Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Majčine greške 11

Bilo je to rano prolecno jutro kada su se Mirjanin i Ivanov život zauvek promenili. Prolece je bilo u punom cvatu, i vreme je bilo neverovatno toplo. Prozori u kuci porodice Nikolic bili su otvoreni tako da je pevanje ptica na drvecu probudilo Ivana ranije nego inace. Ustao se i otišao do prozora, provirio napoljei video da ocevog auta nema na prilazu kuci. Ugledao je svoju priliku, polako je izašao u hodnik i otišao dole do majcine sobe. Do tada, majka nije dozvoljavala da imaju seks u njenom bracnom krevetu. Nije mu bilo jasno zašto jer je sa Stankom imala seks tu. Njeno objašnjenje na koje se izvlacila bilo je to da je to bilo previše opasno njemu nije imalo smisla. Pomislio je da je razlog taj jer je osecala previše kajanja zbog svoje greške jer je dozvoljavala to Stanku.

Bez obzira na razlog, razmišljao je o tome vece nedeljama unazad i pomislio je da ce pojebati majku sada ili nikada.

Kada je provirio u njenu spavacu sobu, video je da Mirjana leži na boku, okrenuta mu ledima. Skinuo je gace i uvukao se i krevet, do nje, podigavši pokrivac video je da je gola samo sa crnim malim gacicama na sebi. Privukao se uz njena leda, i provukao ruku iznad nje kako bi je mogao uhvatiti za dojku.

“Š..šta?! Mirjana se naglo probudila kad je osetila nekoga iza sebe.

“Dobro Jutro mama,” rece Ivan šapatom.

“Ivane, šta to radiš?”, rece Mira zbunjeno, pokušavši da se okrene prema njemu. “Tvoj otac…”

“Nije tu, otišao je vec,” rece ivan, ne dozvoljavajuci joj da se okrene kako bi ostala na svom u ovom položaju.

Mirjana se malo opustila, ali je rekla, “Ne bi smeo biti ovde.”

“Zašto ne?” Ivan je poceo nežno da ljubi majku po vratu.

“To nije u redu,” rece ona, zadrhtavši i malo iskrivivši glavu kako bi mu dala više mesta da je lakše ljubi.

“Lezi na stomak mama,” rece Ivan, i pomogao joj je da legne na stomak. Nastavljao je da joj ljubi vrat, ljubivši je tako prma uhu.
Upitao ju je šapatom, “Mama, da li ti je nekada neko polizao šupak?”

Mira je uzdahnula, ali nije odgovarala, njegove reci su poslale udarni talas skroz do njenih bedara.

“Odgovori mi,” Ivan je zahtevao odgovor, spustivši joj ruku na lada, klizio polako preko njih i zgrabio je za guzove na kojima su još bile gacice i stisnuo.

“Neeeee;” zasiktala je ona kroz zube. To je bio i odgovor i protast s njene strane.

“Marija je to obožavala. Mislila je da je to nevaljalo, ali je svejedno volela da joj to radim. Znao sam provesti sate i sate, ljubeci joj i liizajuci joj njen mali šupcic.”

“Ivane,” zastenjala je Mira na njegove reci.
Ivan je poceo polako da ljubi majku niz vrat, preko leda, zastajuci svako malo, ljubeci joj svaki kicmeni pršljen na putu prema dole..

“NEEE, Neeeemojj,” Zastenjala je Mira ponovo, ali ga nije odbijala od sebe.

Umesto toga si je nabila lice u jastuk, hvatajuci ga sa obe strane.

Kada je Ivan došao do donjeg dela majcinih leda gde ju je pokrivac pokrivao, zbacio ga je sa kreveta, otkrivajuci majcine guzove i noge. Skoro je uzdahnuo glasno ocaran prizorom. Ocima je prelazio preko nogu pa do njenih guzova, i šupka koji je još uvek bio prekriven gacicama. Znao je da mu taj prizor nikada nece dosaditi.

Sa smeškom na licu, Ivan je opkoracio majku i seo joj na butine. Stavio joj je ruke na guzove i poceo da ih mesi i gnjeci preko platna gacica. Tada je zavukao ruke ispod platna gacica, stavio ruke na njenu golu kožu., i nastavio da ih masira i gnjeci dok ga nije savladala želja da ih vidi gole, bez gacica.
Povukao se malo nazad, uhvatio joj gacice za rub i poceo da ih svlaci.

“Ivane, sine, NEMOJ, MOLI TE MAJKA, nemojjjj,”, preklinjala je Mira.

Ostavio je gacice na njojm odmah ispod njenih guzova, na samom pocetku bedara i sagnuo se da joj poljubi gole guzove.

“AAAAAAA,” zastenjala je Mira na sam dodir sinovih vrelih usana.

Poljubio je jedan guz pre nego što bi prešao na drugi. Kada bi završio poceo bi ljubiti svaki milimetar njenih guzova. Mogao je osetiti kako mu majka drhti dok joj je skidao gacice skroz. Prineo je gacice nosu, pmirisao ih i zatim ih stavio na svoj vec pulsirajuci kurac.

Zatim je stavio obe ruke na majcine guzove. Lagano ih je rastvorio. Uzdah mu je pobegao sa usana kada je ugledao mali rozi šupcic.

Bio ja gladak i obrijan kao i ostatak nje. Video je kako se steže i opušta, kao da ima neki svoj život.
“Ivane, to…too, to je…”

“”Perverzno,”prekinuo ju je Ivan.

“DAAAA.”

“Zato ti volim toliko…kako i ti mama.” Ivan se malo sagnuo dok nije jezikom dotaknuo uvalu izmedu guzova. Poceo je polako lizati prema dole ostavljajuci trag sline iza sebe.

Mira je pocela kukovima da uvija na krevetu.

Kad je Ivanov jezik dotaknuo blago ružu njenog malog šupka, povukao se malo nazad i nežno dunuo toplim dahom preko otvora.

“AAAAA!!!” Uzdahnula je Mira.

“O Da,” rekao je Ivan tiho sam sebi dok je gledao kako se otvor steže kao da se buni.

Napucio je usne i poljubio ga, uživajuci u okusu naj zabranjenijeg majcinog mesa na svojim usnama, mesta gde njen sin NIKADA ne bi trebalo da bude. Usisao ga je nežno, povlaceci usnama unazad koliko god je mogao pre nego što bi se opet nagnuo da to uradi.

“Ajoooojjj majko mojaaaa,” stenjala je Mira sada vec glasno.

Ivan ga je poceo lizati, kružeci po njemu jezikom.. Zatim se malo odmaknuo kako bi uživao u prizoru majke koja je ispred njega, gola, izdignutog dupeta, uvija se ispred njega, a iza nje, NjEN SIN.

“Mama, pruži ruke iza, i drži guzove raširenim;” šapnuo je. “Mama, stavi ruke na guzove i drži ih raširenim,” rekao je ovaj put odlucnijim glasom. Zatim je otvorio dlan i ošamario ju je po guzovima, ostavljajuci otisak dlana na njima. Pomislio je da ju je jako udario, ai cini se da njoj nije nimalo smetalo.

“Ajaaooooo!” stenjala je malo glasnije. Zabila si je lice opet u jastuk i pomalo nesigurnim i drhatvim rukama krenula nazad. Polagano je stavila ruke na guzove i rastvorila ih.

Ivan se nasmešio. Njeni dugi nokti zarili su joj se u meso koliko je jako stisnula i držala, razvlaceci guzove dok se otvor nije malo raširio.. Nije se puno otvorio, ali bilo je dovoljno. Nacentrirao je jezik na otvor i nabio ga unutra.

“JEBO TEEEEEEe, šta mi se dešavaaaa???”, vrisnula je Mira cim joj se sinov jezik našao u šupku. Natrcila se malo više, isturila guzove nazad kako bi mu joiš dublje nabila jezik unutra.
Ivan joj je nabio jezik koliko god je mogao, osecajuci kako joj se otvor steže oko jezika. Poceo je da je lagano jebe jezikom.
Slina mu je curila od uzbudenja, podmazujuci tako otvor, olakšavajuci jeziku da izlazi i ulazi u šupak svoje rodene majke.

“O boeže, o bože,” stenjala je Mira. Pratila je sinov jezik, kako je ulazio spuštala je kukove, a kada bi izlazio onda bi mu se ona guzila, nabijajuci mu tako jezik i ne dozvoljavajuci da izade iz nje.

Ovakva njihova igra je potrajala, uživao je u njenim uzdasima, i u osecaju koji mu je pružao njen otvor koji se stežao i opuštao oko njegovog jezika. lizao je i usisavao njen otvor, uživajuci u slatko gorkom okusu. Majka je još uvek držala raširene guzove, a on je proturio ruku ispod nje i tražeci joj dojke. Cuo je njen uzdah kad je uhvatio jednu bradavicu izmedu prstiju i stisnuo je. Zatim je proturio obe ruke ispod nje i uhvatio je za dojke koje je iskoristio kao uporište dok bi joj lizao otvor i nabijao jezik u njega.
Tako ju je držao za dojke i vukao je jako za njih kako bi je držao nabijenom na sebe.

Mirini uzdasi pretvorili su se u dugi plac zadovoljstva koje nije ni znala da postoji. Nikada nije tako nešto iskusila…. ništa tako zlocesto…. ali ipak tako uzbudavajuce.

Ivan je je držao za jednu dojku a sdrugu ruku je povukao prema dole, klizeci preko njenog stomaka sve dok nije pronašao klitoris. Obuhvatio je klitoris koji je izgledao kao maleno zrno graška izmedu dva prsta i opceo da se nežno igra s njim. Prigušeni uzdah je izdao majcino telo iono je pocelo da drhti.

“AAA…uuuuuhhhh…uuuuu,” stenjala je Mira dok joj se telo grcilo i uvijalo u naletima zadovoljstva. Doživela je vrhunac koji je došao kao plimni talas, razarajuci joj telo od glave do pete.

Ivan je još uvek držao njenu dojku i klitoris cak i dok joj se telo uvijalo u snažnom svršavanju. Njenu snažno uvijanje mu je otežavalo da zadrži jezik u majcinom šupku, u njenoj zabranjenoj rupi. Kako bilo, izgleda da to njoj nije bilo važno jer je ila zauzeta talasima svršavanja koji su je pogadali, orgazam koji je doživljavala bio je stvarno snažan.

Trebalo je nekoliko minuta da Mirino telo prestane da podrhtava. Ivan je ostao medu njenim guzovima, nežno ljubeci pulsirajucu rupu. Najzad je osetio da se pomaknula. Odmaknuo se i on i sklupcao se kraj nje, zagrlio je nežno u svoje narucje.

PODUŽA Tišina je nastupila izmedu njih dvoje.

“I, da li ti se svidelo?”

“Stvarno jeste,” rece mu majka tada šapatom, skoro kao da se stidela. Nije ga gledala.
“I mislio sam da jeste.”

Opet je nastupila tišina sve dok Ivan ponovo nije rekao, “Pozvala me je Marija juce.” Osetio je kako se majcino telo grci.

“AAA,stvarno, i šta je htela?”

“Mislim da se predomišljala zbog toga što je prekinula samnom. Rekla je da hoce da ponovo budemo zajedno. Cak je i natuknula da hoce da mi popuši ovaj put, pa cak i da me pusti skroz do kraja.”

Trebalo je nekoliko trenutaka da ga Mira pita, “I šta si joj ti rekao?”

Ivan se nasmijao, pauzirao malo pred odgovor, “Rekao sam joj da sam vec u vezi.” Ivan je osetio da se majcino telo opušta, napetost je nestala brzo kako je i došla. Uvukla mu se još dublje u narucje. Okrenuo je gkavu prema majci, pogledao je duboko u oci. Poceo je da ju ljubi.

“Sacekaj,” rece majka, “Pusti me da odem da operem zube.”

“A trebalo bi i ja da ih operem,” rece Ivan dok su se njih dvoje izvlacili iz kreveta i goli odšetali do kupatila.

Stajavši ispred ogledala oboje su uzeli pastu za zube i poceli da cetkaju zube.. Ivan je pogledao prema majci i njenoj dojci koja se klatila slobodno dok je cetkala zube, spustio dole niže svoju cetkicu i prešao preko njene bradavice.

“Ivane,” uzdahnula je majka, dok jej je pasta iscurila iz usta i niz bradu. Sada je ona spustila svoju cetkicu na njegov kurac itrljala gore dole po njemu.

Bio je Ivanov red. “Progutao sam pastu zbog tebe sada,” nasmejao se.

“Izvini,” rece mama.

Ivan je cetku prineo majci.

“Ivane, ne, smejala se Mira dok ju je sin vijao do coška kupatila.

“Onda me poljubi,” rece on, dok mu je iz usta pena curila kao u besnog psa.

“Neeeeee, ” smejala se ona i okretala obraz dok je sin pokušavao da je zažvali.

Ivan je bio uporan i okrenuo njeno lice prema svom, svoje usne na njene.

Odjednom, kad je majka osetila sinove usne na svojima, sva borba je nestala iz nje. Uzdahnula je i otvorila usta kako bi pustila sinov jezik u njih. Uskoro su oboje imali pastu u svojim ustima koja im je curila niz bradu.

Ivan je tada podigao svoju golu majku u svoje narucje i odneo je do njenog i ocevog bracnog kreveta u kojem je zacet i sam i nežno je spustio na krevet. Skluupcao se do nje i nastavio da je ljubi. Držao joj je lice svojim rukama i strastveno ljubio. Tada se malo odmaknuo i pogledao je u oci. Nagnuo se i poceo je da joj ljubi vrat. Polako se poljupcima spuštao sve niže, napredujuci tako do njenih otažalih dojki, gde je nežno gricnuo jednu bradavicu dok se igrao sa drugom.

Mama je spustila ruku do Ivanog tvrdog kurca. Drkala mu ga je nežno, puštajuci mu da joj sisa bradavice.

Ivan se odmaknuo od nje, opkoracio se, i nagnuo se nad nju, dok mu je telo bilo na rukama iznad nje. Spustio se dole i poljubio je opet., kao da mu nije nikada dosta njenih toplih usana. Kako je to ucinio, spustio je kukove dole i osetio kako mu je kurac dotaknuo majcinu picku, onaj ulaz iz kojeg je došao i sam.

Mira je odmaknula usne i rekla, “Ivane.” Pogledala ga je kao da ga opominje da pazi šta da radi.

“Pusti me samo da osetim tvoje usmine na svom glavicu… molim te mama.”

Mira mu nije odmah odgovorila. Znala je da je to što rade veoma opasno., ali se setila šta je rekao o Mariji. Znala je vrlo dobro da bi mogao naci neku mladu curu da mu popuši. Ipak, nije mogla dozvoliti da njihova veza ode toliko daleko, skroz do kraja, to nikako. “Samo nakratko,” odgovrila je majka.

Ivan se nasmijao i namestio glavic svog kurca medu njene dobrano otekle usmine. Nije mogao da ne uzdahne kada je glavicem dotakao njene meke usmine. “O moj bože, mama,” stenjao je lagano Ivan i nagnuo se dole da poljubi majku ponovo.

Mira je postavila svoje ruke sinu na kukove kako bi ga sprecila da ude dublje u njenu picku.

“Bože moj, majko moja, molim te samo cantimetar unutra, molim te”

Mirino telo pocelo je da podrhtava. “Ne… ne smemo sine.”

Ivan je gurnuo još malo napred i ušao dublje u majku.

“Ivane,” uzadhnula je majka grajuci sinove kukove prema napred kako ne bi ulazio u nju, ali u njenim rukama nije bilo snage.

“Samo još malo mama,” šapnuo je Ivan.

“”O moj bože,sine,” uzdahnula je Mira OSECAJUCI KAKO JOJ GA SIN ZABIJA JOŠ dublje. Odjednom joj ruke više nisu bile na sinovim kukovima kako bi sprecavale dalje napredovanje nego su samo ležale na njegovim guzovima.

Ivan je to shavtio kao znao odobravanje i nabio ga još dublje. “AAAAA mamaaaaa,” viknuo je Ivan ulazeci još dublje u nju. Kako nije cuo majku da se buni, nabio joj je još dublje. I još malo dublje. Odjednom, nije mogao dublje da ide, ceo kurac mu je bio dubojko u majcinoj picki. Mogao je da cuje neku buku u svojoj glavi., toliko glasno da je blokirao zvuke koje je majka ispuštala, a koji su nalikovali na cviljenje. Svom svojoj težinom ležao je na majci, pritisnut na njene vec otežale i velike dojke.
“Mama, ne mogu da verujem.Moj bože, kako ti je uska picka,” uzdisao je.

“Ivane ne bi smeli ovo da radimo… o bože, sine…ovo je pogrešno.” Ali Mirini prsti sada su se ukopali u sinove guzove,držeci njegov kurac duboko u njenoj toploj pecini, umesto da su na kukovima braneci mu ulaz.

Ivan je mogao osetiti zidove majcine picke kako se stežu oko njegovog kurca, skoro kao nekakva nežna rukavicu koja mu drka. Osecao se kao da je umotan u baršunasto platno; bilo je toplo i vlažno, takvo nešto nikada do sada nije osetio. Njena usta su bila super, ali ovo je bilo još bolje.Cinjenica da to bila njegova majka, da se nalazi medu njenim nogama, duboko unutar njene picke cinila je sve još više uzbudujucim.

Upravo tada mu je pala jedna misao na pamet; upravo ovoga trenutka izgubio je nevinost sa ženom koja ga je rodila, sa svojom rodenom majkom. Bilo mu je to sada previše da shvati. Vrtilo mu se u glavi, kurac mu je pulsirao i osetio je nagon da svrši.

Mirini kukovi poceli su tada da se pomeraju u malenim trzajima.

Kada je Ivan to setio, polako je izvukao kurac sve dok nije samo glavic ostao u njoj.

“Aaaaaaahhh,” uzdahnuli su oboje.

“Bože mama, ja te jebem, ja te JEBEM,” rece Ivan pocevši da joj ga nabija i izvaci u kratkim naletima. “Mama.. o Bože mama..
Volim te. Ne želim više nikada da jebem nikoju drugu, želim jebati samo tebe, zauvek.”

“I ja tebe volim sine moj,… JEBI ME…JEBI ME SNAŽNO molim te sine, nabijaj ga duboko.,” preklinjala je Mira sina da je jebe, radila je ono što nijedna majka ni u najludim morama ne bi smela, ali to joj se toliko svidalo, jer životinjska požuda ne zna za rod i porod, sva suzdržavanja odjednom su nestala. Mira je odigla kukove sa kreveta, primajuci ga svakim naletom sve dublje u sebe. Midra je bila žena koja je predugo bila zapostavljena, bila je željna kurca, dobrog seksa, dobre jebacine, brojnih orgazama, samo nije mogla ni da sanja da ce joj to sve ali i mnogo više pružiti NJEN ROÐENI SIN.

“To! To!” Uzdisao je Ivan dok se kukovima sve brže nabijao majci u picku. Poljubio je majku, gurajuci joj jezik sve dublje u usta i vadeci ga van uskladujuci tako tempo sa naletima svog kurca u picku.

Pogledao je dole i video nejasan obris svojih kukova kako se sve brže nabijaju kurac u nju. Mogao je osetiti obilnost sokova koje je njena picka ispuštala, oko njegovog kurca, vlažeci tako njeno medunožje, stvarajuci onaj zvuk mljackanja koji je odjekivao u njenoj spavacoj sobi. Krevet je poceo da cvili u ritmu brzih pokreta kojoj je sin nabijao na kurac rodenu majku u ocevom krevetu.

“O Bože mama, približavam se svršavanju”

“NE, Ivane, NE SMEŠ SVRŠITI U MENE,” rekla je mama stenjavši toliko glasno koliko je uska bila, ali u isto vreme je zabijala svoje nokte duboko u dsinove guzove nabijajuci ga i ona duboko u sebe.

“Izvuci cu ga onda,” rece Ivan . To su bile najteže reci koje je morao da izgovori. Osetio je kako mu se jaja pune i kako mu sperma nadolazi.

“NEE…NEEEEEEE,” vikala je sada majka kada je osetila da ga izvaci napolje, odjednom sva u bunilu od srece. Bila je tako blizu…tako blizu…nije mogla da mu dozvoli da stane. Odjednom ga je obuhvatila nogama oko struka i guzova ne dajuci mu da se pomakne i pocela da vrišti, “JEBI MEEEEE” jEBI ME SNAŽNO! ZABIJ MI GA SINE MAMIN”
BOŽEEEEEEEEE,

SVRŠICUUUUUUU….

“Mama, moram da ga izvadim,” Ivan je skoro zaplakao u panici.” Nema šanse da je ustvari i htao da ga izvadi iz mamine pizde. Cinilo se da mu je majka pokazivala da je dsve u redu , ali nije bio siguran. Držala mu je nogama kukove cvrsto stisnuta svojim nogama, prisiljavajuci ga tako da se nabije u nju skroz do kraja sa svakim naletom. Ivan je stiskao zube pokušavajuci što duže da ne svrši.

Zatim je bilo prekasno.

KAda je osetio nadolazak sperme, vrisnuo je “Mamaaaa, svršavammmmm.”

Nabio je majci koliko god je mogao dublje.

Potenntna i gusta sperma izletela je iz njegovog kurca u dubinu majcine nicim zašticene pizde.Puštajuci tako na slobodu milione malenih spermatozoida tamo gde ne bi smeo sin da to uradi.

Kada je osetila sinovu spermu u sebi i Mira je pocela da svršava.

“AAAAAAaaaaahhhh, jeboteeeeeeeee,”Vrištala je Mira dok ju je pogadao orgazam. Toplo sinovo seme u njoj bilo je previše za nju. Potresalo ju je uzbudenje za koje nije ni znala da je moguce da doživi. Bila je izgubljena. Vrtilo joj se u glavi, dok je pokušavala doci do daha, a njeni orgazmi nisu prestajali.

Ivan je nastavio da se zabija u nju. Izgledalo je kao da se Miea onesvestila na sekund ili dva. Kad je došla sebi videla je da je Ivan jebe snažno još uvek. Bila je sigurna da je svršio;ali kurcina mu je bila još toliko tvrda duboko u njoj..

Ivanu je bilo žao što je izgubio kontrolu i svršio majcu u pizdu, ali shvatio je da je to ucinjrno ksako je ucinjeno i da nema nazad.
Shvatao je da možda nece biti drugog puta i hteo je da iskoristi priliku u potpunosti. Uzbudenje da je u picki svoje rodene majke držalo mu je kurac krautim iako je vec bio obilno svršio u nju. Kukovi su nastavili da se pomeraju napred nazad ubrzavajuci, izazivajuci tako glasno stenjanje kod majke.

“Ivane, Ivane,” pozvala ga je majka kad je shvatia da sin nema nameru da prestane da je jebe. Tada, za neverovanje, osetila je kako i njena napaljenost ponovo raste. Pocela je da uvija svojim kukovima i da se ponovo i sama nabija i nudi sinu.

Ivan je nastavio da ga nabiaja majci preko pola sata dok nije osetio da ce ponovo da svrši. Nije uopšte imao pojma koliko puta je ona svršila do tada. Cuo ju je kako dahce i stenje i vrišti nekoliko puta Njegov vrhunac ovaj put došao je sporije ovaj put. Osecavši da ce svršiti. “Bože Mama, svršici!”

“DA, DA, ljubavi moja, svri duboko u majku, slobodno, želim tvoju spermu zauvek.” Mira se izdginula nabivši se kukovima duboko na sinov kurac, primajuci tako duboko u sebe sinovu spermu kao prvi put.

Napokon se Ivan srušio na majku, pokušavajuci da dode do daha. Tada se prevrnu na leda kraj nje i zagledao u plafon. Njegova majka je ležala u tišini kraj njega.

Tada iznenada ustade Mira rece, “Moram da idem da se otuširam.”

Ivan je gleda majku kao silazi sa kreveta i žureci odlazi u kupatilo i zatvara vrata od sobe.

Mira je mucila sujeta. Stavila je ruke lavabo i pogledala se u ogledalo. “UPRAVO SI SE JEBALA SA ROÐENIM SINOM,” rece ona na glas. “Ti si 38-ogodišnja majka koja je upravo pojebala svog sina rodenog i dopustila da ti svrši u nezašticenu picku.” Rekla je to kao da je pokušavala da se oseti loše zbog toga što je upravo uradila. Zacudo, uopšte se nije osetila loše koliko je mislila da hoce.

Iscekivala je i užasavala se upravo ove situacije kad je pocela da se zeza sa Ivanom, svojim sinom, jer je toliko bila zapuštena da joj je godila sinova pažnja, na nacine na koje nije smela, ali, desilo se.

Sada, dok je bila zabrinuta zbog cinjenice koliko je rizikovala, nije mogla da nade krivicu koju je ocekaivala da ce je pogoditi ako dozvoli sinu da je zavede i izjebe.

Pogledala je svoje lice i videla da izgleda isto kao i dosad…. izuzez toga što joj se pojavio sjaj zadovoljstva i zadovoljenosti nje kao žene. Kada je pogledala svoje medunožje, videla je da su joj butine, ali i usmine bile prekrivene spermom. Dok je gledala, baloncic sperme se pojavi na njenim usminama, i kao u usporenom filmu polako padao prema podu i pao kraj njenih stopala.

To je bila sperma NJENOG SINA, njen sin je pravio sok u njoj sa milionima malih Ivana duboko u njoj. Mira je odjednom stisnula noge zajedno, stavivši dlan na svoju picku osetivši kako je ta cinjenila u njoj izazvala umesto srama još jedan orgazam.. Stisnula je dlanom picku i klitoris izmedu svojih usmina. Kolena su je izdala, pocela su da klecaju i spustila se na pod, na hladne plocice dok ju je potresao ko zna koji po redu od orgazama. Znala je da to nece biti zadnji put jer je tek sada osetila glad za kurcem. A napalila ju je dodatno cinjenica šta bi bilo da je sada muž zatekne, da otvori vrata i zatekne tako golu, prekrivenu spermom, na plocicama kako se uvija i stenje dok je protresaju brojni orgazmi a dok u isto vreme spominje sinovo ime. Palilo ju je to jako…

Autor: Krajišnik

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile