Vidim na sajtu mogu se postaviti price,pa da ispricam ja eto kako sam se pocela tucati. Volim proste reci kad me decko jebe pa ih koristim i u prici. Prvi kurac koji sam sa 15godina uzela u ruke je kurac koji mi je uzeo nevinost.To je nas komsija iz zgrade,matorac nalozen na mlade pickice.Da ne duzim mnogo kako me je gledao i kako je sve pocinjalo,precicu na tu noc kad sam se vratila sa treninga.Bilo je oko 9 uvece,moji nisu bili kod kuce,pa se nisam zurila.Ispred zgrade sedeo je on,prosed krupniji sa upadljivo plavim ocima.Moj maleni sorcic se uvukao medju guzove a pickica se ocrtavala jer ispod nisam nosila gacice.
-Dobro vece cika Ljubo
-Zdravo mala
Kad sam prosla okrenuo je glavu za mnom i ustao
-E mogo bi i ja polako kuci,otpraticu te jel vazi?
-Moze moze komsija
Krenuli smo oboje u zgradu,prosla sam pored prekidaca i nisam upalila svetlo,nije ni on.stali smo ispred lifta.Prisao mi je tik uz ledja i ruka mu je pipala moju guzu,nisam se pomerala i on je drugu ruku smelo stavio na moj struk i kliznuo ka stomacicu.Lagano me je privukao ka sebi stiskajuci mi stomak a onom rukom koja je uz moju guzu poceo je da pomera rubove mog sorca.Oboje smo cutali.On je poceo da seta rukom i jednom i drugom.Osetila sam kako mu se kurac ukrucuje.Pocela sam glasnije disati,pa stenjati tiho da nas neko ne bi cuo.
-Jel ti se dopada duso,oo kako je mala picka mokra.
Povukao me je prema stepenicama na onaj deo kuda se silazi u podrum.Naslonio me je uz ogradu i zavukao odpozadi ruku u moj sorc.
-Rasiri nogice mila,slobodno,bice ti lepo obecavam,ajdee tako,rasiri,rasiri,tooo sunce moje,da udjem u te rupice.
Namestala sam nogu dizala je gore ,totalno sam se predala njegovim matorim rukama,sve se u meni treslo.Zavukao je ruku pod majcu i stipao moje malene sise dodavajuci zar u vatru.Osetila sam jake grceve u pickinom kanalu,svaki misic se tresao,kao da je struja projurila kroz mene.Sluzava tecnost je curila iz moje pickice i njome je Ljuba ovlazio cmaric i palac poceo da gura.Malo sam odskocila,zabolelo me je,ali je Ljuba bio uporan i gurnuo pola palca unutra.Tada su se zacula ulazna vrata zgrade.odskocio je od mene i potrcao uz stepenice pokazujuci rukom da krenem za njim.Upalilo se svetlo i cuo se lift u prizemlju.
-Idemo kod mene da nastavimo.
Ziveo je na prvom spratu,vrata odma pored lifta.
-Udji mila,odma cu ja.
Sela sam na neki kauc,odma je usao za mnom,seo pored mene i uzeo me na krilo
-Gde smo stali.
Rasirio mi je noge,pomerio sorc u stranu i zavukao prst u moju pickicu.
-Ja sam nevina cika Ljubo procedila sam izmedju uzdaha i stenjanja
-Ne brini duso,bice ti lepo,jako lepo,ajde skini sorcic.
Mazio mi je guzove,sirio ih i ljubio pickicu odpozadi,jezikom je dirao klitic i cmaric.
-Nagni se napred,naguzi se,tooo,tako,malo dupence,slatko nejebano.
-Ahh kako mi se to svidja,joooj lepo je.
-Naravno da je lepo,svidece ti se i ovo.
Uz cmar je prislonio tvrd glavic i lagano trljao po njemu istovremeno dirajuci mi pickicu prstima.
-gurnucemo kad ti kazes
Nastavio je da me onako naguzenu glavicem trlja po cmaru,zaista sam neocekivano uzivala i samo u jednom momentu rrekla sam-zelim ga sad unutra.
Obuhvatio me je oko struka jednom rukom a drugom drzao kurac koji je sav bio mokar od mojih picinih sokova.Osetila sam ostar bol ali nisam htela da stane,isao je polako,mic po mic i onda se cmar rasirio dovoljno da glavic udje.Rasirio mi je noge jos,trljao mi je pickicu i prodirao u moj anus.
-Kako je lepo ahhhhh,lepo je.
Ubrzao je tempo i kurac je ulazio do kraja u moje dupe.
-Mila slatko ti je dupe ovako puno kurca.
-Jaooj ja se jebem,ja se tucam,u guzu se tucam,ohhh kako je lepo.
-Jeste mila tucas se,ja te tucam,jebem te u dupe malo.
Podigao me je u narucje i seo na krevet a mene na krilo.Rasirila sam noge,on je razvukao moje guzove i prislonio glvic uz cmar.Ovog puta je lako kliznuo,ubrazo je ritam i ja sam pocela da uzivam nabijena na njegov kurac.
-Jel si pusila nekad kurac duso?
-Nisam jos nikad kurac imala u rukama
-Sad ces
Izvukao je kurac ize mene i seo na fotelju,uhvatio ga je rukom
-Pridji i uzmi ga u ruku,ajde….tako,malo je umazan,svrsio sam ti u dupe.Pomirisi ga…mmmm….tako,ajde ga sad lizni.
Smrdelo je na spermu.Zazmurila sam i vrhom jezika takla glavic.Namrstila sam se ali sam ipak okusila glavic usnama,oblizala jezikom usne i nepcima prenela ukus penaste sperme.Pomalo cudan na pocetku al ipak se dopao. Kod Ljube sam isla kradom,kad cela zgrada spava,silazila sam u njegov stan na uzivanje u sexu. Ovako je pocelo,tucanjem u guzu i lizanjem kurca,nastavilo se…..o tome cu nekom drugom prilikom 🙂

Autor: lizallica

Jedno lepo vece
Komsija 2