Godinama nakon Saleta, uvijek sam uživao u ženskim krpicama na sebi. Sređivao sam se za svoju dušu. Na dobro skrivenom mjestu u garaži stajale su moje igračke. Posebno sam volio zimu, jer tada sam mogao da se potpuno sredim, dakle i da se izdepiliram, jer nije prijetila opasnost da neko vidi da su mi noge i ostalo izdepilirani. Ženu sam vješto folirao da je to zbog higijene i da je to baš erotično. Ona ni sanjala nije da dok se jebemo ja mislim kako tucam nekog drugog crossdressera ili transvestita.

Moja kozmetičarka Tanja je bila izuzetno profesionalna i diskretna. Nije postavljala suvišna pitanja i dobro je radila svoj posao. Ipak, jednom prigodom dok me je depilirala upitala me: «Sorry, ali jesi li ti gay?». Šutio sam i nakon kraće pauze odgovorio: «Ne, moglo bi se reći da sam bisex, ali već dugo nemam bisex partnera, uživam sa dildom u guzi i uzbuđuje me žensko rublje i garderoba. Imam normalne odnose i sa ženom». Potvrdno je klimnula glavom: «Ma, oprosti što te to pitam, depiliram te već 6 godina i to obično u zimskom periodu, malo mi je to bilo čudno, jer drugi depiliraju leđa, prsa i tako to, a ti cijelo tijelo. Ma meni je to O.K.». Kad je završila, platio sam i otišao.

Slijedeći tretman je bio za dva mjeseca. Tanja me dočekala, popili smo kafu, nakon toga svlačenje i na radni stol. Radila je svoj posao, no odjednom dok mi je depilirala guzu osjetio sam nešto drugačije. To nije bila toplina voska. Tanja je ljubila moju rupicu, zabijajući mi jezik u čmar. Nisam se odupirao, baš sam želio da vidim gdje ta igra vodi.

«Da li ti je lijepo» – pitala je. «Da, vrlo lijepo» – odgovorio sam. Nastavila je igru jezikom i prstima, a onda je rekla: «Pripremila sam ti nešto». Na stolici pored je bio spreman veš koji sam trebao obući. Nije morala reći dva puta. Za čas sam bio u halterima, grudnjaku, tangicama, najlonkama, štiklama. Onda je pokazala da je vrhunski majstor. Našminkala me je profesionalno, stavila plavu periku. «Hodaj malo po sobi» – reče – «Sad izgledaš kao cura o kakvim maštam» – nasmijala se. Skinula je haljinu i zatekla se u sličnom izdanju kao i ja, ali na jednom mjestu sam imao malo više od nje. Kurac mi se digao do maksimuma.

Sjeo sam u fotelju, povukao je za sobom i nabio joj glavu u svoje međunožje. Pušila ga je znalački. Zatim sam je nabio na kurac i odnio na njemu do radnog stola nabijajući je jako, silovito, kao da sam želio da joj se osvetim za ovu igru. Dahtala je kao luda, svršavala u poticima strasti, a ubrzo i ja za njom prazneći se u njenu vrelu pičku. «Idemo još jednom, ali prvo da te malo dignem» – rekla je dok je kačila strap-on. Nježno mi je punila guzu, ali kao i svaka žena koja se nije rodila sa kurcem među nogama bila je malo nevješta. Ipak, dovoljno da se opet uzbudim i izjebem je kao ludu. Punio sam je tako nekoliko puta svojom spermom, ali u jednom trenutku više ga ništa nije moglo dići. Ipak su tu godine, he, he.

«Popila si tabletu» – upitah je. «Nisam, nisam ni željela, znaš ja i moj suprug već godinama ne možemo imati djece, do njega je, ali ne želi tretmane, kaže zalomit će se jednom. E pa zalomit će se kad ja nađem dobar kurac da me puni» – odgovorila je kroz smijeh. «Ti se ne brini, redovno me karaj, čak i ako uspijem u svojoj nakani, moja pica ti je uvijek tu. Samo šuti i onaj moj i tvoja žena nikada ništa neće saznati.

Osjećao sam se malo zbunjeno, no uz ovakve divne igre i super seks, čovjek ponekad mora da se pomiri i sa ulogom rasplodnog bika. Zar ne?

Autor: SaskaTVCD

Dobrosusjedski «odnosi» (crossdress)
Dresura trans robinje Silvije