Neće se vratiti. Nema šanse. Ili se utopio u zahodskoj školjci, ili je naletio na zanimljiviju žensku i ostao s njom.
Elvira je bila bolno razočarana. Ovaj se činio baš okej. Imao je pametne okice i slatki osmijeh. Visok i zgodan. Pravi dobar dečko…s možda divljom stranom.
Ma koga zavarava? Nema pojma o tom čovjeku, osim imena – ako se zbilja zvao Marko, al, vjerojatno je to izmislio jer doma ima ženu i dvoje djece. Je, dobro je izgledao, no ne smije mu pridavati neke kvalitete u koje se nije uvjerila. Prijateljica koja je diplomirana psihologiju stalno joj govori da u tome griješi, izmišljava priču, nadograđuje fantazije na nepoznate ljude. Taj Marko je šljam, drkadžija koji po klubovima traži pice za svršavanje i to je sve. Ona mu jednostavno nije bila dovoljno zanimljiva i zato ju je otpilio sa starom forom, «Moram na vece, tu me čekaj.»
Sad je već negdje na Savskoj s nekom droljicom u minici do pice.

Dokrajčila je vodu iz čaše i spustila je na šank. Prednost kad ne piješ alkohol je u tome što cijelu noć možeš cugati a ne napiti se. Kod nje nije bio problem u novcu, imala je za hrvatske pojmove odličnu plaću. Osim toga, sutra je neće boliti glava. Nadala se da će taj Marko i njegova fifica cijelu nedjelju provesti bljujući.
Stezala je Fendi torbicu hladnim dlanom i provlačila se prema izlazu kroz ljude na plesnom podiju. Neko joj je otpuhnuo dim ravno u lice, tako da se zakašljala i počela plakati. Prvo kao reakciju na supstancu koja joj je stvarala alergiju, a onda sve više nad svojim jadom. Šta uopće traži na ovakvim mjestima? To je za djecu, i to najbjedniju kategoriju klinaca! Al…gdje naći frajere? Uporno izlazi, i stalno se vraća doma sama.
Razmišlja o tom problemu svaki dan. Zašto? Nije ružna, dapače, u školi su je smatrali zgodnom curom.

Potpetice joj lupkaju po vlažnom asfaltu. Na istoku se već budi dan, kreću prvi autobusi i zato se odlučuje vratiti doma javnim prijevozom. U nedjelju ujutro autobus za njen brijeg biti će prazan.
Bez pretjeravanja, nije loša; visoka i vitka, s metabolizmom koji ne dozvoljava kalorijama da se zadrže na neželjenim mjestima. Nema velike grudi, ali zato ima fino oblikovane noge, dugu tamno blond kosu i velike plave oči.
Personality. O tome se u zadnje vrijeme puno govori. Bez toga ništa, a ona je, karakterno govoreći, bila sjebana ženska. Jednostavno nije dovoljno zanimljiva. Radi kao pravnica u poznatom odvjetničkom uredu, slobodno vrijeme provodi čitajući i na internetu. Ima i mačku, ako se to može nazvati hobijem. Crna je sa zelenim očima, a Elvira ju je nazvala Kleopatra. Još dok je maca bila mačić, zamišljala je muškarce u svom stanu kako im govori kako se ta mačka zove. Oni bi je podragali i nasmiješili se. Ali, životinja je već bila sredovječna, a ona nikog nije uspjela dovesti doma.

Oči su joj opet zasuzile. U današnje vrijeme ne smije se zanemariti ni to što je u vlasništvu posjedovala dvosobni stan s pogledom na šumu, pažljivo uređen. A zadnji put se jebala prije četiri godine i jedanaest mjeseci. Uzbudljiva je kao akvarel mrtve prirode u njenoj kuhinji. I isto toliko interesa se pokazuje i za nju kao za tu groznu, ispranu sliku.
Sišla je na svojoj stanici i prešla cestu. Na sreću, autobus se zaustavlja točno pred njenom kućom. Vani je još mrak, i ne samo da se bojala kako bi je neko mogao opljačkati ili silovati, već je i dalje vjerovala u vukodlake i neobjašnjive sile. Potrčala je uz stepenice i sitnim koracima krenula ka trećem katu. Baš je otključavala kada su se otvorila vrata nasuprot njenima, i provirio Sina s vrećom za smeće u ruci.

«Ejjjj komad»
«Bok, Sina», slabašno mu se nasmiješila. «Još si budan?»
«Evo, do sad sam pisao članak, napokon gotovo! Dođi na čaj da proslavimo.»
«Znaš da može…», nije mogla podnijeti ideju svog praznog stana.
Siniša je stari prijatelj. Jedan od onih mladih pisaca koji su se u posljednje vrijeme kao nešto isfurali po novinama i televiziji, a živi i dalje na roditeljskoj grbači i od honorarnih kolumni za trendi magazine. Dečko ne pije, ne puši, vegetarijanac je, a u teretani praktički živi. Povrh svega toga, po njenom mišljenu, on je prekrasan sa svojim smeđim, bademastim očima, savršenim tamnim tenom i besprijekornom frizurom. Da nije gay, već bi mu se odavno upucavala. Umjesto toga oni su najbolji prijatelji. Neke cure imaju frendice, ona svog Sinu.
«Ruski ili višnju?»
«Ruski»

Dok im je pripremao čaj, Elvira je pažljivo micala papire s njegovog stola. To je ujedno bilo i jedino neuredno mjesto u njegovom stanu. Kao i većina pedera Siniša je bio silno organiziran, a sve što je donosio u kuću bilo je skupo, kvalitetno i s dizajnerskim potpisom.
«Šta ništa?», pitao je gledajući u mali čajnik s bambusovom ručkom. «Suša i dalje vlada?»
«Ma upoznala sam jednog tipa, ali je zbrisao», uzdahnula je. «Sad jebe neku silikonsku kurvicu. ‘Oh, Marko…ohhhh!’»
«Kaj se pokupio sa sponzom?»
«Ne znam», brzo je odrezala. «Ostavio me za šankom i ‘otišao na vece’. Umm…nije se vratio. Možda sutra bude u Jutarnjem, «Dvadesetpetogodišnjak pao u vece školjku i utopio se.»
Sina se nije nasmijao. Pili su u tišini.
«Isuse, što su muškarci jadni.»
«Pričaj mi o tome!», zakolutao je očima. «Ja sam izlazio s tipom koji je bio opsjednut pedikerom. A sam je bio iz Livna. Pičku materinu…»
«O čemu si pisao? Trebao bi takve stvari obrađivat, da bar mlade cure na vrijeme saznaju kakvo su muškarci smeće…»
«Hm…O nekoj pici koja se tako očajnički htjela udati da je digla kredit za plastičnjake. Napunila si je sise, otišla na lipku, tri puta rezala nos… Luđakinja, jebote.»
«Čovječe…Al ti doktori su krivi, trebao ju je rađe poslati psihijatru.»
«Jebe se njima, bitno je da pobere lovu. Dakle, ono…napravila je sve da izgleda ko lutka za jebanje, a i dalje nije mogla nikoga upecati.»
«Šta je njoj u glavi…Propuh.»

«Ah, ja ju i kužim. Društvene norme», Sina je lupkao perom po stolu. «Ako se ne udaš do tridesete i nemaš jebena dva i pol djeteta, dobar posao, novi auto i tri kredita, luzer si. Izbjegava te se.»
«Uh….moram znači kupiti auto», Elvira se smješkala svjesna da ne odgovara po ni jednoj točki osim posla, a zbog toga se većina prijateljica prestala s njom družiti. Zbog ljubomore. U početku im je kupovala skupe rođendanske poklone, da se odkisele, ali ipak nije išlo.
«Ili odi na lobotomiju. Muškarci se boje pametnih žena.»
«Čekaj, jel stvarno misliš da je sve tako beznadno?»
Nasmijao se kutom usana, «Priča se da postoje tipovi koju su inteligentni, pošteni i osjećajni.»
«A GDJE SU???!!!»
«Legenda kaže da se skrivaju među nama. Obični dečki. Ne nose majicu s natpisom. Ako nađeš jednog takvog, bit će tvoj zauvijek.»
Uzdahnula je. Odavno već ne vjeruje u bajke.
«Zauvijek? Bar za jednu noć, vikend…»
«ZAUVIJEK! Maze se s tobom poslije seksa, grle te dok spavaš, slušaju te, poštuju tvoje mišljenje, a čak i ne zapišavaju dasku na veceu.»
«E, to je već predobro da bi bilo istinito!»
Siniša si je natočio drugu šalicu.
«Znam da nisam neka misica…ali nisam ni gabor…»
«Dobro izgledaš…», pogledao ju je duboko u oči.
«I znam se obući, mislim…ne hodam okolo u krpama iz kineskog dućana ko kurva za 100 kuna. Kad izlazim, zrihtam se.»
Odmjerio je njenu crnu haljinu do koljena i napravio pokret rukom po kome se vidjelo da se ne slaže s njom sto posto.
«Ma joj, pa vidjela sam ženske u hlačama od trenirke i tenisicama kako s lakoćom beru tipove! Nije stvar u izgledu niti odjeći kod mene. Ličnost, to me jebe. Dečko mi priđe, počnemo pričati, i za pet minuta nestane. Iskren budi, jesam stvarno tako dosadna?!»
«O čemu pričate?»
«Pa…prvo pitaju s čime se bavim. Onda obično kažu da je pravo zanimljivo, tako da im malo opširnije o tome…»
«Eto ti, prvi kiks! Kad te muškarac pita s čime se baviš, boli ga kurac, samo traži temu za razgovor. Ako je taj razgovor dosadan, dečko ide dalje.»
«I šta da napravim? Lažem?»
«Da», kratko je odrezao. «Reci im da si frizerka ili stjuardesa. To je klasika. Učiteljica, jebote.»
«Učiteljica?»
«Svaki dečko je bio zaljubljen u svoju učiteljicu, odmah će mu se dignuti.»
«I ti?»
«Ja sam bio zaljubljen u SVE», pokvareno se nacerio. «Ali drug Pavlović mi je bio najdraži, hahaha!»
«I šta ako me budu ispitivali detalje’ Pojma nemam o tome!»
«Prebaci lopticu na njega. Muškarci ionako najviše vole razgovarati o sebi.»
«Znači trebala bi se srozati ko žena iz tvog članka…»
«Ma ne! Ona je otišla predaleko. Ti samo moraš zapapriti.»
«Skrivajući svoju ličnost i pamet? Praveći se da sam jedna od retardiranih zagrebačkih kurvica?»
«E, stara…Jel se ti hoćeš poševiti ili ne?»
Elvira ga je koncentrirano gledala, «Što moram napraviti? Detalji…»
*
Sutradan poslije suda nije se vraćala u ured. Možda ima pun ormar fenomenalne odjeće, ali kad su ona i Siniša pregledavali te stvari rekao joj je da je super opremljena za službene domjenke, no ne i za jebačinu. «Tipu mora odmah zaključati u jajima!», namignuo je.
Toliko nije imala pojma o tome da joj je morao napisati popis stvari koje joj trebaju za lov na muškarce, i s tom se ceduljicom uputila u šoping. Na sreću, takve su krpe jeftine. Ona se obično odijevala u crne dolčevite za 1000 kuna.
Čipkasti korzet…kupljeno. Došao je red na intimno rublje. Oko toga su se posvađali jer mu je rekla kako ima pune ladice gaća, odnosno, kad se dođe do gaća, tip je već u krevetu i teško da će se predomisliti ‘jer ona nema one prave’, no Sina je insistirao da je to ključan dio preobrazbe njenog karaktera. Kako se može ponašati kao uspaljena mačkica u praktičnim pamučnim gaćurdama?!
Preporučio joj je nekoliko dućana u kojima se mogu kupiti stvari baš za ženske s njenim problemom.

«Mogu vam kako pomoći?»
Elvira se okrenula prema krupnoj ženi; tek je na drugi pogled shvatila da se radi o transvestitu. Bio je odjeven u nešto što je vjerojatno bio najkurvastiji komad robe u dućanu; ružičasti korzet, crne čarape i šlape na potpetice s mašnama. Šminka mu nije ništa pomagala jer je imao vrlo muževno lice, a i po naglasku se dalo zaključiti da je iz kršnog kraja. Sve skupa djelovalo je još bizarnije zbog visoko iscrtanih tankih obrva i žarko crvenog ruža koji mu je davao iznenađen izraz.
«Trebala bi nekakvo rublje…»
«Dosadan seksić imamo, ha?», znalački se nasmiješio.
«Recimo…», nije se uspjela snaći da mu odgovori ništa pametnije ili duhovitije.
«Nešto…seksi.»
«Samo takve stvari i držimo! Imaš neku zamisao ili…»
Pogledala je Sinin popis, «podvezice, halteri, gaćice s ru…», sramila se tražiti tange s rupom među nogama.
«Gaćice s rupicom…? To pali!»
Transvestit je počeo kopati po kutijama i dodao nekoliko krpica Elviri, «Čipka, saten, koža; crno, bijelo, rozo, svjetlo plavo… Hoćeš izgledati ko naivka ili kurvica?»
Na tu riječ smjesta je reagirala, «Ko kurvica! Nešto od čeg će im smjesta zakipiti u jajima!»

Obrve su mu skoro dotaknule izblajhanu periku kad je to izgovorila.
«Opa, to je stav! Nikad ne bi rekla… Izgledaš tako…hm… drugačije.»
«Znate, radi se o eksperimentu», počela je kao da je na sudu, a ne u opskurnom dućanu s rubljem. «Muškarci ne žele jebati mlade intelektualke, želim vidjeti hoće li se stvari promijeniti ako se pretvorim u kurvicu!»
Smijao se kao muškarac, dubokim grohotom koji je dolazio iz trbuha, tako da se na trenutak zabrinula kako će mu prsnuti korzet.
«Pa ti si skroz PUKNULA! WOW! Sviđa mi se!»
Nije bila sigurna jel upravo primila kompliment ili uvredu.
«Zaboravi ovo», uzeo joj je krpice iz ruku i opet se počeo ženskasto ponašati. «To je pre dosadno. Treba ti OVO!»
Gledala je novu seriju ideja. Ženska na fotografiji imala je nekakav kostim preko cijelog tijela, od krupne crne mreže. «Ne bi mrežu, u njoj sve žene izgledaju ko šunke.»
Opet se nasmijao, zagrlio je oko ramena i poveo do odjela s gaćicama.
«Imamo tange, gaćice s rupom, bokserice», bacao je pred nju jedan proizvod za drugim. «Pliš, lateks, čipka, svila, pamuk… a bez ovoga te ne puštam van!»
Jebački se sagnuo u svojim štikletinama iza pulta i izvadio neku kutiju. Ispod par slojeva masnog crnog papira zamotano je ležala stvarčica koja je na prvi pogled izgledala kao halteri.
«Malo je skuplje, ali…zločesto!» transvestit joj je objasnio, «Imam prijatelja u Njemačkoj koji ih proizvodi. Ručni rad.»
«Šta je to, zaboga?»
«Pojas nevinosti!»
Potrošila je više od dvije tisuće kuna, ali jedva je čekala vikend.
*
«Fino», Sina je komentirao dok mu je pokazivala ulov. «Ovo mi se sviđa.»
U rukama je držao dugačak crveni cjevasti top.
«Kako sam se osramotila kad sam to kupovala! Pitala sam curu jel to suknja ili top, a ona me hladno pogledala i rekla – haljina!»
«Zezaš! Tako kratka haljina? Odi na brazilsku depilaciju prije nego što to obučeš!»
«Od kud ti znaš za brazilku?», zacrvenila se.
«Seks i grad, draga!»
Uzeo je onu kutiju i otvorio je. Ne mogu vjerovati! Alma te nagovorila da ovo kupiš!»
«Alma?»
«Stara prijateljica. Uvijek ih uvaljuje ljudima. Mislim da dobija neki postotak.»
«Kako uopće znaš za taj dućan i Almu? Hodali ste?»
«Elvira, molim te!», Sina je izgledao šokiran. «Uopće nije moj tip!»
«…ali se poznajete. Jesi kad kupovao tamo?»
«Možda», odrezao je. «Daj se obuci u nešto da te vidim.»
«Zašto?»
«Zabavi starca, jebemu!»
Uzela je crni kompletić, kratku suknju i streč top.
«Lijepo, al nešto fali. Ajde, navuci to, idem po…»

Vratio se s elegantnom muškom bijelom košuljom, naravno, savršeno izglačanom.
«Kombinacija ovog i ovog će biti ubojita!»
«Muška košulja?», začuđeno ga je pogledala. «Nije li to..um…pogrešan signal?»
«Au contraire! Izgledat ćeš seksi ali i pristupačno. Obuci!»
Gledala se u ogledalo i zaključila da je imao pravo. Veselo, zavodnički…i odlično se osjećala u tome.
«Malo šminke i spremna sam.»
«Ja bi na tvom mjestu spustio kosu», znalački ju je odmjeravao.
«Ne mogu plesati ako nemam rep», protestirala je. «Sve će mi se zalijepiti za ruž.»
«Zato ćeš svako malo ići na vece – i odmjeravati jebače usput.»
Skinuo joj je kopču i rukama prošao kroz kosu, «Znaš da sam kao klinac htio biti frizer? Ali ispalo je da sam alergičan na kemikalije. Kako plešeš?»
«Prilično dobro.»

Upalila je njegovu skupocjenu liniju i uskoro je «Something Like A Phenomenon», bubnjalo iz zvučnika. Počeli su plesati. Sina se savršeno previjao u ritmu, primio ju je oko struka i povukao prema sebi. Prvo je bila nesigurna, ali on je bio izvrstan učitelj tako da se već omotavala uz njega kao oko striptiz štange.
Kad je muzika prestala bacila se na kauč i počela ludo smijati.
«Možeš tako plesati i u štiklama…?»
«Ne bez popikavanja», pokušavala se smiriti, no kad se zamislila kako posrće po disku opet ju je obuzelo cerekanje.
«Odlično, baš se tako moraš ponašati. Kao da je sve što čuješ i vidiš smiješno. I nemoj se brinuti ako posrneš – neko će te primiti, ha!»
Pomogao joj je da sve te vrećice odnese u svoj stan.
«Nego…trebat će ti i drugo ime.»
«Molim? Šta fali Elviri?»
«Ništa, super je…za tetku od 70 godina. Moraš smislit nešto što i totalno urokan lik može izgovoriti, a opet da je kao skraćenica od tvog imena… Ira?»
«Isuse, samo to ne. Tako se zove ona ženska s pornom, svakom tipu kome se predstavim prvo će ona pasti na pamet…»
«Što možda i nije loše…Al imaš pravo, neko neutralnije.»
«Možda Alma..?», namignula mu je.
*
Petak navečer, klub u blizini nasipa. Ostavila je kaput na garderobi i krenula prema šanku. Prvi put od kada izlazi osjetila je kako je pogledi prate. Popravlja košulju, možda joj je ispala bradavica. Barmen joj pruža dijetnu kolu, a Elvira odmjerava rulju. Odabrala je baš ovaj lokal jer nikada tu nije ni pokušavala. Treba joj posve nova publika…a i neko pred kim se neće osramotiti ako stvari ne budu išle najbolje.
Osim toga, na njenom stupnju očaja najbolje je tražiti kurac među tinejdžerima kojih je ovdje bilo na pretek. Napaljeni su i teško da će odbiti pičku, šanse joj time znatno rastu.

Visok, žgoljavi klinac s Iron Maiden majicom ide prema njoj, zabacuje masnu kosu, a ona bježi na drugu stranu plesnog podija. Ako nema niko bolji, i on će poslužiti, al prvo mora vidjeti šta se večeras još ovdje nudi.
Uspjela se provući kroz grupu djevojaka a da nije prolila kolu. Trešti rap. Pored nje se stvorio oblak magle od koje ju peku pluća, a kad se raščistila, opet onaj mali metalac, gura ljude i cilja ravno na nju. Bože što je uporan, to mu se mora priznati. Sakrila se iza grupice srednjoškolaca, al ovaj je visok, i gdje god da se makne lako ju locira. Dečko nezaustavljivo prilazi, srce joj udara kao ludo.
Samo sekundu prije no što je stigao otvoriti usta snažna ruka ju okreće prema sebi. Stranac pleše ispred nje i glupo je gleda, a krajičkom oka zapaža da se klinjo razočarano udaljava. Svako ko bi ju spasio iz ovog sranja prijatelj je.
Novi muškarac je jako visok i mišićav, gotovo kao profesionalni bodibilder. Ima kratku izblajhanu kosu, izbrijanu…nekakav vojnički look. Naginje se prema njenom uhu,
«Nije bed što sam odjebao onog idiota?», iz usta mu smrdi po žvakama i ustajalosti.
«Ma kakvi! Tenks!», viče i kima s očajničkim osmijehom od uha do uha.
Muzika je sve glasnija. Naručio joj je još jednu kolu, a sebi pivu. Ne mogu razgovarati, a da se ne deru.

«Ja sam Alan. Kak se ti zoveš?»
«Ela.»
Izgovorila je to visokim glasom.
«Često si tu? Nisam te prije vidio.»
«Ne. Ono…slučajno sam naletila.»
«I kaj radiš kad nisi vani? Si zaposlena il ničevo?»
«Konobarim.»
«U bircu? Moj buraz je konobar u menzi. Nije to uopće loše…», cmoknuo je usnama.
«A ti? Izgledaš kao trener u teretani ili nešto…»
«Ne, iako bi volio. Radim noćnu u privatnoj pekari.»
To je bilo dovoljno da se Alan raspriča o sebi i lisnatom tijestu, a Elvira je morala samo kimati i odgovarati mu sa ‘uhu’ i ‘aha’. Cijelo vrijeme ga je skenirala; možda nikada neće dobiti Nobelovu nagradu, ali ima tijelo koje se ne odbacuje. Dobro pleše, jak je…o da, itekako bi se jebala s njim!

Tip joj se sve više upucavao. Nema tajni, dobro poznaje tu igru, u njoj je puno duže nego on. Za svaku riječ koju dečko izgovara ona je zna unaprijed i zabacuje kosu, trepće. Čini se da će joj upaliti, napokon će dobiti među noge. Samo je čekala da joj stavi ruku na guzu, pa da mu šapne kako je tu glasno i da bi možda mogli otići na neko mirnije mjesto.
Nije imao auto, al u blizini je taksi stajalište.
Kad su izlazili iz diska već ju je grlio oko struka. Na garderobi joj nije pomogao oko kaputa, za što mu je oduzela nekoliko bodova, ali se iskupio otvorivši joj vrat taksija. Možda je staromodna, ali Elvira voli uglađene muškarce.
Dok su se vozili ljubio ju je svojim čvrstim usnama. Odmah joj je gurnuo jezičinu u usta. Nije to bog zna kako znao raditi, ali nema veze, možda je bolji u drugim stvarima.
Iznenadilo ju je kad je bez premišljanja platio vožnju. Valjda su se petnaest minuta penjali do njenog stana, cijelo vrijeme ju je slinio, drpao po sisama, uvlačio ruku pod suknju i opipavao među nogama.
Ona se samo smijulji i namještava tako da joj lako može uvući prstić u gaće. Čim su ušli dignuo ju je kao da je perce i pitao gdje je spavaća soba.
Pokazala je prema starinskim bijelim vratima. Možda i nije bio vitez o kome curice sanjaju, ali je bio muškarac koji će ju jebati. U ponedjeljak će ga na poslu još osjećati među nogama i neće biti inferiorna kolegicama koje imaju uredan seksualni život.
Bacio ju je na krevet, prvo rastrgao njenu odjeću, a onda se i sam skinuo. Elvira ga je gledala u šoku. Sad shvaća zašto je tako agresivan, zašto bilda…
Smjesta joj se zalijepio na sise i počeo ih divlje lizati. Prst mu je i dalje bio u njenoj pizdi. Da mu kaže gdje je klitoris? Da je fulao punih deset centimetara? Ma čemu, više ga nikada neće vidjeti. Samo jedna dobra jebačina, i onda će ga izbaciti van.
«Hoću te u sebi…», šaputala je.
Nije imao ništa protiv toga. Ok, napokon nešto u čemu je dobar! ‘Dobar’ možda nije najbolja riječ… prije ‘žestok’.
Divljački ju je pumpao kao da je vreća krumpira, a ne žena, tako da je jaukala što od strasti što od bola.
«Lakše, dušo», dahtala je. «Nemoj me tako jako! Ogroman si, nježnije…»
Tip je prilično obazriv. Odmah je smanjio ritam i uz malo pomoći vlastite ruke uspjela je svršiti. Glasno mu je stenjala u uho, Alan je zarežao, zabio joj se do jaja i ispraznio ravno u nju. Trošio ju je bez prezervativa, tako da mu je osjećala svaku venu i svaku kap sperme u pojebanoj pičkici.

Otkotrljao se na svoju stranu kreveta. Lovili su dah. Bilo joj je drago što je preumoran da govori. Ionako nije imala pojma što bi mu rekla. Samo je htjela zaspati. Bilo bi lijepo da, za promjenu, spava u snažnom muškom zagrljaju, al onda bi se morala probuditi pored njega, napraviti mu doručak,…
«Moram ići, mala.»
Riješio je taj problem za nju. Nasmiješila se praveći se da je umornije nego što je uistinu bila i promrmljala nešto potvrdno. Zagrnula se u kućni mantil dok se on oblačio i otpratila ga do vrata. Zadnji, mlaki poljubac i obećanje da će je nazvati. Kako, kada nije ni tražio njen telefon? I onda su ga zauvijek progutala vrata haustora.
Čim se čuo tresak, i tip nepovratno nestao, Sina je provirio iz svog stana.
«Kurvetino jedna!», cičao je od radosti. «Znao sam da imaš to u sebi, da se možeš pojebati! Dovuci tu potrošenu guzicu, drkat ću na ovog lika danima! I hoću svaki jebeni detalj ševe!
*
«Ma ne mogu vjerovati!»
Sjedili su u Sininoj kuhinju i pijuckali vruću čokoladu.
«Kad ti kažem», suho je rekla. «Žalosno al istinito. Trebali bi imati nekakav natpis na čelu, da odmah znaš na čemu si.»
«Pa jebote, al…..DESET CENTIMETARA???»
«Ako! Ni ja nisam mogla vjerovati… Visok, mišićav, pravo govedo…s malim, maleckim kurčićem!»
Sina se smijao.
«Jel mu bio i tanak?»
«Hm…ne. Mali i kratki. Ko koktel kobasica.»
Sad su mu oči suzile od smijeha. «To me podsjeća na jedan vic, karikaturu u novinama. Bilder pozira pred picom u spavaćoj sobi, onak, gol…a ona veli, ‘koliko eksploziva, a tako mali fitilj!’
Prasnuli su u novi nalet hihotanja, jedva držeći oči otvorenima od silnog umora.

Ok, prvi pokušaj možda nije prošao najslavnije, no ona ne odustaje tako lako. Na kraju krajeva, Elvira je ipak uspješna mlada pravnica koja ne prepušta bitke protivniku.
Ovog puta zaigrala je na još jaču kartu; odjenula je onu super kurvastu crvenu mini haljinu i crvene lakirane čizme do koljena, s ogromnim metalnim potpeticama. Promašeni seks može se desiti svakome, ali nekako je manja šansa ako pokuša u jednom od prigradskih lokala gdje navraća manje nadobudna klijentela.
Sjela je na autobus i otišla u ‘Zlatni kokot’, lokal u kome se skupljalo šaroliko društvo koje ne komplicira. Idealno za nabadanje.

Tu su joj ljudi bili i bliži po godina, a osim toga, u nekom od Zg diskaća mogla je sresti Alana što je svakako htjela izbjeći. U utorak na poslu desila joj se neviđeno neugodna situacija; bureke je u firmu dostavio baš on, a kada ju je ugledao oblizivao se i prostački je zašlatao po pički pred svima. Nije se mogla buniti jer je znao previše i sve bi time postalo još neugodnije. Dečko je bio toliko glup da se nije nimalo začudio što ‘konobarica’ radi u elegantnom kostimiću u odvjetničkom uredu. Kolege su šokirano gledali, a ona se samo snebivala praveći se da ne zna ko je taj tip i što mu je došlo.
U ‘Kokotu’ je već oko devet navečer bila gužva. Ljudi su plesali uz taktove Jasmina Stavrosa, Elvira je lelujala u svojoj haljinici i sugestivno sisala slamku odmjeravajući muškarce koji su bili bez djevojaka. Dopao joj se jedan tamnoputi s naočalama, no ubrzo se stvorila neka cura i počela ga ljubiti, tako da se Ela spustila u podrumske prostorije i nastavila loviti.

Grupe već pijanih lokalnih obrtnika, klinci s ustaškim simbolima, same cure…a onda je na kraju stola, nadvijenog nad tanjurom s kotlovinom zapazila mladića koji joj je odmah djelovao slatko i nedužno. Kao dijete, još neiskvaren. Cijelom dojmu pogodovalo je i to što je bio vrlo mršav. Osmjehnula mu se i krenula dalje miješajući guzom sigurna da on gleda za njom.
Došla je do biljarske sale. Voljela je igrati biljar. Možda zato što ju je to naučio dečko s kojim se prvi put u životu poljubila.
u prostoriji su bila samo četiri derutna stola, i svi su bili zauzeti. Čekala je da jedna grupica muškaraca završi, a onda dohvatila štap.
«Ostavi to! Mi sad igramo!»
Tipovi su se tek stvorili, i pokušali je prostački otjerati.
«Ja sam došla prije vas, dečki.»
«Daj ne zajebavaj…», ‘pičko’ si je promrmljao u bradu.
«Žao mi je, al moj je red.»
«Koji ćeš kurac tu, nemaš ni s kim igrati. Odi negdje pušit kar, glupačo!»
«Ima. Ja sam s njom.»
Mršavko s nježnim licem uzeo je bradonji štap iz ruke. Ovi su se malo domundžavali, al onda su otišli. Nije bilo vrijedno tuče.
«Hoćeš igrati?», poslao joj je neodoljiv osmijeh. «Obećavam da ću biti pažljiv…», namignuo je.

Dečko je cijelo vrijeme pobjeđivao, a ona se pravila totalno glupa. Dok je ciljala lopticu puštala je da joj gornji dio haljine spuzne na pola bradavica, a pred sam kraj se počela duriti kako bi je on pustio da pobijedi. Oko njih se skupila grupa muškaraca koji su gledali u najveću kurvicu u Kokotu; ni jedna druga nije bila ni približno tako odjevena niti su joj ispadale sise. A nije se ni ovako prčila i oblizivala usne.
Kad je stjerala zadnju loptu u rupu prolomio se aplauz.
«Koja predstava», tip je promrsio.
Odložila je štap i krenula prema zahodu, no na samim vratima onaj nježan mladić s kojim je igrala ju je zaustavio.
«Prljavo igraš, ha?»
«Kako to misliš?»
«Stalno si mi ovo nabijala u oči.»
Primio ju je za sise i počeo ih mijesiti. Osmjehnula se i bez žurbe mu maknula ruke. Ljubio se puno bolje od Alana, a kada je zaklopio oči, vidjela je da ima prekrasne crne trepavice. Medena facica, da ga čovjek pojede.
«Idemo u kabinu? Intimnije je…»
«Kabinu?»
Jel se on to šali? Cure njenog kalibra se ne ševi po veceima!
«Daj, samo brzinska pljugica. Niko nas neće vidjeti!»
«Da ti popušim? A što je sa mnom, šta ja imam od toga?»
«Ti?», začuđeno ju je pitao, i to tako da je osjetila gađenje u njegovom glasu. «Pa smiješ mi ga sisati.»
«Neću to…», osjetila je slabost u nogama.
«A koji si se kurac onda cijelo vrijeme prenavljala?!», počeo ju je bijesno stiskati uz zid. Ako je sad tamo počne jebati, niko neće ni obratit pažnju.
«Gle, samo sam se htjela malo zabaviti. Ako mi se sviđa dečko, upucavam mu se, ako je zbilja zanimljiv – pojebem ga!»
«Srećo, ne bi te baš jebao, sori. Osim toga, zaručen sam.»
Bijelo je buljila u njega. Onda se počela smijati i doslovno istrčala iz lokala. Gledala je preko ramena dali ide za njom, no nije tamo bilo nikoga.
*
«Ne znam…Ne mogu to shvatiti. Na mene se kelje samo idioti!»
«Nisi imala sreće, to je sve», Sina ju je tješio. «Onaj bilder je bio ok, samo je imao mali kurac.»
«I loše se ljubio», podigla je prst prema usnama.
«Šta te briga? To su jebe za jednu noć, ne gleda se na detalje.»
«E hoću kvalitetu svaki put, ovo je goli otpad, Sina! Već se dva tjedna natežem s klošarima!»
«Olalala! Dakle, više nam nije važno samo pojebati se, sad bi gospođica i kvalitetu? Neko je podigao standarde! Svi bi mi vrhunski seksualni život…i milijun dolara na računu!»
«Jel zbilja previše tražim? Normalnog, dragog dečka…slobodnog… s velikom karom, koji će me ševiti u krevetu a ne po veceima. I koji, po mogućnosti, dobro liže.»
«Pazi što želiš, moglo bi ti se ostvariti…», Siniša je zakolutao očima. Pederi su nenormalno iskusni, pa je i on tako prošao kilometre muškaraca i ostao duboko razočaran.

Otvorenje novog hip casino kluba došlo joj je kao naručeno. Na sreću, šef je njoj i curama dao VIP ulaznice koje su stigle na kancelariju. Na samom ulazu crveni tepih, televizijske ekipe i hrpa hrvatskih zvijezda. Osim cura koje je prepoznala s televizije, i čije plastične operacije su joj se u živo učinile toliko grozne da je zaključila kako ona fizički nimalo ne zaostaje, glavna atrakcija bila je srpska folk diva. Nije joj se mogla sjetiti imena, ali to se lice pojavljivalo po tisku. Pored dotične stajao je kabasti sredovječni muškarac, Jury Kocenko, rus i vlasnik cijelog objekta, a kraj njega nešto što je ličilo na živu barbiku, dvadesetogodišnja supruga. Čula je neke ljude kako tračaju da je ta skupocjeno odjevena plastičnjača isto Srpkinja.

Sve je bilo u staklu i inoksu. Na prvi pogled se vidjelo da se nije štedjelo i da investitor sere lovu. Ovo će biti najpopularnije mjesto u gradu, pomislila je gledajući prave zebrine kože i ples laserskih zraka. Uzvanici su pokušavali namjestiti što bahatije face da se uklope u ambijent, pa je tako i Ela manekenskim hodom krenula prema baru.
«Sviđa vam se il vam je odbojno?»
Imao je strani naglasak s primjesom nečeg seljačkog. Vjerojatno Hercegovac povratnik. Velike sive oči, zalizana tamna kosa. Tako je izgledao pjevač u kojeg je bila zaljubljena kao tinejdžerka.

«Dal mi se sviđa što?», pitala je.
«Ovo, klub, sve skupa.»
«Osvrnula se oko sebe. «Hm…elegantno je. Al nije to moj ukus.»
«Zašto…?»
«Previše stakla. Djeluje mi nesigurno. Kao da je pitanje časa kad će neko past i probit to, prerezat si žile.»
Posprdno se nasmijao, ali tako da ona ne primijeti. «Šampanjac, vodka..?»
«Ne pijem.»
«Zašto?»
«Ne volim okus alkohola. I hoću imati bistru glavu. I ne podnosim kako se ljudi ponašaju kad piju.»
Naručio joj je dijetnu kolu.
«Gospodine Danijel…», konobar je već donio piće.
«Tek se otvorilo, a konobar vam već zna ime?»
«Dannielle Brekalo», pružio joj je ruku. «Ja sam arhitekt. Projektant kluba, zapravo. Proveo sam ovdje zadnja tri mjeseca gotovo cijele dane.»
«Oh…to znači da sam vas uvrijedila.»
«Ne nužno. Dražesno je čuti jedan glas koji se slaže samnom.»
«Čekajte…ni vama se ne sviđa?»
«Ne! Donio sam im hrpu odličnih nacrta, jedna skica je upala zabunom…i baš su tu izabrali! Rusi i ukus…», simulirao je povraćanje.
«Hahaha! Jadničak mali!»
«Aha, baš sam jadan. Plačem cijelim putem do bankomata.», prislonio si je prst na sljepoočnicu kao da je pištolj.
«Lijepo je raditi kreativan posao», počela je srati.
«Malo je tu kreativnosti…prodajemo talent i obrazovanje na najkomercijalniji način. To je prostitucija, čisto kurvanje! Arhitekti su drolje!», teatralno je viknuo. «Nije li nemoralnije prodavati dušu….ono što je od boga… nego tijelo? …Kurvati nekakve jadne rupe?!»
«Ne znam», otpila je kolu. «Ja nikada ne bi mogla prodavati ni tijelo. Seks je za mene svetinja. Jebem se samo kad sam napaljena.»
Prasnuo je u smijeh. Zapazila je da puno bolje izgleda kada se smije nego kad sipa ironiju.

«Hoćeš vidjeti VIP sobu?»
I dalje je gotovo djetinje bila impresionirana takvim stvarima. Pratila ga je kao psić po žičanim stepenicama do
male ali prilično impresivne prostorije. Dizajnirao ju je tako da nema ni traga osobnosti. Veliki stakleni stol u zahrđanom željeznom okviru, mini bar od stakla u kome se svjetlost razbijala na šarenim bocama. Sve je djelovalo kao zaleđeno.
Potpetice su joj glasno zveckale po staklenom podu usprkos muzici navijenoj na najjače. Gledala je kroz zidove od sivkastog stakla kako ljudi plešu ispod nje. Kao da ih špijunira. To joj je izmamilo osmijeh na usne.
«I?»
Okrenula se prema arhitektu.
«Žao mi je, al ni ovo mi se ne sviđa.»
«Zašto?»
«Sterilno je. Ne znam kako se neko može opustiti uz ovakve hladne materijale.»
«Ljudi koji će ovdje smjet biti ionako se opuštaju uz bijelo», razvukao je usne u crtu i bahato je pogledao.
Slegnula je ramenima i pokušala mu vratiti istu vrstu osmijeha.
«A stakla su identična kao u policiji. S druge strane je ogledalo. Mi ih vidimo, al oni nas ne.»
«Kako to misliš? Oni vide ogledalo?»
«Da. Cijeli klub je u ogledalima. Da izgleda još veće.»
«Super…», prelazila je prstima po staklu. «Oni nas ne, mi njih da!», zasmijuljila se.
«Imaš lijepi osmijeh.»
Prišao joj je bliže.
«Sva si lijepa.»

Počeo ju je ljubiti. Bio je sladak, tako da se nije nimalo bunila, a taj njegov francusko-hercegovački naglasak samo ju je još više palio. Primio ju je za ruke i priljubio ih na stakleni zid, nastavio ju je žvaliti tako prilijepljenu. Imao je priličnu erekciju koju mu je jasno osjećala kroz hlače dok ju je pritiskao i uvlačio ruku u gaćice. Povukao joj je top prema dolje, sisao bradavice dok nisu otvrdnule, a prstima raširio usmine već spremne na metak. Ela je spustila jednu ruku na njegovu kosu i mazila ga po vratu. Koljena su joj se počela tresti kada je prešao na klitoris tako da se morala bolje nasloniti na staklo.
Uvukao je prst u nju i nekoliko puta ga gurnuo nutra van, a zatim zabio i drugi u mokri otvor. Glasno je jecala. Malo se iznenadila kada je bez premišljanja kleknuo na pod, podigao joj suknju skroz oko struka, kao pojas, i zario lice u pičku. Da nije bilo staklenog zida, pala bi! Jezik mu je bio magičan, nevjerojatno spremno se pomicao i kružio oko klitića, a svaki pokret njime savršeno je pratio radom prstiju. Od takve duple stimulacije doslovno je drhtala, nožni prsti su joj se grčili, a onda je skliznula niz staklo i pala na dupe. Noge su je izdale.
«Jesi dobro?», uživao je.
«Uh…», jedva je izgovorila. Nije mogla govoriti. Pičkica joj je i dalje pulsirala, sva je bila slaba.
Umjesto daljnjeg razgovora krenula je rukom prema Danijelovom šlicu. Jednom rukom se držala za staklo dok mu je vadila kurac iz hlača. Pravo umjetničko djelo; dugačak i debeo, prošaran nježnim, pulsirajućim venama. Prevukla mu je kožicu tako da je iskočio veliki ružičasti glavić, vlažan od predsvršotine. Razmazala ju je prstom, a drugom rukom ga primila iznad jaja. Uzdisao je, kurac mu se grčio, a onda je odjednom svršio skroz po njenim sisama.
«Pičku materinu! Oprosti, ne znam šta mi je! Obično ne svršavam OVAKO brzo!»
«Imaš maramicu ili nešto?»

Pomogao joj je da se očisti platnenim rupčićem, a onda ga je bacio u smeće.
«Sori», ustao je i pružio joj ruku. «Predobra si. To je…»
Nije mu uopće povjerovala, ali ipak je bilo lijepo čuti.
«Hoćeš mi pružit još jednu šansu?»
Štipkao ju je po bradavici, valjda kako ne bi previše promišljala.
«Naravno. Ali ne ovdje.»
«Imam sobu u Westinu.»
«Smiješ dovoditi cure?», zezala ga je dok si je poravnavala suknju.
«Jebote, kolko košta smijem dovesti čitav ženski nogometni klub!»
Nasmijala se. Bio je duhovit i ljubazan, pridržavao joj je vrata i kaput, pozvao taksi, a za razliku od ostalih muškaraca nije ju ni napao odmah u liftu.
Možda zato što je isfrustrirani Hercegovac pa se maksimalno isfurava na Pariz, gdje je studirao, zaključila je.
Soba je bila prostrana i ugodna, uređena u klasičnom stilu. Sviđalo joj se daleko više nego u klubu, jedino joj se nikako nije uklapalo što bogati arhitekt kuka oko cijene hotela.

«Lijepo je», rekla je.
«Ah…», nije dovršio rečenicu, samo je skinuo košulju.
Gledala je naslonjena na lakat kako joj se večerašnji ljubavnik skida. Imao je nešto tamnih dlaka na prsima i mišićave noge.
«Trčiš?»
«Igram nogomet u lokalnom klubu. Grozni smo!»
Nasmijala se. Ima nešto u muškarcima koji se znaju šaliti na svoj račun. Napokon je uskočio u krevet i počeo je ljubiti. Topila se pod tim nevjerojatnim usnama koje su joj klizile po svakom centimetru kože. Uzdisala je, širila mu se puštajući ga tako da je ljubi po pici koju je obrađivao s gotovo religijskom predanošću.
Ono u klubu bilo je ništa prema pažnji kojom joj se sada posvećivao. Eksperimentirao je, jebuckao je najfinijim zahvatima, testirao teren da vidi na što će najbolje reagirati. Iako je svršila nije zastao, pustio je da dođe k sebi. Zanimalo ga je kakva će biti ako je nastavi nadraživati odmah nakon orgazma; još osjetljivija ili otupjela, imuna na maženje i jezik? A sljedeći klimaks, jači ili slabiji od prethodnog? Uspjela je brojati do šestog, pretvorio ju je u robinju svog dodira.
«Molim te!», iskreno je jecala, «Molim te, jebi me!»
Izvadio je paketić prezervativa iz ladice, navukao dva od jednom ‘da bude manje osjetljiv’, bar joj je to rekao, i ušao u Elu. Oh…fenomenalan osjećaj potpunog ispunjenja debelom, dugačkom KURČINOM! Fantastičan je, tako velik, jak i…ne pomiče se..?

«Što je bilo?»
«Nemoj se micati! Ah u pičku…!», sav se zgrčio, izobličio lice, a onda ga je izvukao iz pizde uz glasno šljapkanje i bacio potrošene prezervative u zid. Sjedio je na rubu kreveta s facom u dlanovima. Ela je isto sjela.
«Hoćeš da odem? …Ili ćemo probati još jednom?»
«Ne znam jel mogu», slabašno je rekao.
Povukla ga je natrag na krevet, stavila tu kurčinu u usta i počela mu pušiti. Minutu ili dvije ništa se nije dešavalo. Mazio joj je guzu, dlanom skliznuo prema mokrom procijepu i ševio ju prstićem. Takvo dodirivanje unijelo je nešto života u njegov kurac. Sisala mu je prvo jedno pa drugo jaje, onda ih je oba stavila u usta. Kara mu se fino napela, a ona mu ga je uzbuđeno drkala po glavici. Spustila se, licnula ga po kožici – i sperma je izletila po cijelom krevetu. Polagano se dignula. Danijel je lice prekrio jastukom.

«Možda da odem…», oprezno je rekla.
«Da», glas mu se jedva čuo kroz slojeve perja.
Brzinski se oblačila nastojeći ne gledati u osramoćeno tijelo arhitekta. «Um…drago mi je što smo se upoznali. Super ližeš.»
«Hvala.»
Još uvijek je imao jastuk na licu.
Izašla je iz sobe.
*
«Ah, bar si svršila!», Sina je pragmatično zaključio.
«I to nekoliko puta.»
«U čemu je onda big deal?»
Cijedio je špagete u lavabu. Skoro svaki put kad radi svoj specijalitet ‘tagliatelle con funghi e spinacchi’ zove Elu na večeru.
«Nema problema… dobila sam što sam htjela. Pa reci ti onda meni zašto sam razočarana?»
Servirao im je u elipsaste tanjure, «Po što si išla kad si se spremala za van?»
«Upoznati ok tipa, zgodnog, i potrošit ga.»
«To si i dobila. Donekle. Svršila si, al bez jebačine. No, jel to STVARNO ono što želiš? Sjećaš se kad si poželjela dobrog zgodnog, obdarenog, slobodnog, koji će te seksati u krevetu i po mogućnosti znat lizat? E pa nisi dodala da mora moć jebati, haha!»

Ela se nasmijala, «Ko da me neko urekao! Da sam to i naglasila, onda me ne bi htio jer nisam precizirala da me mora željet jebati. Život ti je takav. Nikad ne dobiješ ono što želiš, već ono što tražiš!»
«Upravo tako, zato pazi što tražiš!»
Jeli su bez razgovora o muškarcima. Umjesto toga teme su bile Sinino izvrsno kuhanje, put u Italiju, hrana u Toscani…Na jebačinu su se vratili tek uz čaj.
«Znaš šta… Možda izlaziš na kriva mjesta. Mislim, diskaći za djecu, biljar na periferiji….Nešto sofisticiranije bi vjerojatno boje palilo.»
«Ko da sam ja sofisticirana.»
«O pa jesi, draga! Možda nisi Jackie Onassis, ali si obrazovana, imaš stila i znaš jest s nožem i viljuškom. Više od toga i ne postoji, vjeruj mi. Sasvim sigurno ne u ovoj banana republici.»
«Šta misliš da na nekom finjak mjestu nema muškaraca s malima ili koji prebrzo svršavaju?»
«Jasno da ima. Al…to ionako nije tvoj problem.»
«Kako to misliš?»
«Mislim…ako ti je samo do ševe, onda ne bi bila tako razočarana kad se ispostavi da tip ima feler.»
«Nemoj me jebat s psihologijom…»
«Ne tražiš ti ljubavnika već dečka, to je problem!»
«Pa ne bi rekla da ga TRAŽIM….no, ne bi se ni bunila da ga imam. Ako je, ono, kemija ok…»

«Znao sam», Sina se sklupčao na kraju bijele sofe. «Nisi ti tip žene koja leti s kurca na kurac, ti si za udaju.»
Gađala ga je s jastukom.
«…i zato, kad nađeš nekog s kim se da, odjebi te dječje klubove i probaj biti u odrasloj vezi.»
Ela je počela razmišljat i o svim tim rupama po kojima je očajnički tražila kurac. Nema teorije da na takvo mjesto izlazi njen potencijalni dečko.
«A šta da radim?»

Zaključili su da je rješenje u najskupljim lokalima u gradu. Uz Sininu pomoć opet je odletila u šoping, za početak mala crna haljina od lana koja ju je koštala pola plaće, iako baš po ničemu nije bila posebna.
«Izašla je u prošlom Vogueu», objašnjavao je Sina. «Vjeruj mi dušo, snobovi to itekako paze. Niko od tih dečki neće htjet izlaziti s tobom ako nemaš adekvatne stvarčice. To je za njih bruka.»
Kao i obično imao je pravo. Sina je bio guru stila, a Vougue njegova biblija.
Tip na vratima ju je odmjerio i pustio u lokal. Neke ljude je upravo odbio jer nisu bili na dovoljnom nivou. Interijer je očito uređivao vrhunski profesionalac, ali nije to bio Brekalov stil. Sve je djelovalo kao luksuzan klub u Americi, mjesto na kome se ne okupljaju skorojevići željni jeftinih efekata. Vrlo jednostavno i funkcionalno, no kladila bi se da svaka fotelja košta ko auto srednje klase.

Ugodno, toplo, s dva podija na kojima se puštala različita glazba – jazz i hitovi osamdesetih. Otišla je na plesni podij pokušavajući ne razmišljati koliko je imala godina kad su te stvari bile na top listama. Pa ima samo 27, prerano je za tjeskobu oko protoka vremena. Odnosno, vani je kako bi se zabavila, u kurac!
Nije mogla prestat plesati, DJ je puštao njene omiljene pjesme. Tek nakon pete, koja joj nije ništa značila, uputila se prema šanku.
No, neko joj je stavio ruku na rame i pitao za ples. Sentiš. Bio je stvarno zgodan; visok i snažno građen, široka ramena, fino oblikovana bradica. Nije pričao dok su plesali, pjevušio ili je pokušao pipati; samo ju je držao u tim muževnim rukama i klizio s njom po podiju. Odlično je plesao tako da se razočarala kada je počeo novi niz disko hitova.
«Idemo nešto popiti?»
«Vodu.»
Sebi je naručio suhi martini a njoj neku stranu mineralnu.
«Ne piješ? Uopće..?»
«Ništa jače od ovog», nasmijala se.
«Jel te smeta..?», izvadio je cigaru i šibice.
«Zapravo da. Alergična sam na dim.»
Začuđeno ju je pogledao ne očekujući takav odgovor, i kao dobar dečko vratio cigaru u sako.
«Ne piješ, ne pušiš…imaš uopće kakvih poroka?»
Prljavo mu se nasmiješila.
«Samo dva», rekla je. «A drugi je čokolada.»
Oblizao je usne i vratio joj pokvareni osmijeh.
«A prvi…?»
«To ćeš morat sam zaključiti.»
Primakao joj se bliže i strusio Martini.
«Hm…Pravio se da duboko razmišlja, «Šopingholičarka?»
«Ni manje ni više od ostalih žena», nasmijala se i gurnula svoju Prada torbicu u prvi plan. Da vidi da je igračica.
Spustio je ruku na njeno koljeno.
«Fetiš cipela?»
«Jok…»
Dlan mu je bio na Elinom bedru, «Cyber freak?»
«Zar bi bila ovdje da se palim na kompjutere?»
Prešao je rub samostojeće čarape i mazio je po goloj koži. Manikiranim noktima ju je draškao.

«Odustajem, mislim da ćeš mi morat sama reći.»
Stavila je dlan na njegov.
«Seks sa zgodnim, nepoznatim tipovima», prošaptala je.
Snažno joj je zgrabio meso.
«Samo tako? Nećeš mi reći ni kako se zoveš? Gospodična X me upravo zavodi?»
Pregrizla je maslinu iz njegove čaše da mu pokaže što ga čeka.
«Imaš li časne namjere?», šalio se, «Ili ćeš me iskoristiti i ostaviti slomljenog srca?»
«Hummm… Ono kako ja to radim…ništa ti nećemo slomiti, samo ćeš biti malo natečen.»
Otpio je zadnji gutljaj i pružio joj ruku,
«Idemo…?»

Graciozno ga je držala pod ruku i lovila korak po vlažnim Zagrebačkim ulicama. Parkirao je svoj Jaguar stotinjak metara od kluba. Jesenji zrak ju je hladio kroz tanku tkaninu kaputa. Jedva je dočekala blinkanje daljinskog ključa, a onda pažljivo sjela, tako da joj noge najbolje izgledaju. Držao je volan jednom rukom, a kako je auto bio automatik, drugu nije micao s njene noge. Bojala se da dok dođu do njenog stana čarape će joj biti srolane do gležnjeva. Izletio je u istoj sekundi kada se auto zaustavio. Nije je prestajao drpati, a dok je otključavala stan, obje ruke su mu bile na Elinom dupetu.

Već u hodniku su se počeli skidati ostavljajući trag odjeće do spavaće sobe. Skupa su se bacili na krevet, skroz goli. Polako ju je mazio, a svaki dodir popratio lickanjem i poljupcem. Nije bio samo zgodan već i senzualan. Osim toga, imao je i totalno izbrijanu kurčinu. Jednom rukom mu se igrala s jajima a drugom si gurala tu prelijepu kitu u usta. Bio mu je tako dugačak da ga nije mogla sisati cijelog bez kašljanja.
«Polako, mala…!», mrmljao je. «Nismo u porniću. Samo mu puši glavu…taaako…i drkaj dok fafaš!»

Dala je sve od sebe usklađujući usne i ruku, laganim, što stručnijim potezima.
«Imaš zaštitu?», pijano ju je gledao.
Dobacila mu je prezervativ iz noćnog ormarića. Otvorio je celofan zubima, i zarežao. Ela se smijala. Popela se do kare i nasadila, a frajer ju je držao za guzu i nabio od ispod. Pička joj se spojila s njegovim jajima.
«To, mačko, ah ah ah…», već je uzdisao. «Jaši me, jaši me ko kurva!»
Kurva? Smijuljila se.
«Sviđa mi se kako se smiješ! Ajmo, miješaj..uh…što si dobra!»
Jedini način da ga ušutka bio je da ga ljubi, a to je bilo obavezno obzirom da bi joj da je nastavio trabunjati skroz sjebao uzbuđenje. Nagnula se i sisala mu jezik. Onda ju je okrenuo, dignuo joj noge na svoja ramena i počeo tucati u tom položaju.

«Sviđa ti se ovako?»
«Da!»
«Paše velika kurčina?»
«Uh-uh!»
«Jel tatica ima dovoljno velikokg i tvrdog?»
»Ahhhjjj!»
«Dobro puni pičku svojoj curici, ah ah ah!»
«Ahhh»
«Da te čujem, reci!»
«Da tatice, suuuper ti je velik i tvrd u mojoj mokroj kurvanjskoj pičkici!»
«U što si prljava! Dobra i prljava mala kurvetinica…ah ah ah…»
Opet se smijala.
«Kako te dobro jebati….»
Užasno joj je išlo na živce to njegovo pričanje. Uspjela se isključiti i počela zamišljati da s njom nježno vodi ljubav Russell Crowe.
«OOOHHH»
«Svršavamo?»
«Da! Jebi me, nabij mi ga, slomi me…do jaja!!!»

Russell Crowe je tuca, gricka vrat, kao i toliko puta do tada dok bi se igrala u usamljenim noćima sa svojom vjernom igračkom.
Kad se ispraznio, skutrio se uz nju i zagrlio je. Ljubili su se. Bila je doslovno izjebana, premorena, ali i sretna. Ni on nije imao snage govoriti. Zaspali su jedno drugome u zagrljaju.
Rano se digao. Kad je Ela otvorila oči već je s nekim pričao na mobitel.
«Uh…okej, okej, a šta je s Biocomom 2? Sranje!»
Dakle broker je. Sneno se rastegnula.
«A Okapix? Znam da to sad nije aktualno, al morate biti spremni! Da, da…naravno da ne!»
Prošla je rukom kroz kosu.
«Kavu», mimički mu je pokazala, a on je kimnuo i toplo se osmjehnuo.
«Kaj? Jel to sigurno? Može na 150.»
Čak i ne pokušava tiše govoriti. Očito misli d ona nema dume o čemu se radi. Ela je za njega samo pospana dobro pofukana kurvica, zar ne? Pažljivo je slušala ostatak razgovora iz kuhinje. Pojavila se s dvije šalice, a on je oblačio cipele, još razgovarajući.
«Ne ne…odjebi Romatul, oni padaju. Probaj s Lukconnom. Šta? Natura? Kako se to piše? Japanci? 200…200 je dobro.»
Odložila je njegovu šalicu na stolić, a svoju ponijela natrag u krevet. Malo je otpila i protegnula se. Muškarac je prekinuo razgovor.

«Hvala na kavi, maco. Moram na posao.»
«U subotu? Jadan ti…» Pravila se da mu vjeruje.
«Plakat ću cijelim putem do bankomata, jebote. Hahaha!», upotrijebio je istu šalu kao onaj Brekalo. «Osim toga, ovo sinoć me doslovno RAZJEBALO!»
Otpratila ga je do vrata i poljubila.
«Bilo mi je drago, gospođice X», lupio ju je po dupetu i odskakutao niz stepenice.
Zaključala je za njim i pogledala kroz kupaonski prozor. Maglovito jutro, svjetla Jaguara su se upalila. Otišao je punim gasom. Bilo je rano, no um joj je u potpunosti bio budan. Puna je ideja, mora pod hitno razgovarati sa Sinom…
*
Srijeda uvečer. Ona sjedi pored Siniše za kompjuterom. Traže financijske vijesti, nestrpljivo čekaju izvještaj; jesu li im dionice skočile?
Čim je frajer koji ju je ševio otišao, ispričala je Sini novosti.
«Rizično je», rekao joj je. «Mi se u to ne kužimo, ko zna kakva je ta firma Okapix. Još nisu ni izašli na tržište. insajderske informacije su ilegalne, ne bi htio završiti u buksi.»
«Zašto bi bilo ilegalno?», uvjeravala ga je. «Okapix će biti na tržištu u utorak, i svako ko hoće riskirati može kupit. Mogla sam isto tako načuti razgovor na ulici da ih je dobro uzet. Nisam stajala u redu da to saznam, jebote!»
«U početku će biti jeftini, možemo uletit s malo love…»
«Koliko malo je malo?»
«Pedeset tisuća..»
«PEDESET TISUĆA?!»
«Sina, molim te, slušaj me! Samo izračunaj koliko možemo dignuti u tjedan dana…»
Ugrizao se za usnu.

«Uštedio sam 20», tiho je rekao. «Znaš da dosta rastrošno živim.»
«Ok, ja imam sa strane 15.» Srce joj je divljački tuklo, «Idemo prvo na Nattoru, ako tu do srijede ništa ne izgubimo, Okapix. Ako popušimo, vratit ću ti 20 somova. A ako zaradimo 50, ulažemo u Okapix. Ok?»
«Ti stvarno ko da si sigurna u to?», gledao ju je kao da ju prvi put vidi.
«Sto posto. Onaj tip nije bio budala, Sina.»
Uzdahnuo je kao da ga ni dalje nije uspjela uvjeriti.
«Ok, ok..jebi ga, ok.»
Sad su nestrpljivo gledali izvještaj. «Evo ga!» Ela je primila Sinišinu ruku.
«Nattora…dionice su skočile za 12%.» Brzo je zgrabila olovku i počela računati.
«Jebemu! Nemamo dosta…»
«Imamo.»
«Jok, nemamo 50.»
«Sori, nisam smio sumnjati u tebe. Očito se nisi samo prodroljala već si postala i financijski genij.»
«Hoćeš reći, kupujemo Okapix?»
Približio joj se i poljubio je u obraz.
«Upravo tako!», rekao je. «Prva stvar ujutro prodajemo Nattoru i kupujemo Okapix. Ubacit ću i predujam koji sam dobio za sljedeći mjesec!»
Za dva tjedna dionice Okapixa toliko su porasle da su se i Sina i Ela obogatili. Prvi put od kada se poznaju imali su što slaviti.

«Trebala bi se time profesionalno baviti.»
«Jebat se s brokerima da mi dojavljuju informacije?»
«Nemoj se omalovažavati, možda si načula nešto od njega, ali tvoj je instinkt presudio.»
«Ma joj, što ti vrijedi intuicija ako nemaš pojma o čemu se radi. Čula sam ga kako jasno i glasno spominje imena.»
«Zašto ne bi nastavila, samo slušaj glas koji imaš u sebi.»
Kratko je razmišljala o tome, ali bez onog ševca teško da bi ponovili uspjeh kome su nazdravljali.
*
Ela izlazi iz taksija, već je kasno, pogotovo za ovo doba godine. Toliko je umorna da misli samo na toplu kupku i odlazak u krevet, al ne može sad puniti kadu, susjedi će se buniti. Dizalo napokon stiže, vrata se otvaraju a pred njom stoji žena koja skuplja stvari s poda i sprema ih u malenu crvenu torbicu. Ugledala je Elu i zijevnula ko som. Elvirin mozak ne radi, preumorna je, i samo misli na pernate poplune u svom krevetu. Ko bi rekao da su uredski domjenci tako iscrpljujući, no neki glas u glavi ne da joj mira… Ta žena, te jagodice, oči…adamova jabučica….

«Sina..?»
«Bok…»
Glas mu je napet, tijelo ukočeno, kao da je očekivao da će ga udariti.
«Wow…pa mogu ti reći da dobro izgledaš!»
«Hvala…», i dalje nije bio siguran u njenu reakciju.
«Čaj..kod mene?», predložila je.
«Može…»
Hodao je za njom, Ela je otresla cipele sa stopala.
Koje olakšanje, rekla je.
«I ja ću skinuti svoje…», Siniša je odložio crvenu torbicu u hodniku.
«Naravno, raskomoti se.»
Sjeo je za kuhinjski stol, a Ela im je spremala čaj. Progovorio je tek kad mu se pridružila.
«Ja sam…Suzy.»
Igrala se s pramenom kose, «Nisam imala pojma da te to pali.»
«Pa…ovo što vidiš nije hobi, već stil života.»
«U čemu je štos, ne kužim..?»
«Volim biti lijep… Kad sam vani s prijateljima, u klubu…hoću se osjećati jebozovno, da me muškarci gledaju i misle kako sam, kako sam…kao princeza! Biti zadovoljan sa sobom, bar to jedno veče!»
«Kao i sve mi…», zaključila je više za sebe.
Kimnuo je.
«Želim da se zamnom okreću glave!»
«Ali kao žena…? Pa ti si super zgodan frajer, čemu ovo?!»
«Sviđa mi se. Jednostavno volim sve korake…pripremati se, losioni, parfemi, šminka…Muškarci nikada nisu tako senzualni.»
Ela se ugrizla za usnu.
«Znaš šta me tu smeta…Što smo prijatelji već godinama, a nisi mi imao potrebu reći.»
«Nisam znao kako ćeš reagirati. Imam iskustva. Jako loša iskustva.»
«O bože, pa ja nisam takva!»
Stala se iza njega i zagrlila ga. «Ti si mi najbolji prijatelj, baš me briga jel nosiš suknju ili hlače.»
Toliko snažno joj je držao ruke da je boljelo.
«Ne znam ništa o ovome… Izlaziš u neke…specijalne…klubove?»
«Ponekad.. Ako hoćeš možeš jednom s nama.»

Još jedan petak navečer. Činilo se kao da joj se cijeli život svodi na vikend noći. Večeras izlazi van sa Sinom u njegov omiljeni klub. Još se nije navikla gledati ga preobučenog, no, Suzy joj se sve više sviđala. Postala joj je nešto kao nova najbolja prijateljica koja joj je rekla dovoljno veliku tajnu da zapečati to beskrajno prijateljstvo. Kao u djetinjstvu.
Ako se izuzmu kosa i šminka, ispod je i dalje bio njen vjerni Sina. Koji put bi zabrijala i rekla si da mu mora spomenuti nešto što je Suzy rekla, a onda bi se sjetila da to nema nikakvog smisla… Baš čudno. Voli izlaziti vani sa Sinišom…ne, Suzy! Genijalan je osjećaj kako frajeri bulje u njih, dvije prekrasne žene u seksi haljinama. Osim toga, kul je imati frendicu koja je snažna. Siniša je sitan tip, ali u odličnoj formi. U svakom slučaju jači od nje.

Čim su ušle u klub počela joj je predstavljati ekipu. «Ono je Tomi…totalan kreten, tamo su Lana i Josipa, lani su se za Božić oženile u Danskoj i pokušavaju dobiti bebe sa Franjom i Teom, na crvenoj sofi, dušo. Vidiš?
E, a uz zvučnik je Danijela. Oh…konačno si je ugradila silikone! Negdje je sretan ko prase, godinama je štedio… Uuf, a ono su Rina i Jakša.»
Rina je jako visoka crnokosa ženska za koju bi svako pomislio da je manekenka…dok ne otvori usta i progovori rijetko muževnim glasom pred kojim bi se i Alka Vuica postidila.

«Suzy, dušo! Cmok cmok!»
Nagnula se i izljubila ju, a Jakša, mali debeli tip, jedva da je promijenio izraz lica. Osjećao se prilično nelagodno jer je doma u Splitu imao ženu i dva sina, a u Zagreb je dolazio samo zbog Rine u koju se luđački zaljubio preko oglasa. Inače je bio u lovi, vlasnik građevinske firme od koje je Rina dobila stančugu na sjeveru. Naravno, tamo ju je barem jednom tjedno posjećivao Jakša, pa je račun bio čist.

«A ko je prijateljica?», Rina je znatiželjno gledala Elu.
«Ela, moja najbolja frendica. Prvi put je…s nama», Suzy je namignula.
«Malena samo šuti…Jesi nijema, dušo?»
«Ne», Elvira je odgovorila. «Al pričam samo kad nešto treba reći.»
U tom času Jakšu je ulovio napad panike jer je oko stejđa počeo sijevati fleš. Primio je Rinu pod ruku i vukao je u mračniji dio kluba.
«Jesam bila bezobrazna?»
«Ma ne», Suzy je odmahnula. «Rina je samo takva kučketina.»
«Onaj Jakša joj je dečko?»
«Dečko? Prije mušterija. Tip je oženjen…nekakav perverznjak, upoznali su se dok je Rina još radila na štajgi. On ju je sa svojom lovom pretvorio u damu, iako je to jako diskutabilno, ako mene pitaš..»

Sjele su za mali stolić u obliku crvenih ženskih usana i gledale rulju,. Tu je bilo svega; od peder, kurvica pa do transvestita za koje bi većina ljudi reklo da su cure porijeklom iz kamenjarskih krajeva; višlje, sa jačim kostima, velikim brojem noge i kukastim nosinama. Grupa gayeva vrebala je pred muškim veceom kao strvinari, a jedan sami frajer u modernom odijelu cugao je naslonjen na zid.
«Ovaj je strejt. Frendovi su ga dovukli, kuži da nešto ne valja… Možda je već napipao na kojoj curi jaja, hahha!»
«Sladak je»
«Odi ga pokupi!»
«Ma ne, tu sam s tobom…»
«…A ja te sigurno neću karati, ali on vjerojatno hoće. Diži se! Poševi ga prije nego što ga ja sredim!»
«Sigurno te neće smetati?»
«Ma ne, idem Danijeli slušat detalje o operaciji…»
Dok mu je prilazila frajer ju je gledao sa strahom u očima.
«Bok, ne pleše ti se?»
«Bez uvrede…ali ne zanima me privaga.»
Misli da je ona muško? Počela se smijati.
«Uh, nemaš frke», položila mu je ruke na sise i stisnula ih da joj iskoči dekolte. «Ovo su prave.»
I dalje nije bio uvjeren.

«Aha, i one tamo!», pokazao je prema Suzy i Danijeli koje su ispipavale nove silikone. Bio je stvarno zgodan; gusta plava kosa i napućene usne, nervozan, rane tridesete…
Osjetila se nezaustavljivom, možda zato što su bili na tako perverznom mjestu. Primila ga je za ruku i stavila je pod suknjicu.
«A šta kažeš na ovo..?»
Šokirano je buljio u nju, pa počeo pomicati prste dok nije osjetio vlažnost. Prebacila je težinu na drugu stranu tako da joj ga fino zabije u picu. Lagano ju je tucao srednjakom, a onda i dalje skeptičan pitao, «Nisi valjda u nekim bolesnim perverzijama, ha?»
«Na primjer?»
«Šta ja znam…sranje, pišanje, batine… Ono, ne palim se na to.»
«Ni ja.»

U taksiju je saznala da se zove Dubravko, u financijama je, a tu je zaglavio u sklopu zajebancije na momačkoj večeri. Baš je htio zbrisati doma kad mu je prišla. Ponašao se smireno sve dok nisu ušli u haustor, a onda joj je opet gurnuo ruku u gaćice. Kurac mu je bio tvrd i spreman. Koliko je mogla ocijeniti, bio je bolje obdaren od svih do sada. Bacila se na krevet i pustila ga da ju skida.

«Daj upali svjetla, hoću vidjeti kak izgledaš!»
Upalila je lampu na noćnom stoliću i gledala njegovo lijepo lice kako joj nestaje među bedrima. Uffff dobrooo!
«Imaš zaštitu?», i prije no što je izgovorio dobacila mu je kurton.
Skinuo se u sekundi…Koja kurčina, njam njam! Raširila se i isturila pičkicu prema njemu da joj što dublje uđe. Sljedećih deset minuta sve je bilo fantastično – dok ga nije izvadio…, «Okreni se.»

Oh, hoće ševiti u psećem? Naravno, svaka kurva ga voli tako primati! Namjestila se na ruke i koljena, tip se primaknuo…a onda je zavrištala i odskočila s kreveta.
«Kaj se trzaš!?»
«To mi je ŠUPAK!»
«Znam.»
«Jesam ti rekla da mi možeš jebati dupe???»
«Ma daj… Sad moram moliti za u kenjaru..?»
«Ne dolazi u obzir!»
«A zakaj ne? Već si ti teta u godinama, nije valjda da te nisu probušili?»
«Jer boli i ogavno je!»
«Lagano ću te rokati…»
«Ne!»
«Đizis, što si komplicirana…»

Koji dio riječi NE muškarci ne razumiju?! I kako mu uopće dođe raditi joj nešto u čemu ona ne uživa? Tad joj je pala na pamet pokvarena ideja…
«Okej…dat ću ti, AKO…»
Izvadila je iz ladice svoj 20centimetarski vibrator.
«…ja tebe prvo s ovim poševim u čmar!»
«Ma ne dolazi u obzir, si munjena?! Nisam peder, pičku materinu!»
«Kakve to ima veze? Samo do osjetiš kako je.»
«To su dvije posve različite stvari. Trebe se vole ljuštit u dupe.»
«Ko kaže?»
«Pa u svakom porniću vidiš žensku kako otkida na to!»
Jel ju podjebava il je stvarno tako glup? Uzela je vestu s fotelje i navukla je.
«E, a koji je tebi? Si ku-ku?»
«Odi doma.»
«Ma daj!»
«Van!»
«Ok, nedaš anal. Puknut ću te u pičku, namjesti se, još nisam svršio…»
«Gubi se, đubre!»

Tip je psovao sve živo i mrtvo, skupio odjeću i krenu prema hodniku,
«Pa bar mi ga popuši, majku mu!», to je govorio dok je navlačio košulju.
Otvorila je ulazna vrata i gurnula ga, a onda je bacila odjeću za njim. Uspio joj je odvaliti jedan polovičan šamar prije no što je zalupila i prikliještila mu ruku. Udarao je nogama i rukama vrata, psovao tako da su se u susjedstvu palila svjetla. Onda se začuo tih mlaz po vratima. Zapišavao ih je kao bijesan pas. Napokon je sve utihnulo. Koji idiot! Ela je pala na pod i onako sklupčana počela plakati. Kreteni su još gori od kurvica, samo što, shvatila je, jedni bez drugih ne idu.
*
«Upražnjavate analni seks?», Doktor Štajner gledao ju je nekako hladno, no da nije imao odmak prema pacijentima, poludio bi. Ruke su joj bile smrznute iako je dosta dugo sjedila u čekaoni te žute zgrade na Gupčevoj zvijezdi.
Pogledala je olovno nebo koje se jedva naziralo kroz mali prozor i razmišljala kako da na to odgovori. «Pa ne…ne mogu reći da upražnjavam.» Ta riječ oduvijek joj je bila smiješna. Uprazniti. Popuniti prazno…možda je korijen posve drugi.

«Imala sam jedan nasilan odnos u anal, trajao je par sekundi, al mislim da je imao zaštitu.»
«Mislite…?», pogledao ju je prosuđujući Elinu inteligenciju.
«Bila sam okrenuta leđima. Kad smo počeli, imao je prezervativ. Postoji mogućnost da ga je skinuo prije penetracije, to mi se znalo desiti.»
«Pretpostavljam da se ne radi o stalnom partneru?»
«Ne», zacrvenila se.
«Možda ćete mi morat dati podatke te osobe…», liječnik je pažljivo birao riječi.
«Dubravko…Dubravko…», nije se mogla sjetit prezimena kad ga nije ni znala. Grlo joj se skupljalo.
«…i prijašnjih partnera»

E pa onom brokeru nije znala čak ni ime, a on je pred jutro u nju svršio dva puta bez prezervativa! Da je barem Sina tu, da je drži za ruku, no nisu mu dozvolili da uđe.
Doktor Štajner nije ni čekao odgovor, imao je previše iskustva u ovoj fotelji da ne bi znao prepoznati obrazac, zato ju je prekinuo gotovo čim je postavio pitanje, «Gospođice, čime se vi točno bavite?»
Šutila je. Odgovor, ako je pre detaljan, možda dovede neki dopis u odvjetni

Poverljive price
Mala vražica

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience