Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Kozmetičarka (crossdress)

Godinama nakon Saleta, uvijek sam uživao u ženskim krpicama na sebi. Sređivao sam se za svoju dušu. Na dobro skrivenom mjestu u garaži stajale su moje igračke. Posebno sam volio zimu, jer tada sam mogao da se potpuno sredim, dakle i da se izdepiliram, jer nije prijetila opasnost da neko vidi da su mi noge i ostalo izdepilirani. Ženu sam vješto folirao da je to zbog higijene i da je to baš erotično. Ona ni sanjala nije da dok se jebemo ja mislim kako tucam nekog drugog crossdressera ili transvestita.

Moja kozmetičarka Tanja je bila izuzetno profesionalna i diskretna. Nije postavljala suvišna pitanja i dobro je radila svoj posao. Ipak, jednom prigodom dok me je depilirala upitala me: «Sorry, ali jesi li ti gay?». Šutio sam i nakon kraće pauze odgovorio: «Ne, moglo bi se reći da sam bisex, ali već dugo nemam bisex partnera, uživam sa dildom u guzi i uzbuđuje me žensko rublje i garderoba. Imam normalne odnose i sa ženom». Potvrdno je klimnula glavom: «Ma, oprosti što te to pitam, depiliram te već 6 godina i to obično u zimskom periodu, malo mi je to bilo čudno, jer drugi depiliraju leđa, prsa i tako to, a ti cijelo tijelo. Ma meni je to O.K.». Kad je završila, platio sam i otišao.

Slijedeći tretman je bio za dva mjeseca. Tanja me dočekala, popili smo kafu, nakon toga svlačenje i na radni stol. Radila je svoj posao, no odjednom dok mi je depilirala guzu osjetio sam nešto drugačije. To nije bila toplina voska. Tanja je ljubila moju rupicu, zabijajući mi jezik u čmar. Nisam se odupirao, baš sam želio da vidim gdje ta igra vodi.

«Da li ti je lijepo» – pitala je. «Da, vrlo lijepo» – odgovorio sam. Nastavila je igru jezikom i prstima, a onda je rekla: «Pripremila sam ti nešto». Na stolici pored je bio spreman veš koji sam trebao obući. Nije morala reći dva puta. Za čas sam bio u halterima, grudnjaku, tangicama, najlonkama, štiklama. Onda je pokazala da je vrhunski majstor. Našminkala me je profesionalno, stavila plavu periku. «Hodaj malo po sobi» – reče – «Sad izgledaš kao cura o kakvim maštam» – nasmijala se. Skinula je haljinu i zatekla se u sličnom izdanju kao i ja, ali na jednom mjestu sam imao malo više od nje. Kurac mi se digao do maksimuma.

Sjeo sam u fotelju, povukao je za sobom i nabio joj glavu u svoje međunožje. Pušila ga je znalački. Zatim sam je nabio na kurac i odnio na njemu do radnog stola nabijajući je jako, silovito, kao da sam želio da joj se osvetim za ovu igru. Dahtala je kao luda, svršavala u poticima strasti, a ubrzo i ja za njom prazneći se u njenu vrelu pičku. «Idemo još jednom, ali prvo da te malo dignem» – rekla je dok je kačila strap-on. Nježno mi je punila guzu, ali kao i svaka žena koja se nije rodila sa kurcem među nogama bila je malo nevješta. Ipak, dovoljno da se opet uzbudim i izjebem je kao ludu. Punio sam je tako nekoliko puta svojom spermom, ali u jednom trenutku više ga ništa nije moglo dići. Ipak su tu godine, he, he.

«Popila si tabletu» – upitah je. «Nisam, nisam ni željela, znaš ja i moj suprug već godinama ne možemo imati djece, do njega je, ali ne želi tretmane, kaže zalomit će se jednom. E pa zalomit će se kad ja nađem dobar kurac da me puni» – odgovorila je kroz smijeh. «Ti se ne brini, redovno me karaj, čak i ako uspijem u svojoj nakani, moja pica ti je uvijek tu. Samo šuti i onaj moj i tvoja žena nikada ništa neće saznati.

Osjećao sam se malo zbunjeno, no uz ovakve divne igre i super seks, čovjek ponekad mora da se pomiri i sa ulogom rasplodnog bika. Zar ne?

Autor: SaskaTVCD

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile