Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Maja sa savršenim “donjim” usnicama (1. dio)

Čovjek nikada ne bi vjerovao, koliko seksa ima u knjižnici. Ne, ne samo knjige, ne samo knjižničarke, glavne protagonistice su djevojke koje posuđuju knjige. Ljepotice su udubljene u naslage knjiga ili su već utonule u slova, a moje oči mogu mirno šetati po dužini nogu u visokim petama ili se udubiti u blago pokrivene dekoltee, koji otkrivaju više nego što vlasnica misli. Odmah ju se može procijeniti na temelju knjiga, što ih odabere. A bitne su prije svega kombinacije: ako posudi knjige kao što je Feng šui ljubavi i seksa, još nije sigurno da traži muškarca. Ako uz tu knjigu posudi na primjer još i DVD s obiteljskom komedijom, trud je gotovo uzaludan. Ali ako pored feng šuija pronađe još i na primjer Muškarci su sMarsa, a žene sa Venere, moj će posao biti vrlo lak.

Najdraža mi je polica sa knjigama “uradi sam“. Žene su ovdje lak plijen. Često su doista lijepe, ako ih pogledaš na pravi način. Kao na primjer ova tamnokosa s naočalama, što se udubila u feng šui. Nenašminkana, s naočalama, ali sa lijepim dekolteom i malo preniskim remenom, da bih joj vidio početak guzova, kada se sagne prema knjigama na doljnjoj polici.

Moje oči su izoštrene, odmah prepoznajem knjige i odmah prepoznajem žene.
»Vidim da vas zanima feng šui,« rekoh joj tipičnim nevinim pogledom vrijednog dečka. Malo iznenađeno me pogleda, ali dopusti da se probijem pored nje i kao slučajno blago se očešem o njezinu bujnu guzu. Ah, ove preblizu postavljene police…. Pronađoh debelu i tešku knjigu o feng šuiju i skromno joj je ponudih. Zbunjeno se osmijehnu i zadrži se između polica. Ovaj puta se manje pristojno probijem pored nje, i pri tome ju u prolazu objema rukama primih za bokove. Izmijenjujemo poglede, moj pogled ispod brižljivo odabranih naočala je dobro odmjeren, blago molećiv. Tamnokosa se zarumeni i stidljivo se osmijehne. »Hvala, malo ću još izabirati,« uvjeri me na brzinu.

Požurih se prema pultu za posuđivanje knjiga i kada vidjeh da se približava moja tamnokosa, odmaknuh natpis »molim, idite na susjedni prozorčić«. Naravno ona priđe meni, zarumeni se i trlja, gleda u stranu. Uvijek je zabavno vidjeti kakav utisak na ženu izvrši već kratak molećiv pogled. Na iskaznici pročitah njezino ime: Maja Moder. Pored ispisa posuđenih knjiga u Feng šui ljubavi i seksa umetnuh joj također i moju vizitku. Matej N., knjižničar. Broj telefona. »Do viđenja, Maja,« toplo se osmijehnuh, tako da se ona opet zarumeni, iznenađena mojim pozdravom.

Promatrah je kako odgađa odlazak. Na kraju sjedne za stolić za čitanje i malo lista po knjigama. Primijetih kako joj se nježni profil obojio u tamno crveno. Aha, vizitka. Kroz nekoliko trenutaka je kod mog pulta, nonšalantno pokuša upitati. »Gdje je WC?«

Iznutra se osmijehnuh, kada primijetih crvene mrlje stidljivosti na njezinu vratu i dekolteu. A kakve bi tek dobila od orgazma, na toj svojoj blijedoj koži, pomislih.
Elegantno zatvorih svoj pult i počeh joj objašnjavati: »Lijevo od pulta, dolje po stepenicama …. No, mogu ići s vama, tako i tako moram u podrum.«

Ugodno razgovaramo, dok ju vodim do najudaljenijeg WC-a. Na vratima se zaustavih, kao da bih se želio pozdraviti s njom, i kada je neodlučno stajala kod vrata, odmaknuh joj pramen kose sa lica. Zadrhti. Sad je pravi trenutak. Promuklo joj rekoh: »Maja, vrlo si lijepa, kada se zarumeniš.« Komentar je predrzak, ali djevojka se zahihota i malo uplašeno nasloni glavu na moj otvoreni dlan. Pogledah ju u oči, pa prema otvorenim usnicama i natrag u oči, koje se zatvore. Mmmm, slatko-kaveni poljubac. Već kada joj prvi puta gurnuh jezik u usta, zavapi. Gurnuh ju kroz vrata WC-a, bez da bih se odlijepio od pohlepnih usnica okusa kave.

Torbu s knjigama nemarno spusti na tlo. Ne gubim vrijeme i dlanovima zaorem ispod njezine pripijene crne majice. Jednim zahvatom otvorih grudnjak i svukoh ju. Velike bijele cice ustrepere ispred mene. Maja se malo preplaši, ali joj strah odmah nestane, kada se prisisah na tamnu bradavicu. Oteo joj se zategnuti krik. Dugo pritajena želja, procijenih ga. Sad osjetih samo njezin miris, nekakav tinejđerski dezodoran. Potsjeća me na moju drugu djevojku… Ne dozvoljavam da me ometa sjećanje, o tome neki drugi put, a sada radije uronih rukom pod njezine traperice. Uske su i jedva se probih do njezine mačkice. Jadnica je zarobljena u ove tijesne traperice i šarene sintetičke tangice. Kada ju dodirnuh, Maja se uvije. Hmmm, polaganije ćemo. Prvo ju, još uvijek odjevenu, provjerim prstima, a pri tome sišem bradavice tamnokose Maje, koja je naočale odložila na umivaonik. Želim ju dobro ispipati, prije nego ju pogledam. Male stidne usne bestidno bježe iz velikih, klitoris je preosjetljiv i vrlo nabrekao, dlake su kratke – bila je obrijana, ali se malo zanemarila. Kada pomislih na to, zapravo me proganja. Koliko ih je već imala, ova poželjna studentica?

Svukoh joj traperice i tangice, i dobro je, da je u japankama da ih ne treba izuvati. Promatrah ju iz blizine, jezikom dodirnuh male stidne usne i provjerih vlažnost. Toliko, da ne kapa iz nje. Kada joj gurnuh dva prsta u usku pičku, ugrize se za dlan, da ne bi vikala. Njezinu bijelu, neosunčanu nogu namjestih na umivaonik, da bude lijepo razmaknuta i u trenu si nataknuh kondom. Primih ju za zaobljene bokove i polako joj ga umetnuh. Ugrize me za rame, oči su joj suzne. Njezine meke cicice sa tvrdim bradavicama nadražuju moj torzo također i kroz košulju. Njezino disanje graniči sa grcanjem. Nekoliko puta ga gurnuh u nju i njezina uska pohotnica već zatreperi oko moje batine. Grčenje tako uske pičkice munjevito me odvede preko ruba. Prisisah se na njezinu rumenu dojku i ostavih joj ljubičastu uspomenu ugriza.

»Hvala, Maja,« rekoh, kada si zatvarah zatvarač. Ostavih ju, da se sama odjene i otkoračah prema skladištu. Volim posao knjižničara.

Autor: Matej N.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile