Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Majčine greške 14

Nešto kasnije njih dvoje sedeli su na terasi uživajući u toplom proljetno zraku. Ivan joj je napokon priznao da je blizu toga da padne jedan predmet.

“Ne moram da ti kažem koliko sam razočarana ovim Ivane.”

“Ne,” odgovorio je.

“Jedino sebe mogu da krivim za to. Bila sam previše obuzeta ovime što radimo i nisam obraćala pažnju na tvoju školu.”

Ivan je znao da će nadrljati. “To što mi radimo nema nikakve veze sa mojim slabim ocenama u školi,” lagao je.

“Naravno da ima. Pitanje je sada šta da uradimo u vezi toga? Budući da je ostalo još nekoliko nedelja do kraja škole, nemaš još mnogo vremena da popraviš stvari. Da li si pričao sa profesoricom?”

“Da, i rekla je da ako dobijem dvojku ili malo veću ocenu na završnom ispitu, da ću proći.”

“Pa, onda ipak ima nade,” reče Mira tužno sa malim olakšanjem. “Trebalo bi da znaš da postoje posledice kada nešto zabrljaš.”

A uuu, sad sam nadrljao, pomislio je.

“Sada moraš da budeš kažnjen.”

“Znam. Ali ako budem marljivo učio, mogu to ispraviti.”

“Pošto sam ja deo problema, trebalo bi da budem i deo rešenja.”

“Šta ti to znači?”

“Prvo, znači da nema više seksa dok ne završiš školu.”

“Ali, mamaaaaa,” zaplakao je. To je nedeljama daleko. Ne možeš mi to uraditi, ne možeš mi svoju pičku uskratiti.”

“O, mogu, mogu,” reče ona sa osmehom. “A i kažnjen si dok ne prođeš i prvi test. Ako dobiješ dvojku onda možeš izaći jedno veče tokom nedelje.”

Ivan nije toliko brinuo što je kažnjen, ali to što neće biti seksa nije lako mogao podneti. “Daj mama, molim te, obećavam da ću popraviti ocene.”

“Moraš se popraviti ili ćeš ići u neku zanatsku školu i sam je plaćati svojim radom.” Mira je zastala malo pre nego što je dodala, “Vidim da sam ja deo problema, pa ćemo se nešto dogovoriti.”

Ivan se pretvorio u uvo.

“ako dobiješ dvojku na sledećem testu i barem dvojku na zadnjem testu, dopustiću ti da radiš samnom šta god poželiš.” Mira je opet zastala malo, kako bi dala Ivanu vremena da probavi to što mu je ponudila. Koristila je obe stvari sada, mrkvu, dopuštajuću mda da u tom slučaju uradi s njpom šta god poželi, i štap, uskraćujući mu seks nekoliko nedelja.

“Misliš… misliš… u vezi sa seksom.”

“Da.”

Ivan je napravio osmeh od uva do uva sada. “A šta ako poželim… da… da te… znaš…. da te jebem u dupe?”

Miru nije iznenadilo Ivanovo pitanje. “Da, sine, i to je jedna od opcija.”

“Da li možemo da se dogovorimo koliko vremena moram biti bez seksa?”

“NE, nikako. Moram da spremam večeru sada. I da, da li bi hteo da ideš kod doktora samnom? Zakazala mi je oko pola 5 tako da ti to neće smetati u vezi škole.”

“Naravno mama.”

Sa tim rečima Mira se ustala i otišla unutra ostavljajući Ivana da se sam nosi sa svojom sudbinom za koju je sam kriv.

Ivan je otišao u svoju sobu da uči.

To veče je Mira došla sinu u sonu pošto je Branko već zaspao. Sela je na ivicu kreveta.

Ivan je spustio knjigu i pogledao majku iščekujući njen sledeći korak.

Ponadao se da se predomislila u vezi svoga pravila da nema seksa.

Dok ju je gledao, ona je povukla pokrivač prema dole sve dok ga nije svukla skroz s njega. tada je poesgnula rukom unutar njegovog šorca i izvukla napolje već otvrdnuli kurac. Sa nekoliko brzih pokreta gore dole nadrkala ga je da stoji pravo. Gledao ju je dok mu je drkala polako sada kužnim pokretima. “Mmmmm,” stenjao je Ivan zatvorenih očiju.

Mira se igrala sa sinovom kurčinom neko vreme, drkajući ga nežno i izazivajući ga. Tada je glavić stavila u usta i počela ga pušiti. Ali, pre nego što ju je Ivan uhvatio za glavu ona se odmakla. Imala ga je baš tamo gde je htela. Sa osmehom, ustala je i rekla mu, “Ovo je bilo samo toliko da ne zaboraviš šta propuštaš.”
Sagnula se i poljubila ga pre nego što je otišla sa smeškom. Okrenula se i otišla iz sobe ostavljajući ga otvorenih usta i kurcem koji je pulsirao.

“Mamaaaaaa!” Ivan ju je viknuo ali već je otišla. Kako ga nije mogla sprečiti da drka, našao je neko olakšanje u ovome, ali to nije bilo to.

Sledećih nekoliko dana bilo je pravo mučenje za Ivana. Njegova majka je činila sve kako bi ga izazivala. Po danu je kad su bili sami nosila one farmerice koje joj je napravio, u kojima je njena mesnata pička bila vani, njemu na pogled, ali je nije smeo dirati.
Svako veče bi kao i obično dolazila mu u sobu. Došla bi u svilenom ogrtaču, koji bi joj nekoliko puta skliznuo sa ramena ostavljajući joj jednu dojku golu. Zatim bi ga poljubila i rekla mu da ga voli, ostavljajući ga u stanju seksualne frustracije. Tokom večeri, sela bi u stolicu preko puta njega. Kad bi videla da Branko ne gleda prema njima razmaknula bi noge, izlažući pogledu svome sinu svoju golu pizdu. Nije trebalo puno da Ivan ode u svoju sobu, nastavi sa učenjem, i potom izdrka pre nego što ode na spavanje.
Mira nije znala da li će njena strategija upaliti ili ne, ali previše se dobro zabavljala izazivajući ga. Ali bila mu je jako zahvalna jer je probudio veliku seksualnu glad u njoj, tu da više ne mora varati muža, nego se može jebati sa rođenim sinom.

Ivan je postao veoma poslušan. Odjednom je postao savršeni sin. Znala je da gaji nadu da će ona jednom pokleknuti. Nekoliko puta zamalo i jeste, ali znala je da mora ostati čvrsta u odluci jer je puno toga bilo na kocki.

Ali to je imalo i neku vrstu kontra efekta, i ona je postajala frustrirana također. Neverovatno je da, odkad je otkrila da je trudna, njen libido je poludeo, njena želja za kurcem svoga sina je probijala sve granice, želela je biti jebana stalno, svuda i uvek. Drkanje pizde i za nju nije bila dobra zamena za dobru jebačinu u opasnim uslovima.

“Ova doktorica je tvoja dobra prijateljica?” Ivan je upitao majku dok ju je vozio na pregled.

“Da, bile smo cimerice u školi. Sreo si je nekoliko puta kod nas na zabavama.”

“Ne sećam je se.”

“Pa, ona je ginekolog i ja joj verujem.”

“Dobro mama,” reče Ivan dok je gledao majku i nabrzinu spustio pogled na majčine noge. Njena kratka suknja povukla se prema gore uz njene butine, otkrivajući belinu njene kože.

Mira je primetila sinove poglede i rekla, “Drži oči na putu dok voziš. Uostalom nosim gaćice. Neću valjda na pregled bez gaćica.”

Stali su na semaforu i Ivan reče, “Daj da ih vidim.”

Miru je malo zadrhtala. Činilo se kao da ju je svaki sinov pogled uzbuđivao. Već 6 dana je prošlo od kako se zadnji put jebala s njim i bila je van sebe. Činilo joj se da je kazna koju mu je odredila gore pala njoj nego njemu, jer tako joj je trebao kurac sada. Sa uzdahom, pomerila se u sedištu i pomaknula kolena prema gore.

“Crveno je moja omiljena boja,” reče Ivan dok je gledao među majčine raširene butine. “Bože, majko moja, izludićeš me mama, ne znam koliko još mogu da izdržim.”

Ni ja ne znam koliko ću još moći da izdržim, pomislila je. “Pa, imaš još nekoliko nedelja.Hej, nije li tvoj test sutra?”

“Bio je danas.” Reče Ivan dok je kretao sa semafora. Ali odjednom su naišli na zastoj u prometu.

“Bio je danas? Znaš li kako si prošao na testu?”

“Znam.”

“Pa?,” reče ona nervozno.

“Pokaži mi pizdu i reći ću ti.”

“Ivane,” reče ona ljutito. Zatim je pogledala oko sebe i videla gde se ostala vozila nalaze i osetila se da je sigurna os ostalih pogleda; nije bilo ni kamiona blizu. Spustila je ruku dole i povukla gaćice u stranu, otkrivajući mu sveže obrijanu pizdu i već pomalo balave usmine.

“O moj bože,” uzdahnuo je Ivan. “Izluđuješ me Mama.”

“Pa tražio si,” nasmejala se, kao da je normalno da majka šinu širi noge i pokazuje mu golu pizdu. “Moram da budem oprezna jer ne bi baš bilo pametno da idem na pregled vlažne pizde. a sada mi reci o testu.”

“Evo ti,” reče Ivan, dajući joj smotani papir.

Otvorila ga je i videla 2+. “Pa to je super sine majkin, barem prolazna ocena ako ništa bolje”, reče Mira uzbuđeno i nagnula se kako bi ga poljubila u obraz.

“Da li sam sada van kazne?”

“Nisi. Još uvek moraš da prođeš završni ispit sa barem dvojkom.”

Ivan je bio tužan.

Nekoliko minuta kasnije, Ivan je sedio u čekaonici, dok je mama bila u ordinaciji.

“Drago mi je da te vidim Laura,” reče Mira, grleći svoju dugogodišnju prijateljicu.

“Toliko je vremena prošlo. Kad sme se videle zadnji put…a da, na Karolininoj rođendanskoj proslavi,” reče Laura.

Laura je bila privlačna 42-ogodišnja doktorica. Bila je malko starija od Mirjane ili Mire kako su je od milja zvale u školi. Laura je bila malo niža i nešto sitnije građe nego njena prijateljica, ali izuzetno privlačne figure, sa uskim strukom i lepo oblikovanim kukovima. Većinu vremena je prekrivala svoje itekako pozamašne sise sa svojom belom doktorskom bluzom i malo konzervativnijim oblačenjem (Ne kao Mira na poslu). Imala je dugu smeđu kosu, do ramena.

Imala je lepo lice sa nekoliko bora oko očiju…očiju koje su bile tamno plave boje i činilo se da imaju moguićnost da prodru u čovekovu dušu. To je izgleda bio problem sa njom i muškarcima, imali su osećaj kao da im čita misli tim pogledom.

Laura i Mira su bile cimerice i prijateljice, sa starijom ženom koja je Lauru uzela pod svoje. Ustvari, iako niko drugi osim njih dve nije znao za to, njih dve su bile nešsto malo više od prijateljica. Bilo je to za raspravu ko je koga zaveo. Mira je i+uvek volela mlade i naivne cure, optužujući Lauru da ju je uhvatila u svoju mrežu greha. Istina je da je to bilo uzajamno zavođenje. Mira je ta koja je ustvari bila naivna, ali i željna pažnje i nežnosti. Jedne kišne noći Mira je tu nežnost i pažnju pronašla u zagrljajima svoje cimerice. Njihove veza okončala se kada je Mira upoznala Branka. Ali njohovo prijateljstvo se nije prekinulo, nego se i dalje nastavilo.

“Pa kako je Branko?” upitala je Laura, sedajući u svoju stolicu iza stola nasuprot Mire.

“Otprilike isto.Medicina je ,malo pomogla, ali ne verujem da se oporavio od srčanog udara i bajpasa koji ima. Fizički je dobro:”

“Nažalost, tose dešava ponekad. Nisam sigurna da medicinska nauka zna razloge za to, ali nešto se desi jer operacija ima uticaj na pacijentovo mentalno stanje. Većina muškaraca i žena prebrodi to bez terapija i lekova.”

“Pa, bilo je dosta teškoNikad se ne bih odlučila na prevaru, da se Branko nije promenio. Seks nikada nije bio nešto posebno, ali bio je dovoljan..bar sam tako mislila.”

Njih dve su nekoliko minuta pričale o starim danima, ničim ne aludirajući na njihovu nekadašnju vezu, ali ona nikada nije bila daleko van njihovih misli. Bila je napeta i nezaboravna, ali u današnje vreme bilo bi to sramota za obe. Mira je znala da se ona ne bi nikada odrekla muškaraca,a znala je i da Laura oseća isto.

“Pa, šta te je danas dovelo ovde,” upita Laura otvarajući Mirin karton.Prolistala je malo zapise sa zadnjih poseta od kojih je prošlo nekoliko godina.

“Paa… uhh… Ja sam ustvari došla po recept za bebi pilule.”

Laura je pogledala prijateljicu iznenađeno. Tada se nasmijala. “Da li još uvek viđaš Stanka?”

Njih dve nikada nisu skrivale stvari jedna od druge…ili je bar Mira tako mislila.

“Ne.”

“Pa onda te moram pitati šta će ti pilule?” Znam da si mi rekla da Branko nije baš aktivan na tom polju.”

“Nije.” Mira je odnednom postala nervozna i počela da se vrpolji na stoljici. Uvežbala je šta će reći, ali su je reči odjednom izdale.

“Da li imaš možda aferu s nekim drugim muškarcem?” upitala ju je Lura podignutih obrva.

“Pa otprilike si u pravu.”

“Kako je onda moguće da “otprilke imaš aferu”? Daj Miro, reci već jednom.

Mirino lice je pocrvenelo, i srce je iznenada počelo da joj ludo tuče u grudima. Pitala se da li je prava stvar bilo sada reći joj istinu. S jedne strane je znala da bi joj Laura mogla biti velika pomoć. S druge strane, rizikovala je sve. Nažalost, mislila je da nema drugog izbora. “Laura, znam da ti mogu verovati. Bile smo prijateljice…više nego prijateljice…dugo vremena. Molim te nemoj loše misliti o meni…ali…ali ja imam aferu sa…mojim… s mojim…..”

“Da?”

“Sa mojim sinom!”

“Sa tvojim sinom… Ivanom!” reče Laura glasno njegovo ime.

“Ćuti bre, pa on je odmah iza vrata.”

sada je Laura pocrvenela. Nagnula se u stolici unazad i snizila ton. “Izvini. Ali ti imaš aferu sa svojim rođenim detetom? Ne verujem ti.”

“Znam da je to ludost i nikada nisam planirala da se to desi. Ali, ja ga volim. Ne kao što majka voli sina svog, ne više. On mi radi takve stvari…stvari za koje sam mislila da ih nikada više neću osetiti.”

Odjednom se Laurino lice razvuklo u širok osmeh. To je bilo savršeno.

“Šta je bilo?” upitala je Mira.

“Nastavi, reci mi još, reći ću ti za trenutak zašto sam se nasmijala. Kako je to između vas počelo?”

“Pa, nisam sigurna kako je počelo, ali uhvatio me je kad sam se jebala sa Stankom. Bili smo u sobi, a on je trebalo da bude kod prijatelja. Doša je kući i video nas na krevetu kako se ljubimo i..i…mislim da shvataš dalje šta je bilo.”

“Vauuu.”

“Probala sam da se izvučem objašnjavajući mu se. Ivan je očigledno bio besan. Nažalost imali smo žestoku raspravu i ja sam ga ošamarila. Ai na kraju on se izvinuo meni a i ja sam se njemu. Reekla sam mu da neću više viđati Stanka ako on obeća da neće reći tati ništa.

Negde u toku toga Ivan me je privukao kao muškarac. Počelo je kada sam otkrila da sam ljubomorna na njegovu devojku. Ušla sam im skučajno u sobu…ustvari, namerno. Tada mi je bilo žao i jedne noći sam ušla u njegovu sobu…i rukom se poigrala s njegovim kurcem. Tada me je izveo na sastanak za Valentinovo na večeru i malo sam više popila. Završila sam večer tako što sam…što sam mu popušila. Iapočetka sam mu samo…ma znaš… pušila. Napredovalo je do toga da je on počeo meni da liže pizdu. Posle nedelju,dve…mi smo…podala sam mu se skroz.” Zastala je Mira u objašnjavanju, na granici plača. “A najgore od svega je to da uopšte ne žalim što sam ga pustila među svoje noge.”

“Vau, stvarno neverovatna priča.”

“Molim te da me ne osuđuješ,”preklinjala ju je Mira.

“Pa valjda me znaš bolje od svih, bar ti. Pa hoćeš li da ti sada prepišem pilule?”

“Malo je gore od toga sada.Kada smo… kad smo se jebali prvi put nisam se mogla zaustaviti i dala sam mu da svrši u mene. Tako da sam sada…mislim da sam trudna.”

Laura kao da je progutala knedlu, Neverovatan talas uzbuđenja proleteo je kroz nju kao uragan. Milioni misli leteli su kroz nju, ali je znala da mora da se smiri.

“Da li si sigurna da si trudna?”

“Uzela sam onaj test iz apoteke.”

“Ti testovi su prilično precizni. Adli, da li si sigurna da je dete Ivanovo…Mislim, bila si sa Stankom.”

Ivan, Stanko, Branko, odjednom se Mira osetila kao kurvetina. Glas je počeo da joj podrhtava dok je govorila, “Pa, prilično sam sigurna da nije Stankovo, ali imala sam seks i sa Brankom…kao pokriće, tako da može biti i njegovo.”

“Ne verujem da je Brankovo zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali bi moglo biti. To ti je pametno što si spavala s mužem kao pokriće.”

“Bila je to Ivanova ideja.”
Mira je odjednom zaplakala.
Laura se ustala sa stolice, došla do Mire, sagnula se i zagrlila je.

“Ja sam grozna majka, znam to.” jecala je Mira.

“Naravno da nisi, ako si ti grozna i ja sam.”

Mira je obrisala oči sa maramicom i pogledala u Lauru. “Kako to misliš?”

“Ti nikada nisi upoznala moga muža Peru, jel tako?”

“Ne.”

“Za to postoji i razlog.”

Mira ju je sada već radoznalo gledala.

“Njegovo pravo ime je Petar Marjanović.”

“Pa to je i tvoje prezime takođe…pre nego što si se udala. Mislila sam da si samo zadržala svoje devojačko prezime.”

“Miro…” reče Laura, sa malom pauzom. Pero, moj muž, je ustvari Petar…moj rođeni brat.”

Sada se mogla čuti igla kako pada sa stola koja je tišina vladala u kancelariji.

Mirine oči sada su bile krupne kao tanjiri. “Tvoj rođeni brat ti je muž?” pitala je Mira, TOTALNO ZAPREPAŠTENA.

“Nije zakonito naravno, ali u svakom drugom pogledu jeste, da. imao je ..naest godina kad si ga srela pre 10 godina. dosta je narastao od tada, i sigurno više nije “mali”.”

“O moj bože…ne mogu da verujem.” Najednom je Mira pogledala sliku sa troje dece na stolu. “Jesu li to..da li su …to njego…”

“Da, to su njegova deca, ali i moja.”

“Ne mogu da verujem,” reče Mira ponovo.”I, da li su zdrava?”

“Veoma.”

“Kada…kako se to desilo?”

“Pa, kada mi je otac umro, petar je prolazio kroz teško razdoblje. Stalno je pravio probleme i majka nije mogla izaći na kraj s njime, tako da je došao da živi samnom. Bili smo dosta bliski i često smo eksperimentisali kada je dolazio za praznike.”

“Eksperimentisali?”

“Pa, kao i vi, malo smo poili jedno veče. Slučajno sam ušla u kupatilo kad je on izlazio iz kade s tuširanja. Dosta je narasr+tao od onda od kada sam ga zadnji put kupala. Bio mu je dignut, imao je erekciju.Takoda je jedna stvar vodila drugoj i završilo se tako što sam mu popušila, željna kurca sam jako bila. Od tada, kad god je navraćao u posetu, redovno sam mu pušila. To je jedino što smo radili nekoliko godina. I onda, jednog dana smo otišli skroz do kraja. Ne sećam se tačno okolnosti pod kojima se to desilo, ali sećam se samo da je bilo više nego neverovatno. I to je moja priča. Pretpostavljam da sada imamo dosta toga zajedničkog.”

Mira je počela da plače.

“Šta nije u redu?”

“Mislila sam…mislila sam, da sam ja jedina. Ne obraćaj pažnju na mene, često plačem zbog bilo čega u zadnje vreme.”

“Ma ne brini, razumem ja sve, hoće trudnoća tako da utiče na ženu. Pobrka ti hormone 100%. Ali nemoj misliti da si sama. Ovakvih veza kao što su naše ima jako puno. Videla sam neke procene da su 5% novorođenčadi između bliskih rođaka. To ja samo u Srbiji tako, a da ne pričamo za dalje. U drugim delovima sveta taj postotak je mnogo, mnogo veći. Ustvari je to toliko uobičajeno da postoje tajna udruženja ljudi ovde u našoj državi koji se sastaju i druže zajedno kako bi razgovarali o problemima u našoj vrsti zabranjenih veza.”

“Stvarno?”

“Da, reći ću ti sve o njima malo kasnije. Ali prvo ono najvažnije. Hajde da te pregledamo,a zatim hoću da popričam sa Ivanom.”

“Uhh..Nisam sigurna da je to pametna ideja.Mogao bi odlepiti.”

“Pusti ti mene da se ja pobrinem za to. A sada se skini, i ja dolazim za minut,” reče Laura, vodeći Miru u sobu za pregled.

Posle nekoliko minuta došla je i Laura. “Ok, hajde da ti pomognemo da se namestiš.”

Miru je bilo malo sram da se popne na stol sa širom raširenim nogama.

LAura je sela na nižu stolicu između Mirinih visoko dignutih i širom raširenih nogu. “A jaoo, vidim da si se obrijala. Volim to,” nasmijala se. “Oduvek sam mislila da imaš prelepu pičku..govoreći profesionalno ali i lično.

“Sramotiš me,” reče Mira.Ali ipak je više bilo sramota što je zbog Laurinih reči pička počela da joj vlaži.”

“Izvini,” rekla je tada Laura, vraćajući stvari na profesionalniji nivo.

“Mmmmm, mislim da ovaj put neću trebati nikakav lubrikant.”

Mirino lice je pocrvenelo.

Laura je bila fascinirana sa pičkom svoje bivše ljubavnice. Volela je da je često gleda nekada. Provela je sate i sati među njenim butinama. Ponekad je pomislila da je Mira zapravo i razlog zašto je postala ginekolog. Njena pička je bila još uvek nešto najlepše što je videla.
Njene unutrašnje usmine su bile dosta debele, mesnate i smrežurane kad bi bile pune krvi. Praktično su preklinjale da ih se cucla. Njen klitoris je bio u pozitivnom smislu velik koji bi rastao kako bi se Mira uzbuđivala i pulsirao bi. Cuclajući Mirin klitoris bilo bi kao cuclati maleni kurac.

Mira je mogla da oseti pogled svoje prijateljice na svom međunožju i nije joj bilo jasno zašto ne počinje sa pregledom. I njene misli su odlazile u one školske dane kada bi ta žena provodila dosta vremena među njenim nogama. Dobro je znala kako je Laura obožavala da jpj prosto proždire pičku. Cuclala bi joj i sisala pičku dajući joj tako brojne orgazne i svršavala bi glasno puno puta, tako da bi se skoro onesvestila od zadovoljstva. Tada bi joj morala odgurnuti glavu iz međunožja jer nije mogla više da izdrži. Osetila je kako joj neka jeza prolazi telom dok se prisećala mladih dana, a za to vreme pička joj je dobrano vlažila.

Dok je Laura gledala u Mirine usmine, videla je kako mali balončić soka klizi sa njenih usmina. Borila se nagonu da zaroni jezikom u njeno međunožje i dobro je poliže. Primaknula je glavu bliže i skoro je zaslinila kad je je miris Mirine pičke podsetio na stare uspomene. Protresla je glavom i nastavila sa poslom.

Kada je pregled bio gotov, Mira se obukla. Tada joj je rekla da pozove Ivana i kancelariju.

Uskoro su sedeli oboje ispred Laure za stolom.

“Dragoo mi je da te vidim Ivane. Verujem da me se ne sećaš. Tvoja majka i ja smo bile dobre prijateljice u školi.”

“Prepoznao sam vas,” rekao je Ivan, sećajući se da je video ovu prelepu ženu nekoliko puta.

“Pa, da pređemo na stvar. Fizički, miro, sve izgleda u redu. Zdrava si, i nema razloga da verujemo da bi pod normalnim okolnostima rodila zdravo dete. Ali, znaš i sama da postoje određeni rizici koji su prisutni kada se dete začne između članova porodice. Bilo kakve genetske mutacije koje majka može da nosi dele se sa sinom, kada se udruže, mogu da prouzrokuju problem za bebu. Dobre sveti su te, da je statistički taj procenat veoma mali.

Mira je pogledala u sina, i mogla je da po njegovom licu shvati da nije razumeo ni reč ovoga što je doktorica upravo rekla.

KAko bilo, imam mnogo testova koje možemo raditi usput kako bi bili sigurni da je sve u redu. U tom slučaju možemo da odredimo šta su dalji koraci.

“Žao mi je, ali morala sam joj reći,” rekla je Mira i uzela Ivana za ruku.

“Ona zna! Rekla si joj?” rekao je Ivan iznenađeno. Pogledao je u majku a zatim u doktoricu u neverici.

“Da, Morala sam. Trebaće nam sva pomoć koju možemo da dobijemo. Laura je dobra prijateljica. Naša tajna je sigurna sa njom.”

Laura je pogledala u Ivana i rekla, “Ivane, ja razumem tvoju vezu s mamom…bolje nego što misliš, i sretna sam zbog tebe. Prava ljubav se ne dešava često, a veruj mi da je vezu teško održati bilo kojem paru. Biće teških razdoblja i za tebe i za majku….ali ja vam ogu pomoći…stvarno mogu.

Ivan je bio previše zatečen da bi odgovorio.

“Htela bi da uzmem krv od tebe kako bi uradila neke testove. Pomoglo bi mi kada bi znala tvoju krvnu grupu kako bih znala šta raditi ako dođe do nekih opasnosti po bebu. A ako želite mogu napraviti test očinstva kako bi videli kome dete pripada, ali to se radi tokom drugog tromesečja.”

Mira je pogledala u Ivana, ali je mogla videti da je on još u šoku.
“DA, voleli bismo to,” odgovorila je Mira za oboje.

A svo vreme neverovatno je vlažila, mogla je osetiti koliko su joj gaćice sada već mokre.

Autor: Krajišnik

Izaberi me

Jedan komentar na “Majčine greške 14”

  • Marko kaže:

    Imate li facebook da me dodate Marko Molić,sviđa mi se priča i želim vam sve najbolje.Samo tako nastavite

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile