Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ova priča je drugačija od većine drugih, ali najvažnije je da je istinita, osim što su sva imena izmjenjena.

Lara je za mene bila najljepša djevojka ikad. Njezina ljepota nije mogla ostati nezamijećena. Upoznao sam je kad joj je bilo tek 10 godina. Već tada je imala savršeno oblikovane crte lica, prekrasne oči, osmijeh od kojeg zastaje dah. Ona sama toga još nije bila svjesna. Naravno, pa tek joj je bilo 10 godina!

Iako je bila još dijete, u meni je budila ono nešto! Da se razumijemo: nisam pedofil, niti jednu drugu curicu nisam tako gledao, sve su za mene bile tek curice pred kojima je još dug put do djevojaka i žena.

Ali Lara je bila posebna. U meni se javljala želja da s nje strgnem odjeću, da joj izljubim tijelo od glave do pete, ali i da je pojebem! Jednostavno, kad bih je sreo, teškom mukom sam se suzdržavao da ne učinim nešto što bi zbog njezinih godina zaista bilo loše i zasluženo kažnjivo.

***

Prolazilo je tako vrijeme, izuzetno sporo za mene. Čekao sam je da napuni barem 18 godina, ali to čekanje se polako, ali sigurno pretvaralo u gubljenje živaca. Lara i ja smo bili prijatelji, iako sam od nje stariji 15 godina. Naravno, ni u kom slučaju je nisam želio povrijediti ni izgubiti. Odlučio sam čekati da odraste, pa bilo mi to zadnje u životu. Taman da se nikad ne oženim, ali čekat ću je da odraste!

Razmišljajući tako, naravno da nisam uzimao u obzir mogućnost da bi moja Lara mogla biti s nekim drugim. Za mene to jednostavno nije bilo moguće. Lara je moja i samo moja!

***

Kako se vremena mijenjaju, tako se mijenjaju i mnoge stvari u životu, pa tako u današnje vrijeme klinci s 12 godina, a neki i još mlađi, izlaze van bez pardona! Tako je i moja Lara počela izlaziti s 12 godina kao i cure iz njezinog razreda. No, bez obzira na to, mi smo i dalje bili bliski. Lara mi se povjeravala kao nikom drugom. Tako sam između ostalog prvi znao da su joj lagano počele rasti sise! Moram priznati da mi je često znalo biti neugodno kad mi je povjeravala svoje tajne. No, budući da se prijatelji međusobno obostrano povjeravaju jedni drugima, tako sam se i ja počeo povjeravati Lari. Sva sreća da je zaista znala čuvati tajne! Znala je da npr. nisam do sada pojebao niti jednu žensku i da se čuvam za jednu posebnu, najljepšu na svijetu, najbolju. Naravno, nije još znala da je ta posebna, najljepša, najbolja ustvari – ona. Ili je možda slutila nešto, samo nije htjela ništa reći?

Jednom prilikom, sa 14 godina, kad mi je spomenula kako joj sise rastu sve više, izletjelo mi je: „Pokaži mi ih, da vidim kako ti rastu.“. Tada sam naglo zastao. Glavom mi je munjevito proletjela misao da sam možda poljuljao naše prijateljstvo, a tko zna, možda sam si na vrat navukao i zakon. No, Lara je odreagirala sasvim drugačije od očekivanja. Iako sam je želio vidjeti golu, nisam mogao ni sanjati da bi mi se to tako brzo moglo i ostvariti.

„Stvarno želiš da ti se skinem?“, rekla je i razvukla usne u široki, najljepši osmijeh ikad. Nekoliko trenutaka sam šutio, a onda je odgovor iz mene izišao potpuno nekontrolirano.

„Da, ljepoto, odavno te želim vidjeti golu. Želim ti izljubiti tijelo…“, nisam uspio ni dovršiti rečenicu, kad me Lara naglo prekinula.

„Može, ali te molim nešto. Evo, skinut ću se za tebe, ali nemoj mi se smijati, može?“

„Zašto bih ti se smijao?“, odgovorio sam, ne shvaćajući taj zahtjev jer mi ustvari niti na kraj pameti nije bilo tako što.

„Pa znaš, kao što sam ti već rekla, sise mi tek rastu, još su jako male, a dolje sam još, kako da ti kažem… ma znaš, bez dlaka, pa zato…“.

„Ma ne brini, ljepoto moja, nema šanse da ti se smijem zbog toga, pa to je sve normalno.“.

Nakon toga prišla mi je i dala mi mali poljubac u usta. Zatim se počela skidati, bez imalo oklijevanja, kao da joj nije prvi put da se skida pred muškom osobom. No, ipak joj je bilo prvi put. Odavao ju je pogled, ali i obrazi koji su se stidljivo žarili. Ja sam nabacio lagani osmijeh i digao u zrak palac desne ruke u znak odobravanja i podrške.

Kad su joj ostale još gaćice, rekao sam joj: „Stani!“.

Stala je zbunjeno, a ja sam je upitao: „Možeš li meni prepustiti tu čast da ti skinem gaćice?“.

„Pa kakva je to čast? Kao da sam ja neka misica ili što…“.

„Za mene si uvijek bila stoput ljepša od bilo koje misice svijeta. I stvarno bi mi bilo drago ako mi dopustiš da ti ja skinem gaćice, umjesto da ih sama skidaš.“.

Nije trebalo dvaput reći. Lara mi se približila i stavila moje ruke na svoje gaćice. No, ono što sam tada učinio, posebno ju je iznenadilo. Umjesto rukama, gaćice sam joj uhvatio zubima i povukao ih nadolje.

„Wooow, super!“, rekla je oduševljeno.

Stajala je tako preda mnom, potpuno gola, kao od majke rođena. Jednostavno nisam mogao vjerovati da već s 14 godina ima tako dobro tijelo. Sve, ali baš sve na njoj bilo je savršeno. Sise su joj zaista bile još male, ali se već nazirao njihov budući oblik, pička još gola, ali savršenih dimenzija. Općenito, tijelo od kojeg zastaje dah.

„I, što kažeš?“, upitala me je.

„Savršeno!“, jedva sam uspio izustiti, pokušavajući prikriti da mi se moj majstor već dobrano ukrutio od pogleda na njezine prirodne ljepote.

„Stvarno to misliš? Ne misliš da mi sise izgledaju smiješno ovako još male?“.

„Ne, ni slučajno. Zapravo, ti imaš najljepše tijelo na svijetu što sad do sada vidio“, odgovorio sam joj, na što je opet nabacila onaj najljepši osmijeh na svijetu, koji je učinio da moja batina postane još tvrđa. Sada mi se još više približila i stavila mi ruke oko vrata. Ja u prvi tren nisam znao što učiniti. Želio sam je dirati svud, ljubiti, pa čak i pojebati, sjuriti ga u nju do kraja i dobro joj zaliti spermom njezinu unutrašnjost. No, ipak sam se suzdržavao od svega toga, pazeći da me ne ponese uzbuđenje i da ne učinim kakvu glupost. Ionako sam već poprilično zaglibio.

Zagrlio sam je i tada je prislonila svoje usne na moje, pa smo se tako ljubili neko vrijeme.

„Lara, ljepoto moja, jel te smijem ljubiti po tijelu?“, upitao sam je nakon toga.

„Da, dragi moj, voljela bih to!“, odgovorila mi je bez imalo oklijevanja, a ja sam se istog trena primio posla. Počeo sam je ljubiti najprije po kosi, pa se lagano spuštati po licu, očima, nosu i usnama prema vratu, na što je ona lagano počela uzdisati, budući da joj je to izuzetno godilo. Nastavio sam je ljubiti i lizati po vratu, u isto vrijeme dirajući joj naizmjence sise, pičku i guzu. Lara se lagano izvijala i stenjala sve glasnije.

„Ahhhhhh… Toooo… Volim to… Daj još, molim teee… Aaaaaahhhhhh“

Odlučio sam da ću joj izljubiti i polizati svaki i najmanji dio njezinog stvarno prekrasnog tijela, ali dalje od toga neću ići. Pa ipak je ona još uvijek dijete i zapravo ne bih trebao ni smio niti ovo u što sam se upustio.

Kad sam joj dobro izljubio i polizao vrat, počeo sam se lagano spuštati na ramena, pa zatim ruke, da bih se nakon toga bacio u obradu sisa. Tada je počela stenjati poprilično glasno. Tko zna, sigurno je netko čuo njezin glas, ali mi to sada više nije bilo važno. Najvažnije mi je bilo da mi je sada gola u naručju, što sam ustvari odavno želio, i da mi se potpuno predala, pa mogu raditi s njom što god hoću.

Ljubio sam joj i lizao njezine male, slatke sise, zatim uvlačio bradavice u usta i sisao ih, pa ih opet nakon toga ljubio i lizao. Njezino stenjanje i izvijanje me vuklo na to da iz hlača konačno izvučem svoj kurac i smjestim joj ga u njezinu sad već poprilično vlažnu pičku. No, nisam se želio tako lako predati! Izdržat ću, mogu ja to!

Krenuo sam lagano još niže i ljubio joj trbuh, pa se još spuštao niže i niže. No, kad sam se približio pički, nisam je počeo lizati, iako me njen miris snažno privlačio. Odlučio sam šećer ostaviti za kraj, pa sam krenuo još niže i ljubio joj i lizao noge. Krajičkom oka sam je pogledavao. Iako je stvarno uživala u svemu ovome, malo kao da je bila razočarana što sam preskočio ono sveto mjesto. Naravno, nije znala da ću se upravo tom mjestu na kraju najviše posvetiti. A ja sam se spuštao i dalje sve niže i niže, pa sam joj tako naizmjence ljubio i lizao noge. Malo po malo, stigao sam do stopala. Najljepše formirana stopala na svijetu pripadala su, pogađate, mojoj Lari. Jasno da ih nisam mogao preskočiti.

Ljubio sam ih i lizao jednako strastveno kao i sve ostalo do sada. Sisao sam joj prste, najprije jedan po jedan, a zatim sam ih odjednom sve uvukao u usta. Lara ovo sigurno nije mogla ni sanjati. Nastavio sam joj ljubiti i lizati noge, vraćajući se prema gore, ali ovoga puta sam joj ih podigao u zrak i ljubio ih sa zadnje strane. Tako sam polako stigao do njene guze. Jasno, ova guza jednostavno mora dobiti poštenu porciju lizanja i ljubljenja!

Tako je i bilo. Lara je stenjala toliko glasno da sam sad 1000% siguran da ju je netko čuo.

Sada sam stigao i do najljepše pičke na svijetu. Nisam želio da više čeka da joj je počnem lizati, ionako je već dovoljno dugo čekala, pa sam joj odmah zavukao jezik unutra, a Lari se oteo vjerojatno najglasniji uzdah do sada.

„Aaaaaaaahhhhhhhh!…Ljubavi…Aaaaaaahhhhh!!!…Ovo…jeeee…Aaaaaaahhhhh!!!…Sssssusuuuuppeeeeeeerrr!!!…Aaaaaaaahhhhhhhhh!!!“

Kako je Lara sve više i glasnije stenjala, tako sam joj sve brže radio jezikom po pički, posvetio sam joj se baš onako istraživački, pa sam je uvlačio u usta i sisao njezine sokove koje je obilno stvarala, pa je opet lizao i uvlačio joj unutra jezik koliko god sam mogao, i tako barem 15 minuta.

***

Sada je bila zaista poprilično vlažna.

„Ljubavi, ja bih da se ti sad skineš za mene!“, reče u jednom trenutku, a u isto vrijeme primijetio sam da ne skida pogled s mojeg poprilično nabreklog međunožja. Dakle, moja Lara želi mog kurca! I dobit će ga!

„Ljepoto, a da me ti skineš?“, ne znam ni sam odakle mi to, no nije trebalo više ništa reći. Lara je samo kratko odgovorila „Može, dragi!“ i primila se posla. Gotovo u tren oka skinula je s mene svu odjeću!

Sad smo oboje stajali jedno nasuprot drugom potpuno goli! Moj majstor je bio toliko tvrd da sam se i sam iznenadio.

„Dragi, hoćeš me naučiti pušiti?“, upitala je.

„Naravno, ljepoto!“, riječi su izlazile iz mene same od sebe.

„Priđi mi bliže, klekni ispred mene i otvori usta.“

Poslušno je kleknula preda mnom, a njena lijepa usta su bila taman u visini mojeg kurca, kojeg je istog trena poljubila i nabacila osmijeh, a zatim željno otvorila usta. Lagano sam joj gurnuo glavić kurca u usta. Želio sam da joj ovo očito prvo pušenje ostane u lijepoj uspomeni.

„Ljepoto, sad ga lagano obuhvati usnama i mazi jezikom.“

WOOOW, koji je to bio osjećaj! Moj kurac u ustima moje Lare! Neprocjenjivo!

Lara je radila sve što sam joj rekao. Brzo je učila. Naizmjence je u usta uzimala kurac, zatim jaja, pa opet kurac i uvlačila sve do grla, a zatim mi lizala i ljubila jaja i uvlačila ih opet u usta, pa zatim opet lizala kurac od korijena do glavića sa svih strana. Bilo je neopisivo dobro! Zatim je ustala i odšetala iza mene.

„Dragi, ajd’ se sagni prema naprijed!“

Sagnuo sam se, a moja Lara mi je zavukla jezik u čmar! Ovo nisam mogao ni sanjati! Neopisivo dobar osjećaj!

Mazila mi je jezikom čmar tako dobro da sam mislio kako ću umrijeti od užitka!

„Ljepoto… OOOOOHHHHH!!! Žžžželliiiim tteeeee… AAAHHHHH!!! Jjjjeeeebbbaaaaatttttiiii….“, nisam ni uspio izgovoriti do kraja, a moja ljubljena Lara me prekinula:

„Može, ljubavi! I ja to želim! Kako da ti se namjestim?“

Sjeo sam.

„Ljepoto, zajaši mi ga! Zajaši mi kurca!“

Poslušala me i već idućeg trena moj kurac je cijeli, do jaja, bio u njoj.

Ovaj osjećaj ne mogu opisati! Konačno jebem moju Laru! Ne znam zašto, ali odlučio sam ići do kraja. Svršit ću u nju, pa što bude! Iako znam da je to opasno, da može ostati trudna, budući da već ima menstruacije, da mogu najebat k’o žuti, želja da ju zalijem iznutra mojom spermom ipak je bila jača!

Lara me čvrsto držala oko vrata i u prvi tren, dok mi je zajašila kurac, zajaukala od boli i malo prokrvarila. To je to, nevinost je poklonila meni! No, nakon toga je počela divlje skakati na mojem kurcu i stenjati toliko glasno da nije bilo šanse da nas baš nitko ne čuje. Međutim, nije me bilo briga za to. Moje želje se ostvaruju! Ali i Larine, koliko mogu vidjeti iz priloženog.

„Ljepoto, sada te želim odostrag!“.

„Može, dragi, kako god ti želiš!“.

E, sada sam ja diktirao ritam jebanja. Jebao sam je onako divljački, toliko snažno da je njeno stenjanje preraslo u vrištanje. Ali znam da je nije boljelo. Naprotiv, uživala je u tome toliko da je htjela da to potraje što duže. Kasnije mi je to i rekla.

Kako sam je razarao, stigao sam i do vrhunca.

„Aaaaahhhh! Ljepoto… Aaaahhhh! Svršššššiiiit ććuuuuu!!! Aaaaahhhhh!!! …uuu ttteeeeebbbbeeeeee!!!“

„Aaaaaaahhhhh!! Sssssvvvrrrrrššššiiiiii!!!! Aaaaaaahahhh!!!“

Nije trebalo dvaput reći, to mi je bilo dovoljno. Počeo sam je puniti spermom u potocima. Lara je bila sva znojna, ali se još uvijek izvijala i vrištala iz sveg glasa.

„Ljepoto, sad želim da mi ga još pušiš.“, rekao sam joj, želeći da osjeti okus moje sperme pomiješane sa sokovima njene pičke.

„Ljubavi, aaaaah!!! …daj mi… Aaaaahhhh! …ga…“, tek što je izgovorila, već sam joj ga smjestio u usta.

„Mmmmm…mmmmm…“, mumljala je, sišući mi spermu koja je još ostala u kurcu.

„Aaaaaaaahhhh! Sssuuuuuppperrrr sssssiii…“, jedva sam uspio izgovoriti.

Odjednom je naglo izvadila kurac iz usta.

„Jao, curi mi van!“.

Od toliko sperme, koliko sam ostavio u njoj, nije ni čudo da je potekla van iz nje.

„Čekaj, sad ćemo to riješiti.“, rekao sam, privukao je bliže sebi, lagano joj raširio noge i kurcem pokupio spermu koja je krenula van.

„Poliži mi sad kurca.“, rekao sam joj, a ona ga je odmah spremno uzela u usta, jezikom pokupila svu spermu s njega i sve progutala.

„Mmmmm, kako volim taj okus!“, rekla mi je.

„Stvarno?“, malo me je iznenadila.

„Da, dragi, obožavam to.“

„Onda ćeš mi ga idući put samo popušiti, može ljepoto moja?“, izgovorio sam bez razmišljanja.

„Naravno, dragi! Jel može odmah?“

„Može, samo što neće baš odmah biti sperme.“

Sad je bila malo razočarana.

„Zašto neće biti odmah? Kad će onda biti?“

„Pa znaš, treba proći malo vremena… Ne znam ni ja koliko… Iako mislim da neće trebati dugo…“, izmotavao sam se, ne znajući što bih joj zapravo odgovorio.

Lara je sad bila vidno razočarana, ali sam se nabrzinu sjetio mogućeg rješenja i utjehe za nju, pa sam nastavio rečenicu:

„…ali ako mi ga sad počneš pušiti ko maloprije, možda bude sreće, pa dobiješ još sperme za oko pol sata, a možda i prije…“.

Ovo je vratilo Lari osmijeh na lice.

„Može, dragi!“, kratko je izustila i odmah se bacila na posao.

U idućih gotovo sat vremena nije se odvajala od mojeg kurca. Pušila mi ga je tako dobro da sam mislio da ću izludjeti i umrijeti. Iako mi se nije dizao neko vrijeme, Lara nije odustajala, koliko silno je željela moju spermu.

I konačno, nakon dugotrajnog pušenja, lizanja, ljubljenja i sisanja kurca i jaja, počeo mi se ponovno dizati. Lara je to primijetila, pa je pojačala ritam. Iako sperme još nije bilo na vidiku, kurac mi je sada bio ponovno tvrd, a Lara je neumorno radila na njemu.

„Aaaaahhh…ljjuuuuuubbbbavvvii…daaaš miii ddaaa ttte… aaaaaahhhhhh… oooppppeeeetttt mmaaaallloooo… aaaaahhhhhhh… pppooooojjjeeebbbeeemmm… aaaaaahhh“, jedna sam uspio

izgovoriti, na što je Lara izvadila kurac iz usta i spremno odgovorila: „Može, dragi, ali molim te da mi ovaj put svršiš u usta. Voljela bih to…“, nije ni dovršila rečenica, a ja sam odmah rekao da može.

Sjurio sam ga u nju i jebao je tako neko vrijeme. Oboje smo stenjali od užitka, a onda mi sinu ideja.

„Ljubavi, daš mi da te malo jebem u guzu?“

„Može, dragi, jebi me gdje god želiš, tebi dam sve“, reče moja ljepotica.

Nisam gubio ni trenutka. Najprije sam joj pošteno polizao čmar i dobro ga navlažio, a onda joj ugurao kurac unutra.

Sada je Lara još više stenjala nego ranije.

„Ljepoto, jel te možda boli?“, upitao sam je jer zaista nisam želio da je boli, već da uživa u svemu što joj radim.

„Ne, ljubavi, ne boli me, super mi je!“, reče Lara dahćući sve jače.

Još oko pola sata naizmjence sam ju jebao, što u pičku, što u čmar, i tada osjetim da ću uskoro svršiti, pa sam se zadržao u pički sve do zadnjeg trenutka prije svršavanja. Izvadio sam kurac iz nje i rekao joj neka ga sad uzme u usta i da će sada dobiti još sperme, na što je Lara kratko uzviknula „Tooooo!“ i istog trena smjestila moj kurac u usta i počela ga pušiti i maziti jezikom, a ja sam svršio obilnije nego prvi put.

Lara je gutala sve što je izlazilo iz mojeg kurca, a u isto vrijeme jednom rukom mi ga drkala, a drugom mi mazila jaja. Čitav potok sperme izlio se iz mojeg kurca u Larina usta i grlo koje je doslovce u isto vrijeme gutalo ama baš sve. Ja sam u isto vrijeme gnječio Larine male sise, jer nisam mogao rukama dosegnuti njezinu pičku. Oboje smo stenjali poprilično glasno, a ja sam želio da joj poklonim što je više moguće sperme.

Sad mi se lagano počeo i spuštati. Lara je to primijetila i znala je da je zaliha sperme koju će dobiti pri kraju, pa mi ga je počela sisati kako bi izvukla još sperme koliko se može.

„Mmmmmm, obožavam taj okus!“, reče napokon.

„Jel se mogu malo odmoriti?“, upita me.

„Naravno, ljepoto!“, spremno sam odgovorio, nadajući se da neće inzistirati na još sperme, jer sam sad i ja bio poprilično umoran.

***

Ležali smo tako šutke neko vrijeme, zagrljeni, svatko u svojim mislima. Meni su se u glavi vrtjele slike mogućeg scenarija ako moja Lara ostane trudna, a Lara je razmišljala o tome kako će mi ponovno pušiti

kurca čim se malo odmori jer je željela još sperme u ustima. Tada sam ja započeo razgovor.

„Lara, ljepoto! Znaš, sad dok se odmaramo, malo sam razmišljao o ovomu maloprije. Što ako ostaneš trudna? Što će reći tvoji roditelji? Ja ću sigurno u zatvor, jer ti nisi punoljetna…“

Lara me pogledala tužno, a onda mi odgovorila: „Ljubavi, ali ako ja ostanem trudna, želim se udati za tebe!“. Izgovorila je to tako nježno, a tako odlučno, gotovo kao da me moli da ju oženim. Tada mi sinu ideja.

„Stvarno to želiš, ljubavi?“

„Da, dragi moj, stvarno to želim. Ti ne znaš koliko ja tebe volim. Uvijek si dobar prema meni i uvijek si na mojoj strani.“

To je bila istina. Zaista uvijek, kad me pitala bilo što, uvijek sam joj davao odgovore zbog kojih se nije nikad osjećala glupo, iako se ponekad osjećala glupo zbog stvari koje me je pitala. A pitala me doslovno o svemu, jer je znala da joj se neću rugati zbog njenih pitanja, a i kao što sam ranije rekao, sve svoje male i velike tajne dijelila je sa mnom otkad smo se upoznali.

„Ljubavi, i ja tebe jako volim. Odavno. I želim te oženiti.“, rekao sam joj, više ne misleći na to kako sam sad još jače zaglibio, to je ionako bilo evidentno.

Lara je vrisnula od sreće i snažno me zagrlila. Bio je to zagrljaj kakav se ne dobije tek tako. Tako iskren, od srca, zagrljaj za pamćenje za cijeli život.

Nakon toga, naš razgovor je otišao potpuno u tom smjeru. Izredali su se planovi za budući život, ali sam joj i objasnio u kojoj mjeri će se njezin život promijeniti ukoliko ostane trudna i rodi. Lara je kao i obično pažljivo slušala. Nakon toga reče: „Nema veze ako ću morati biti po cijeli dan s djetetom, ako neću imati vremena za prijateljice. Ionako me sve nekako čudno gledaju, kao da mi zavide što sam ljepša od svih. A i stalno mi se smiju zbog svega, a ti si uvijek tu za mene.“

Zaista je bila ljepša od svih i to sam joj jasno dao do znanja, i to svaki put kad bi ju te njene prijateljice ismijale iz nekog razloga, iako zaista nisu imale razloga za to.

Lara je u isto vrijeme bila i lijepa i inteligentna, ali je, razumljivo, bilo stvari o kojima nije znala ništa, ili je znala jako malo, pa je pred ostalima ispadala glupa. No, ja sam bio taj koji sam uvijek spašavao situaciju i Lara je uvijek nakon toga opet bila ona ljepotica s najljepšim osmijehom.

Naš razgovor o tim svim ozbiljnim stvarima koje nas čekaju ako zatrudni, prekinula je Lara:“ Ljubavi, a ako ja ostanem trudna, hoću li ti smjeti i dalje pušiti?“

Kao i uvijek, odgovorio sam joj mirno, staloženo, bez imalo podsmijeha:“ Naravno, ljubavi, kad god to poželiš. Ne moraš me to ni pitati, samo ga izvadi i uživaj.“.

I opet, uzvik sreće i čvrst zagrljaj odavali su da je moja Lara stvarno sretna sa mnom i da spremno želi prihvatiti sve što će uslijediti u zajedničkom životu.

Još smo tako razgovarali o temi zajedničkog života, a onda meni sinu još jedna stvar.

„Ljubavi, a kako ćemo reći tvojima ako ostaneš trudna?“

Lara je sada zastala i neko vrijeme šutke razmišljala o tome. Napokon reče: „Bez brige, imam ideju kako. Prvo ću im ja sama reći, i to najprije samo mami. Onda će mama reći tati, a on će najprije poludjeti zbog toga, ali mama će ga sigurno smiriti. A onda ćemo im zajedno reći. Bit će sve u redu, vidjet ćeš, ljubavi!“. Rekla je to uz osmijeh i tako sigurna u sebe kao da je to već riješena stvar.

***

Lara i ja smo se još neko vrijeme tako sastajali kod mene. Seks je bio neizostavan, i to bez ograničenja, slobodni seks kao i prvi put. Moj kurac je u Larinim ustima bio gotovo cijelo vrijeme kad god je bila kod mene. Dolazila je prije i poslije škole. Ovisno o tome koliko je imala vremena, nekad mi je samo popušila kurac, naravno do kraja, a nekaj sam ju jebao i svršavao u nju. Više uopće nisam razmišljao o tome hoće li zatrudnjeti ili ne, ionako sam je već obilježio unutra. I nakon otprilike dva mjeseca, dogodilo se.

Lara mi se povjerila kako se nekako čudno osjeća, a i menstruacija joj je izostala. „Dakle, to je to. Napumpao sam moju voljenu Laru.“, pomislio sam, iako izostanak jedne menstruacije zapravo ne mora značiti ništa. Naravno, ne moram ni reći da je seks i dalje bio neizostavan. Međutim, mojoj Lari je izostala još jedna menstruacija. Sad je već gotovo sigurno da je trudna.

U mojoj glavi sada su se izmjenjivale slike mogućih ishoda ove situacije. Hoće li me njezini roditelji tužiti zbog seksualnog odnosa s maloljetnicom? Hoću li završiti u zatvoru zbog toga? Ili će na kraju sve ipak dobro završiti?

Dogovorili smo se da će Lara reći mami onako kako je i sama predložila. Tako je i bilo.

***

Jednoga dana, nedugo nakon što je rekla mami što se dogodilo, Lara je došla k meni prije škole kao i obično, i s osmijehom na licu. Za početak mi je popušila kurac, a onda rekla da su me njezini roditelji pozvali u nedjelju na ručak. Oblio me hladan znoj i ponovno su mi se počele miješati razne misli, uglavnom crne. Međutim, Lara je to primijetila i ovoga puta je ona mene utješila, rekavši da je sve u redu i da su njezini roditelji prvo bili u šoku, ali da su pristali da se uda za mene. Odmah mi je laknulo kad mi je to rekla. Sad što god da će mi reći, sve ću progutati i preživjeti, bitno da me neće tužiti.

***

Stigla je i ta nedjelja. Uredio sam se za taj dan, obukao odijelo i kravatu. Naravno, nisam otišao praznih ruku, već sam samo za tu priliku sa sobom pokupio bocu skupocjenog šampanjca, kojeg sam dobio od jednog prijatelja iz Francuske i kojeg sam čuvao za neku posebnu priliku, iako dugo nisam bio siguran za koju. Dakle, očito je ovo bila ta posebna prilika. Osim toga, usput sam u cvjećarni kupio i buket ruža za gospođu, Larinu mamu. Kako sam se približavao Larinoj kući, tako me, bez obzira što je moja Lara uspješno obradila roditelje, sve više obuzimala nekakva nelagoda. Međutim, tada sam rekao sam sebi: „Dok si ju jebao i pumpao, tada ti nije bilo nelagodno. A poslije jebanja nema kajanja.“.

Pozvonio sam, a vrata su mi zajedno otvorili Larini roditelji. Odmah sam im predao poklone, a otac je rekao: „Dobrodošao, prijatelju! Uđi slobodno, raskomoti se i osjećaj se ko doma!“.

Kad sam ušao u dnevni boravak, tamo me dočekala Lara. Danas je bila posebno lijepa, a njezin osmijeh je još više isticao njezinu ljepotu. Bacila mi se oko vrata i izljubila me.

„Ljubavi, konačno si stigao!“, kratko je izustila i čvrsto me grlila. Tako smo bili neko vrijeme zagrljeni, a njezini roditelji su nas šutke promatrali. Napokon, majka reče: „Od ranog jutra govori samo o tebi. Ja nisam mogla doći do riječi, ona je danas izgovorila toliko riječi koliko ih nije izgovorila cijelog života, a gotovo svaka druga riječ je tvoje ime.“

I otac se pridružio razgovoru. „Sve što smo pripremili, sve je bilo kako je Lara htjela. Jedino nju imam, uvijek mi je bila dobra kao kćerka i ne želim učiniti ništa što će poljuljati njezinu sreću. I zato sam odlučio da joj udovoljim u potpunosti. Ručak je pripremljen točno onako kako ti voliš.“.

„Isuse Bože, pa niste trebali, meni je dovoljna čast da ste me pozvali i…“, tu sam počeo zamuckivati. „…i…i da ste… pristali…“.

Tada je majka rekla da će njih dvije otići u kuhinju i tamo dovršiti posao, a ja sam ostao s ocem. Uz povremeni smijeh iz kuhinje, nijemo sam slušao očevu priču o Lari. Otac mi je ispričao sve: kako je Lara opsjednuta mnome, kako je uvijek pričala da ju ja jedini mogu utješiti kad ju iživciraju kolegice i kolege u razredu, kako ju ja jedini nikad nisam zezao ni vrijeđao (što je zaista bila istina), kako je priznala i ono kad se skinula preda mnom, te na kraju kako je došlo i do toga da je zatrudnjela sa mnom. Na kraju je zaključio: „Budući da si se zapravo uvijek odnosio prema njoj kao prema osobi vrijednoj poštovanja, a ne kao prema tek nekoj klinki koju svi gledaju kako gledaju jer se ne uklapa u neke njihove norme, vjerujem da ste vas dvoje jednostavno rođeni jedno za drugo. Nadam se da ćeš ju voljeti i nakon vjenčanja kao i do sada. U to ime živjeli!“. Pritom je dignuo čašu, a Lara, koja je u međuvremenu došla iz kuhinje, poletjela mu je u zagrljaj, sva radosna, što se moglo i čuti po njenom oduševljenom vrisku. Ja sam ostao zatečen, ili bolje rečeno, iznenađen. Nekako mi je sve bilo kao san. „Ne, to se ne događa! Uskoro ću se probuditi i sve će opet biti po starom…“, vrtjele su mi se misli sve dok me u jednom trenutku nije prekinuo Larin otac.

„Što je, nekako mi se čini da nisi oduševljen?“

Snalažljiv kakav inače jesam, nabrzinu sam odgovorio: „Ma tko to kaže? Itekako sam oduševljen, ali trenutno ne postoji riječ kojom bih to izrekao.“

Zaista sam bio oduševljen jer će moja Lara napokon zaista postati moja! Nešto što mi se činilo kao daleki i nedostižni san, upravo postaje stvarnost!

„Odlično! Onda možemo na ručak!“, zaključio je otac.

Za stolom je bilo poprilično živahno i veselo. Na kraju ručka zahvalio sam im na svom trudu koji su uložili.

„Zahvali svojoj budućoj ženi, sve ovo je njezina ideja.“, rekla je mama.

„Mama, ali ja sam samo dala ideje, a ti znaš da još ne znam kuhati.“, rekavši to, pogledala me stidljivo i stavila dlan preko usta.

„Ma nema veze, ima vremena, pametna si ti cura i naučit ćeš.“, rekao sam mirno i blago joj se osmjehnuo. Zagrlila me i tada sam osjetio na ramenu nešto nježno i mokro. To su bile njezine suze.

„Ljubavi, molim te nemoj plakati, znaš dobro da mi je uvijek teško kad te vidim da plačeš.“, rekao sam joj, pritom izvukavši maramicu iz džepa i zatim joj nježno obrisao suze. Tada me zagrlila još jače.

„Jeste li možda već razgovarali o djetetovu imenu?“, upita otac.

„Nismo još. Ima još vremena.“, odgovorio sam.

„Jasno, trudna je tek dva mjeseca.“, nadodala je mama.

„Ali ja sam malo razmišljao i nije mi dugo trebalo za odluku. Volio bih, ako bude curica, da nosi ime po osobi koju neizmjerno volim i koja joj je dala život. Ljubavi, volio bih tako, ako se slažeš…“.

„Naravno, najdraži moj! Volim te!“, rekla je Lara i tada potiho zajecala i čvrsto me zagrlila. I opet sam osjetio ono nježno i mokro na svom ramenu, ali ovog puta sam je pustio neka se isplače jer su ove suze bile radosnice.

„Kako lijepo!“, reče mama, a otac pridoda: „A ako bude dječak?“.

„Onda će se zvati po njegovom tati, osobi za koju bih dala svoj život!“, odlučno reče Lara. Moram priznati da sam prvi put u životu osjetio nešto što se ne može opisati riječima. Ova cura, zapravo još djevojčica, što sjedi pored mene, koju sam napumpao, koja će uskoro postati moja žena i majka mojeg djeteta, ona me toliko voli da bi dala život za mene! Sada su i meni navrle suze na oči. Iste onakve radosnice kakve su maločas navrle i mojoj Lari.

„Ljubavi, zaista te volim toliko da ti to ne mogu opisati riječima i obećajem ti da ću ti i dalje biti dobar kao i do sada. Zapravo ne, bit ću ti još bolji!“, rekao sam joj kroz suze.

„I ja tebe volim, jedini moj, i obećajem ti da ću uvijek biti samo tvoja! I bit ću ti najbolja na svijetu!“, rekla je Lara gledavši me u oči.

***

Prošlo je 10 godina od onog nedjeljnog ručka. I od svatova, vjerojatno najveselijih ikad. I rođenja naše prekrasne curice koja, prema mojoj želji, nosi majčino ime. Sada u kući imam dvije Lare. Obje dobre kao kruh. Ona veća, moja draga žena, u međuvremenu je uspjela završiti fakultet, dobila je stalan posao, tako da sada imamo dva izvora prihoda. Sav novac stavljamo na jednu zajedničku hrpu. O svemu se dogovaramo. Svađa gotovo da i nema. Zapravo, još se u ovih deset godina nismo uspjeli pošteno posvađati. Sve nesporazume smo uspjeli riješiti razgovorom. I još uvijek smo zaljubljeni jedno u drugo i nijedno od nas nije se zasitilo onog drugog. Seksamo se svaki dan, ako ništa drugo, onda ujutro nakon buđenja i navečer prije spavanja. I dalje ju ljubim po cijelom tijelu (doslovno) kao i prvi put, a moja Lara i dalje obožava moj kurac, jaja i spermu. Kad smo sami kod kuće, često mi Lara sama izvadi kurac iz gaća i popuši ga, ili ju ja uhvatim za guzu, skinem joj gaćice, izljubim i poližem guzu i pičku, a ne propustim ni priliku da ju pojebem. Jednostavno, toliko me napali njezino tijelo da joj ne mogu odoljeti.

Razmišljamo sad pomalo i o drugom djetetu. U međuvremenu, moja Lara je toliko dobro naučila kuhati da joj jednostavno nema premca. Njezine bivše kolegice iz razreda sad su joj zavidne na životu kakav ima sa mnom, a o kakvom one mogu samo sanjati, budući da su se mnoge od njih također udale, ali uglavnom im je loše u braku, a neke su se već i razvele, što svojom krivnjom, što krivnjom muževa. U isto vrijeme, moja Lara i ja nismo nikad došli u iskušenje da varamo jedno drugo niti da pomišljamo o rastavi.

Nadam se da ćemo ovako idilično dočekati i zajedničku starost.

U pekari
Prvi put sex i anal- sa tatom i bratom

Izaberi me