Kako to obično biva, sve je počelo jedne subotnje večeri, kada mi se jebeno priševilo, a žena mi je bila na moru. Vozio sam kroz dio grada gdje se inače skupljaju drolje. Polako sam prošao kraj njih, odmjeravajući jel koja jebljiva, i kad mi je jedna s druge strane ceste pokazla sise dignuvši majicu to je bilo to. Naglo sam zakočio, ona je otvorila vrata i počela ulaziti. Kako je imala super kratku minicu kada je podigla nogu da se smjesti na sicu učinilo mi se da sam vidio kurac, tj glavić kako joj viri iz suknjice.

Brzo sam prebacio pogled na droljino lice. Imala je anđeosku facu, baš prava curica i s time sam zaključio kako sigurno haluciniram. Prije kojih tjedan dana sanjao sam nešto neobično – da pušim svojoj ženi kurac, a kada sam se probudio ona mi je lizala spermu s jaja koju sam valjda izšpricao u snu.

Droljica u autu mi se predstavila, rekla je da se zove Veki i da je na cesti zbog zabave i para.
Odmah je prešla na stvar pitavši «Šta bi ti htio večeras? Hoćeš da ti popljugam karu i jaja? Ili bi me rađe ševio u dupe? Odmah ti moram reći kako imam mengu i da od pičkice ničevo, musteru. Ako ti se baš dere pizda imam prijateljicu na sljedećem uglu koja će ti dati da joj potrošiš pičkicu za 100 kuna.»

Onda se nagnula nad mene i dodala pokvarenim glasom, «vidim da si ga već izvadio, zločko jedan. Vozio si po gradu s kurcem koji viri iz hlaća? Sigurno si već napravio nekoliko krugova i drkao na nas drolje, zamišljajući šta bi tvoja fina ženica mislila o tome da zna. Kladim se da je s djecom na moru.»
Rekao sam joj da ima pravo i pitao je koliko košta pušenje.
«Pušit ću ti kurac i jaja, sisati šupak pa onda opet usaugati kitu i to grlom sve dok me neizgađaš spermom. Onda ću to sve kao dobra curica popiti i to za samo 150 kuna. Bez kurtona, frajeru, stvarno sam povoljna!»

Još nikad nisam čuo žensku da se tako izražava. «A koliko košta cijela noć?», pitao sam Veki ohrabren povoljnom cijenom. Nazvala je nekog i konzultirala se, a onda mi je rekla, «Obzirom da sam pod mengom prepolovit ću ti cijenu, ali bez brige, imam najuži šupčić koji se ikad vidio, a ševu u čmar volim više od svega. Vidjet ćeš da sam zabavna u pičku materinu, na štajgu me zovu Spaljena, onda znaš.»

Sve sam se više ložio na tu pokvarenu drolju, možda zato što sam se u njenom društvu i ja osjećao perverzinim. «Vidim da razmišljaš, srce», nastavila je, «ali idemo ovako… Ako ti se ujutro, kad budem odlazila bude uspio opet dići i svršiš i jednu kap, cijela noć će ti biti BESPLATNA a ja ću ti oblizati spermu s kare, no ako nebude išlo, duguješ mi 1000 kuna, koliko bi sigurno zaradila sa šest mustera na cesti.» Nečekajući odgovor prignula je glavu mom krilu i uvalila kitu u grlo bez da ga je stiskala usnama, pušila ga je otvorenih usta pomičući glavu gore dolje i onako iskrivljena gledala me u oči i propentala kroz kurčevinu, «Jesmo se dogovorili?»
Fantastično ga je pušila tako da sam rekao DA a moj kurac je mislio DAAAA!!!

Veki je pitala, «Kod tebe ili mene? Bolje ću te zadovoljit u svojoj gajbi!» Pristao sam, a drolja mi je pokazivala put i cijelo vrijeme masirala jaja. Kada je ugledala kapljicu predsvršavanja na rupici brzo ju je polizala i zadovoljno oblizala usne. «Daj mi sad lovu. Ako ujutro nebude onako kako mislim da će biti, vratit ću ti.»
Na semaforu sam izvadio novčanicu od 1000 kuna iz novčanika i pružio joj. Za kojih petnaest minuta našli smo se pred njenom kućom u koju me uvela doslovno za kurac – nije skidala ruke s njega od auta do vrata. Tek kad smo izašli iz mog Golfa zapazio sam koliko je visoka; sigurno 190 plus štikle od 15 centimetara.

Boravak koj je bio mali i nabacano uređen, prepun đinđi i krznenih jastučića u neukusnim kombinacijama podsjetio me na Alku Vuicu.

Kada je otišla po piće skinuo sam se i skroz gol sjeo na isto mjesto uz laganu drkicu. «Pa ti si stvarno neki psihopat», fol se ljutila, «Voliš drkati pred ljudima?»
«Volim drkati i solo i pred jebenim stadionom ako treba, a sad na pljugu mačko», skratio sam igru.

Veki je poslušno kleknula i strpala ga u usta. Pljugala je uz predivne šljapkave zvukove sline. Kada ga je dobro zabalavila i zaključila da bi mogao prerano svršiti, prebacila se na lickanje čmara. Vidio sam u pornićima da neki komadi to rade, ali nije bilo šanse da nešto slično isprobam sa ženom. Jezik u crijevu toliko mi je pasao da sam se počeo zaljubljivati u Veki. Dobro mi je obradila šupak a onda se opet posvetila kurčini. Bilo je dovoljno da ga jednom vakumski usisa i da svršim kao nikad u životu.

Mlaz za mlazom guste vruće sperme cijedili su se niz droljino grlo. Kada je svaku kap očistila jezikom pogledala me i rekla, «Mmm, koju ukusnu spermu imaš. Ja bi još! Nego… jesi kad bio vezan i poševljen?»
«Nisam», odgovorio sam.
«Baš dobro, onda ću ti ja biti prva. Vezat ću te za krevet i izjebat.» Pomislio sam, bože, ova negdje zbilja ima uzak šupak!

Kada me dobro pričvrstila remenima za krevet počela je izvoditi striptiz. Prvo je skinula grudnjak, imala je velike sise s ukručenim bradavicama. Malo je oklijevala oko skidanja gaćica dok sam je molio da mi barem pokaže pičkicu. Umjesto da mi udovolji, opet se bacila na pljugu a za to vrijeme si je drkala – najveći kurac koji sam vidio u životu, barem 25 cm!!!

Viknuo sam, «Veki, pa ti si muškarac! Imaš jebenu kurčinu!», nimalo zbunjena me pogledala i rekla, «Tako je, imam najnormalniju karu i do zore ću te tako zakarati s njom da ćeš vidjeti sve svece!» Malo je smirila glas, «Odnosno, što se čudiš? Rekao si mi da se voliš igrati s kurcem. Evo ti, igraj se s mojim.»

Bio sam užasno uzbuđen, ali i svjestan da za ovo nitko neće saznati pa sam joj ga počeo drkati, a za 3 minute već sam je molio da mi ga stavi u usta. Sisao sam joj ga kao beba boćicu sve dok mi se nije izsvršavala po faci. Sperme je bilo toliko da nisam mogao ni teoretski progutat, zato ga je valjda naciljala u moje lice.
Poslije orgazma napustila je sobu i vratila se s još dvije kurate drolje. Zajedničkim snagama su se bacile na mene, pljugale su mi ga i lizale čmar istivremeno. Ni sam se nesjećam koliko su mi se igrale sa šupkom. Jedna mi je opkoračila facu, a druga se stala iza nje i zaprdekala joj kurac u šupčinu nad mojim očima! Imao sam savršen pogled na jebačinu dvije obdarene droljetine. Kad je ova koja je tucala počela svršavat, izvukla je kitu iz frendičinog šupka i zalila me po ustima. Ja sam naravno, gutao koliko sam mogao.

Cure su to predvidile kao predigru poslije koje mi se Veki našla iza nevinog šupka i nanišanila ga svojom divovskom batinom.
U početku sam mislio da će me prepoloviti kao s motorkom na dva dijela, no kada sam ulovio ritam, počeo sam trzati guzom prema njoj. Savršeno sam se osjećao naboden na kurac jedne drolje dok sam saugao drugoj kao da sam i sam najgora kurvetina sa štajga. Sve su mi se, i to bez kurtona koji bi kvario zabavu, izredale na šupku tjerajući me da im kružno, kako je kojoj mali bio slobodan, pušim drito izvađene kurčine iz pakšua.

Svi skupa zaspali smo oko pola šest ujutro, iako su mi jaja presušila tri sata ranija. Nije bilo govora o ponovnoj erekciji. Kurac, jedva sam hodao! Osjećao sam se kao da sam cijelo veće jahao konja, jako velikog konja… Zahvalio sam Veki što mi je pokazala jedan sasvim novi svijet, svijet seksualne nirvene. Koliko mi je to iskustvo bilo dragocjeno najbolje je mogla shvatiti kada sam je tražio da mi umjesto šlaga u kavu kapne svoju žensku spermu 🙂

Kad muž postane rob droljica
I mene sprčila kurva s kurčinom!