Napokon je dosao godisnji odmor, na zalost ovog leta cu ostati kuci, leto je i vrelina prosto ubija, gledajuci omiljenu seriju nestalo je struje ,pomislio sam kud bas sad, pitao sam se da li je citava zgrada bez struje a i sebi sam dao povod da zakucam na vrata moje jebozovne komsinice i uverim se u cemu se radi.
Stanovala je preko puta mog stana, bila je prava dama od nekih 45 godina, na sebi je nosila uvek uske stvari, jer je bila tako jebozovna, zgodna, da me je svaki put kad bi je video dovodila do ludila, kurac bi mi u momentu bio ukrucen, cesto sam mastao o njoj i drkao, bila je razvedena ali nikad nisam video da muskarci dolaze kod nje, kulturno smo se javljali kad bi se videli i razmenili po neku rec. Imala je dugu plavu kosu, usne su joj bile pune i mesnate, grudi su joj bile ekstremno velike, znala je da su joj grudi veliki adut i nikad ih nije skrivala. Guza poveca ali crsta i lepo oblikovana, mmmmmmmmm, san svakog muskarca.
Pozvonio sam joj na vrata ali nije se culo, izgleda je struje nestalo u celoj zgradi, pokucao sam ali nije otvarala, taman sam hteo da odustanem kad sam odlicio da probam da otvorim… i gle, vrata su bila otvorena. Dozivao sam je ali nije bilo odovora, cuo sam da nekog ima u kupatilu, srce mi je pocelo ubrzano kucati, stidljivo sam krenuo niz hodnih prema kupatilu, vrata su bila polu otvorena……… moja seksi komsinica se tusirala.Jbt, sta da radim, pitao sam se, prosto moram da je vidim sad ili nikad. Provirio sam i video je pod tusem i to onim zastaklenim, kako se tusira….. Vauuuu, bila je bozanstvena, kao izvajana. Kroz kapljice na staklu okrenuta ledjima, pena se slivala sa njenih ledja i predivne guze, lice je okrenila prema mlazu vode dok su joj ruke sarale po njenoj glatkoj i preplanuloj kozi. Kurac mi je bio uveliko ukrucen, pozeleo sam je istog momenta, pomislio sam da ce uskoro zavrsiti sa tusiranjem ali me je odmah razuverila. Ruke su joj najednom usporeno mazile njeno telo, tako da je desnu ruku spustila u svoje medjunozje, nisam mogao verovati, pocela je maziti svoju ribicu, koja je bila uredno obrijana. Zavukao sam ruku u moj sorc i prihvatio moju nabreklu kurcinu, osetio sam kako mi pulsira pod rukom, drkao sam ga i gledao kako se moja komsinica mazi, celo vreme voda je klizila niz njeno telo, prsti su joj bili na vreloj ribici, cuo sam je kako uzdise. Mazila je grudi, bradavice su joj bile nabrekle i velike, drkao sam ga i gledao moju komsinicu kako se mazi. Osetio sam kako se blizim vrhuncu i da cu uskoro eksplodirati,nisam razmisljao u tom trenutku gde ce taj mlaz sperme zavrsiti, ludacki sam ga navlacio i drkao sve brze…..onda sam eksplodirao onako stojeci, sperme je bilo na sve strane, polako sam dolazio sebi….a onda sam cuo njen glas, rekla je „ako si ga izdrkao sad dodji mene da karas“. Nisam verovao svojim usima, u momentu sam skinuo sve sa sebe i usao pod tus sa njom. Mmmmmmmmm, bila je tako seksi, cutala je sve vreme. Uzela je sampon i celog me napenila, gledao sam je i nisam se pomerao, kad me je okupala, klekla je i uzela moj sveze izdrkani kurac, nije bio u nekom zavidnom stanju, strplala ga je u usta i pocela da ga pusi. Rukama mi je mazila jaja, dok sam je ja drzao za kosu, osetio sam kako mi se kurac povecava u njenim ustima i biva sve veci i tvrdji, nastavila je da ga vesto obradjuje dok se nije totalno ukrutio, ustala je i okrenula mi ledja, naguzila se i rekla je „rasturi mi pickicu“.Uzeo sam kurac u ruku, stavio ga u njenu vrelu pickicu i poceo polako da prodirem u nju, stenjala je i govorila mi da je karam jace i dublje. Uzeo sam je za kosu i povukao ka sebi, nabijao sam kurcinu u njenu vlaznu pickicu, sve brze i jace. „Tooooooo, samo me guzi, rasturi mi picku“, govorila je. Karali smo se dok nije nestalo tople vode iz bojlera, ali taman toliko da svrsim u nju. Pomislio sam kako je dobro sto nigde nisam otisao na godisnji.
Posle toga sam bio cest gost moje komsinice.

Autor: urke01

Ponižen i razvaljen
Na obali jezera