Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Lijepooki mužev prijatelj

Već dugo me Rogy nagovara da napišem priču za blog, iz stvarnosti. Pa evo, iako nisam vična pisanju pokušat ću. Moj suprug Rogonja prije nekoliko mjeseci upoznao me sa svojim prijateljem Danijelom. On je vrlo šarmantan muškarac jače građe i neodoljivih očiju. Kada sam ga prvi puta vidjela odmah mi se svidio. U slijedećih nekoliko sureta Danijel je prema meni bio vrlo zavodnički raspoložen, a moram priznati da sam i ja flertala s njim. Zamišljala sam kako bi bilo da s njim vodim ljubav i to me uzbuđivalo.

Jedne je večeri Rogy s posla kod nas doveo svog frenda. Sjedili smo nas troje za stolom i pijuckali vino pričajući i šaleći se. Danijel me je gledao svojim lijepim tamnim očima, a ja sam sve više crvenila od vina i njegovih pogleda. U jednom trenutku Rogyju zazvoni telefon. Pričao je dugo s nekim s posla. Ispalo je da mora bar na pola sata izbivati od kuće kako bi kolegi odnio neke papire.Danijel i ja ostali smo sami. Njegove se lijepe usne rastegnu u veliki osmjeh. I ja sam se smješila ne skidajući oči s tog velikog i lijepog muškarca. Danijel otpije još malo crnjaka i najednom se približi mom licu. Zažmirila sam i osjetila na svojim usnama njegove, a uskoro i njegov jezik. Bilo je to najbolje ljubljenje s okusom vina u mom životu. Već od samih zagrljaja i poljubaca dolje sam bila posve mokra.

Nakon divljeg ljubljenja sama sam skliznula sa stolca i kao hipnotizirana stala otkopčavati Danijelov šlic. Izvukla sam veliku i već tvrdu kurčinu koju sam gladno strapala u usta. Sisala sam njegovu debelu kobasicu gutajući ga do jaja. Kako sam se zdušno dala na posao mislila sam kako će on uskoro isprazniti jaja u moja usta. Međutim Danijel je odoljevao mojem divljem sisanju i majstorskom kruženju jezikom oko glavića. Podigao me je i upitno pogledao. Znala sam da me želi jebati. Ostalo nam je svega još nekoliko minuta samoće. Ipak sam ga za ruku odvela do spavaće sobe i legla na bračni krevet doslovno trgajući odjeću sa sebe.

Danijel je ljubeći me nježno ali strasno prodro svojim kurcem u moju vlažnu unutrašnjost. Ljubio je i mijesio moje ogromne sise, kao da tako velike nikada nije osjetio pod prstima i usnama. Zarila sam mu nokte u guzu dok je snažnim udracima izazivao valove užitka duboko u meni. Prijatelj moga muža jebao me kao nitko do sada. Željela sam ga zauvijek u sebi. Nabijao me kao da nikada nije jebao i kao da me kurcem želi odvesti u nebesa. Zajedno smo svršili dok je krevet škripao pod nama kao da će se raspasti.

Jedva smo se obukli, a stigao je Rogy s još vina. Te večeri dok mi je lizao mačkicu izdrkao je svog maloga dva puta, vjerovatno uzbuđen mirisom pomiješanih sokova Danijela i mene. Dok sam svršavala na njegovom jeziku mislila sam na Danijelove lijepe tamne oči, meke usne i debelu kitu, želeći da ga uskoro opet vidim i osjetim njegov dodir.

Autor: Rogonjina ženica

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile