Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Kristina

Moj prijatelj Nebojša živi sam. Veliku pažnju posvećuje bodi bildingu i zdravom načinu ishrane. Mnogi ga smatraju „posebnim”. Ne znam zašto. Nebojša niti puši, niti konzumira alkohol, voli, eto, bodi bilding i naročito zdrav seks. Često sam u prilici da razgovaram s njim.

‒ Volim dobre ženske. Volim da odem kod žene frizera. Volim kad me žena šiša, kad me brije. Volim da odem u kafić gde je konobarica devojka. Volim kad ženska izgovara reč kurac. Volim kad kaže ”kurac”. Onda to nekako zvuči sočno i erotično… ‒ pričao mi je jednom prilikom Nebojša.
Ja mu potvrdih to za kafiće. Kažem mu da ni ja ne idem u kafiće gde su konobari muškarci.

Pre neki dan me je pozvao. Rekao mi je da dođem, da će imati dve gošće. To je Zorica sa svojom rođakom koja živi u Austriji. Rekao mi je da je čuo da ta rođaka obožava seks i da bez dlake na jeziku voli pričati o njemu.
‒ Možda ćemo nešto i jebati… ‒ rekao mi je.

Ja poznajem Zoricu. Lepa je, ima dvadeset tri godine. Muvao sam je, ali nikada nismo otišli dalje od poljupca. Rođaku, naravno, nisam poznavao. Ipak, odlučio sam da odem. Nebojša me je dočekao na vratima i rekao da su došle gošće. Sedele su u sobi, Zorica u fotelji, a njena rođaka na trosedu. Rođaka je lepa. Ima dugu, plavu kosu, lepe oči, senzualne usne. Imala je na sebi duks i farmerice. Upoznali smo se. Rekla je da se zove Kristina.
‒ Dovela sam vam Kristinu da malo proćaskate… ‒ kaže nam Zorica.

‒ Momci, ima li seksa? ‒ pita nas Kristina.
‒ Bude, bude… ‒ odgovara Nebojša.
Gledam je, dobra je. Zorica je stidljiva i po običaju ćuti.
‒ Voliš li seks? ‒ pitam Kristinu.
‒ Da, obožavam seks! ‒ odgovara mi.
‒ Šta najviše voliš? ‒ nastavlja da je intervjuiše Nebojša.
‒ Volim da frajeru pušim kurac dok me drugi tuca otpozadi… ‒ odgovara Kristina.
‒ Voliš li još šta? ‒ pitam je.
‒ Volim, ali najviše volim to i želim to s vama odmah da radim. Ne gubimo vreme. Pređimo u akciju! ‒ kaže nam Kristina.

Daje znak Zorici da zaključa vrata, što ova i čini. Kristina se nonšalantno svlači. Ispod duksa i farmerica nije imala ništa, gola je. Ima lepe sise, srednje veličine, lepe noge, izbrijanu pičku i lepu guzu. Svlačimo se i mi. Kurac mi je već poskočio. Vidim, i kod Nebojše je isti slučaj. Uzima prvo Nebojšin kurac i trlja ga. Miluje ga po jajima, mrsi mu stidne dlačice. Kurac mu je nabrekao. Naguzila se. Ja joj stavljam srednjaka u pičku. Ona oblizuje glavić Nebojšinog kurca. Lagano ga uvlači i izvlači iz usta. Puši ga s užitkom. Posmatram Zoricu, uzvrpoljila se u fotelji.

Kristina se okreće meni.
‒ Daj da i tebi popušim kurac. A ti, Nebojša, karaj me otpozadi! ‒ kaže nam.

Prihvata moju već nabreklu kurčinu. Radi mi ono što je i Nebojši radila. Osećam toplinu njenog jezika. Nebojša ju je uhvatio za guzove. Uvlači joj kurčinu i kara je. Radi to silovito. Kako god je on žestoko kara zguza, tako žestoko i ona meni puši kurac. Zorica se trlja po međunožju. Kristina želi da je sada ja tucam. Nabijam joj kurac u pičku i jebem žestoko. Ona je navalila da puši Nebojšin kurac. Ispunili smo sobu uzdasima i stenjanjem. Blizu sam svršavanja, a i Nebojša je. Uzima naše kurčeve i oba stavlja u usta. Šiklja sperma iz oba kurca. Ona je kupi jezikom. Ono što ne može da pokupi cedi joj se niz lice i pada na sise. Prilazi Zorica.
‒ Joj, gaćice su mi vlažne. Mesta za mene! ‒ kaže Zorica.

Jezikom kupi spermu sa Kristininog lica i sisa. Ljube se, prepliću im se jezici. Mi ih posmatramo. Kad smo završili, seli smo da popijemo piće.

‒ Momci, za danas sam želela samo ovo. Dobro je bilo. Imate dobre kurčeve. Nameravam da se i dalje družimo, pa ću vam priuštiti još puno toga. Nisam insistirala da i Zorica bude jebana. Stidljiva je, ali vidim da se i ona popalila. Idući put će sigurno aktivno učestvovati i biće bogatiji sadržaj… ‒ iznosi svoje mišljenje Kristina.
‒ Svakako! ‒ kao iz topa će Zorica.

I mi to rado prihvatamo. I već planiramo novi susret sa Kristinom i Zoricom.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile