Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Kršteni kum

Sa ženom vozili smo se autoputom prema Osijeku. Več dugo nisam bio kod mojih kumova a sa ženom još nikad. Zaspala je več poslije pola sata vožnje a ja sam se prisječao dana kad sam svake godine poslije škole išao kod njih na selo.

Kum i kuma imali su svoju sobu, oba dvije cure isto a i dečki su spavali u svojoj. Samo je stariji bio sam u sobi i kad bi ja došao spavao bi sa njime. Još dok sam išao u četvrti srednje desilo se ono čega sam se radovao ali i plašio. Posle podne dok su se svi odmarali ja sam sišao sa štaglja da idem pišat i poslije skrenuo u kuču da nešto popijem. Odmah dok sam ušao u čuo sam kako neko stenje. Bio sam radoznao i pošao da vidim šta je. Vrata u kumovu sobu bila su samo pritvorena i kad sam ih lagano otvorio, samo toliko da provirim ugledao sam kuma kako jebe susjedu Milenu ko lud. Odmah mi palo u oči njegovo maljavo dupe i njegova velika jaja koja su udarala u Milenino dupe. Digao mi se u trenu i moja ruka se odmah našla u gačama na mom kurcu. U tom trenu kum je uhvatio susjedu, podigao je i namjestio na sve četiri. Skoro me šlog jer sam mislio da me vidi ali je samo visoko podigao njenu guzu i sjurio joj ga do kraja od prve, da je ponovo počela da stenje ko kuja kad se ganja. Glavu joj je nabio u jastuk i jebao je bogovski. Ni sam neznam kad sam svršio i to u gače. Odmah sam se pokupio i obrisao se maramicom. Cjeli dan vidio sam slike kako debela kumova kurčina ulazi u pičku i kurac mi je bio dignut da me boljelo. Uveče kad kad smo sve sredili uštali prišao mi kum da mu pomognem nešto oko prikolice. Odmah me u šupi uhvatio svojim velikim i jakim rukama za šiju i zapretio mi batinama ako nekom kažem šta sam vidio. Onda me gurnuo dolje na slammu i rekao dali mi se sviđalo.

Da rekao sam.

Jesi ga izdrkao barem, rekao mi je

Jesam.

Eto opet mi se digao rekao je i izvadio svoj debeli kurac. Bio je puno veči od mog. Duži i deblji. Ajde šta se stidiš rekao mi je. Izdrkaj mi ga. Šta sam mogo uhvatio sam ga za kurac i počeo da mu ga drkam. Bože što je bio ljep. Napalio sam se ko lud. Ni sam neznam kad sam mu dao pusu i počeo da mu ga ližem.

Uh pa ti si prava kurvica rekao je i počeo da mi ga nabija u usta. Osjetio sam svaku žilu njegove batine. Na usnama osjetio sam kako mu srce kuca i kao da mu se još malo jače digao. Odjednom me nabio sebi u krilo i skoro sam se udavio na njegovom kurcu. Bože nabio mi je cjelog do jaja. Nisam mogao da dodjem do zraka a on me jebao na brzake ko zec, da bi me onda pustio i izvadio kurčinu da dodjem do zraka. Slina mi je curila niz bradu po majici a on se samo cerio i sve ponovio par puta dok nisam osjetio kako je počeo da se trese i sav se napeo a onda počeo da štrca sjeme u moja usta grlo i po faci. Sa kurcem mi je sve razneo po licu i smijao se. A ja sam pokušao usnama i jezikom da mu ga uhvatim i da sve poližem.

Da te očistim rekao je odjednom. Sagnuo se i skinuo mi majicu. Nisam se ni snašao a ni znao šta misli kad je počeo da mi piša po faci i grudima. Daj vadi ga rekao je i dok sam ga drkao popišao me cjelog.

Eto ti. Svima ču reči šta si mi radio ako nešutiš. Jel jasno. Rekao mi je i zatvarajuči si hlače otišao. Od tada svaki pot kad bi kuma nekud otišla i kad nije bila susjeda na raspolaganju koristio bi moje ruke i usta. Počeo sam da obožavam njegov kurac i njegovo sjeme. Sve dok nas nije jednom vidio njegov najstariji sin Vlada. Bojao sam da če nekom šta reči al je šutio, samo što sam bio od tog dana i njemu na raspolaganu. Kao da sam im kurva. Ali to mi nije smetalo. Uvijek sam se veselo kad sam išao kod njih.

Več smo došli probudila me je žena usred razmišljanja.

Evo još malo rekao sam. Prošli smo Čepin. Još samo nekoliko kilometara. Bio je lud dan. Svi su bili veseli i jelo i pilo se do večere. A uveče išli smo spavati u Vladinu sobu. Htjeli su da ga premjeste ali sam rekao da nema potrebe i tako ja i žena spavali smo na bračnim krevetima a on na kauču. Mislim da je žena zaspala u trenu dok je legla. A i ja odmah zanjom. A onda me nešto probudilo. Imao sam osječaj, da me neko miluje po kosi. I stvarno. Vlada se popeo na naslon kauča i milovao me. Kad je vidio da se ne bunim sišao je dolje i stao pokraj kreveta na moju stranu. Povukao me na gore i osjetio sam njegov tvrdi kurac na licu. Bože ako se žena probudi mislio sam. Ali nisam mogao da se savladam. Ljubo sam mu kurc po cjeloj dužini i lizao ga ko lud da bi ga onda strpao u usta i sisao mu ga. Samo se čulo mljackanje dok sam mu sisao i njegovo disanje. Odjednom me gurnuo od sebe i zavukao se kod mene u krevet. Božeeeeeeee. Sa jedne strane žena a sa druge vlada, koji me milije po cjelom tjelu i nabija mi kurčinu na guz. Kao da jebe provlačio mi je kurac između guzova. A onda sam čuo kako je pljunuo u šako i malo kasnije osjetio kako mi pluvačkom maže šupak. Htio sam ga odgurnuti, bojao sam se da se žena probudi ali nije išlo jer je bio puno jači odmene. Uhvatio me rukom za kuk i povukao u svoje naručje i u tome mi ga nabio do pola od prve. Jedva sam se suzdržao da ne viknem od bola. Samo me ugrizao za vrat činilo mi se da se smije dok mi ga je nabijao svaki put dublje. Cjeli se kravet ljuljao i neznam kako se žena nije probudila. Grickao mi je uvo dok me jebao ko kurvu a onda mi okrenuo glavu i poljubio me nabijajuči mi jezik duboko u usta. Malo kasnije odmaknuo bi glavu i na uvo šapnuo mi.

Gdje da ti svršim?

Njegova ruka se našla na mom kurcu i drkao mi ga jako ga stiskajuči.

Gdje da ti svršim ponovio je a ja nisam više znao za sebe. Počeo sam da svršavam a on se smijao meni na uvo. Kad sam se smirio pitao me opet.

Gdje želiš?

Tek sad sam došao sebi i neznam zašto rekao u usta. Kad ga htio izvaditi predomislio sam se i rekao neka samo u guz ali nije htio više tamo. Podigao se i prebacio nogu preko mene i skoro sjeo na moja prsa. Gurnuo je napred i strpao mi ga u usta i svršio. A ja sam sve popio i polizao mu kurac i jaja.

Ujutro me probudio kum. Ajde da pogledaš kako smo sredili štalu i kako izgleda nova šupa.

O bože kako ču izdržati ovih deset dana.

Autor: belamimen

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile