Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Koplje za pamćenje

Gotovo svaki puta kada hodam ulicom ovako ženstveno bujna netko mi iz prolazećih automobila trubi. Ponekad ih brojim – ah, tri na tristo metara – pa se potom hvalim sama sebi i kažem da je to dobar prosjek. Nekad bude samo jedan, a ponekad se, pak, kad sam izazovnije odjevena, dogodi da me izlude. I tako, hodam ja jedan dan ulicom, a ono tuuuuu, pa opet tuuuuu, pa još pedeset metara i tuuuu, i tako šest puta za nekih možda pola kilometra. Hodam ja dalje, sada mi već lagano idu na živce, kad iza mene opet dugotrajno tuuuuu. Okrenem se vidno raspižđena i napravim mot glavom u stilu:
– Šta je? Koji cazzo trubiš?
Tip u crnom BMW-u, savršeno ulaštenom, ceri se kroz vjetrobransko staklo, otvara prozor na elektriku i kaže, onako malo zemljački kao Ante Severini:
– Je l’ ti treba prijevoz?
Odmjerih ga od glave do koljena i razabrah da bi mogao imati negdje oko tridesetšest do četrdesetak godina. Savršeno pravilne crte lica bile su naglašene velikim tamnim očima i besprijekorno poliranim zubima. Bio je svježe obrijan i pretjerano namirisan.
– A, gdje bi ti mene povezao? – upitah ga drskim, odriješitim glasom.
A, kod njega osmijeh od uha do uha, pa mi “jebačkim glasom” odgovara:
– U mrak!
Nasmijah se na tu njegovu izjavu, jer bilo je svega dvanaest sati i nešto sitno minuta, a on mi svojim osmijehom potvrdi da je zadovoljan što sam shvatila njegovu koketnu šalu.
– Onda može, ja idem baš u tom smjeru – rekoh uz smijeh, otvorih vrata i sjedoh.
U prvi mah nisam niti pomislila na seks, jer sam pretpostavljala da će me odvesti do mog odredišta, ili da ćemo eventualno završiti na nekoj cugi. I tako smo se mi vozili i pomalo pričali o strahu od neznanaca, o tome tko što radi i gdje izlazi. Zatim smo se zaustavili pored raskošne peterokatnice, koju je krasila prekrasno uređena okućnica, i on mi, vrlo pristojno, ponudi piće u njegovom stanu. Budući da nisam žurila, jer sam ionako čitav put mislila propješačiti, pristadoh. Izgledao mi je sasvim pitomo, dobroćudno i nekako nikada ne bih pomislila da od takvog muškarca može doći otvorena ponuda za seks.
Ušli smo u njegov stan. Beskrajno ulašten pod protezao se ispred mene i vodio direktno u dnevni boravak kojeg je krasilo, izbrojala sam, sedam primjeraka pomno biranog namještaja, što je odisao skupoćom, ali začudo i profinjenošću. Neke stvari, poput vaze na televizoru ispod koje se rastezao bijeli heklani tabletić, govorile su da je ipak riječ o novcu, a ne o dobrom ukusu. Prilično me galantno ponudio pićem, ali ga doduše i nisam stigla popiti jer nakon jedne cigarete i tek napola ispijene čaše, stao je ispred mene i izvadio svoju batinu vidno nabrijanu. Pomislih u sebi da je ona “što gluplji seljak, to veći krumpir” uistinu točna. No, nisam se zamarala njegovim kvocijentom, niti karakterom, niti time je li zemljak ili nije, jer pred ovakvim materijalom teško da bi se ijedna žena bavila bilo kakvim sporednim mislima. Što da se radi kad mi ovakvi primjerci rasture hormonski red i mir i dovode me do mentalne blokade u kojoj ne mogu razmišljati. Pogledah ga, njegove velike smeđe oči veselo su me gledale i u tom trenutku izgledalo mi je sasvim normalnim da prihvatim igru. Usnama obuhvatih njegov ogromni glavić i progutah njegovu batinu koliko sam najviše mogla. Mislim, za ovakve primjerke ja nisam “duboko grlo”, pa sam ostatak njegove batine utješila rukom. Obožavam pušiti kurac, to me toliko izludi da sam spremna se odreći prve runde seksa u korist njegovog i naravno svog zadovoljstva. Ali, niti jedan moj partner to nije kužio, svi ga užurbano čupaju iz mojih usta i isto tako žurno nastoje strpati ga u moju vrelu pohotnicu. Tako je htio i on, ali ga spriječih u drugom koraku.
– Ne – rekoh – ne želim.
Stajao je u čudu i ništa mu nije bilo jasno. Pokušao me je udobrovoljiti slatkim nagovaranjem, ali meni se baš svidjela ova igra neizvjesnosti, pa nisam htjela odustati. I tako sam ga odbijanjem maltretirala nekih valjda četvrt sata, a onda je on krenuo u akciju i izlizao mi ribicu gotovo do svršavanja. Gotovo do svršavanja, kažem jer sam ponovno prekinula igru i “stavila na led” uzbuđenje. Sad mu je sve još manje bilo jasno, pa su opet uslijedile riječi nagovaranja, pa jedan strasan poljubac nakon kojeg je uslijedilo još vatrenije, upravo usijano maženje. I opet vrtlog strasti, njegovi prsti svuda po meni i u meni, njegova batina u mojim ustima do bolne točke gušenja, potom njegov jezik u mojoj ribici skoro do njezina klimaksa, pa prekid.
Govorio je kako ga već bole jaja i kako mu je potpuno jasno zašto siluju žene, ali da on, ipak, nije takav kreten, i kako će sad, baš ovog trena otići u kupaonicu i izdrkati ga. U tom trenutku bilo mi ga je stvarno žao. Ustvari, ne znam jesam li više žalila njega ili sam se više bojala da propustim takvu priliku. Pa ga uhvatih za kukove kako mi ne bi otišao, i uzeh ponovno njegovu, doslovno ogromnu batinu u usta i stadoh je temeljito obrađivati, ližući je, ljubeći i proždirući naizmjence nju pa jaja. Potom raširih svoje duge noge i prstima razmaknuh orošene usmine, a on je zadovoljno nategnuo kožicu i povalio me na trosjed. Gledala sam u ogromnu mesnatu batinu koja je stajala ravno pred ulazom u moju ustreptalu mačkicu, pa potom u oči neznanca koji je lijevom rukom, upravo polizanim prstima, razmicao moje usmine, spremajući se da desnom rukom upravo “ušije” svog debelog klipana. Ugurao ga je lagano i sasvim polako trljao ga onako debelog i glavatog o tople stijenke pohotnice. Gledala sam kako se probija u mene centimetar po centimetar pronalazeći put do moje dubine. Najviše volim taj prvi ulazak, trenutke kada uzbuđenje silovito krene od utrobe prema glavi i strast raspamećeno počinje kolati po cijelom tijelu. Oh, kakvo ispunjenje, takvo nešto može darovati samo dobar kurac. Moj sparing partner već je lagano ubrzavao tempo i sad me je već jebao ujednačeno kao kakva stara ali provjerena singerica. Vrištala sam od uzbuđenja i strasti, nabijala se žestoko na njegov kurac, potvrđujući mu želju i uzbuđenje.
U potpunosti sam se predala tom užitku, a on me je vješto raspaljivao rasturajući me svojim debelim klipanom i izluđujući me svojim nemirnim jezikom, lickajući mi vrat i uho. Rastrgnuta između užitka koji mi je pružao njegov kurac i vješta igra jezika doživjela sam prvi orgazam. U grču ga obuhvatih nogama i rukama, te se stadoh nekotrolirano nabijati na njegovu kurčinu proživljavajući zadnje trzaje orgazma. Pustio me je da se odmorim trenutak-dva, u njegovom čvrstom zagrljaju, sjedeći nabijena na njegovom upornom kolcu.
A potom je počelo suvereno finale, jer prva je runda definitivno bila moja. Samo me je zarotirao na svojoj debeloj batini, ne dozvoljavajući mi da sjašim, i sad sam ja bila gore, izgledalo je kao vladarica cijele situacije. Oslonjena rukama na njegova koljena nabijala sam se lagano na kurac proždirući svojom napaljenicom tek malo više od samog glavića, da bi mu se nakon par trenutaka nabila do jaja. Iz njegovih usta prolomilo se ljepljivo “Aaaaa”, pa sam se stala mahnito nabijati na taj markantan primjerak kurca kako bih mu priuštila zasluženo zadovoljstvo ali i, naravno, sebi darovala još jedan orgazam. I tako sam se nabijala dok mi nije drugi klimaks oduzeo baš svu preostalu snagu. Primijetio je moju iscrpljenost i predložio mi da se stanem truditi, pa me je nastavio ševiti u psećoj poziciji. Ubrzo nakon toga najavio je svoje svršavanje, izvadio svog klipana i sasuo mi lokvu sperme po leđima. Moju su mačkicu potresali ritmički trzaji, pa ju snažno stisnuh rukom da ih što bolje osjetim prije olakšavajućeg opuštanja.
Ostala sam u kontaktu s kuratim zemljakom, čujemo se tu i tamo, pa si priuštimo jebeno dobar seks. Onako, kao slučajni poznanici, jer pali nas oboje, ta igra, jednako kao i činejnica da se strastveno trošimo izvan svojih ljubavnih veza.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile