Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Magarac

Dva muškarca provaljuju u moj stan, prisiljavaju me da se obučem i stavim maramu preko očiju.

Odvode me kolima izvan grada. Skidaju mi povez sa očiju. Vidim da sam u velikoj štali gde se već nalaze tri para i jedna žena koja pomaže magarcu da opaše magaricu.

Teraju me da se skinem gola. Ja stojim nasred sobe i oni većaju o mojoj sudbini. Optužena sam da sam kradomice gledala kako ona žena pomaže magarećem paru u opasivanju. To je težak pristup i meni izriču oštru kaznu – moram se podvrgnuti kopulaciji sa magarcem…ili ću biti poslušna ili ću biti surovo išibana.

Vode me u jarko osvetljeni deo štale gde se nalazi jedan drugi magarac. Odvode me do niskog stola gde me postavljaju u poziciju četvoronošca, sa široko raširenim nogama. Pomoću remena pričvršćuju moje ruke i noge za alke na ivici stola tako da ne mogu da se pokrećem.

Uz bodrenje prisutnih parova, žena dovodi magarca iza mene; tu su nogari na koje ona podiže prednja kopita magarca tako da se njegovo spolovilo nalazi u istoj ravni sa mojim međunožjem. Razmazuju neku mast po kritičnim delovima moga tela, a neko cokće dok ona nadrkava magareći kurac – treba da bude što čvršći…

Osećam krupan glavić u tremu vagine, koji gurka u moje usmine. Žena pridržava dugačak životinjski kurac i usmerava ga u centar moje pičke. Vrištim od bola dok mesnato svrdlo postepeno prodire u moje telo. A onda, uz izvesne teškoće, magarac počinje da se kreće napred-nazad. I njegov kurac je obložen slojem masti. Posle nekoliko prvih udara, trenje nestaje i ritam postaje skladan. Svaki prodor njegovog masivnog uda izaziva škripu stola, a meni se na kraju čini da ću biti raspolućena. Tek tada mi dopire do svesti užasno saznanje: mene jebe magarac!

Prisutni su prišli sasvim blizu i sa uživanjem posmatraju kako me magarac opasuje; to im nije dosta nego pipkaju moje usmine i masiraju očvrsli klitoris. Neko je počeo da mesi moje dojke i ja – protiv svoje volje – osećam da sam na granici svog prvog orgazma. U istom času magarac njače i ona žena zna šta to znači: prihvata magareći kurac u korenu i drži ga duboko uvučenog u moje telo, dok on počinje da pumpa spermu. Četvoronožac me je sa svojom ejakulacijom pretekao za nekoliko sekundi; odmah za njim ja počinjem da svršavam – to je serija klimaksa.

Žena izvlači mlitavo magareće spolovilo, a moja vagina – kao bure iz koga je izbijen čep – izbacuje žućkastu spermu; curela je u mlazevima pravo u činijicu koju je neko podmetnuo ispod mojih bedara…Čujem aplauz prisutnih. A kad je tekućina poprimila beličastu boju – to su bili moji vaginalni sokovi – umesto činijice neko je poturio svoja usta i požudno lapao po mojoj razvaljenoj vagini.

Osećala sam je kao neku pećinu…

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile