Andjela je bankovna službenica druge polovine 30ih godina života. Smerna, konzervativna, uglađena, udata bankovna službenica sa problemom. Sticajem okolnosti, njezin suprug je morao otići na službeni put što se nadovezalo na to da je morao da svrati do svojih roditelja na selo da pomogne oko nekih popravki na kući te se njegovo odsustvo produžilo na čitava dva meseca. Ta dva meseca su se za Andjelu pokazala kao isinsko mučenje.
Pokušavala je da shvati zašto ali nije nalazila rešenje. Još par dana pre nego će Mladen (suprug) otputovati počela je čudno da se oseća i da neprestano razmišlja o seksu. Zbog njenog odgoja i pomalo srama, nikada nije preuzimala prvi korak u tim stvarima, čak ni od supruga, srećom on jeste i tih par dana pre puta su joj bar bili olakšani seksom kod kuće

Od tada je prošlo već skoro dva meseca i Andjela je mislila da polako ludi. Konstantna želja i napaljenost su samo rasle od prvog dana otkako je suprug otputovao. Ispočetka je mogla da se smiri napornim radom i vežbanjem, ali više ni to nije uspevalo da je dovoljno izmori. Konstatno i sve češće samozadovoljavanje je bilo lek, neko vreme. Odnedavno je počela da mašta o kupovini vibratora ali njeno vaspitanje i osećaj srama od kupovine takvog nečega su je sprečili da to i uradi, što je samo pogoršavalo stvari. Počela da primećuje i druge stvari. Da li zbog konstatnog vežbanja kojim je pokušavala da se iznuri ili nečeg drugog odeća na njoj je počela da bude zategnutija i kraća. Njena banka ima tačno određen dress code i jutros kad se spremila za posao morala je da primeti da se opasno približila kršenju istog. Centimetri na njenim štiklama su rasli uporedo sa nedeljama odsustva njenog supruga. Centimetri dužine njenih minića su išli u suprotnom smeru. „Ovo više nije ni mini, ovo je mikro!“ pomislila je frustrirana. Rastrzana između smernosti i napaljenosti, prepustila se jedinoj rutini koja joj je iole prijala ovih dana.

Prestala je da ide autom na posao i krenula bi 15ak minuta ranije, tramvajem. Nije mogla a da ne primeti da muškarci svih uzrasta i poziva ne mogu da prestanu da posmatraju njezino telo. To joj je neizmerno prijalo ali nikada nije dozvolila da joj se tako nešto pokaže ne licu. Sedela bi u tramvaju i kad bi primetila da neko zuri u njene noge okrenula bi glavu u drugu stranu kao da ne primećuje i prekstila noge tako da omogući voajeru da se nagleda što više. Počela je da bira što izazovnije čarape sa halterima kako bi sretnim neznancima pružila što bolji vizuelni ugođaj ali više zbog toga što je tako bila sigurna da će moći da vidi erekciju u njihovim krilima kad ustane i izađe iz prevoza. Neopisiv osećaj srama je pratio to kratkotrajno uzbuđenje i obično bi izjurila iz prevoza stanicu pre svoje i žustrim hodom dohitala do banke, odjurila u wc i svršila posle dva dodira prstima po potpuno mokrim klitorisu.

To bi joj pomoglo na nekoliko sati ali ne i danas. Već posle 15ak minuta opet je bila potpuno vlažna kada se uhvatila kako liže vrh markera koji joj bio u ustima dok je razmišljala o svemu samo ne o kvartalnom izvaštaju koje stajao ispred nje. Prekinulo ju je kucanje na vratima i mahinalno povukla ruku sa svoje picke koja se nekim čudom sama spustila dole.

– Izv…

Zgrožena, videla je da u nekom trenutku skinula potpuno mokre gaćice i stavila ih na sto. Brzinom munje ih je zgrabila i bacila u fioku.

Izvolite!

Mislila je da će propasti u zemlju od srama. Pokušavala je da održi ozbiljno lice poslovne žene ali je osećala kako joj lice gori od crvenila.

– Andjela, možete li na neko vreme da zamenite službenika na šalteru, kratki smo sa osobljem, pa ako biste mogli da pripomognete.
– Da da da, naravno, naravno.

Saradnik joj se zahvalio spustio malo pogled i namignuo joj. Nije razumela isprve ali onda ju je lupilo da je kolega kroz stakleni sto video njene raširene noge, zadignutu suknju i golu, mokru i nateklu pičku. Napravila se kao da se ništa od toga nije desilo i kako je to samo refleksija od stakla, ustala, spustila malo suknju, zategla košulju i sako i krenula iz kancelarije. Spolja je izgledala savršeno ali za ovo su joj bili potrebni nadljudski napori samokontrole.
Potpuno sludjena i u magnovenju sela je slobodni sto u holu. Banka je bila moderno uredjena i sve je bilo u staklu, stolovi, pregrade kancelarija, šalteri, sve se providilo da bi prenelo ideju „transparentnog poslovanja“ banke i sl. Andjeli je trenutno bilo na umu samo kako da ne prenese sliku svoje napaljene pičke te je sela, prekrstila noge i čekala klijente, moleći se u sebi da nijedan ne dođe do nje.

Nije bila te sreće. Ušla je jedna porodica, otac, majka i njihova kćerkica. Tražili su kredit za stan a Andjeli je bilo samo na umu da ih se što pre otarasi. Muškarac je vrlo brzo primetio da se sto providi i da može da gleda u njene noge tako da niko primeti šta radi i tu priliku je bio rešen da iskoristi do kraja. Andjela je to primetila i nije mogla da prestane da misli o tome i to ju je opako nerviralo, prvo kako ga nije sramota da to radi pred suprugom i detetom, i drugo, to što ju je to neprirodno palilo. Pred kraj se muškarac počeo nećkati spominjući kako bi trebali pogladi na još mesta a Andjela je osetila kako ju je nešto obuzelo…

– Mislim da ćete naći da smo u našoj banci otvoreni za svaki vid saradnje.

Izgovaravši to „otvorila“ je noge, raširila ih, podigla jednu malo uvis i gurnula guzu napred na rub stolice kako bi sagovornik mogao sasvim lepo da vidi njenu otečenu pičku na kojoj se zasijala jedna kap njene vlažnosti. Čovek je uzdahnuo, nakašljao se i potpisao ugovor, Andjela je prekrstila ponovo noge a optužujući pogled žene ju je vratio u realnost. Žena je, odlazeći, pokrila detetu uši i sa prezirom odmerila Andjelu i dobacila.

– Droljetino!

Mislila je da će poludeti od srama. Videla je krajičkom oka kolegu kojeg je menjala kako se vraća sa pauze za ručak, ustala je, besno ga pozvala u svoju kancelariju, naredila mu da sedne na dvosed i počela da besni na njega zahtevajući da zna koliko mu to vremena treba da jede. Mladić je izmucao kako ništa nije strašno, pa eto čak je isposlovala i kredit. Kad je to rekao udario ju je flešbek svega što je uradila i izraza lica supruge klijenta i nije mogla više da izdrži. Zaletela se na mladića, opkoračila ga, sela mu u krilo i zabila jezik u njegova usta. Ludački ga je ljubila dok je raskopčavala sako, izvlačila košulju iz suknje i otkopčavala šlic na istoj. Zadigla je minić počela da petlja sa njegovim šlicom i kaišem. Pokušavao je da se pobuni i nešto mrmljao ali od njenog jezika nije mogao ništa da artikuliše. Ubrzo mu je kurac bio oslobodjen pantalona i bokserica i Andjela ga je uzela u ruku, ne prestajući da siluje jezikom mladićeva usta, postavila se na njegov glavić i sela na njega do kraja. Talas zadovoljstva i olakšanja je zamenio nešto veći talas frustracije ispod prosečnom veličinom kurca mladog kolege. „Aaaaaaaarrrgh“ zaurlala je od besa i počela divljački da se nabada na njega želeći da izvuče sve što je mogla iz nesrtenog sticaja okolnosti. Gotovo da je skakala po njemu, strgla je par dugmića sa košulje i nabila jednu bradavicu kolegi u usta koji je počeo da je liže i sisa. To ju je približilo vrhuncu ali je na njenu žalost njega prebacilo preko ivice i počeo je da joj zaliva pičku mlazevima sperme. „Aaaaaaaarrrgh“ ponovno je zarežala i odbacila mladića kao krpu, okrenula se i na vratima je videla drugog saradnika, onog koji ju je i ubacio u ovaj haos zamolivši je da zameni sada već izjebanog kolegu.

– Ti! Ti si za sve kriv!

Upirala je prstom u njega u bunilu. Retko šta na svetu se tako brzo promenilo kao što je izraz njegovog lica u tih par milisekundi. Od uživanja u pogledu na koleginicu na koju je potajno drkao kako se nabija na kurac i zamišljanja sebe u toj ulozi do izraza strave kad je video besnu Andjelu kako dugačkim koracima grabi ka njemu. Pokušao je da se okrene i pobegne ali od svog onog vežbanja i iznurivanja bila je brža i jača o njega. Stigla ga je u hodniku, oborila na pod i ubrzo se našao u istoj poziciji kao mladić kome se smejao gotovo 10 sekundi ranije. Za tren oka Andjela je jahala i njegov kurac nabijajući se do kraja, vrteći guzom tako da ga oseti u svakom centimetru svoje pičke koliko je god to bilo moguće pa se onda podižući tako da skoro skroz izađe iz nje pa onda opet nazad i tako u krug usput izbacujući zahvalne izdisaje olakšanja koje ju je prepljavljalo, kao što su se sokovi iz njene pičke razlivali po kurcu i jajima njenog kolege ispod nje. Uplašeni bukom, njihove kolege su počele da se skupljaju oko njih. Gledali su kroz providne zidove svojih odeljaka, izlazili u hodnik da se približe akciji, neki su navijali, neki se zgražavali ali su svi gledali.

– To Andjela, jaši ga, nabi se do kraja!
– Tako je istresi ga u sebe!
– Droljetino!
– Gde ti je sram!
– Samo napred!

Radnici obezbeđenja su morali da zadrže gomilu, ali je jedan je to iskoristio da približi Andjeli, izvadi kurac i stavi ga pred njeno lice. Isprva ga nije primetila ali kad ju je pozvao po imenu mahnuo kurcem poput zvonceta željno ga je uhvatila rukom i gurnula usta na njega. Bio je to najveći kurac do sada i bila je zahvalna što konačno može nečime da zaposli i usta i jezik. Lizala ga je, drkala i nabijala se što više može na njega sa olakšanjem osećajući približavanje orgazma kojem se nadala gotovo dva meseca. Nabila je pičku na kurac saradnika pod sobom, kružila po njemu, trljaljući klit po njegovim stidnim dlačicama, gurnula kurac koji je pušila koliko god je mogla u grlo a da ne zakrklja i stezala mu i masirala jaja. Kada je osetila da se kurac u njenoj pički grči, nabila se još jače i kad je osetila kako se prazni u njoj počeo je i njen divljački orgazam. Celo telo joj se treslo, butine su se grčile i otpuštale, kao i ruka kojom je držala jaja neznanca čiji joj je kurac bio skoro u grlu. Kad ih je pustila primetila je kako se i taj kurac grči i osetila na jeziku pulsiranje. Vrlo brzo je osetila bujicu sperme i shvatila da će se, ako ne proguta sve, zakašljati i gotovo ugušiti. Instiktivno grlo joj se opustilo i otvorilo i prvi mlaz sperme joj se slivao ka želudcu. Pribrala se i drugi mlaz sačekala na jeziku, a treći i četvrti su pali na njene usne, vrh i stranu nosa, bradu i grlo i slivali se ka njenom dekolteu.

Konačno ju je ludilo pustilo i samo je osećala umor. Skinula se sa jednog kurca, drugi ispustila iz ruke, ustala i krenula nesigurnim korakom nazad za svoj sto. Probadali su je pogledi kolega i slučajnih prolaznika koji su se zatekli u banci. U daljini je čula ljude iz obezbeđenja kako rasteruju masu povicima „Hajde, raziđite se, predstava je gotova, nema ovde više šta da se gleda“. Čula je kako kolege, saradnici i stranci izgovaraju misli koji su joj letele kroz glavu.

– Kako je nije sramota, udata žena…
– Jadan njen suprug, verovatno ni ne zna kakva je drolja.
– Nekad bi je išibali na trgu zbog ovoga…

Počela je nokontrolisano da jeca. Videla je otvorenu fioku i uzela svoje vlažne gaćice i brisala njima suze. Tada joj je zazvonio telefon, drhtavo je podigla slušalicu, zabacila kosu i pokušala da se javi službeno i ozbiljno.

– Halo.
– Andjela, ja sam, Mladen, vratio sam se…
– Vratio! Hvala Bogu! Ne mrdaj, dolazim tu!
– Da, tu sam sa…

Već je bila spustila slušalicu i klateći se krenula, gotovo pobegla iz banke. Dok je izašla na ulicu, već se bila uredila, spustila suknju, uvukla košulju i zakopčala sako. Popravljala je frizuru dok je mašući gaćicama na koje je zaboravila da su joj u ruci zaustavljala taksi.
Niz noge joj se cedila sperma dok je otvarala vrata i sela u taksi i viknula adresu taksisti kako bi je što pre odveo kući, svom suprugu.

Mladen je zbunjeno spustio slusalicu na aparat i okrenuo se Goranu i Sandri, njohovim vencanim kumovima.

„Sada ce i Andjela da stigne. Da stavim kafu?“

„Ne pricaj gluposti, znam sve gde je, ja cu“ odgovorila je Sandra ustajuci od stola i odlazeci u kuhinju.

Mladen je seo i nastavio pricu sa Goranom. Ubrzo potom culi su grmljavinu iz ulaza zgrade – neko je manicno pritiskao nasumicne dugmice interfona i drmusao ulazna vrata dok ih nije otvorio. Zbunjen, Mladen je ustao i prisao ulaznim vratima od stana i otvorio ih. Istog sekunda na njega je naletela Andjela, furiozna i zadihana.

„NIKAD VISE NECES TAKO DA ODES I DA SE NE VRACAS MESECIMA, NIKADA“ Urlala je iz sveg glasa.

U istom pokretu je pala na kolena i trzala muzevljeve pantalone nadole. Kako je izgubio ravnotezu, covek je pao na dupe i legao na pod i kada se osvestio njegova zena mu je zeljno pusila kurac na podu u predsoblju tik pred sirokim vratima trpezarije gde je cigareta dogorevala medju prstima njihovog kuma, Gorana.

Stan su ispunjavali krajnje neartikulisani zvuci. Andjelino sisanje i mumlanje preko Mladenovog kurca, Mladenova iskonska borba da artikulise svoje zaprepastenje, nevericu i blagi strah od kuma Gorana ciji je prvi znak zivota bio tresenje ruke kada ga je opekao opusak od cigarete. Tisinu je prekinula Sandra, ulazeci sa kafama

„Stizu kafe! … Andjela!“

Andjela ju je udostojila okretanjem glave u njenom pravcu i skidanjem svojih usta sa Mladenovog kurca taman toliko da zarezi prema svojoj kumi „Sta trazite vi ovde? Pusti me da kresem svog muza“. Treptavih ociju Sandra je gledala svoju kumu kako se penje prvo na kolena, a potom kako navodi Mladenov sada vec opako tvrd kurac u svoju mokru (sto od vlage sto od sperme) picku, i spusta se na njega polako dok nije osetila njegova jaja kako se upiru u njeno telo.

„Ti da si neka drugarica, pomogla bi mi da skinem ove gluposti sa sebe“ optuzivala je Andjela zapetljavsi se u bluzu dok se nabijala na muzevljev kurac.

Autor: misatumbas

Prica u nastavcima - Prvina
Euro-krem