Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Trčala sam zajedno s tobom kroz labirint ukrašen prelijepim trnovitim ružama. Gladno sam gledala u naša zatvorena srca dok si parao nježne latice mojih uzdaha. Počeo si me ganjati po mjestu obraslom zelenom travom i pratio si otiske mojih stopala; nježnih i krhkih, kako bosa guraju cijelo tijelo i tjeraju ga naprijed.

Bio si gospodar koji je pustio zaručnicu iz mašte i preznojavao se na pomisao odbjeglog roba. Ožiljci, koje su mi zadavale trnovite ruže po rukama dok sam trčala, bili su hladni i privlačni. Zgrabio si me i lagano polegao na meko zemljano tlo. Bili smo u nekom nepoznatom dijelu labirinta i ti si kao životinja, kao Minotaur stao lizati moje sićušne rane u tom trenutku i ispričavao se za ovo slatko gonjene. Meni je bilo svejedno jer smo se isprepreli u crvenkastoj tekućini koju je tvoja slina lagano liječila i sve moje pore bile su obasute tvojim eliksirom strasti. Snažan i muževan poprimao si oblik drevnog mita, životinje koja je uhvatila svoju ljubljenu u novonastalom vrtu mašte. Kako je svaka sluznica mog bića puzala po tvojim velikim punim usnama, nisam mogla nego da te pripijem do vlažnosti srca koje je, dirnuvši tvoju muževnu stranu, zaboravilo i na mit i na bika, ostala je samo tvoja falusna rasplodnost koju si otvoreno pokazivao dok si me stiskao i pripijao uz svoje usne.
Bilo je previše jednostavno da bi bilo istinito i bilo je previše opušteno da bi me sputavalo.

Osjetila sam trnce života dok sam te stiskala i polako dizala noge sve do tvog vrata tako da si osjećao laganu zarobljenost mojom snagom i sposobnošću. Tvoj kruti falus je kao janje dopuzao do moje vagine i tiho počeo pričati s onostranim što se nalazilo u meni. Postala sam kult obožavanja, svetica i kurva u tvom dlakavom međunožju, jer sam uspjela da ti diram testise dok si polagano i snažno ulazio u mene. To te je uzbuđivalo do bolesti i umjesto da si stenjao ti si cvilio glasom koji je proparao moju svijest i ja sam se počela trljati o tebe sa svojim zvukovima koji su naglo izletjeli iz toplog, mekanog grla. Treperavo, glasnice su progovorile u tvoje uho i strasno ga lizale. Ušna resica koja je svojom mekanošću privukla moje zubiće uživala je u okusu grickanja i laganom pritisku mojih usana.

Topili su mi se bokovi i prepone užareni od napora ljubavi koji se materijalizirao u mojoj utrobi, od tvog davanja i primanja moje mekane i vlažne ženstvenosti, od mog uzjahivanja tvog poludjelog tijela i slatkih bradavica koje su se trljale o moje i uzbuđivale jedna drugu. Sve do kasno u noć ti si bio s mislima jarca i tijelom bika, ti si bio i s pojavom vlastitog otvorenog mesa čovjeka. Muževnost i sposobnost.

Ti si bio i ruka i falus, dodir rijeke koji me je preplavljivao sa svim izlučevinama tvog toka; dubokim i površinskim. Ti si parao jezikom moju nastambu i prodirao si do mog orgazma dok sam te jahala na tako uzvišen i svet način; jer sam u biti jahala i ljubila samu sebe. Ti si postao odraz moje sjene u labirintu gdje sam izgubila svjetlost da bih mogla voditi ljubav sa svojom blijedo-rozom utrobom. I ti si lizao sve mirise koji nose rosu i jutra u grudima koje su te mekano a strasno pokrivale.

Kult mog osobnog falusa
Povez od svile na očima čežnje

Izaberi me