Ja sam Ivan,imam 28 godina i nastavnik sam fizickog. Zbog prirode mog posla vaoma sam nabildovan,visok 190 cm. Vec duze vreme me privlaci moja koleginica Milica,nastavnica srpskog. Ima velike sise,guza srednje velicine,crna kosa visoka nekih 175cm,taman za mene.
Jednog dana se potrefilo da imamo iste slobodne casove i da smo sami u zbornici. Nosila je uske pantalone koje su joj lepo ocrtavale guzu i majicu sa velikim dekolteom. Kada sam je video kurac mi je poceeo da se diye i da se ocrtava na trenerci. Ona je to primetila i rekla mi je da odemo caskom do sale nesto da mi pokaze. Kada smo usli rekla mi je da zakljucam vrata,teko sam i uradio. Zatim je klekla ispred mene i svukla mi pantalone i boxerice. Iskocila je moja kurcina od 20 cm. Kada ga ve videla,nije cekala vec ga je odmah pocela lizati. Yatim ga je strpala u usta. UUUUmmmmm kako ga je pusila kao prava kurva. Svrsio sam joj u usta,a sperma joj je curila niz lice. Zatim je rekla
-jebi me
svukao sam joj pantalone i skinuo majicu. Ona se uhvatila za kozlic i natrcila se. Tada je dosla do iyrayaja njena fino osisana pickica. Poceo sam da joj guram,prvo polako a ztim sve jace. vristala je. Dao sam joj prst da sisa da nas nebi neko provalio zbog njenog vristanja. Zatimsam joj ga gurnuo u njen vec razvaljen cmar. Nabijao sam joj ga svom silinom.
-aaaaaahhhhhhhhh toooooo jebi me razvali meeeeeee
-ti si najbolja koju sam do sada jebao . Samo tako radi
Osetio sam da je vrhunac blizu . Izvadio sam ga i poceo da joj svrsavam po sisama.
Kasnije smo se obukli a ona je krenula uz reci
-ponovice mo ovo opet?
-naravno. jedva cekam.
Ova nije bio poslednji put da sm je ovako razvaljivao bilo je tu svega. . .

Autor: ogarski1

Seka Nina
Tea