Komsijin kurac se usladio pa sam se cesto nocu iskradala iz stana i kroz mracan hodnik strcavala na prvi sprat gde me je cekao komsija,otkljucanih vrata i uvek spremnog kurca. Usladilo mi se lizanje nejgovog poveceg kurca i da mi tuca guzu.
-hocu d progutam kurac duboko,da ga pustim niz grlo-rekla sam mu jedne noci.
Nasmejao se i pomilovao mi kosu
-Ajde izvadi ga iz gaca,oh lutkice kako si mokra,pickice mala kako si slatka.Klekni na pod,jako otvori usta,kao kod zubara,tako.Sad uhvati vazduh ,hmmm,toooo
-udahnula sam,drzao mi je potiljak glave i kurac pritiskao u usta.Krenule su mi suze
-disi na nos mila,ne hvataj vazduh ustima,na su sad puna,samo na nosic disi,tooo,tako,etoo ga klizi lagano….uhhhhh
Izvukao ga je,meni su suze krenule niz obraze,ali osecaj koji sam imala u grlu bio je divan
-ajde opet da ga gutam-rekla sam i zinula
-ajde da legnes na ledja,tako,sad otvori usta,jako,jos jace ,hvataj vazduh
Lezala sam na krevetu a on me je opkoracio oko glave.Disala sam na nos,vec malo lakse,srce je manje lupalo,gledala sam njegova muda koja su mi bila tik pred ocima a kurac je klizio niz grlo.
-Ohhhh al volim te usnice,tako cico primaj,primaj ga duboko devojcice ,mmm,mozes ti to znam-izvukao ga je punog bala i pljuvacke
-ajde sad malo brze,tucacu te u usta,kao u guzu,namesti se,to,ahhhh gutaaj ajde to to oooh mala mmm
Poceo je da tuca moje grlo,grgutala sam i kasljala ali kurac je bio u mom grlu skoro do muda,ohhh kakav osecaj,za tren je stao potpuno nabijen u moja usta,onda ga naglo izvukao i poceo da svrsava strcajuci spermu na moje lice
-Polizi ga mila,mm tako,sve,da je cist da ga uteram u guzu
-seo je na krevet rasirenih nogu a ja sam se ustima nabijala puseci lizuci i gutajuci sto vise od njegovog kurca.
-Hocu da me jebes u picku,spremna sam za tvoj kurac
-nasmejao se i rekoa da legnem na ledja.Pomalo sam drhtala i jako sam zelela da konacno udje u picku.Lizao mi je pickicu dugo,sisao iz nje njene sokove,prstima mi je prodirao kanal i spremao na ogroman korak za nju.
-Rasiri nogice duso,mm,pickice moja al si lepa,sad cemo te ulepsati.
-Naslonio je glavic uz nju i poceo gurati.Glavic je lako usao,potom je zabolelo kad se picka sirila da bi primila taj komad mesa.Namestala sam se najbolje sto sam umela da umanjim bol,on je bio jako pazljiv i ulazak kurca ucinio manje bolnim nego sto sam se nadala.Najpre je isao sporo,padala sam u blagi sok,ali ne od bola vec od strasti i osecaja da radim nesto prelepo.Lagano je ubrzavao,pa sve brze,jecala sam,stenjala,glasno disala i najzad pocela da vristim koliko je dobar osecaj.Zabila sam glavu u jastuk da me ne cuju komsije.
-Izvadio ga je i brzo prineo mojim ustima,bio je sav krvav,krvi i sperme bilo je svud po njemu.Lupkao me je po licu i mazao glavicem moje usne.
-Seceru bila si odlicna.OOdmori malo pa da picku obradimo jos jednom
-ostala sam da lezim i drkam taj divni kurac.Kasnije smo ponovili jebacinu u moju malenu picku sad u nekoliko poza.

Autor: lizallica

Komsija
Dvojica i ja