Posle savršenog seksa na krevetu, i predivne igre sa Ivom i Arnellom otišli smo pod tuš. Iva i Arnela su se do kupatila držale za ruke i ljubile jednu drugu. Ja sam išao iza i sve to posmatrao. Otišao sam do komode da uzmem peškire, a one preodužile do kupatila. Kada sam ušao one su već bile u tuš kabini zajedno.

Grlile su se i ljubile i izazovno mene gledale. Ja sam stao i samo posmatrao šta rade. Malo po malo Iva je počela da se rukom spušta do Arnelline natekle pičkice. Počela ja da joj mazi usmine i masira Arnellin izražen klitoris. Arnella je jako počela da uzdiše i da se pali. Polako ali sigurno Iva je gurnula prvo jedan prstić u Arnellinu pičkicu, na sta je Arnella sa zadovoljstvom dočekala. Mene je to strašno palilo pa je moj kurac polako počeo rasti. Arnella je svom tom naletu adrenalina i uzbudjenja počela da moli Ivu da joj stavi tri prstića u njenu pičkicu “Iva joooj, Iva stavi mi tri prstića staviiii!!!”. Arnella u tom zanosu je mazila Ivine grudi i stiskala njenue krute bradavice.

Ja sam počeo da navlačim kožicu sa kurca jer je već dobro bio dignut i spreman za jos jedan ludi seks. Drkao sam ga malo po malo, a one su se sladile jedna sa drugom. Ubrzo se i Arnellina ruka našla izmedju Ivinih nogu i poečla joj je maziti njenu lepu pičkicu. Iako Iva starija, bila je gipka i elastična, što joj je dozvoljavalo da se savija u raznim pozama. Mazile su jedna drugu tako dobro da mi se sva krv slila u kurac, i postao je jako tvrd. Nisam hteo da prekidam njihovu igru, bio mi je zanimljivo gledati kako se njih dve uvijaju i maze jedna drugu. Prštali su poljubci na sve strane, a pičke otečene od prethodnog jebanja onako su lepo izgledale, uh taj prizor neću zaboraviti.

Onda se Arnella spustila do Ivine pičke i počela da joj obradjuje njenu lepu pičku. Lizala joj je usmine i grickala klitoris na sta je Iva počela da ispušta zvuke zadovoljstva i da uzdiše. Ja sam moj kurac drkao i posmatrao to što Arnella radi. Iva u tom zanosu mi je rekla da pridjem “Dodji Costice moj, dodji komšija” i ja kao po komandi prišao i počeo da joj ližem bradavice i mazim njene lepe grudi. Ona je uzela moj kurac i počela da navlači kožicu i da ga drka. Ja sam je počeo strastveno ljubiti dok mi ga je drkala.

Videvši Arnnela moj kurac blizu njene glave sa Ivine pičke prešla je na moj kurac. Počela je da ga puši tako dobro, lizala ga je ceo, od jaja do glavića. Onda sam ja Arnelu uhvatio za glavu i počeo jako nabijati na moj kurac u njena slatka usta. Dok sam to radio nisam prestao da se ljubim sa Ivom. Arnella se trudila da ga proguta ceo ali nije mogla, nekoliko puta se malo zagrcnula pa sam usporavao ritam.

Predložio sam da ja budem malo dole što su one prihvatile. Iva je znala da dobro ližem pičku i sa oduševljenjem prihvatila. Obe su stojale i ljubile jedna drugu dok sam obema pičku obradjivao. Jednoj sam lizao, a drugu sam jebao mojim prstima. Uzivali smo, Arnellin klitoris je bio baš izražen da sam ga grickao dok je ona mazila Ivine sise. Ja sam Ivi nabijao tri moja prsta u pičkicu gde je od zadovljstva počela da se uvija.

Ustao sam i prvo počeo jebati Ivu, jer kao starija imala je prednost, i pritom sam joj mojim prstićima raširio pičku. Jebao sam je slasno i jako, od pozadi, masirao grudi njene dok sam je žestoko nabijao na moj kurac. Dok sam je jebao Arnella mi je lizala jaja. U nekim trenucima vadio iz Ivine pičke da Arnella malo podmaže moj kurac. Uskoro od naboja adrenalina i zadovoljstva Iva je svršila jako u malzovima, da je umesto vode počelo da prska na sve strane venericni sokovi moje komšinice Ive.

Onda su Iva i Arnella zamenile mesta. Jebao sam Arnellu od pozadi i podigao joj jednu nogu i prislonio na pločice da Iva Ima bolji pogled kako jebem i da moze lakše da mi liže jaja. Gurao sam joj jako da sam osetio moja vlazna jaja kako lupkaju Arnellu po guzi. Dok sam to radio prstima sam joj mazio njen izražen klitoris. Uživala je i počela da uzdiše i da govori “to, to jebi me joooj, to Costo moj” . Ubrzo posle tih uzdaha počela je Arnella da se trese i venerični sokovi su potekli niz moj kurac do Ivinih usta.

Onda su obe klekle i počele da ližu jedna drugu po celom telu da upiju svaku kap onoga sto su one svršile. Onda su prešle na moj kurac gutale su ga opasno i jako dobro, Pogotovo moja komsinica Iva jer je iskusnija u tome. Dok su ga pušile namerno su me gledale u oči što me je jako palilo. Ubrzo sam bio pri kraju I počeo da svršavam po njihovim lepim grudima i po njihovom licu. Onda sam moju spremu ramazmazao po njihovom licu, a one su se sladile i ljubile. Onda su posisale sve sa mog kurca i izlizale moje seme jedna sa druge.

Posle toga smo svo troje ušli pod tuš nasapunjali se dobro i istusirali. Bili smo svi srecnii i najbitnije zadovoljni onim do sada. Obukli se, popili po kafu i svako je otišao svojoj kući. Kada sam ih pratio Iva je predložila “Sledeći put dodjite kod mene…..”. Posle sam seo u fotelju i ostao tako u fotelji ne verejući šta mi se upravo desilo.

Autor: Daglas_Costa

Komsija 2
Seminarski rad

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience