Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Linda na ropskoj obuci

Čulo se lagano kucanje i Damian je laganim trzajem glave pokazao Slatkici da otvori vrata. Plavuša koja je do tada klečala pored gospodarevih stopala, lagano je ustala i krenula prema ulazu. Slatkica je bila prirodna plavuša, lagano zaobljena taman gdje treba, poveće sise su se lagano njihale dok je hodala. Damian je ustvari obožavao njezin hod. Slatkica je otvorila vrata i pozvala gošću u stan.Uzela je ženine torbe pa ih stavila sa strane i dopratila je do dnevnog boravka. Tamo ju je upoznala s Damianom. On je bez riječi pozvao ženu da sjedne u stolicu nasuprot njemu. Prije nego što je započeo razgovor, Slatkica se okrenula prema Damianu i zapitala:

– Gospodaru? Mogu li vam nešto donijeti dok još stojim?
– Ne, hvala dušo – odgovorio je Damian. – Vrati se u svoj položaj.
Plavuša se vratila u svoj prvobitni položaj, kleknuvši kraj svojeg gospodara.
– Linda, jesi li imala problema naći ovo mjesto? – upita Damian, vodeći neobavezni razgovor prije nego stvar uzme potpuno u svoje ruke.
– Nisam gospodine.
Linda je bila atraktivna brineta, imala je dužu kosu, zelenkaste oči i lijepo lice. Bila je kao i Slatkica malo punašnija, Damian je imao dobar razlog zašto je birao taj tip žena; obožavao je fino zaobljene guze i veće sise, oko njih je bilo puno lakše čvrsto zavezati konopac.
Linda je nastavila:
– Ustvari, dvadesetak minuta sam stajala u hodniku ispred vrata, skupljajući hrabrost da pokucam.
Damian je pogledao na sat:
– Jesi li svjesna da si zakasnila deset minuta zbog tvog oklijevanja?

Brineta je pognula glavu.
– Oprostite gospodine, bila sam prestrašena zbog ovog susreta, nisam mislila da ću zakasniti, ovo se više nikada neće ponoviti.
Damian se lagano nasmiješio.
– Znam da neće, svjesna si da bi onda slijedila kazna?
– Svjesna sam gospodine – odgovorila je Linda, pogleda uprtog u pod.
U rukama je imala nekoliko listova papira, ispunjenih sitnim redovima slova.
– Vidim da si donijela ugovor sa sobom – reče Damian. – Jesi li pomno proučila tekst i imaš li kakvih pitanja?
– Pomno sam sve proučila, gospodine, pročitala sam više puta i slažem se se svime – Linda je plaho odgovorila.
Damian je uzeo svoj primjerak ugovora, identičan onom Lindinom i rekao:
– Svjesna si da ćeš biti u ovdje u periodu kojeg ja odredim, sve dok ne budem zadovoljan, i da ćeš za to vrijeme naučiti biti poslušna robinja?
– Da, gospodine.
– Svjesna si da ćeš morati naučiti sjediti, stajati i klečati onako kako ja zamislim?
– Da, gospodine.
– Svjesna si da će ti biti ukinute sve privilegije i da ćeš morati pitati za wc, odjeću, tražiti dozvolu da mi se možeš obratiti i slične stvari?
– Da, gospodine.
– Jesi li svjesna da ćeš biti korištena kao igračka kako za mene, tako i za Slatkicu i da ćeš nas zadovoljavati kada god nam se prohtije i da se ne smiješ buniti?
– Da, gospodine – ponovno je rekla. – Ustvari se neizrecivo radujem tome.
– Je li? To ćemo još vidjeti. Na kraju, razumiješ li da kada budeš potpisala ugovor nećeš imati ništa dok god budeš ovdje? Nosit ćeš ono što ti ja naredim, najvažnija tvoja zadaća je da u potpunosti zadovoljavaš naše potrebe, ti si nitko i ništa i tako će biti svo vrijeme tvog boravka, Je li to jasno?!
– Da, gospodine, sve je kristalno jasno.
Damian je uzeo naliv-pero sa stola.
– U redu, ako si zaista spremna i ako sve razumiješ, potpiši se tamo gdje ti je označeno.

Linda se potpisala na mjesto označeno pod ‘Robinja’, znala je da se mora potpisati na još jedno mjesto. Tijekom mjeseci e-mail dopisivanja s Damianom, kasnije i telefonski, dobila je svoje novo ime, na mjestu označenom pod ‘robinjino novo ime’ napisala je ‘Pokorna’. Jako joj se sviđalo to novo ime. Slatkica je spremila ugovore u sef i ponovno se vratila u svoj položaj.
– Imam nešto za tebe – rekao je Damian i iz jedne od ladica svog stola izvukao kožnu pseću ogrlicu. Na njoj je bila i mala srebrna značka. Damian ju je prinio Lindinom licu i rekao.
– Pročitaj.

Linda ju je uzela u ruke i polako na glas pročitala.
– Pokorna, vlasništvo Gospodara Damiana.
Damian je stavio ogrlicu oko njezina vrata i jako je zategnuo. Linda je znala da ju neće moći skinuti dok joj se tako ne naredi, tada je primijetila da i Slatkica ima ogrlicu poput njene.
– Tako je Pokorna, sada si moje vlasništvo. Ustani!!!
Linda je polako ustala i rekla.
– Da gospodine.
Iznenada, dobila je jaki šamar, tako da je pala natrag u fotelju:
– Što si rekla Pokorna? – uvidjela je da se Damian sada promijenio, od ljubaznog gospodina pretvorio se u strogog Domina.

– D-da Gospodaru – promucala je držeći se za bolno mjesto. – Molim vas Gospodaru, oprostite.
– Digni se.
– Da, Gospodaru.
– Skini svu odjeću.
– Da, Gospodaru.
Počela se brzo skidati i ubrzo je stajala potpuno gola. Vidjela je kako Damian i Slatkica sa zanimanjem proučavaju njene velike grudi i okruglu guzu.
– Položaj za inspekciju – zavikao je Damian.
Brzo je stavila ruke iznad glave i raširila noge. Tijekom njihovog dopisivanja, poslao joj je listu položaja i njihovih imena koje je trebala naučiti napamet.
– Još malo raširi noge – rekao je Damian, dok je polagano kružio oko nje. – Zadovoljan sam, nisi lagala kada si opisivala svoje sise i guzu.
– Hvala, Gospodaru – rekla je, ne mičući se iz svog položaja.
– Slatkice, donesi mi povodac za Pokornu.
– Da, Gospodaru – rekla je Slatkica dok je ustajala.
Brzo se vratila iz susjedne sobe, noseći povodac u zubima. Dok je prilazila Damianu, spustila se u položaj na sve četiri i zaustavila se kod njegovih nogu.
– Dobra kurvica – rekao je. – Ruke i koljena – zavikao je prema Lindi.

Ona se spustila na koljena, ruke stavila ispred sebe, dižući guzu što više u zrak. Zakačio je povodac i opet zavikao:
– Uz nogu.
Linda je poslušno počela hodati na sve četiri uz njega, osjećajući se uplašeno i nevjerojatno uzbuđeno u isti mah. Nije mogla vjerovati da može biti toliko vlažna. Prošli su hodnik i ušli u spavaću sobu kojom je dominirao veliki krevet. Na svakom od četiri kuta kreveta bile su postavljene lisice na dugačkim lancima.
– Klekni u kut sobe, okreni se prema zidu i ne miči se dok ti se ne obratim – rekao je Damian.
– Da Gospodaru.
– Slatkice, otiđi po stvari koje su mi potrebne.
Nakon par minuta čula je kako se Slatkica vraća. U međuvremenu Damian je ugasio svjetlo i pripalio svijeće. Sobu je obasjao treperavi odsjaj desetak svijeća, koje su bile raspoređene svud oko kreveta.
– Priđi Pokorna.
Linda se digla i prišla krevetu.
– Onda, sviđa li ti se ono što vidiš? – rekao je Damian, pokazujući na svijeće i lisice.
– Da, Gospodaru, vašoj Pokornoj se jako sviđa ono što vidi.
– U redu, legni na krevet i okreni se na trbuh, raširi noge i ruke tako da ti stavimo lisice. Slatkice, pripremi je.

Slatkica je ustala iz svog položaja kraj kreveta i stavila lisice prvo na obje Lindine ruke, a zatim i noge. Otvorila je jednu od ladica noćnog ormarića i izvadila crnu svilenu maramu i crvenu gumenu lopticu s kožnim remenom, zatim je izvukla kratki jahaći bič i predala ga Damianu. Stavila je povez oko Lindinih očiju. Više nije mogla ništa vidjeti. Potom je stavila crvenu lopticu u njena usta i kožnim remenom je učvrstila na Lindinom potiljku.
– Odlično, sada me slušaj Pokorna – rekao je Damian. -Sada ću te
izbičevati po guzi. Bit će jako, dugo i bolno. Izbičevat ću ti samo guzu.To činim zato da uvidiš što će ti se dogoditi ako ne budeš slušala i ako budeš radila puno pogrešaka. Je li ti jasno?
Linda je klimnula glavom. Bez ikakve najave bol je prostrujila njezinim tijelom. Bio je to prvi udarac bičem koji je završio na njezinoj naprčenoj guzi.Vrisnula je, ali pravog zvuka njezinog krika i nije bilo, sve je to spriječila gumena loptica. Zatim je osjetila drugi udarac, još jači nego prvi, pa nakon par sekundi još jedan. Linda je počela plakati, ali udarci su i dalje pljuštali preko njene bespomoćne guze. Bol je bila neizdrživa, suze su joj tekle u potocima, mislila je da više neće moći izdržati, ali još je jači bio strah od Damiana i od spoznaje što bi joj sve napravio da poklekne na prvoj stepenici njene obuke. Udarci su se redali i
Linda je izgubila pojam o vremenu. Odjednom su prestali. Nije se više čuo nikakav zvuk osim Lindinih jecaja. Osjetila je kako joj netko diže guzu u zrak. Ponovno bez upozorenja, osjetila je kako joj se Damianov kurac zabija u suhu guzu. Ponovno su je preplavili valovi boli. Inače nije voljela analni seks, ali bilo joj je jasno da će biti jebana i na taj način. Čula je Damianovo ubrzano disanje, i dalje se divljački nabijao u nju. Stao je, izvadio kurac iz Lindine uske guze, došao do njene glave, otkopčao gumenu lopticu, uhvatio je za kosu i zabio kurac u njena usta. Linda nije uspjela ni uhvatiti toliko željeni zrak kada je osjetila kako sperma šiklja duboko u njeno grlu. Skoro se ugušila, ali suspregnula je nagon za povraćanjem, jer je znala kako bi završila kada bi samo kap sperme iscurila iz njenih usta. Poslušno je zato progutala i zadnju kapljicu. Damian je izvukao sada već omekšali kurac i rekao.

– Bila si dobra, mislim dobra za početnicu, nemoj se umisliti.
Skinuo joj je povez, sve je bilo zamućeno od suza, ali vidjela je da Damian odlazi u kupaonicu. Slatkica ju je brisala i stavljala led na njenu izranjavanu guzu. Gospodar se vratio i zapitao Slatkicu.
– Kako je?
– U redu je Gospodaru, nigdje ne krvari, masnice će proći za par dana – odgovorila je Slatkica.
– Kako se osjećaš Pokorna? – zapitao ju je Damian.
– Osjećam se odlično moj Gospodaru, nadam se da vas nisam razočarala.
– U redu, dan je bio dug, Slatkice odvedi je do njene sobe.
Slatkica je odvezala Lindu i pomogla joj sići s kreveta. Linda je krenula prema sobi, kada je osjetila kako je Damian hvata za kosu i baca na pod.

– Zar si već zaboravila prvu lekciju? Nije ti dopušteno hodati uspravno dok ja drukčije ne odredim. Sada otpuži u svoju sobu, nestani! – povikao je Damian.
Osramoćena, Linda je otpuzala do svoje sobe. U njoj nije bilo ništa osim kreveta s lisicama prikačenih za jednu od nogu i malene posude u kojoj je bila voda. Slatkica ju je zavezala i Linda je legla na pod. Znala je da još uvijek nema privilegiju spavati na krevetu. Prije no što je zaspala, otpuzala je do posude, nagnula glavu i počela piti vodu služeći se samo jezikom. Prvi dan je završio. Dok je padala u san, zadrhtala je od ugode i straha pri pomisli na ono što joj donosi sutra.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile