Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Komsija 2

Jednog jutra pila mi se kafa pa sam otišla do moje komsinice, na partiju trač priča iz zgrade. Spremila sam se, obukla neku suknjicu i jednu bluzu sa velikim dekolteom. Bilo je baš lepo vreme pa sam zato i to odlucila obući. Izašla iz stana i počela da se penjem do komsinice koja je živela na sprat iznad mene. Sreo me je stariji komšija i popričali o poslu, čevrljali nekoliko minuta i posle je otišao svako svojim putem. Toliko sam bila dobra sa komsinicom da smo slobodno ulazili u kuću kao u svoju.

Ušla sam u komsinicin stan i počela da je zovem sa vrata ali nije bilo odgovora. Počela sam od sobe do sobe ulaziti da vidim da li ima nekoga. I u jednoj sobi zatekne komsinicinog sina koji se zvao Costa, kao iz prethodne priče znate zgodan mladi student, on je spavao i bio je polu okriven i spavao je samo u boksericama. Setila sam se našeg skorašnjeg iskustva i rešila da mu vratim. Našla sam u kuhinji neke krpe i uzela ih i ponela u sobu, lagano jednu po jednu ruku vezala za krevet, naravno da on ne provali. Legla pored njega i počela da ga diram i nezno budim.

Probudio se i kada me je video, osmeh se pojavio na njegovom licu, ali se brzo izraz lica promenio kada je video da je vezan za krevet, i pitao me je šta mi to radiš?…..Na sta sam odgovorila videćeš. Počela nežno da ga ljubim i lagano jezikom da lizem vratić njegove grudi i stomak do bokserica gde sam zastala, i zubićima uhvatila rub boksreica, i lagano svlačila. Iz bokserica je izleteo njegov debeo i nabrekli kurac, očigledno mu je prijala moja igra. Počela sam da oblizujem oko kurca, a on je poceo da žudi zamnom. Ništa nije mogao da uradi jer je vezan, a ja ga malo mučila, a onda pocela lizati prvo njegov glavić , pa onda ceo kurac.

Volela sam da pušim, imao je dobru debelu kurčinu. On je uživao i od mog pušenja on je jako uzdisao i dozivao moje ime “Iva, Ivaaaaa, joj Ivaaa”. Onda sam ustala i naslonila se na njegovo telo i nabijla mu svoje grudi u lice na sta je on spreman dočekao. Počeo je lizati i sisati moje krute bradavice, to me jako plailo da su gaćice dole moje počele jako biti vlazne. Ustala sam zadigla suknju i rekla mu “ajde da te vidim mali šta znaš”, u približila sam mu se. On je prvo preko gaćica lepo grickao usmine i lizao to me se strašno palilo, pa je zibićima skinuo gaćice i počeo žestoko obradjivati, jako mi je to prijalo. Lizao mi je usmine i moj klitoris. Pička mi je pulsirala u želji da mu se nabijem na nabrekli kurac. Jebao me je jezikom gde sam počela da se tresem. Primetivši on i ne želeći da se brzo završi ovo sve, stao je. Gde sam ja to iskoristila i skinula sve sa sebe.

Počela sam se nabijati na njegov nabrekli kurac ulazio mi je ceo, da sam osetila kako me njegova jaja lupkaju po guzi. Moram priznati da je malo bolelo ali je užitak bio nezaboravan. Dok sam se tako nabijala na njegov kurac ugledala sam kako nas neko posmatra odškrinutih vrata, to je bila Costina drugarica, zvala se Arnella.Bila je to crna zgona cura sa dobrim i lepim mladalačkim i čvrstim grudima. Gledajući nas ona je i sama počela da se mazi i da dira svoju pičkicu, Costa to nije mogao videti jer su vrata bila iza njega. Skinula je gaćice svoje i bacila ih u hodnik, ostala je u skunjici samo. Onda sam joj namignula, i shvatila je to kao znak da moze da udje u sobu. Otvorila je vrata širom i legla pored mladog komše i počela ga je ljubiti, komšija je u jednom trenutku bio zbunjen ali je nastavio sa njom da se ljubi.

Meni se sviidjala ova igra i počela je jako da me pali da sam počela jako vlažiti. Dok se Arnella ljubila sa komšijom ja sam joj mazila mladu pičkicu koja je bila vlazna kao i moja. Ona je počela da jako uzdiše i da izgovara “Costo moj, sanjala sam o ovome. Hoću da me razvališ od kurca“.Mladi komšija je bio nemoćan protiv nas dve. U jednom trenutku, ustala je Arnella podigla suknju i nabila mu je u lice svoju pičku. Ja sam se tako žestoko nabijala na njegov kurac da sam bila pri kraju da svršim, ali sam namerno usporila htela sam da ovo duže traje. Kada joj je mladi komšija obradio Arnellinu lepu pičkucu ustupila sam je mesto da malo ona sladi njegovim nabreklim kurcem. Komšija mi je tako sočno i slasno lizao pičku da sam duboko uzdisala. U tom položaju okrenuta prema Arnelli koja se nabija na kurac poželela sam da mi malo Arllnela liže moje lepe grudi i rekla joj on je sa zadovoljstvom prihvatila. Grickala mi je bradavice i lizala moje grudi, to me je dovodilo do ludila. Onda smo se počele malo i ljubiti bilo je čudesno i interesantno. Nikad ovakvo iskustvo nisam doživela.

Komšija mi je tako dobro lizao pičku da sam se počela tresati i da mi podilazi jaka toplota, orgazam koji je bio nešto novo za mene. Svršavala sam u mlazovima, ceo komsijin stomak je bio prekriven Veneričnim sokoviima. Bilo je to lepo nastavila sam da se ljubim sa Arnellom, onda se ona spustila do stomaka i počela lizati sokove, kao neko kučence, pičkicu sam dala mom mladom i dobrom lizaču komšiji Costi. Ubrzo je Arnella nabijajući se na kurac počela da jako uzdiše, bila je pri kraju, i ubrzo je ustala sa njegovog kurca i pocela obilno svršavati. Onda smo ja i Arnella usredsredile na njegov kurac lizale ga i drkale kao sto niko nije do sada. Komšija nije mogao još dugo da izdrži u tom lepom osećaju počeo je svršavati po našim licima i grudima. Svo njegovo seme smo polizale i progutale slasno i zadovoljno.
Obe smo prokometarisale “OOvo moramo da ponovimo”, a zatim smo ga odvezale smo ga, gde smo svo troje otišli pod tuš. A o tome u drugoj priči.

Autor: Daglas_Costa, Iva, Arnella

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile