Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Kozmetički i ljubavni tretman

Petak popodne. Najbolje vrijeme za odlazak u kozmetički salon, jer ipak, vikend je pred vratima pa se treba pripremiti za večernje izlaske. Depilacija je u svakom slučaju prva na popisu, no barem jedanput tjedno si priuštim i masažu. Odlična stvar, još kad je u pitanju moja omiljena kozmetičarka, čiji su prsti uistinu predivni, sve postaje savršeno. Njen dodir je toliko nježan, a opet čvrst; uživam dok mi svojim mekim prstićima prodire gotovo pod kožu, dok mi laganim kružnim pokretima miluje svaki komadić napetog tijela. I koliko god se moj dečko trudio pružiti mi savršenu masažu, nikada neće doseći vrhunac zadovoljstva kakvo mi pruža Dijana, moja kozmetičarka.
Za tretman sam se naručila u pet, tako da još nakon posla stignem kući istuširati se i preodjenuti u nešto ugodnije. Divan je osjećaj doći u salon u kojem nema gomile žena koje čekaju na svoj red čitajući neke blesave ženske časopise, usput komentirajući svako žensko tijelo na koje naiđu. Zatekla sam Dijanu kako popravlja svoju predivnu dugu, smeđu kosu. Prostorija je bila svježe prozračena i poprskana osvježavajućim cvjetnim mirisom, s radija je dopirala lagana instrumentalna glazba.
“Što smo se ono dogovorile za danas?” upitala me veselim glasom.
“Depilacija nogu i bikini zone te masaža, ako stigneš “, odgovorih.
Dijana nikad nije gubila vrijeme na suvišnu priču, kao što to kozmetičarke obično rade, odmah je prionula na posao. Dok sam skinula odjeću, ona je pripremila sve potrebne stvarčice za depilaciju. Pošto u prostoriji nije bilo nikoga osim nas dvije nije bilo potrebe oblačiti ogrtač, do stola sam došetala u usko izrezanim tangicama i malom topiću. Dijana mi je pod glavu namjestila jastučić i zatim nježno, kremom, počela premazivati potkoljenice. Osjetila sam laganu toplinu i ugodu, bila je uistinu pažljiva i gotovo nisam osjetila nikakvu bol kad bi počela otklanjati dlačice. Svako malo bi me pogledala, ne bi li na mom licu uočila grč. U njenom pogledu osjećala se neka posebna toplina. Ubrzo je završila s obje noge te krenula na bikini zonu. Laganim dodirom raširila je unutarnju stranu bedra te svojim prstićima počela nanositi kremu na predio oko ruba gaćica, a zatim trakicama otklonila sitne dlačice. Uživala sam u svakom novom dodiru, njene geste su me svaki put sve više uzbuđivale i bilo me je strah priznati da me Dijana privlači na jedan poseban način. Osjetila sam pulsiranje moje vrele mačkice, koja je svakim časom postajala sve vlažnija. Pohotno je vapila za dodirom, pomalo mi je bilo neugodno od pomisli kako bi Dijana mogla otkriti moju želju. Izluđivala me utrljavanjem kreme po vanjskom rubu mojih stidnih usana; uronila sam glavu u jastuk i prepustila se njenim čarobnim prstima. Prodirala je pod rub gaćica i više ni sama nisam znala je li to dio tretmana ili neka posebna usluga. Osjetivši njen prst na svom nabreklom klitorisu bila sam sigurna da smo Dijana i ja imale istu želju. Milovala me prstima masnim od kreme, sve jače širila mokru picu, sve strasnije masirala klitoris. Podragala sam ju po glavi, ohrabrujući je da mi podari dugi i slasni liz. Bila je oduševljena dok je meko lice trljala o moju mokru mačkicu, pozdravljajući ju svojim vrelim jezikom, i istodobno joj poklanjajući debljinu svoja tri prsta. Gurala ih je sve jače, sve žustrije, tijelom mi je prolazila neopisiva toplina i osjećaj ugode. Željela sam ju ljubiti po cijelom tijelu, gurnuti nešto debelo i dugačko u njenu šupljinu, uhvatiti ju čvrsto za te bujne sise i mjesiti ih toliko dugo dok njenim tijelom ne prostruje snažni valovi orgazma. Čvrsto sam ju uhvatila za glavu,osjećajući da ću u svakom trenutku svršiti. Lizala me je strastveno i pohotno, premještajući jezik s klitorisa u vaginu, i obrnuto; moje tijelo počelo se silovito grčiti od užitka. Prostorijom su se širili glasni uzdasi, cijela sam se prepustila njenim milovanjima.
Kad je utihnuo i zadnji val orgazma, podigla sam se prema Dijani i počela otkopčavati malene gumbiće na njenoj, besprijekorno bijeloj, uniformi. Bujne i čvrste sise znatiželjno su virile iz pomalo pretijesnog grudnjaka, jednim pokretom sam ih oslobodila i mazno počela oblizivati, tu i tamo sasvim usisavajući bradavice u svoja vrela usta. Postajale su sve tvrđe i obilnije. Raskopčala sam joj hlače i željno potražila mačkicu. Čekala me je već osjetno vlažna i željna mog dodira. Malo sam ju podragala, te joj duboko gurnula, najprije jedan, a zatim i više prstiju; stalno je tražila još i još, gurala sam ih divljački, silovito, Dijana je jecala i molila da ne prestanem. Uživala sam dok se njeno tijelo grčilo i trljalo o moje, pohotno se nabijala na prste sve dok nije glasno svršila. Niz noge joj se cijedio ljubavni sok, kojeg sam toliko željno oblizala. Stisnula se je kraj mene i počela me nježno ljubiti, njene sise mazile su se o moje, bila sam joj spremna učiniti sve što poželi. Premjestile smo se na poveću fotelju na drugoj strani sobe, Dijana me je pozvala da joj sjednem u krilo, naše mačkice su se međusobno trljale i izluđivale jedna drugu.
“Sviđaš mi se”, šapnula sam joj, nježno joj ljubeći podatnu ušnu školjku. Lagano se nasmijala i nastavila me mazno ljubiti; postale smo gotovo jedno
biće, biće tankoćutne ženske strasti.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile