Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Kojeg je spola vruća ljepotica? (6. dio)

Sjećate li se još moje prve ozbiljne cure Marine, koja je nakon mene konstatirala kako zapravo više voli djevojke i odvela me u Ganimed? No, tamo priča nije završila… Marina je inače išla po svoje, no odvela me u svijet u koji se sam možda ne bih usudio ući. No, da se vratimo u klub Ganimed…

U Ganimedu se vrti glazba, kakvu inače ne slušam i ubrzo mi prolazi kroz uši. Netko donese neke tabletice, svatko uzme po jednu, uključujući i mene. Konture se omekšavaju, ljudski se likovi toplo utapaju u mene. Kao i njihove ruke, prije svega dječačke, ruke mladića i tek tu i tamo poneka muška. Otkopčavaju mi bijelu pripijenu košulju, smjelo klize po mom (za knjižničara) prilično lijepom mišićavom torzu, tu i tamo se netko zaustavi na bradavici, a sve je vrlo elegantno, ugodno i lagano uzbudljivo. Neki veći muškarac stane iza mene, plešemo u svom ritmu, njegova nabreklina je sve više pritisnuta uz moju guzu u uskim trapericama. Zanimljiv osjećaj, ali to nije to. Okrećem se po plesnjaku, ne bih li pronašao Marinu i skupa s njom izgovor da se maknem od tog tipa.

Ponudi mi ga vlasnica kosih očiju, a njene se vitke ruke, obučene u rukavice od tanke umjetne kože graciozno ovijaju oko mog vrata i iza sebe više ne osjećam nabreklog pjetlića. S glatkim se licem azijska ljepotica protrlja uz moje strnište i dubokim mi glasom reče: »Idemo k meni:«

Slijedim je, ne znajući da li je žena ili nježan dečko, obučen u crnu lakiranu odjeću i profesionalno našminkan. Breskvasta se guza pod umjetnom kožom zavodljivo napinje i leluja za vrijeme hoda, ljepše bih noge teško mogao naći i krivulja vrata je doista graciozna. Ramena su inače ponešto koščata, ali nježna i ponosna.

»Kako se zoveš?« pitam, dok se uspuhano probijamo na ulicu.

»Zovi me Metis,« reče s ozbiljnim licem. Ubrzo dođosmo do neugledne kuće, gdje si Metis bez okljevanja podvrne tijesnu suknju i preskoči preko ograde. Slijedim je i pri tome moje hlače nasilno dobivaju dodatni otvor.

Ulazimo u kuću. Metis upali plinsku svjetiljku. Svuda je puno smeća, prije svega praznih konzervi od boje. »Oprosti za nered,« osmjehnu se pomalo sramežljivo i sjedne na madrac na podu. Rukom pogladi otrcanu deku, želeći da sjednem, i počne savijati džoint. Gledam nju i njene duge noge u mrežastim čarapama, što ih odjeća potpuno razotkriva. Kada upali smotuljak, divim se njenim visokim jagodicama. Sjedam uz nju tek kada mi ponudi mirisni smotuljak.

Pušimo u tišini. Zadnji dim mi daje iz usta u usta. Drži moje lice među dlanovima i nekoliko me trenutaka gleda u oči. Zatim njen pogled padne na usne, spusti kapke i lagano me dodirnu usnama. Oprezno vraćam poljubac i potičem je. Njen jezik je sve odlučniji. Odjednom prekine poljubac i namjesti mi leđa. Otvaram patentni zatvarač tijesne odjeće i polako je ogulim s nje. Dvojbe o njenom spolu nestaju. S grudnjakom joj svukoh i cice i ispod tangica s uzorkom leoparda ugledah stisnuto nabreknuće. Na trenutak me obli crvenilo, no neugodu u trenutku zamijeni požuda, kada me Metis gurne na ležaj i otkopča mi traperice.

Pjetlića se najprije laća preko bokserica. Stiska ga usnama, dajući mu da osjeti i zube. Uz moje glasno stenjanje jezikom prelazi preko mog trbuha i bradavica do mojih usana. Prisisa se uz njih. Njen penis je tik uz moj, oba su još skrivena u tkaninu. S pjetlićem se trlja uz mene i izluđuje me. Želim više! Znalački me svlači, a ja rukama kliznuh na njenu glatku breskvastu guzu i polako svukoh leopardaste tangice. Njezin pjetlić je tanak, ali dug. Uzimam ga u dlan. Osjećaj je vrlo poznat, a istovremeno potpuno stran. Metis zabaci glavu unatrag, tako da joj se duga crna kosa slila niz leđa. Pune su joj usne rastvorene i glasno sopće. Jednom rukom obrađujem njenog pjetlića, a drugom milujem njeno vitko dječačko tijelo, koje je potpuno bez dlaka. Između palca i kažiprsta uzimam njenu malu bradavicu i zavrtim je. Tijelo joj se napne poput strune i Metis se spusti do mog klatna. Uroni nos u moje kovrčave dlake, onjuši me, a zatim u usta usisa moja jaja. Jezikom ih premeće po ustima i rukom u rukavici klizi po mom klatnu gore i dolje. Neposredno prije nego mi je došlo, zaustavlja se s lukavim osmjehom.

Svlači rukavice i od nekuda izvlači lubrikant, dobro navlaži ruke i pruži mi ga. Natakne mi kondom i navlaži ga svojim dlanovima te počne kliziti po mom kurcu. Zatim mi namjesti svoju malu, breskvastu guzu. Gnječi je navlaženim dlanovima i rastvara guzove, pokazuje svoju tamnu rupicu, klizi po njoj s tankim prstima s dugim crveno nalakiranim noktima. Navlaženih ruku oponašam njene pokrete, stimuliram njenu rupicu, i preplavljuju je trzaji. Sama si poče milovati pjetlića, a ja je iskušavam prstima, kako bi se uska rupica opustila i pripremila za moje klatno. »Hoću tvoj kurac,« reče kroz zube. Rado je poslušah. Pri prodiranju glavića u nju zajeca od boli. Malo pričekah da se smiri, a zatim je počeh fukati, sa svakim ubodom dublje. S jednom se rukom zadovoljava, s drugom gužva plahte. Saginjem se prema naprijed, milujem njen ravni, glatki torzo. Uzimam u dlan njenog pjetlića, i pri tome cijelo vrijeme pokušavam pronaći pravi kut fukanja. Kada ga nađoh, treba samo još nekoliko poteza rukom i dođe joj. S izdašnim bijelim mlazevima isprazni se na otrcanu deku.

Autor: Matej N.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile