Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Kućna vladarica s bičem

Krešo je opet kasnio… Znala sam da to radi namjerno, dovoljno sam dobro poznavala svog muža i njegove navike. Točno sam ga mogla zamisliti; kako cijeli dan iščekuje povratak kući i svoju zasluženu kaznu. Ovoga puta kazna će biti takva da će zapamtiti dan svog neposluha. Naše igre su slučajno došle na vidjelo; seks nam je bio prosječan; neki put dobar, neki put onako hajde da prođe vrijeme. Jedne večeri dok sam skakala po kurcu svog muža, on me je zaustavio i nježno upitao:

“Oprosti, možeš li mi opaliti šamar dok me ovako jebeš?”
Bila sam malo šokirana, ali reagirala sam instinktivno; zalijepila sam mu dva brza šamara sa svake strane lica; osjećaj je bio neponovljiv, otvorila su mi se potpuno nova vrata uzbuđenja i užitka za koja nisam bila ni svjesna da postoje. Sve brže sam jahala na tvrdom kurcu svog muža. Nastavila sam ga šamarati, tresti mu glavom i sipati prostote.
“Što je jadniče, sviđa ti se ovako, je li? Voliš da te se tuče?”
Iz njegovog grla se čulo samo jecanje, isprekidano nerazumljivim govorom:
“Da, da, ja sam samo jadnik koji zaslužuje batine, obični mali jadni…”

Uspjela sam svršiti dva puta za redom u roku od dvije minute. Između svoja dva svršavanja osjetila sam toplu spermu u svojoj pički; i on je uspio. Zadihani, ležali smo neko vrijeme šuteći jedno kraj drugoga. Ja sam prva krenula:
“Onda, imaš li mi što reći nakon ovoga?”

“Da, imam”, tiho je odgovorio Krešo. “Ovo planiram već dugo, dugo vremena. Oduvijek su me u seksu palile dominantne žene, samo nisam imao hrabrosti to priznati niti sebi, niti tebi. Ovo danas je došlo spontano, kada sam te gledao onako iznad sebe kako sama odlučuješ o ritmu i jačini jebačine; ono je samo izletjelo iz mene. Shvati da me je bilo strah, nisam želio naći neku polu-profesionalnu dominu, htio sam sve to proći s tobom. Koliko sam vidio, odmah si strastveno reagirala; onda što kažeš?”

Uhvatila sam ga za kosu te mu privukla glavu prema pički.
“Mislim dragi da ti slijede grozne batine ako mi sada ne izližeš pičku kako spada…”
I tako je krenulo, počeli smo živjeti kao Gospodarica i rob. Naše igrice su bile sve žešće i razuzdanije, stalno sam htjela još; još više njegovog poniženja, još više udaraca bičem po njegovog stražnjici, još više kontrole… Krešo je sve to prihvaćao bez pogovora, niti jedna od igrica koje sam zamišljala nije mu predstavljala problem, jadničak je uvijek cvilio za nečim još žešćim. Normalno, namjerno je radio pogreške poput ove večeras, nije mi se javio cijeli dan s posla, kasnio je i znao je da slijedi kazna. Točno sam ga mogla zamisliti kako se znoji u autu pri povratku kući.

Danas mu slijedi novo iznenađenje…. Imala sam dovoljno vremena do njegovog povratka pa sam se polako počela pripremati; prvo dugo tuširanje, a zatim izbor odjeće. Za danas sam izabrala kožni top s rastvorima za sise; zatim sam prešla na izbor čarapa, uzela sam mrežaste koje su imale otvore na bokovima i na mojoj svježe izbrijanoj pičkici; slijede još crvene štikle s petom od deset centimetara. Pogledala sam se u ogledalo, pakleno sam dobro izgledala; polako sam se našminkala, uz ovakvu odjeću šminka mora biti jaka, dosta crnila oko očiju te sjajni crveni ruž. Bila sam spremna. Voljela sam ovo vrijeme kada sam bila u “uniformi” i čekala svog roba. Osjećala sam se kao i uvijek napaljeno i vlažno. Prije nisam mogla vjerovati da potpuna kontrola nad drugim ljudskim bićem može donijeti takvo uzbuđenje i moć. Moć takve jačine da će moj jadni mužić raditi sve što zaželim, poput dobro uvježbane cirkuske životinje; kada ja kažem hop, skočit će bez pogovora.

Još sam se malo pozabavila izborom biča. Tijekom vremena skupila sam ih nekoliko; kratki jahaći bič, bič sa šest čvornatih završetaka i dugački, teški bič od volovske žile. Najdraži mi je bio kratki jahaći bič, njega sam danas izabrala, sviđalo mi se kako mi stoji u ruci, njegova mala težina i pokretljivost. Par puta sam za vježbu ispred ogledala proparala zrak tim bičem, čuo se dobro poznati zvuk; vuuš, vuuš, još je ljepši zvuk bio onaj kada se moj ljubimac spusti na golo meso. Napravila sam kratki inventar ostalih stvari koje će mi biti potrebne danas; nekoliko metara čvrste užadi i svijeće, sve je spremno. Sjela sam na kauč, stavila bič pokraj sebe, zapalila cigaretu i čekala – rob bi se trebao pojaviti za nekih desetak minuta, dobro sam znala njegovu rutinu. Napokon sam čula zvuk ključa u bravi, zatim su se vrata lagano odškrinula, tišina, Krešina je glava provirila kroz vrata dnevnog boravka.

“Oprosti što kasnim draga, morao sam se zbog posla nešto dulje zadržati”, počeo je s neuvjerljivim mucanjem.
Naglo sam se digla s kauča, prišla mu, odgurnula ga snažno, tako da je izgubio ravnotežu i pao na leđa.
“Nemoj ti meni draga, jadniče, valjda dobro znaš da mi se rob mora javiti kada ja to odredim, moram uvijek znati tvoje kretanje. Jasno?!”

Krešo je kleknuo, pognuo glavu i tiho govorio:
“Da, oprostite Gospodarice, vaš rob je bio zločest, znam da sam se trebao javiti, nikada se više ovakva stvar neće ponoviti, oprostite mi molim vas.”
Ponovno sam mu prišla, uhvatila ga za kosu pa mu podigla glavu, bio je već sav znojan.

“Ti si najobičniji puzavac, ne znam što da radim s tobom, toliko si glup da niti najosnovnije stvari ne možeš napraviti kako spada, možda je vrijeme da nađem novog roba.”
Stavila sam nogu na njegova prsa i grubo ga odgurnula; ostao je ležati na podu u fetusnom položaju i jecao.
“Ne Gospodarice, nemojte tražiti novog roba, nitko neće biti ovako ponizan kao ja; molim vas dajte mi još jednu šansu, nećete zažaliti.”
Počela sam se derati na njega.

“Marš u sobu, skini se gol i čekaj me kraj kreveta, sada ću odlučiti o tvojoj kazni i što ću s tobom dalje. Gubi mi se s očiju!”
Krešo se brzo izgubio iz dnevnog boravka, pustila sam ga da čeka, to mi je bila jedna od dražih stvari, nikada nisam slijedila rutinu kažnjavanja, uvijek je bilo nešto novo i drugačije. Znala sam da sada šara pogledom preko sobe i traži rekvizite koji će mu pružiti ono za čim žudi: bol, poniženje i želju da mi ugodi u svim stvarima. Nakon nekih pet minuta pauze ušetala sam u sobu, Krešo je po običaju klečao kraj kreveta čekajući moje daljnje upute. Prvo sam se malo šetala ispred njega izazivajući ga da digne pogled; dobro je znao da mu je to strogo zabranjeno činiti, izdržao je, nije dizao oči s poda.

Prišla sam mu tako da su moje cipele bile u njegovom vidnom polju. Bacila sam brz pogled na njegovo tijelo; prije nego smo počeli s našim “igricama” Krešo se bio zapustio, dobio je “pivski” trbuh a godine nebavljenja sportom uzele su danak. Od kada smo počeli živjeti kao Gospodarica i rob naredila sam mu da se pod hitno počne baviti svojim tijelom, ja sam oduvijek bila fanatik tjelovježbe, odlazim tri puta tjedno na fitness i to mi je postala prava fizička ovisnost. Tako je i Krešo počeo, brzo su se pojavili vidljivi pomaci, izgubio je salo, postao čvršći, to me dodatno uzbuđivalo, imati kontrolu nad nekim u punoj formi. Nakon što sam neko vrijeme tako stajala blizu njega, progovorila sam:
“Crve, moraš platiti za svoj neposluh, jasno?”
“Da, Gospodarice.”

Sjela sam u fotelju koja se nalazila blizu kreveta.
“U redu robe, dopuzi do mene i ljubi mi cipele, brzo.”
Krešo je brzo dopuzio do mene te počeo s ljubljenjem i lizanjem cipela. Prvo sam malo ispružila jednu nogu, tako da mogu imati bolji pogled na njegov rad. Zatim sam zamijenila nogu. Znala sam da Krešo žudi za daljnjom komandom; lizanje moje pičkice bila je njegova najveća nagrada, to je značilo da je bio dobar i poslušan rob. No, imala sam malo drugačije planove za njega. Brzo mi je dosadilo njegovo balavljenje oko mojih nogu, bila sam spremna na malo žešću akciju.

“Dosta je bilo”, grubo sam ga prekinula. “Ne možeš niti najobičnije lizanje cipela obaviti kako treba, digni se i priđi rubu kreveta.”
“Da, odmah Gospodarice.”

Krešo se brzo dignuo i napravio kako sam mu rekla. Stajao je u stavu mirno i pognute glave, to su bile njegove osnove treninga.
“Uhvati se za rub kreveta i naguzi se, odmah.”
Pustila sam ga malo u tom položaju, uzela sam bič i nekoliko puta proparala zrak. Uživala sam vidjevši kako se s Krešinog vrata počinje spuštati kap znoja, dobro je znao što ga sljedeće čeka. Bez ikakvog uvoda jako sam spustila bič na njegovu guzu; čulo se kako je Krešo usisao zrak kroz zube.
Pričekala sam par sekundi, a onda jako u kratkim serijama počela mlatiti bičem po njegovoj guzi, nogama i leđima. Krešo se dobro držao, osim pokojeg tihog jecaja i užurbanog disanja nije bilo drugih reakcija.
“Onda robe, da te čujem, moraš znati da je ovo samo uvod, još nisam završila s bičevanjem, reci želiš li me još ljutiti ili ćeš se popraviti?”

“Što god vi želite Gospodarice, nemojte me više tući, bit ću dobar i poslušan, vidjet ćete…”, govorio je Krešo, bio je sav znojan, a na moje veliko zadovoljstvo tragovi biča su se jasno ocrtavali na njegovom tijelu, pogotovo guzi, jadnik će sutra imati problema sa sjedenjem, ali to nije moja briga.

“Jadniče, kad te ovako mlatim normalno da ćeš na sve pristati, još ćeš patiti, to ti obećajem”, dok sam govorila, bičem sam prelazila čas preko njegove guze, čas preko nogu i leđa, svaki put se napeo iščekujući sljedeći udarac, nekada je strašnije očekivati gdje će se bič spustiti nego primiti udarac.
Opet sam počela s udarcima vičući pri tome:
“Evo ti još robe, ti ćeš mene puštati da čekam, što misliš tko sam ja, neka jadnica, zapamtit ćeš ovaj dan…”
Usredotočila sam udarce na leđa i guzu. Krešo je počeo popuštati; sve je jače jecao i počeo je moliti:
“Nemojte više, ne mogu više, ne mogu…”

Brzo mi je dosadilo to njegovo prenemaganje i plač, znala sam da može puno više izdržati. Stala sam s udarcima.
“Okreni se”, naredila sam mu.
Krešo se okrenuo i dalje gledajući u pod. Uvijek me iznenađivalo kako mu je kurac uvijek, bez obzira na sve te batine bio poludignut. Prišla sam mu i nekoliko puta prošetala kožicu; odmah mu se dignuo do kraja.
“Što je, napalio si se, a? Možda bi gospodin htio i da mu ga popušim.”
Sagnula sam se, stavila kurac u usta i par puta oblizala njegov glavić. Duboko je uzdahnuo.
“Ništa od toga robe, još imam par iznenađenja za tebe. Lezi na krevet.”

Krešo je legnuo na krevet. Uzela sam konopac i opkoračila ga. Priznajem da me je mamio njegov veliki, nabrekli kurac i da bih ga rado stavila malo u svoju pičkicu, ali posao prije zadovoljstva.
“Raširi ruke i noge.”

Uhvatila sam ga za zapešće desne ruke i zavezala je za rub kreveta, to sam ponovila i s drugom rukom. Isto sam napravila i s njegovim nogama. Sada je izgledao baš kako me najviše palilo; zavezan, nemoćan i ostavljen na moju milost ili nemilost. Sada sam bila već skroz vlažna i trebao mi je jedan jaki orgazam. Moje uzbuđenje je uvijek raslo u skladu s poniženjem, vrijeđanjem i batinama koje sam priuštila Kreši.
“Ako me sada budeš dobro izlizao, možda, ali samo možda, budem malo milostivija prema tebi, jasno?”
“Jasno moja Gospodarice, izlizat ću vas kao nikada prije…”
Prekinula sam njegovo brbljanje šamarom koji ga je odmah ušutkao.

“Nisi ovdje da pričaš, nego da radiš ono što ti ja naredim. Koliko ti to puta trebam ponavljati idiote, šuti više!!!”
Opkoračila sam iznad njegove glave pa sjela na nju točno iznad njegovih ustiju i jezika koji je već spremno čekao moju navlaženu pičkicu. Počela sam se ritmički gibati bokovima, bilo je dobro, Krešo je to uvijek izvrsno radio. Normalno, to mu nikada nisam rekla, rob se ne smije uzoholiti. Sve brže sam se kretala, osjetila sam njegov jezik duboko u meni, već sam ga davno izdresirala da koristi jezik kao da je kurac, ukrućivao ga je tako da se mogu bolje nabadati na njega. Osjećala sam kako mi nailazi orgazam, pojačala sam ritam, sve brže i brže se nabadajući na Krešin stvrdnuti jezik. Napokon su me preplavili valovi svršavanja, prvi, najjači došao je naglo, prvo sam se ukipila u iščekivanju, a onda se prepustila krešendu jakih trzaja sve dok sve nije završilo. Još sam desetak sekundi u miru sjedila i lagano se njihala iznad Krešine glave, sve dok napokon nisam došla k sebi i sišla s kreveta.

“Znam što najviše voliš robe, slijedi tvoja omiljena igra svijećama, bit ćeš jako tih, zar ne?”
“Da, bit ću tih, Gospodarice. Radite što god hoćete sa svojim robom. Znate da vam je sve dopušteno”, umilno je odgovorio Krešo.

Ovo je bila njegova nagrada, kapanje vrelog voska po njegovom tijelu. Još kada smo prvi puta probali tu igricu, bio je izbezumljen od ugode, kurac mu je uvijek stršao i nije ga niti malo smetala bol koju vosak nanosi njegovoj koži. Krenula sam s pripremama, zapalila svijeću i čekala da se plamen stabilizira.
“Onda robe, bio spreman ili ne, ja krećem.”

Mene je također uzbuđivalo kapanje voska, najviše to što mogu s Krešom raditi što god mi padne na pamet, moć je bila moj najjači afrodizijak. Izabrala sam crvenu svijeću, tako da se vosak još više može isticati na njegovom tijelu. Pala je prva kap; počela sam s njegovim prsima. Krešo je redovito brijao prsa baš zbog ove igre. Prva kap je izazvala lagani trzaj njegova tijela. Ponovno sam ga opkoračila, tako da imam bolji položaj. Prvo sam kapi raširila bez nekog poretka po prsima i trbuhu. Krešo je već bio u ekstazi. Vrtio je glavom lijevo-desno uživajući u svakoj kapljici voska. Znala sam da ću za sljedeći put morati izabrati neku grublju igru, činilo mi se da je previše počeo uživati u ovome, a to nije dobro za mene, rob uvijek mora biti u fazi straha od sljedeće kazne.

No, danas ću mu pružiti još malo užitka. Prešla sam na noge, najviše na bedra, prvo jednu pa drugu nogu. Uskoro je skoro cijelo Krešino tijelo bilo puno crvenih točkica. Samo je još njegov nabrekli kurac ostao netaknut. Par puta sam napravila pokret kao da ću ga zahvatiti plamenom svijeće. Krešino tijelo se ukočilo od straha. Od početka sam ga naučila da sa mnom nikada nije siguran i da mu uvijek mogu nanijeti iznenadnu i novu bol. Došao je trenutak velikog finala; uzela sam njegova stvrdnuta jaja u ruku i par puta kapnula na njih. Sad je bol bila puno jača, vreli vosak na tako osjetljivom mjestu je izazvao burniju Krešinu reakciju.
“Aaaa, peče…”, čulo se Krešino jecanje.

Normalno, uopće se nisam obazirala na to; nastavila sam sve jače kapati po jajima te krenula na korijen njegovog kurca, nisam promašila niti milimetar kože. Krešo je za to vrijeme uzdisao i bjesomučno grizao usnicu od boli. Bila sam zadovoljna svojim djelom. Malo sam se odmaknula pa pogledala; sve je bilo puno crvenih točkica, a najzadovoljnija sam bila njegovim kurcem. Da bi sve bilo potpuno, samo je još trebala sperma. Uzela sam Krešin kurac u ruke pa par puta provukla kožicu gore-dolje. Odmah je krenulo štrcanje. Krešina jaja su oduvijek bila prepuna, pogotovo od kada smo počeli s našim igrama – proizvodio je ogromne količine sperme. Ištrcao ju je skroz do svojih prsiju. Mlaz je počeo slabiti i ispustila sam kurac iz ruke. Sada se crvenoj dodala bijela kremasta boja. Slika je za mene bila uzbuđujuća. Krenula sam prema kupaonici; pustit ću Krešu još neko vrijeme zavezanog.

“Robe, dobro razmisli kada ćeš me sljedeći put razljutiti. Bit će mnogo, mnogo gore. Jasno?”
“Jasno gospodarice”, odgovorio je Krešo umornim ali zadovoljnim glasom.

Kada ga odvežem stvari će se vratiti u normalu, sve do njegove sljedeće greške, onda će se Gospodarica ponovno probuditi i naučiti svog roba da uvijek postoji za njega neka nova i strašnija kazna.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile