stavi dlan na moj i – uštipne me. I to jako. Poskočim sa stolca, a krv mi šikne u obraze.

‘Kazna mora biti odgojna.’, šapne. Natavljamo razgovor o mjestu koje idući dan idemo obići. ‘ Navečer je ljepše, mogli bi otići poslije večere.’, predloži. Tijekom večere uštipne me još par puta. Tolo predjelo – štipanje iznad koljena, glavno jelo – nadlaktiva, desert – guza.

‘Idem se presvući, a onda krećemo na mali noćni izlet.’ Uztanemo, njegova ruka je na mojim leđima, tek malo iznad guze koju je maločas uštipnuo. Ne mogu i neću se odmaknuti. Vodi me pred sobom: ‘ Da ne pobjegneš.’

U sobi polako skine manšetne gumbe i skine finu košulju s mrljom od crvenog vina. Bliži se pedesetim, a nema ni trag trbuščića. Njegove ruke i ramena su lijepo oblikovani. U međunožju osjećam val krvi. ‘ Hm, mislim da ću te još morati kazniti.’, kaže s drskim osmijehom.

‘Niste li me već dovoljno štipali?’, upitam. Prigovoru se pridruži gorljivo očekivanje, a ni sama ne znam što točno očekujem.

‘Oprat ćeš mi košulju.’, kaže i stavi mi ju u ruke. Pokaže mi prema kupaonici. ‘ I skini se da se ne smočiš.’, doda. Srce mi počne jače lupati. U kupaonici skinem traperice i majicu. To dvoje i vesticu odložim na stolicu u kupaonici. Pogledm se u ogledalo. Ljubičasto, čipkasto donje rublje je kao stvoreno za tu prigodu. Brazilske gaćice naglašavaju krivulju moje guze, a u push up grudnjaku moje grudi djeluju malo uspravnije i veće. Skinem i to i za svaki slučaj se brzo umijem.

Košulja nema šanse da danas postane čista, ali se svejedno trudim. Lagano sagnuta nad umivaonikom, pokušavam maknuti mrlju. Odjednom, osjetim gospodina iza sebe. ‘ Ne izgleda dobro?’, upita zadovoljno. Kimnem, još uvijek sagnuta s lijepo izbočenom guzom koju naglašavaju ljubičaste brazilke. Odjednom guza doživi šok kad na nju padne velika, teška muška ruka. Gospodin ju počne lupkati. Peckajuća bol na nježnoj koži napuni me toplinom koja se razljeva po mojoj maci. Na svaki udarac se odazovem. ‘Mmmm…’, ozačava bol, ali i užitak. Napaljuje me osjećaj totalne izloženosti, ali me napaljuje i misao da me napaljuje nešto tako… perverzno. Guzu još više izbočim, a laktovima se naslonim na umivaonik. ‘ O, da…’, uzdahnem.

‘Hm, vidim da ti se moja kazna sviđa?’, upita me s odogovorom u ustima. Grubo mi strgne gaćice i pusti ih visjeti na mojoj desnoj nozi. Prilično debele prste namoči u vlažnost moje pičkice, a ja se savijam kad prodire u mene. No to ne traje dugo. Uzme me u naručje i odnese na krevet. Raskorači mi noge i pomiriše moju svježe obrijenu pičkicu. Noge mi gurne malo naprijed,tako da se međunožje utisne u njegovo lice. S jezikom se uputi u moju stražnju špranjicu i ja zacvilim od iznenađenja. Njegov jezik je polagan i ustrajan, nježno me nadražuje oko rupice. Dršćem od užitka. A onda me gospodin konačno odlučno rastvori svojim velikim dlanovima i gurne jezik u rupicu. Mj bože, koji osjećaji! ‘ O da, molim te, još!’, kažem na hrvatskom zaboravljajući gdje sam.

Autor: Anika

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile