Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Lepotica iz aviona

Jedan od moskovskih aerodroma. Avion za Beograd kasni u polasku vec sat i po. Sedim na patosu naslonjem na zid i pijem trece pivo. Neki od putnika gledaju me prekorno. Ali to nije važno jer sam primetio da me dve ruske devojke gledaju sa ocitom simpatijom. Jedna putuje sama, druga, po izgledu ne baš iskusna, putuje u društvu dve starije gospodje. »Vnimanje, vnimanje…«
Avion je konacno spreman za polazak. Ispijam pivo i u visokom luku bacam limenku u koš za otpadke, udaljen jedno tri metra. Pogadjam »bez koske«, što mi kod devojaka donosi još par poena. Ulazim u avion i primecujem da me devojke gledaju. Sedam do WC-a, srecom sam sam tako a mogu da se ispružim preko oba sedišta. Jedna od devojaka ide u WC.
Pri izlasku zastajkuje, imam osecaj da ceka da joj se obratim. Baš sam budala! Ulazimo u autobus. Ruskinja mice svoju torbu da mi napravi mesto. »Zdrastvujte!« koncano joj se obracam. Za pet minuta znao sam sve, zove se Nina, putuje sa majkom i tetkom na odmor na Zlatibor, radi kao novinarka, završila je dva fakulteta. Izmenjujemo vizit-karte, ja se nudim da joj budem vodic. Druga Ruskinja primecuje i gleda me skoro prekorno.
Sledeci dan zovem Ninu, dogovaramo se da je posetim. Uzimam par dana odmora i vozim prema Zlatiboru. Dolazi sa majkom i tetkom. »Jao, bre, šta je to? Pa nije valjda toliko glupa.« Nije. A nisu ni majka i tetka. Nakon rucka one se povlace a nama predlažu da prošetamo. Razgovor tece o svemu i svacemu. Pokušavam da je zagrlim ali se izmice. Pada vec mrak, ona me moli da je otpratim do hotela. Pri rastanku ljubi me u lice. Sutrašnji dan provodimo ceo zajedno. Predlažem da odemo negde kolima.
Prihvaca. Za vreme vožnje gledam u njena predivna kolena. Dodirujem je. Nema otpora. Idem naviše ali me svojom rukom sprecava. Odlucujem se za direktan napad. »Znaš šta bih sada« »Šta?« Glas joj se trese. »Skinuo bih ti gacice i nežno polizao picku dok ne svršiš.« U lice je sva crvena. Skrecem sa puta. »Hej, šta to radiš? Kuda ceš?« Ali otkopcava sigurnosni pojas. Znaci baš i nije tako neiskusna. Ljubim je, dodirujemo se jezicima. Spuštam sedište i penjem se na nju. Skidam joj gacice i klecim medju njenim nogama. Miris picke! Bože, ima li išta lepše na ovom svetu? Picka joj je predivna, sa usnama. Pocinjem da je ližem, sva je mokra.
Noge mi zadiže na ramena i pocinje da vrišti. »Trahaj minja! Trahaj minja! Jebi me! Jebi me!« Otkopcavam šlic i jednim potezom stavljam joj kurac u picku. Dok je jebem guram joj prst u dupe. Svršava. Ja je jebem još jace. Najzad vadim kurac iz njene lepljive picke i prskam je po stomaku.
Nakon 15 minuta opet joj ližem picku. Opet svršava. Okrecem je na stomak i polako guram kurac u predivno dupe. Jednom rukom držim je za sise, prstima druge ulazim u picku. Vrišti…Ostao sam sa njom još tri dana. I još smo u vezi.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile