Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Majčine greške 10

Svet Ivana Nikolica totalno se preokrenuo u smeru u kojem nikada nije ocekivao. Pre nekoliko nedelja je bio tipicni tinejdžer, koji je pokušavao da se uvuce devojci u gacice, koji se zabavljao i izlazio sa prijateljima, igrao nogomet za svoju školu. Odjednom je postao zrelija osoba, ali je bio još uvek mladic koji je žudio za svojom 38-godišnjom majkom. Više mu nije bilo važno što nema devojku. A nogomet, koji je inace bio njegova velika vljubav, više mu uopšte nije bio važan. Dane su mu sada ispunjavala sanjarenja o njegovoj prelepoj majci i iscekivanju onih nekoliko sati kad ce mu ona doci u krevet i zadovoljiti ga svojim ustima.

Nije bio siguran za druge majke, posebno kad je cuo kako neki drugovi pricaju o svojim majkama, ali je mislio da je njegova jedinstvena. U svom mladom životu uvek je mislio da su mladici ti ciji je libido van svih granica. Ali, kad je video majcinu želju da puši kurac rodenom sinu, i nacine na koji je doživljavala svoje vrhunce, samo ga oralno zadovoljavajuci, zapitao se da li je podcenio ženski rod. Ovo je bilo pravo obrazovanje za njega i on se zapitao da li su sve žene kao njegova majka. Mada ga ustvari nije uopšte ni bilo briga da li ostale žene vole seks, sada mu je bilo stalo samo do rodene majke. Svidala mu se cinjenica što i ona jedva ceka njihovo druženje kao i on. Cinilo mu se da njihovi seksualni apetiti rastu iz dana u dan. Nije znao kuda ce ga sve ovo odvesti ali mu se svidao put kojim su krenuli.

Prvih nekoliko nedelja, on i njegova majka uspostavili su ritual. Preko dana, pokušali bi da kontrolišu svoju požudu, mada to nije uvek uspevalo jer bi pogled ili slucajan dodir prouzrokovali toliku napaljenost u njima toliko da bi odjurili u podrum, ili bilo koje skrovito mesto bi našli usput gde bi se majka spustila na kolena i popušila kurac sinu do zadnje kapi sperme. Volela je taj ukus. Vecinu vremena ipak bi sacekao da mu ona navece dode u sobu cim joj muž zaspi.

Jednom prilikom je Ivan rešio da proba koliko daleko ce ga majka pustiti da ide. Pogledao je stvarno mnogo porno filmova i tamo je video da su muškarci voleli da svršavaju ženama po licu. Mada je mislio da je to samo nešto što se vida u filmovima hteo je to probati na svojoj majci. Desilo se jedne veceri kad mu je majka bila na kolenima i pušila mu kurac. Kako se približavao vrhuncu, izvukao je kurac iz majcinih usta i držao ga cvrsto u ruci.

“Šta nije u redu?” upitala je majka.

“Uhhh..mogu li…da li bi ti imala šta protiv…da ti svršim po licu?” pitao je Ivan stidljivo.

Majcino lice se razvuklo u širok osmeh. “Pa naravno, volela bih to jako.”

Drhtavom rukom Ivan je poceo da drka kurac ispred lica svoje majke. I ona je bila uzbudena. Nije mu trebalo mnogo da se približi svršavanju. “Oh bože mama, evo gaaa,” zaustio je. stisnuo je koren kurca kako bi odgodio svršavanje koliko god je mogao. Cim je popustio pritisak, sperma je izletela i pocela prskati majku po licu. Prvi mlaz je preletio lice i pao joj na kosu i plahtu iz njih. Drugi i treci mlaz pogodile su je ravno u celo, a bilo je sperme i po ocima, srecom je uspela zatvoriti oci pre nego što je došla sperma. Ostatak joj se razlio po nosu, na bradi, ali jedan deo joj je ušao i u otvorena usta…

Kad je i zadnja kap sperme izašla Ivan se srušio majci u narucje. Skupio se uz nju, i našao se blizu njenog lica natopljenog spermom. Blago se nasmejao, uzeo prst i polako kupio spermu sa njenih ociju, obraza i dao joj da mu poliže prst. Ona je to jedva cekala i tako i uradila.

Posisala mu je prst pre nego što je otvorila oci i rekla, “Izgleda kao da si ovo danima držao u sebi, pa odakle ti ovoliko sperme, zar je tebe baš toliko palim?”

“Pa kad stalno razmišljam o tebi kako i ne bih imao toliko sperme, i da, pališ me toliko da ni sama neznaš koliko, e da tata zna šta propušta…”

“Mama lice ti je u haosu,” rece Ivan..

“A cija je to krivica?”

“Moja. Ali stvarno prelepo izgledaš, ta sperma ti daje neku posebnu lepotu.”

“Tako se uvek osecam kad sam kraj tebe…bez obzira da li mi je lice prekriveno spermom ili ne.”

Ivan je hteo da poljubi majku ali su joj usne bile sve od sperme.

Kada je videla njegovo oklevanje, upitala ga je, “Zar se bojiš da me poljubiš?”

“Pa.. ja.. nisam nikad…”

Mirjana ga je prekinula i privukla njegovo lice svom i svoje usne njegovim.

Cim je osetio njene vlažne usne na svojima, uzbudenje je opet pocelo da raste. Pritisnuo je svoje usne snažno na njene, i ugurao svoj jezik u njena usta. Sada je mogao da oseti ostatke avoje sperme u njenim ustima. Oboje su poceli da uzdišu kako je poljubac postajao strastveniji.

Mirjana se izmaknula na trenutak kako bi došla do zraka. Rekla mu je, “I zar je to bilo toliko loše?”

“Pa, pretpostavljam da nije. Ti stvarno toliko voliš spermu?”

Mirjana je potvrdno klimnula glavom.

“Mama šta je to u vezi sa spermom kad je toliko voliš. Pa i nema baš neki ukus,” rece Ivan. Osecaj sperme mu je još bio u ustima.

Mirjana je utihnula na trenutak. Imala je onaj pogled u ocima kao sanjari kad odlutaju negde i rekla, “Da ti iskreno kažem i ne znam zašto je volim. Pocelo je sa stankom. Nekoliko puta, smo imali samo oralni seks… ja sam mu pušila. Ubrzo sam otkrila da mi se svida. Ne nužno njen ukus… mada uopšte nije toliko loš.. Mada je više saznanje odakle dolazi i cinjenica da sam ja stvorila to ubudenje koje je dovelo do toga da svrši u moja usta. “Onda je dodala sa smeškom,”Ili da mi svršava po licu.” Tu je malo zastala i pogledala sina u oci. “Sa tobom, ovo je jjoš posebnije. Ti si mi sin, dete koje sam ja rodila i to je kao…kaoo.ma neznam ni sama.To je kao da sam ti dala život a ti mi ga sada vracaš preko svoje sperme. Ima li ti ovo nekog smisla?”

“Mislim da ima,”rece Ivan. Ali nije imao. Bio je ovo pretežak razgovor za tinejdžera. “Uostalom, to ocigledno nije moj fazon, ali ako si ti voljna da gutaš moju spermu, onda bi ja trebalo da te mogu ljubiti posle toga.”

“Zato te majka toliko i voli,” rece Mirjana i privuce sina u svoj zagrljaj. Još jedan incident dogodio se nekoliko dana kasnije. Njegov otac, majka i on su gledali tv. Ivan je ušao za majkom u kuhinju dok je ona spremala sendvice. Cim su se vrata zatvorila, Ivan je majku privukao sebi i snažno je zažvalio. Ruke su mu skliznule na njene guzove, stegnuo joj je guzove i povukao je na sebe.

“Došli smo ovde da prezalogajimo nešto,”pobunila se majka.

“Ti si moj sendvic,”rece on.

“Moraceš malo pripaziti na ponašanje.”
Rece ona i otišla do frižidera da uzme kutiju sa sladoledom od cokolade.
Kad ju je ivan ugledao tako naguženu prišao joj je i nabio joj svoj vec ukruceni kurac medu guzove.

“Ivane, molim te,” rekla je tiho i nežno ga odgurnula od sebe. Uzela je zdelicu i nasula si sladoleda u nju.

Kad je videla Ivana kako gleda u zdelu sa sladoledom rekla je, “Znaš i sam koliko volim cokoladu i koliko sam zavisna od nje….posebno odredenih dana u mesecu.”

“Uhh,”rece Ivan iako zapravo nije imao pojma o cemu je pricala.

Odjedno se Ivanu pojavio zlocesti pogled.. “Da li bi želela preliv na sladoled?”

“Ne, ne volim baš sirup na sladoledu.”

“Nisam mislio na taj preliv.” Ivan je pogledao prvo na vrata a onda je posegnuo za njenom rukom, povlaceci je u trpezariju za sobom.

“Izvadi kurac van,”prošaputao je.

“Haa?”

“Požuri.”

“Iznenada je shvatila šta želi. “Ivane ovo je ludost.”

“Mama, samo uradi šta sam ti rekao,” rekao joj je i uzeo joj zdelu iz ruke. Tada je primetio cudan pogled u njenim ocima koji nije prepoznao. Možda je to bio strah, ili je to možda bila naznaka pokornosti. Setio se kako mu je pricala da ju je Stanko terao da radi neke stvari. “Požuri,” rekao joj je.

Sa drhtavom rukom Mirjana je otkopcavala sinov šlic, vadeci njego poludignuti kurac iz farmerki.

“Izdrkaj mi u svoju zdelu sa sladoledom.”

“Šališ se?” upitala ga je majka, vec znajuci njegov odgovor, ali morala je probati da testira njegovu odlucnost i sigurnost u sebe.

“Hajde požuri, pre nego što tata krene da nas traži.”Ali je bio prilicno siguran da ih otac nece tražiti. Kad jednom zasedne u svoju omiljenu stolicu retko kada ustaje iz nje.

Mirjana je pocela polako da mu drka kurac, dok je on držao zdelu sa sladoledom ispred glavica.

“Samo tako nastavi, pokreni tu spermu. Znam da želiš moju spermu na svom sladoledu kako bi je mogla pojesti sa užitkom. Znaš i sama koliko voliš moju spermu..”

“Da..volim tvoju spermu,” rece Mirjana drhtavim glasom.

Ovo što su radili dovela je Ivana brzo do vrhunca. Zatvorio je oci dok mu je rodena majka drkala kurac približavajuci se granici svršavanja. “O moj bože, mama, svršicuu,” prošaputao je Ivan kroz zube kako mu otac ne bi cuo. “Oboje su gledali dok je spermom zalivao sladoled.

Ivan je držao zdelu ispod glavica kako ni jedna kap sperme koju mama toliko voli ne bi slucajno otišla van zdele.

Uhvatila ju je neka drhtavica dok je gledala gustu belu kremu kako je polivala tamni sladoled u zdeli. Bila je sve ponosnija na sina, svršavao je stvarno obilno, tako da je preliva za nju bilo sasvim dovoljno, ako ne i previše, ali nije se bunila. Kada je i poslednja kap sperme kapnula u zdelu, mama je pogledala sina ocekujuci da joj kaže šta da radi.

“Idemo sad nazad u sobu kod tate da nastavimo gledati tv i tamo ceš pred njim pojesti svoj sladoled.”

Mirjana je pratila sina u sobu, i seli su na krevet.

Ivan je pogledao u majku dok je ona gledala u zdelu. Onda je video kako je pomešala sladoled i spermu i pocela da jede. Morao je da se nasmeši dok je gledao majcino lice dok je ona, potajno naravno, jela njegovu spermu pomešanu sa cokoladnim sladoledom. Kad je uzela nekoliko povecih kašika sladoleda video je kako se majka pocela meškoljiti i uvijati na krevetu. Zatim je telo pocelo kao da joj se nadima i protresla se, znao je tada da svršava. Njegov otac je sedio u svojoj omiljenoj stolici nesvestan svega što se dešava.

Posle tog incidenta Ivan je poceo da gura njihov odnos onoliko daleko koliko bi mu ona to dozvoljavala. Postao je toliko ocajan jer je želeo da i on svoja usta upotrebi na njoj. Ali, dosada mu nije dozvoljavala ni da je dotakne izmedu nogu. Bili su na njegovom krevetu kasnije to vece spremajuci se za njihov uobicajeni ritual. kad Ivan odjednom rece, “Mama, želim da te pogledam.”

“Pa možeš da me gledaš kad god želiš.”

Ivan je prevrnuo ocima i rekao, “Znaš ti šta ja mislim. Hocu da ti vidim medunožje. Ti si mene dosad videla puno puta, ali ja sam video samo obrise tebe dole..”

Ivanov zahtev nije iznenadio Mirjanu. Znala je da ce i to doci na red kad tad. “U redu, ali samo gledaj, ne diraj.”

Ivan je gledao majku kako ustaje i staje ispred njega i kraj stolice sa naslonom. Razvezala je bade mantil, ostavši tako samo u belim cipkanim gacicama. Bila je gola od struka prema gore. Njene velike 5ice, mlecne bele boje sada su bile slobodne.

“Da li ti se svidaju gacice?” upitala ga je dok se šetala pred njim. Bile su cvrsto stajale na njoj, stegnute oko kukova i dosta nisko s prednje strane, dosta ispod pupka, iza leda su joj bile samo malo iznad proreza ostavljajuci donju polovinu guzova slobodnima. Bile su skoro providne, dozvoljavajuci tako Ivanu da joj vidi debele usmine, jer su se spreda stvarno dosta uvukle u procep picke.

“Svidaju mi se,”rece Ivan iskreno.

Stavljajuci palceve na rub gacica Mirjana je polako svlacila gacice koje su pale sada skro na pod. Mirjana je tako nekoliko sekundi bila nagužena pred sinom, izazivajuci ga pomalo. Tada se ispravila i zastala na sekund dopuštavši sinu da uživa u njenom golom telu. Trenutak kasnije je sela u stolicu sa naslonjacem koj je bila kraj nje.

Ivan se ustao sa kreveta i prišao joj. Kleknuo je ispred nje na samo nekoliko koraka.

Mirjana je digla noge i postavila ih na naslone za ruke na stolici., šireci tako skroz noge vlastitom sinu, nešto što majka NIKADA ne bi smela. Uzdahnula je duboko jer je hladan zrak u sobi strujio preko njenih golih i slobodnih usmina. Videla je sina kako je širom otvorio oci, i crvenilo koje mu se pojavilo na licu u kombinaciji sramote i uzbudenja. Nikada se do sada nije osecala toliko izloženom.

Ivan je uzdahnuo kad je video majcinu picku izloženu ispred njega. Video ju je iz daljine, ali nikada iz ove blizine. Svidelo mu se kako njene debele vanjske usmine miluju unutrašnje koje su otekle i vec pomalo visile. Njena picka je bila stvarno picka zrele žene, debela, mesnata. A narocito mu se svidelo jer nije imala ni jednu stidnu dlacicu. Delovala je lepše, cistije, urednije, i pitao se kakav bi ukus imala da se nade pod njegvim usnama. Mogao je da vidi koliko mu je majka uzbudena jer je iz picke poceo da curi sok. Primakao se bliže.

“Ivane,” upozorila je majka sina jer se vec dosta primakao stolici.

“Mogu te namirisati.” Ivan se primakao bliže kako bi dotaknuo unutrašnjost majcine butine. “Poljubicu je,” rece Ivan odlucnim tonom.

“Oh isuse kriste, Ivane sine, ne smemo to.” bunila se Mirjana.

Ivan se primakao bliže, njegovo lice je bilo u ravnni sa njenim kolenima, njegov pogled bio je fiksiran na njenoj debeloj picki dok ga je miris privlacio.

Mirjana je stavila ruke na njegova ramena u mlakom pokušaju da ga odgurne. Ipak nije imala dovoljno snage u rukama, mada nije ni želela da ima, ali morala je pokušati ne dozvoliti da zgreše skroz.

Ivan je rukam krenuo uz majcine drhatve butine došavši tako do sveže obrijanih vanjskih usmina.

“Ivaneeee,” vrisnula je majka.

Ignorisao je proteste majke i prstima joj rastvorio usmine. Kurac mu je poceo da pulsira kad je ugledao vlažne usmine. Roza unutrašnjost je otkrivala rupu koje se širila i skupljala dok je iz nje lagano surio sok napaljenosti koji je oticao dole izmedu guzova. Ivan je gledao kako se majcina rupa skuplja i širi pitajuci se kako je on mogao odatle da izade. Polagano je prišao licem blizu picke toliko da ju je mogao dotaknuti jezikom.

“Nemoj Ivaneee,” molila ga je mama. “O moj bože, o moj bože,”zaplakala je u blagom pokušaju da spreci sina u onome što radi.

Ivan je poco da polako jezikom ide gore dole po procepu medu njenim nogama. Kako su skokovi izlazili iz majke tako ih je on uvlacio u sebe i gutao. Sam okus ga je skoro doveo do tacke svršavanja.
Okus je bio bolji nego što bi se ikada usudio da sanja. Bilo je slatkastog okusa, ne kao njegovo koje je bilo gorko slatko. Sa kratkim uzdahom gurnuo je jezik u njenu rupe.

“Aaaaaa!!!!!!!” vrisnula je Mirjana. Njen vrisak odjeknuo je sobom. Srecom je njen muž Branko bio osoba koja ima dubok san i ne budi se tako lako….ali tu su bili i lekovi koje je pio. ili bi sigurno cuo ovaj vrisak.

Ivan je zakopao glavu duboko u majcino vrelo i vlažno medunožje. Bio je na nebu. Uvek je voleo da liže Mariju, ali njegova majka imala je puno bolji ukus tu dole.
Nije bilo dlacica da mu smetaju, mada mu tada i nisu baš smetale jer je uživao kada se uvali medu noge.
Mirjana se uvijala kukovima u stolici a njena ruka je sad držala Ivana za glavu nabijajuci ga dublje u svoju picku, kao da je on imao nameru da ode odatle. Sada je vec uveliko stenjala, bila je glasna. Ivan nije imao nameru da se pomeri uopšte.

Njegova usta i jezik imali su piknik medu njenim nogama, sisao joj je usmine, lizao ih. pa povlacio nežno ih držeci medu zubima. Dok je jezikom istraživao dubinu otvora odakle je i sam potekao. Našao je njeno malo ispupcenje iz kojeg je piškila i igrao se s njim vrhom jezika. A svo vreme je uživao u soku koji je curio iz nje. Sada je na njemu bio red i sada je on kupio svaku kap koja je izlazila iz nje kao što ona to njemu radi.

Nekoliko puta je znao da se na trenutak odmakne kako bi zadivljeno gledao sada vec crvene i otekle usmine. Ivanu se svidelo kako joj je klitoris blago otekao i poprimio oblik malenog kurcica. Kod Marije ga je jedva nalazio. Obuhvatio ga je usnama i cuclao.

“O moj bože, sine, cuclaj mami pizdurinu, pojedi je, sisaj je, liži je,” stenjala je Mirjana nabijajuci mu glavu dole. Njeno telo pocelo je da podrhtava od glave do pete.

Ivan je bio udubljen u ono što je radio, tako da je jedva registrovao kad mu je majka stavila noge oko ramena istisnula ga. On je bio udubljen u lizanje mamine picke.

Pocela je i ona da svršava kad joj je sin poceo intenzivnije da cucla klitoris. Zarila je prste njemu u kosu i nabila si duboko u pucku njegovu glavu, kao da je poludela od strasi, više je nije bilo briga da li ce ih Branko cuti ili ne, stenjala je slobodno i opušteno, upravo kao da je on jebe, a ne ROÐENI SIN. Kako je taj vrhunac splanuo pogadao ju je drugi, pa treci, sve dok više nije mogla razlikovati jedan od drugog. Nije mogla verovati da može toliko puta da svrši u tako kratkom roku.

Bilo je prošlo pa sigurno sat vremena, ako ne i više kad je Mirjana stvarno morala da odgurne Ivana iz svog medunožja. Osecala je kao da je svaki nerv u picki boli, bila joj je toliko osetljiva, svršila je toliko puta da više nije mogla.

Ivan je sedio u neverici. Lice mu je bilo prekriveno njenim sokom od cela do brade.

“Bože, dete moje,” uzdahnula je Mirjana, nikada nisam toliko jako ili toliko dugo svršavala u svom životu, NIKADA… Gde si naucio tako dobro da ližeš picku?”

“Nemam pojma. Možda je to došlo prirodno, kao da sam to od tebe nasledio, ocigledno aludirajuci na majcine oralne veštine.

“Dodi ovde i daj mi jedan poljubac, veliki;” rece Mirjana.
Kad joj je Ivan prišao i nagnuo se da je poljubi, njegov kurac koji je sada bio tvrd kao kamen, dodirnuli su Mirjanin stomak. Kombinacija njenih poljubaca i dodira njegovog kurca na njen stomak umalo su ga doveli do svršavanja.

Kada se Ivan odmaknuo, oboje su pogledali njego tvrdi kurac.

“Izdrkaj mi na picku”

Uzdah je pobegao sa njenih usana i zatvorila je oci. Pocela je da mu drka, usmeravajuci glavic prema svojim usminama koje su vec natekle i bile dosta crvene.

Nije trebalo dugo, Ivan je poceo da se grci kako se orgazam približavao. “Svrši slobodno,” šapnula je. “Svrši na maminu picku. Želim tvoju spermu, ja sam tvoja drolja, daj svojoj drolji sperme, zalij me spermom.”

Njene reci su ubrzale svršavanje i poceo je da je zaliva spermom. Špricao je po njenom stomaku, po njenoj picki, usminama, bilo je i na butinama.

Ivan se malo posle toga odmaknuo, gledajuci majku kako ustaje. Sada je mogao iz blizine da vidi kako joj sperma curi sa stomaka, preko usmina preteci da padne na pod. “Brzo obuci gacice,”rece joj Ivan tada.

Taj isti pogled imao je Ivan kada je joj je u trpezariji svršio u zdelu sa sladoledom i ona je to tada u slast pojela. Znala je da ce joj se svideti i ovo, šta god da je smislio.

Navukla je gacice zarobivši tako njegovu spermu izmedu gacica i oteklih usmina.Vido je kako zatvara oci od uzbudenja. “Cujem da je sperma dobra za kožu, posebno kada sam ti dobro opustošio picku veceras. Neceš veceras morati koristiti onu svoju kremu.”

Ivan se nasmijao dok je gledao u seksi guzove svoje majke dok je napuštala sobu. Prebacila je bade mantil preko ramena. Ivan ju je stigao na vratima, iako je bila na hodniku, uhvatio ju je šakom za mesnatu picku i šapunuo joj, “ova mesnata picka je moja odsada, tako da znaš.”

“Znam,”šapnula je Mirjana,iako nije znala šta da misli posle ovoga.

Sledeceg dana Ivanova majka mu je rekla da su sinoc otišli predaleko. Rekla mu je da ce morati da bude zadovoljan sa onim što mi+u je dosada radila ili ce biti primorani da prestanu. Ivan se zabrinuo, ali zvucala je odlucno. . Ali i+je mislio da je to radila jer je moralao da izgleda kao da ona ima kontrolu, da je ona tu odrasla osoba.

Ivan je svakim danom sve više ucio o seksualnoj strani svoje majke. Ostatak nedelje su se vratili uobicajenoj rutini. Onaj e dolazila kod njega u sobu i pušila mu. Jedina razlika je bila ta što bi skinula gacice i gola legla sa njim. Ivanu se to svidelo. Cinilo mu se kao da su delili nekakvu intimu jer je bio gola sa svojom golom majkom u krevetu.

U subotu ujutro, Ivan je spavao kad su se vrata sobe otvorila. Nije cuo majku kad je ušla u sobu. Pokreti u njegovom krevetu su ga probudili. Bio je zbunjen jer je video majku kako mu je opkoracila prsa. Bila je gola i njena picka mu je bila neloko cantimetara od brade.

“Šta,, šta se dešava?”Upitao je Ivan pospano.

“Liži mi picku..molim te sine,” molila je majka. “Razmišljala sam o tome cele nedelje i to me je toliko izludivalo.”

Ivanu se lice tazvuklo u osmeh. Naravno, ona nije nije videla njegov osmeh jer se pridigla malo i vlažnom pickom mu sela na lice.. Samo sekundu kasnije poceo joj je cuclati usmine.

“Bože moj, toliko mi treba ovo, liže me Ivane, liži mi picku,” stenjala je stvarno glasno i uvijala mu se na licu, razmazujuci mu tako svoje sokove po licu.

Ivan nije mogao zamisliti bolji nacin da se probudi. Zabio je jezik duboko majci u picku i kružio njime. Sokovi koji su curili iz nje curili su direktno u njegova usta. Bila je toliko napaljena da je vlažila u neverovatnim kolicinama tecnosti koje je njeno telo izbacivalo, a njegova usta spremno prihvatala. Mislio je da ce se utopiti u njenim sokovima, ali i da se to i desi, to bi bio najlepši nacin za umreti. Mirjana je pocela opet da uvija kukovima trljajuci se pickom po njegovom licu. Našla je vrh njegovog nosa sa svojim klitorisom. Kružila je guzovima ne njegovom licu. Nije joj trebalo dugo da dostigne vrhunac.

“AAAAAAA SVRŠAVAM IVANEEEEEEEeeeee,” vrisnula je. Branko nije bio kuci tako da je mogla da bude glasna koliko inace zna biti kad se jebe s nekim, ali sada je dodatno uzbudenje bilo to što je jašila rodenog sina.

Soba je celo vreme odjekivala glasnim stenjanjem, jer ovako nešto nije s nikim doživela, ikada, dosada. Nekako je znala da se sve nece završiti na ovome.

Mirjana je pala kraj Ivana posle ko zna koliko orgazama.

Napokon je Ivan ugledao svetlo opet. Pogledao je u svoju majku i rekao, “Kakav divan nacin da se probudim.” Zatim ju je upitao, “odkud sad ovo? Nije da se bunim, ali zanima me”

“Pa posle onoga kad si me prvi put polizao i priuštio brojne orgazme, nisam mogla prestati da mislim na tvoja usta medu svojim nogama. Zatim sam pomislila, pa ako smo to uradili jednom znaci gotovo je, nema potrebe da se ne ponovi, sigurna sam da me razumeš.”

“Drago mi je što si se predomislila. Lizacu ti picku kad god poželiš i gde god želiš.”

Mirjana ga je socno i jako poljubila. Tada ga ja opkoracila, i raširila mu opet svoje noge iznad njegove glave, namestivši se tako u pozu 69.

“Liži mi picku dok ti mama puši.”

Oboje su tada svršili.

Posle toga, dodali su to svom ritualu, prvo je Ivan dobro polizao majku, a onda je ona njemu pušila kurac…

Autor: Krajišnik

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile