„Znaš kako izgledaš?“

„…kako?“, pitala je malo promuklim glasom.

„Kao drolja“, rekao sam polako. „Izgledaš kao najveća kurvetina na svetu.“

Čuo sam je kako diše sve dublje. Bila je znojava a konopac joj je klizao po vlažnoj koži.

„Kosa ti se sva rasula po jastuku, kao da si se jebala celu noć“, nastavio sam mirno, „usne su ti stalno ispućene“, dotakoh joj prstom usne a ona se trgnu, „kao da ne mogu bez kurca. Bradavice su ti kao kamen.“ Prstom sam sišao niz njen vrat i grudi i ovlaš, u prolazu dokačio levu bradavicu. Zastenjala je.

„Imaš te kurvinjske mrežaste čarape na sebi, a pričao sam ti kako su te svi u radnji gledali dok smo ih kupovali.“

„…jesi“, prostenjala je, postiđeno.

„Pička ti je sva mokra, droljice, usmine su ti se otvorile, iz tebe curi. Znaš da si ostavila fleku na čaršavu?“

„…izvini… izvini, mnogo sam napaljena“, rekla je još tiše.

„A guza“, rekao sam, „sad ćemo da vidimo kakva je ona.“

Uhvatio sam prstima kraj velikog dilda koji joj je bio uguran u anus i pažljivo povukao prema sebi. Jako je zajecala dok je velika stvar, oblikovana baš kao pravi kurac – samo mnogo veća od onoga što sam na dnevnom nivou premetao po rukama – sa sve neravninama i „venama“ na crnoj plastičnoj površini izlazila iz nje.

„Znaš kako si se otvorila“, rekao sam pomalo zadivljeno. „Znaš kako ti je guza sad otvorena, kako traži da ponovo nešto uđe u nju.“

Nije ništa odgovorila, ali sam video kako joj lice postaje sve rumenije. Polako, ali bez stajanja sam ugurao dva prsta u nju, sve do korena. Trgnula se i jako zastenjala.

„Osećaš? Osećaš kako ti se guza otvorila? Kako si raširena kao prava analna drolja?“

Ona je u odgovor samo stenjala i tako vezana se uvijala na posteljini. Bilo mi je jasno da je ovde manje u pitanju bol, a više nova senzacija u njenom anusu gde su posle hladne plastike ušla dva topla prsta.

„Čuješ šta te pitam?“, povisio sam malo ton.

„…čujem“, zastenjala je, „jesam… ja sam analna drolja… jesam…“

Izvadio sam prste iz nje i stavio joj ih na usne. Refleksno je pokušala da okrene glavu ali sam je drugom rukom uhvatio za kosu.

„Otvori usta!“, prošaputao sam joj tik uz uho a ona se trznula.

„Otvori usta“, ponovio sam i pritisnuo prstima njene usne. „Hoću da mi poližeš prste, da ih skroz očistiš.“

Okrenula je glavu i promucala da neće, da joj se gadi. A ja sam je nežno poljubio u prostor između uha, vilice i vrata. Rekao sam joj da mi je obećala da će biti moja analna drolja, pitao je da li se seća toga.

Klimnula je glavom, postiđeno je potvrdila šapatom.

„ja… jesam tvoja analna drolja… samo…“

Ponovo sam je poljubio i ovog puta još tiše rekao da se seti koliko ću na nju biti ponosan. Poljubio sam je u usta, jako, uvukao joj jezik duboko. Uzvraćala je, strasno i kada sam se odmicao pridizala se sa kreveta, polazila za mnom, zubima mi držala usnu.

Naravno, bila je vezana, nije mogla da me prati. Stavio sam joj ruku na lice i nežno je pritisnuo natrag na krevet.

„Znaš da si moja?“, pitao sam.

Klimala je glavom.

„…tvoja sam.“

Stavio sam joj prste na donju usnu i sada je polako, ali odlučno otvorila usta i sama ih uvukla unutra.

Polako sam ih gurao unutra dok ih je ona sporo, senzualno oblizivala, njen jezik mokar, sočan, topao.

Sisala ih je i lizala a onda se gušila kada sam prste gurao još dublje, sve do grkljana.

„Ti si moja drolja“, rekao sam. „I ponosim se tobom.“

Prste sam zamenio kurcem, kleknuvši nad njene grudi, trljajući ga prvo o njene bradavice, pa o vrat i lice, zavlačeći ga u kosu i na kraju u usta. Držao sam je za kosu i pomagao joj da se nabije na njega ustima, da ga zarije sebi u grlo. Postajao mi je još tvrđi od njenog krkljanja i kašljanja. Opisivao sam joj kako je sve umazanija od pljuvačke i mojih sokova svaki put kada bih ga izvadio iz njenih usta.

Posle sam joj raširio noge i ušao u nju. Pička joj je bila toliko mokra i topla da sam pomislio da ću odmah svršiti.

„Kako si ovako mokra, kurvice?“, pitao sam je, polako hvatajući tempo koji će mi garantovati bar nekoliko minuta akcije. „Pa rekla si mi da te je muž jebao noćas. Zar ti to nije bilo dosta? Zar kurvi nije dosta jednom dnevno?“

„…nije“, stenjala je, hvatajući dah, vezana, znojava, kose rasute po krevetu, bradavica uspravljenih i tvrdih. „znaš da nije… znaš da sa njim nikad… da sa njim nikad nisam svršila…“

Nastavio sam da je jebem, jače, hvatajući joj bradavicu između prstiju, stežući je jako, do bola.

„…znaš… znaš… da mislim na tebe dok to radim sa njim… znaš to…“

Morao sam da ga izvadim. Morao sam malo da se smirim, da je malo pomazim kurcem po klitorisu, da je gledam kako se uvija.

„A zašto, kurvice?“, pitao sam je. „Zašto nisi nikada svršila? Zašto misliš na mene dok te doktor jebe? Pa nije meni toliko veliki.“

„znaš…“, ponavljala je. „znaš koliko mi dublje ulaziš… znaš koliko te jače osećam… znaš sve… znaš da sam tvoja…“

Vrisnula je kada sam ga ugurao u njen anus, iako je ulazio lako u podmazani i rašireni otvor. Počeo sam da se zabijam snažno, bez stajanja, do pola, zatim dublje, zatim sve do korena, šireći je jako, bezobzirno, dok sam prstima mrvio njen klitoris. Pitao sam je da li je boli ali ona je samo odgovarala „da, da, da, da, da“ i na kraju svršila cičeći i propinjući se na krevetu kao da pokušava da me zbaci.

Čim sam onda klekao pored njene glave i uzeo je za kosu, sama je ustima potražila moj kurac i uzela ga duboko. Navlačio sam je jako na njega, ulazeći joj svaki put glavćem u grlo a ona se i dalje sama nabijala, grcajući, dok su joj niz obraze jurile suze i razmazivale ono malo maskare koja je izdržala poslednjih sat vremena znoja i pljuvačke svuda po našim licima i telima. Svršio sam joj po licu i kosi, jako, obilno, umazao je svu, isprskao jastuk i njene ruke, vezane iznad glave.

Onda sam joj dvadesetak minuta šaputao kako je prelepa tako vezana i nemoćna, kako je prelepa tako umazana spermom, razmazane šminke, kako izgleda kao najrpljavija porno drolja. Tek kad sam je odvezao i kada mi je legla na grudi malo se rasplakala i puno me ljubila govoreći mi koliko me voli.

* * *

Pošto ja baš i ne idem na mesta gde izlaze doktori i njihova bratija (i žene) upoznali smo se na jedinom mestu gde smo mogli da se upoznamo, na nekoj stupidnoj humanitarnoj žurci na kojoj sam ja puštao muziku. Drugarica koja je sve organizovala nije imala vremena da ujuri nekog propisnog didžeja pa sam ja bio tek prihvatljiva aproksimacija.

Kao i svaki lenjivac koji radi pro bono, nisam u to veče uložio baš sto posto svih svojih kreativnih napora, birao sam pesme od po petnaest minuta da bih imao vremena da se muvam po masi, da šaljem poruke svojoj devojci – u tom momentu na seminaru čak u Tel Avivu – da se grebem za sokove (piva nije bilo, humanitarna žurka nije tražila sponzorstvo ni od jedne pivare), da prepadam neke klinke koje su duvale pitanjima mogu li da dobijem šat… U tom muvanju kroz humanitarnu masu u kojoj je bilo i političara i naučnika i javnih radnika, a bogami i murije, dupetom me je gurnula visoka žena na visokim štiklama, u tesnim pantalonama, sa lepim, skupim minđušama.

„Izvinite“, rekao sam i spremio se da produžim dalje jer je u pitanju bila gospođa od četrdesetak godina koja je imala tamne naočari na licu. Možda je ona ovde da nađe sparing partnera za kres na brzaka, rezonovao sam, ali te pijane šeme sa gospođama koje samopoštovanje traže na ovakvim mestima su obično depresivnije od moje regularne skoro-pa-bračne svakodnevnice.

„Izvinite vi“, nagnula se ka meni i promuklo nasmejala, „ovaj što pušta muziku toliko nema ukusa da ja na ovo naprosto ne umem da igram“.

Pazi sad kurca, rekoh sebi. Pazi kurca.

* * *

Nisam ja neki častan čovek, to ne. Prevario sam svoju devojku bar dva puta. Ako se jedino seks sa penetracijom računa u prevare. Ako penetracija nije nužan uslov onda… pa, onda računam da sam je prevario bar još tri puta.

Nisam ja častan čovek. Ali sam lenj. Meni moja devojka odgovara. Znam kako misli, znam šta želi, znam šta pred njom smem da slažem, znam šta ne smem da kažem. Znam čak i da joj je smešno kad prdnem mada to ni u ludilu ne bi priznala.

Znam takođe da me nikada nije prevarila. A ja sam nju bar dva puta (bar pet puta). Znam da joj seks sa mnom ne znači ništa, baš kao što meni seks sa njom ne znači ništa. Poslednjih godinu-dve radije drkam nego što se trudim oko romantične atmosfere u kući.

Sa Kristinom sam svoju devojku prevario… prestao sam da brojim u stvari. Prestao sam da brojim koliko smo se puta jebali za osam meseci. Prestao sam da brojim koliko puta sam Kristinu uhvatio za kosu i jako je navukao na svoj kurac, koliko sam puta osećao kako se grči i trudi da proguta sve kad joj svršavam u usta, koliko je puta pičkom stezala moj kurac i stenjala kao da je klinka od petnaest godina kojoj prvi put ulazi.

Kristina je prva žena koju sam jebao u guzu. Moja devojka je svojevremeno i na to pristala ali se osećala jako čudno dok sam joj mazao anus i sve vreme mi objašnjavala koliko joj je to čudno i sve vreme mi objašnjavala da ona hoće ali da se brine i da je meni ipak malo veliki za nju i da se plaši da će je boleti i da ona hoće i na kraju kada sam pokušao da joj ga uguram u stisnuti anus meni se spustio i to veče nismo više pokušavali nikakav seks, samo smo gledali televiziju (u stvari ja sam gledao Edija Marfija, a ona je šamarala fejsbuk na telefonu ili već nešto što žene rade po internetu).

Kristina je prva žena koju sam jebao u guzu, žena koja mi je objasnila da je boli kada je muž tu jebe, žena koja je prvo nosila dildo u guzi sat vremena, dok smo se šetali po parku, ja u patikama, ona na visokim štiklama, a onda prvo primala moj kurac još pola sata u druge rupice, pre nego što sam joj izvadio dildo iz guze i ugurao joj ga tamo. Vrištala je, jeste, ali mi je govorila da ne stajem, da je božanstveno, da me voli.

I svršila je, kad i ja u nju.

I posle još jednom jer je bila toliko napaljena da sam se spustio među njene noge i jezikom i prstima radio svašta po njenoj pički i anusu a ona me je stisnula butinama dok je svršavala pa nisam mogao da čujem da li ponovo vrišti.

* * *

Dobra stvar u našim šetnjama po parku je što nije bilo sumnjivo to što sam je držao ispod ruke. Nikada nismo naleteli ni na koga poznatog, uključujući njenog muža ili nekog od roditelja drugara njenih klinaca, ali i da jesmo, izgovor je bio toliko prirodan i uverljiv da me je malo bilo i sramota. Osećao sam se kao da igram poker sa obeleženim kartama.

Tako smo išli parkom a ja joj pričao o nekim japanskim filmovima koje sam gledao i njoj je uvek bilo smešno u kakve sam detalje ulazio. Pitao sam je da li gleda filmove sa mužem i odmah se postideo glupog, najglupljeg mogućeg pitanja. Nisam baš tako mislio, pokušao sam odmah da objasnim ali ona me je samo stisnula za nadlakticu i rekla da zna šta sam hteo i da ne, ne „gleda“ sa njim filmove, ali da bi sa mnom pogledala neki.

I onda smo jedno veče gledali film kod mene. Bila je to ruska krimi-komedija i trajala je oko sto minuta ali u ovoj verziji skoro tri sata jer sam ja svaki čas zaustavljao da joj opišem scene, da joj objasnim kakve izraze lica prave glumci, da joj objasnim zašto se neartikulisano smejem.

To veče se nismo ni jebali, ona se smejala do promuklosti i popila skoro ceu flašu vina i onda spavala sa glavom u mom krilu a posle smo se istuširali i stisli jedno uz drugo i ona mi je šaputala nešto što pola nisam razumeo a pola se ne usuđujem da se setim pa smo spavali, pa malo pričali, pa se ljubili. Jebali smo se tek ujutro, kada je već trebalo da zovem taksi za nju, okrenuo sam je i ušao u nju otpozadi i vukao je za kosu, jako iz sve snage udarao po guzi i govorio joj da mi kaže čija je i šta je iako sam ja, naravno, znao odgovore.

* * *

Jednom smo bili zajedno i u Budimpešti, ona je mužu rekla da ide sa drugaricom na Divčibare i da će se vratiti sutra, pa smo proveli dan blejeći po dvorištima crkava (bila je nedelja) i na obali Dunava, a posle smo pola večeri utrošili u seks šopu gde je kupila svaki par čarapa i kurvinjskih cipela koji se meni dopao. Onda ih je u hotelu probala jedne po jedne i morao sam za svaku kombinaciju da joj opišem detaljno kako izgleda. A ona je trljala pičku, stalno, pa stezala bradavice, sve napaljenija od mojih opisa, pa na kraju na sve četiri dopuzala do mene držeći u zubima ogrlicu sa povocem koju smo kupili na istom mestu, šapatom me zamolila da je uzmem, da vežem svoju robinju i da je rasturim.

* * *

Jednom smo i u njenom stanu imali foto-sesiju. Muž je bio sa decom izvan grada a ona mi je rekla da ima malo temperaturu ali da nije htela da kaže mužu. I meni je devojka bila na putu i onda sam bio kod Kristine dva dana, kuvao joj čajeve i merio joj temperaturu i slikao je, slikao je, slikao je. Imala je brdo kurvinjskog veša, rekla je da njen muž to voli. Ali rekla mi je i koje je talno komade kupila prošle nedelje kada je bila sa drugaricom u šopingu, kupila ih samo zbog mene.

Vezao sam je njenim sopstvenim čarapama to veče, a ona je klečala, sa svojim prljavim gaćicama u ustima, hrpom crne čipke koja se osećala na ženske sokove, klečala sa malo povišenom temperaturom i rukama vezanim na leđima njenim sopstvenim čarapama, klečala u drugim čarapama, na visokim štiklama, sa velikim dildom u guzi, pokorna, potpuno poslušna. A ja sam joj stavio kaiš oko vrata i gurao kurac u usta pored zgužvanih gaćica i stezao joj grlo kaišem dok me je gutala.

Posle je imala štipaljke na bradavicama, to je jako bolelo, sudeći po njenim jecajima, ali kada je prošlo jedno petnaest minuta šapatom je priznala da je osećaj fantastičan. Još posle je dobila i kaiš po bradavicama jer je sama tražila da je šibam. Još posle se sama nabijala na mene, ruku vezanih i dalje na leđima, razvaljene guze koja mi je kurac gutala i muzla tako da nikada nisam mogao dugo da izdržim.

Kristina je imala dvoje dece i bila ubeđena da joj je pička preširoka da bih ja u njoj mogao da uživam iako je rađala na carski rez i iako je bila uža i vrelija od moje devojke.

Kristina je imala dvoje dece i muža sa kojim nikada nije svršavala iako sam siguran da nisam imao veći kurac od njega. Jednom je rekla da sam veći ali rekao sam joj da me ne laže i da ne može da zna kad ni jednom od nas nije videla kurac. Rekla je da zna kakav je osećaj, rekla je da zna šta oseća.

I svršavala je. Ponekad i samo od jebanja u guzu. Jednom je svršila i od jebanja u grlo, ali tu sam je prvo duže od sat vremena šapatom i dodirima pripremao u restoranu u kome smo ručali pa sam je onda, čim smo ušli u njen stan do koga sam je otpratio, uredno i uslužno je držeći pod ruku i noseći njen štap u drugoj ruci, naterao da klekne i, ne skidajući joj ni mantil ni tamne naočari, ugurao joj ga u usta. Posle mi je rekla da je doživela orgazam čim joj je ušao u grlo, čim je osetila moje prste u kosi i glavić kako je grubo otvara.

* * *

Bilo mi je žao što nikada neće videti svoje slike. Umela je da pozira. Možda zato što je tokom godina razvila osećaj za svoje telo, za to kako koji njegov deo pozicionira u prostoru. Na kraju krajeva i hodala je izuzetno elegantno, sasvim sigurna na visokim štiklama koje je uvek nosila, štap više dekoracija nego neophodna alatka. Valjda je imala toliko vremena da se bavi osluškivanjem svog tela, da se bavi plivanjem i hodanjem, sama, bez pomoći, da ga je sada bolje osećala nego što sam ja ikada osećao svoje.

Bila je fantastična na slikama.

I bila je fantastična u prirodi. Jako duhovita, jako inteligentna. Na kraju krajeva, završila je prirodno-matematički fakultet u roku iako je oslepela već na prvoj godini. I udala se kasnije, za osam godina starijeg lekara. I rodila mu dvoje dece. I magistrirala. I bila autor ne znam ni ja koliko radova za ne znam ni ja koliko magazina i simpozijuma i instituta.

Nikada je ne bih upoznao da nije glupo, namerno glupo igrala uz muziku koju sam puštao to veče, rešen da odtezgarim koliko se mora i odem kući da drkam na klinke koje su cimale jedan džok u krugu. Nikad je ne bih upoznao da me nije u prolazu udarila dupetom i rekla da didžej ima najgori ukus koji se uopšte može imati u muzici a da to i dalje podrazumeva korišćenje ušiju da se čuje to što pušta.

Nikad je ne bih poljubio da me ona nije poljubila dve nedelje kasnije, pri našem trećem susretu. A pričali smo telefonom nekoliko puta u međuvremenu. Nekoliko puta po nekoliko sati.

Nikada je ne bih jebao da mi nije rekla da želi da je vežem, glasom koji je drhtao.

Nikada mi nije rekla da želi da je davim za vreme seksa, ali to sam i sam provalio jer mi je povremeno pred orgazam uzimala ruku u svoju (kada ne bi bila vezana) i stavljala šaku na svoj vrat. Kasnije sam počeo da upotrebljavam kaiš i da je do orgazma dovodim kombinacijom jebanja i gušenja.

Nikada nije svršila sa svojim mužem.

Baš kao ni moja devojka sa mnom, pretpostavljam.

Jebali smo se osam meseci pre nego što mi je Kristina u suzama rekla da ne možemo više ovo da radimo, da joj je žao muža, da on verovatno sumnja u nešto ali ne želi ni sam da poveruje.

Nisam je poljubio tog dana, ali sam je mirno gledao kako izlazi iz kafića, kako sigurno ide ka taksiju štapom ispipavajući put ispred sebe, kako ulazi i seda u njega, visoka, u tesnim pantalonama, na štiklama. Nisam menjao izraz lica, posmatrajući taksi kako odlazi i njeno lice koje se okretalo prema meni iako me ona nikada nije videla.

I još uvek imam isti, potpuno isti izraz lica.

Autor: Fenris

Napolju, daleko od svih
Najviše sam se plašila bičevanja

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience