Dva muškarca provaljuju u moj stan, prisiljavaju me da se obučem i stavim maramu preko očiju.

Odvode me kolima izvan grada. Skidaju mi povez sa očiju. Vidim da sam u velikoj štali gde se već nalaze tri para i jedna žena koja pomaže magarcu da opaše magaricu.

Teraju me da se skinem gola. Ja stojim nasred sobe i oni većaju o mojoj sudbini. Optužena sam da sam kradomice gledala kako ona žena pomaže magarećem paru u opasivanju. To je težak pristup i meni izriču oštru kaznu – moram se podvrgnuti kopulaciji sa magarcem…ili ću biti poslušna ili ću biti surovo išibana.

Vode me u jarko osvetljeni deo štale gde se nalazi jedan drugi magarac. Odvode me do niskog stola gde me postavljaju u poziciju četvoronošca, sa široko raširenim nogama. Pomoću remena pričvršćuju moje ruke i noge za alke na ivici stola tako da ne mogu da se pokrećem.

Uz bodrenje prisutnih parova, žena dovodi magarca iza mene; tu su nogari na koje ona podiže prednja kopita magarca tako da se njegovo spolovilo nalazi u istoj ravni sa mojim međunožjem. Razmazuju neku mast po kritičnim delovima moga tela, a neko cokće dok ona nadrkava magareći kurac – treba da bude što čvršći…

Osećam krupan glavić u tremu vagine, koji gurka u moje usmine. Žena pridržava dugačak životinjski kurac i usmerava ga u centar moje pičke. Vrištim od bola dok mesnato svrdlo postepeno prodire u moje telo. A onda, uz izvesne teškoće, magarac počinje da se kreće napred-nazad. I njegov kurac je obložen slojem masti. Posle nekoliko prvih udara, trenje nestaje i ritam postaje skladan. Svaki prodor njegovog masivnog uda izaziva škripu stola, a meni se na kraju čini da ću biti raspolućena. Tek tada mi dopire do svesti užasno saznanje: mene jebe magarac!

Prisutni su prišli sasvim blizu i sa uživanjem posmatraju kako me magarac opasuje; to im nije dosta nego pipkaju moje usmine i masiraju očvrsli klitoris. Neko je počeo da mesi moje dojke i ja – protiv svoje volje – osećam da sam na granici svog prvog orgazma. U istom času magarac njače i ona žena zna šta to znači: prihvata magareći kurac u korenu i drži ga duboko uvučenog u moje telo, dok on počinje da pumpa spermu. Četvoronožac me je sa svojom ejakulacijom pretekao za nekoliko sekundi; odmah za njim ja počinjem da svršavam – to je serija klimaksa.

Žena izvlači mlitavo magareće spolovilo, a moja vagina – kao bure iz koga je izbijen čep – izbacuje žućkastu spermu; curela je u mlazevima pravo u činijicu koju je neko podmetnuo ispod mojih bedara…Čujem aplauz prisutnih. A kad je tekućina poprimila beličastu boju – to su bili moji vaginalni sokovi – umesto činijice neko je poturio svoja usta i požudno lapao po mojoj razvaljenoj vagini.

Osećala sam je kao neku pećinu…

Jebozovna - "Tange - Frange" 2
Prvi put sa trandžom