Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vjeran i ja smo prošle godine za ljetovanje izabrali Hvar. Ja nisam baš bio za tu kombinaciju iako volim Hvar. Ali presudilo je to da je Vjeran dogovorio slično vrijeme kao i neka njegova frendica iz Belgije koju je upoznao u danima studentske razmjene kada je završio u Brazilu sa njom. Nakon njegove tužne ljubavne priče nisam mogao odbiti njegovu želju da odemo na Hvar. Dočekali smo ih pred hotelom i Vjeran je doslovno progutao Marlene svojim ogromnim rukama. Iskre su frcale na sve strane koliko su bili zagrijani jedno za drugo. «Hi, I’m Darijan.». «Hi, I’m Louise!»

Sjedili smo u restoranu, jedno pred drugog dok su Marlene i Vjeran sjedili nasuprot nas. Njih dvoje su bili potpuno okupirani jedno drugim, tako da sam imao cijelo vrijeme samo za nas. Jeli smo ribu, pili vino i pričali jedno o drugom. Jako mi se sviđao njen direktni i i iskreni pogled iz kojeg sam mogao vidjeti da se jedno drugom sviđamo. Puno smo se smijali i već smo planirali šta ćemo nas dvoje dalje, pošto su Vjeran i Marlene očigledno htjeli biti sami.

Vjeran je predložio da se poslije večeri rastanemo i da se nađemo u lokalnom discu. Njih dvoje su ustali sa stola i krenuli u šetnju. Bilo mi je drago da su otišli jer sam htio biti sam sa Louise. Sjedili smo još dugo i predložio sam joj da umjesto disca odemo u šetnju po obali. Nazvao sam Vjerana i dogovorio da ćemo se sutra vidjeti na doručku. Krenuli smo u šetnju po plaži. Dugo smo šetali i sjeli na stijene i pokraj mora. Primjetila je moj pogled na svojim grudima i nasmijala mi se.

Primio sam ju za ruku i poljubio ju. Približila se i stisnula blizu mene. Zagrlio sam ju i ljubili smo se na stijenama dok nas je vjetar zalijevao sitnim kapljicama mora koje su se odbijale od stijena. Podigao sam ju za guzu i smjestio u krilo. Obgrlila me je svojim nogama oko struka. «Mmmm, I can feel something growing inside…!», What can I say, I like you a lot!» Nasmijala se i poljubili smo se… Mazio sam je po kosi, ramenima i leđima. Polako je mazila moje međunožje svojom tvrdom guzom. Podigao sam njenu kratku haljinicu i mazio guzu.

Vjetar nas je zapljuskivao sitnim kapljicama mora koje je Louise lizala sa mog lica. Polako sam prstima pratio tange kako se spuštaju niz guzu i mazio njene vlažne usmine. Lizala je moje uho i nježno me grizla po vratu. Prstom sam polako mazio njen klitoris, dok je Louise otkopčavala šlic na mojim hlačama. Mazila me je po jajima preko bokserica. «Mmmm I want it out!» Izvadila je moj kurac iz bokserica i polako navlačila prezervativ na njega. Jedva sam dočekao da ga stavi i u trenu ga je progutala svojom napaljenom toplom vlažnošću koju sam mogao osjetiti na svojim bedrima kada se je do kraja nabila na moj tvrdi kurac. Ljubili smo se i ja sam je polako rukama dizao i spuštao po cijeloj dužini svog kurca. Zabila mi je nokte u leđa preko košulje i snažno sisala moj jezik dok je kukovima divljala u mojem krilu. «Mmmm, I want you to make love with you for the whole night!» rekao sam joj. Ona je sve brže je mješala kukovima, jedva sam se suzdržavao da ne svršim u nju. Proizvodila je zvukove kao jecaje i snažno se nabijala na moj kurac. Čvrsto sam ju zagrlio i u trenu kada više nisam mogao izdržati snažno sam ju stisnuo rukama oko bokova i guze da nije mogla napraviti ni pokret dok smo oboje snažno svršavali i ljubili se. Nakon što smo oboje svršili u najdužoj minuti u mom životu, sjedila je u mom krilu, duboko isprepletenih jezika i čvrsto stisnutih tijela. Disao sam zrak koji je ona izdisala dok smo se ljubili još neko vrijeme nakon orgazma. «I’m taking you in my room, I want to wake up beside you and do it for few times again!»Još neko vrijeme smo sjedili tako na stijenama i uputili smo se u moju sobu. Svratili smo u dućan, kupili smo svijeće i vino. Stigli smo u sobu, zapalio sam svijeće, natočio vino i prišao joj… Otpila je vino i pomazila mi lice. Smaknuo sam naramenice njene haljinice i njena mala crna koktel haljina kliznula je niz njeno preplanulo tijelo i otkrila preplanulo bujno tijelo uskog struka sputano u tamno crveno čipkasto donje rublje. Nježno sam joj mazio vrat dok smo stajali jedno ispred drugog. Strašno je napaljujući osjećaj kako se tresla pod svakim mojim dodirom kako sam mazio njen vrat i ramena. Nježno sam ju poljubio i polako mazio leđa i korijen vrata gdje je počinjala njena tamno smeđa duga kosa. Polako sam navlačio njenu kosu i slušao zvukove koje je proizvodila dok sam polako ljubio njen vrat. Duboki uzdasi dovodili su me do ludila. Uhvatio sam ju za guzu i podigao sa poda. Louise je poskočila i obgrlila me nogama oko struka. «Mmmm, you are so impulsive, I like that a lot!»

Držao sam njenu tvrdu guzu u rukama i polako sam ju odnio do stola. Posjeo je i ljubili smo se dok sam polako otkopčavao njen grudnjak. Skliznuo je i osjetio sam njene tople sise kako me dodiruju po prsima. Spustio sam glavu da pogledam te sise koje sam toliko puta ove večeri diskretno pogledavao. Tvrde tamne bradavice isticale su se na vrhu velikih toplih sisa stisnutih mojim tijelom. Mazila mi je kosu i lice dok sam se divio njihovoj veličini i obliku. «My God, they are beautiful!» «You like them?» pitala me. Uzeo sam ih u ruku i polako mjesio i lizao bradavice koje su postajale sve tvrđe i manje pod mojim jezikom i zubima. «Bite them a little bit stronger, I like it!» Držao sam ju za struk i polako širio njena bedra što sam bliže prilazio njoj. Ljubila mi je prsa i polako lizala i grickala bradavice dok je rukama stiskala i grebala moju guzu.

Otkopčala mi je remen i skinula hlače, polako mi je skinula bokserice sa guze i mazila ju i stiskala dok sam ja polako prstima širio njene usmine i nježno mazio nabubreni klitoris. Pomislio sam, kako je lijepi osjećaj lizati i polako sisati tako veliki klitoris. Primio sam ju za ramena i polako gurnuo na leđa. Ljubio sam joj sise i polako mazio bokove i guzu. Slušao sam njene uzdahe dok sam polako jezikom pratio široku, pažljivo oblikovanu crtu njezinih dlaka koja je vodila između usmina. Polako sam jezikom prelazio po rubu nabubrenih usmina. Polako sam prstima širio usmine i jezikom mazio i trljao njen nabubreni klitoris. Nježno sam ga sisao i polako usnama povlačio dok je ona plesala bokovima na stolu pokušavajući se još bolje namjestiti na moj jezik. Polako sam zabio jedan prst u njenu unutrašnjost dok sam cijelim usnama mazio njene usmine. Uzela je moju ruku i stavila mokri prst u usta i polako ga oblizivala. «Mmmm, I want you in 69!» kroz jecaje sam čuo «Yeah, I want it in my mouth!». Legli smo na krevet jedno pored drugog. Uzela je moj kurac u ruku i polako me mazila po glaviću i nježno drkala. Ljubila je i grickala moje bradavice dok sam ja uživao mazeći njena leđa i kosu. Snažno sam ju primio za bokove, podigao ih i doslovno spustio na jezik. Zajecala je dok sam duboko u njoj jezikom izlizavao svaku kap sluzi koju je njeno napaljeno tijelo proizvodilo.

Obgrlio sam njezin struk rukama i stiskao ju na svoj jezik koji ju je polako jebao u unutrašnjosti njene vruće pice. Polako je mješala bokovima dok sam ju mazio po guzi. Jezikom sam prelazio od klitorisa, prelazio po rubu usmina i lagano kružio jezikom oko analnog otvora. «Oohh my God, aaahhh!!!» Stenjala je dok sam lagano puhnuo po njenom mokrom analnom otvoru. Osjećao sam njene sise na svom trbuhu i tople vlažne usne na mojim jajima. Rukom mi je polako drkala mokri kurac i cijelog ga stavila u usta. «Aaaahh, how I want to fill your mouth right now!» Lupio sam ju rukom po guzi koja je postajala sve crvenija što sam ju više mazio i lizao. «I want to fuck you, i can’t wait anymore!». Podigao sam njene bokove i spustio ju na koljena, rukom sam mazio njeno mokro međunožje. Lice mi je bilo jednako mokro i slano. Stavio sam kurac među njene vlažne usmine i polako kurcem prolazio između njih… cijelom dužinom… i opet polako nazad. «Aaahh give it to me … please, fuck me!» Mazio sam joj leđa i kliznuo svoj kurac duboko u nju. «Oohh my God, aaahhh!!!» Izluđivali su me glasovi i zvukovi koje je ispuštala, od siktanja do vrištanja u ritmu kako sam nabijao svoj kurac duboko u nju. Mazio sam joj leđa i ramena. Čvrsto sam ju držao za bokove i snažno pritiskao na sebe. Rukom sam prešao po leđima, pomazio je po kosi i polako počeo podizati gornji dio tijela prema sebi. Oboje smo klečali na krevetu i ja sam mazio njen tvrdi trbuh dok je ona zabacila glavu i ljubila me i grizla mi usnice. Mazio sam njezin klitoris koji je strašno nabubrio pod mojim prstima. «Aaahhh, rub it harder, I like it while you fuck me!» Mazio sam njene nabrekle sise i grubo ih stiskao koliko se više nisam mogao kontrolirati.

Okrenuo sam ju i spustio na krevet. Legla je na leđa i ja sam rukom mazio njeno znojno tijelo. Polako sam prelazio po vratu, nabreklim sisama, polako ih stisnuo i mazio i ljubio goli trbuh. Podigao sam njene noge na ramena i njena vlažna pica naslonila se na vrh mojeg tvrdog kurca. Polako sam zabio samo glavic kurca u Louise i ljubio njena koljena i listove i nježno ih lizao. Mazio sam joj stopala i nježno ih masirao dok je ona polako vrtila bokovima. U jednom trenutku osjetio sam struju kroz cijelo tijelo i sjurio sam svoj kurac do kraja u Louise. Vrisnula je i ja sam jako stegnuo njene meke bokove i noge.Podigla se je na laktove i ja sam se sagnuo do nje i ljubio je dok sam snažno zabijao kurac u nju. Mazio sam joj sise i snažno ju stisnuo svojim tijelom da se uvijala poda mnom. Primio sam rukama njenu guzu i cijela mi je stala u šake. Stisnuo sam ju i jako nabijao kurac u nju. To me izluđivalo, sama pomisao na to kako to izgleda da nas gledam sa strane. Njena tvrda mala guza u mojim rukama, stisnuta, sa crvenim tragovima mojih prstiju i moj kurac kako širi mekoću i vlažnost njene nježne ružičaste pičke. Toliko sam želio svršiti da mi se svaki mišić na tijelu tresao od užitka i napaljenosti. «You want to come, baby? Do it on my tits…. mmmm… yesss » Nisam bio pri sebi da odgovorim na to, nego sam izvadio svoj kurac iz njene pice, raširio njene noge i počeo drkati. Louise se uhvatila za moja bedra i polako se spustila između njih. Bio sam izvan sebe, kada sam osjetio njene usne na svojim jajima trenutak prije nego sam poceo svrsavati. Prije nego je prvi mlaz guste ljepljive sperme zalio njene obraze, Lousie me uhvatila za guzu, stisnula ju i ustima uzela moj kurac koji je punio njena usta. Izluđivao me pogled na nju dok me je gledala sa mojim kurcem u ustima i spermom koja se slijevala niz njenu bradu i kapala po tvrdim bradavicama. «Ooohh, my Good…», uzdahnuo sam dok sam ju gledao kako polako jezikom skuplja svaku kap mog sjemena sa moje ruke i bedara.

Ona
Bezuslovna ljubav

Izaberi me