Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Majčine greške 17

U kući Nikolića stvari se sve više menjaju. Branko je došao sa puta i Mirjana ili Mira kako su je često od milja zvali rekla mu je novosti o tome da je trudna. Njegovoj sreći nije bilo kraja, bio je presretan. Mada je odlučio da smanji putovanja i izostanke iz kuće koliko god je to bilo moguće kako bi se našao ženi, ipak nije mogao da uspe u tome jer je posao zahtevao dosta odlazaka.

“Ivane, dođi molim te na trenutak,” pozvao ga je otac.

“Ja sam probao da smanjim svoje sastanke koliko god sam mogao, znaš da je moj posao zahtevan, ali nam to ipak donosi novac u kuću,” reče Branko.

“Da tata, znam,” odgovori Ivan.

“Hteo sam da te zamolim da se nađeš majci kao moja desna ruka u svemu što budeš mogao, ma koliko ti to bilo neugodno, a ja ću ti se za sve to odužiti, i tebi a i njoj,” reče mu otac i tutne mu u ruku novčanicu od 1000 kuna.

“Hvala ti ćale,” reče mu veselo Ivan.

“Mada ti znaš da sam ja slušao majku i pomagao joj i dosada a sada ću i više jer je tu i beba, nemaš ti problema, slobodno se osloni na mene,” reče mu Ivan.

“Hvala ti puno sine, znao sam da se mogu u svemu osloniti na tebe i da me nećeš izneveriti,” reče Branko, i ne sanjajući u čemu ga rođeni sin već zamenjuje i šta se dešava između nje i sina, a možda ga i nije bilo briga sve dok mu je žena sretna i zadovoljna i ne smara ga previše.

Dani su prolazili u veselju i sreći u porodici Nikolić. Mirjani se stomak već pomalo zaokruživao i izbijao van njenih uobičajenih uskih majica. A to joj nije uopšte smetalo.
Mada joj je Branko nekoliko puta rekao da nosi grudnjake po kući jer im je tu i sin pa da mu ne bi bilo neugodno.

“Nema veze,” reče mu žena, “ionako mi je teško da nađem nove jer su mi sise narasle još veće pa ih baš ne mogu naći samo tako,” odgovori mu žena.

“A i on ima curu, tako da sam sigurna da i ne obraća pažnju na majku toliko, dodala je.

“Dobro, ako ti tako kažeš, slažem se onda, samo ne želim da mu bude neugodno,” završi Branko.

“Ma neće, ne brini, reći će on meni ako mu bude smetalo, znaš i sam da ja i on imamo dosta otvoren odnos i drago mi je što je tako.”

“Znam, drago mi je što imamo tako dobrog sina, da smo ga mogli bolje odgojiti mislim da nismo, moramo ga paziti oboje, iako je odrastao.”

“Naravno, pazim ja na njega dobro, ne brini,” reče Mira na to, dok se i sam već pomalo vlažila među nogama.

Završili su razgovor tada i Mira je otišla u njihovu spavaću sobu a Branko je ostao dole u dnevnoj da gleda tv i da malo odspava.

Ivan se spustio dole u dnevnu da malo sa ocem gleda tv pre odlaska van.

“Ivaneee, Ivaneeee,” zvala ga je majka.

“Idi pomozi majci i vidi šta hoće, molim te, da ja malo odspavam,” reče mu otac. i okrenuo se na stranu dok je tv ostao da radi.

Tako je i bilo, Ivan je otišao u sobu kod majke koje je bila u kupatilu koje se nalazilo u sklopu sobe.

“Da Mama,” reče Ivan dok je ulazio u sobu.

“Ulazi ovamo i zatvori vrata,” reče Mira.

Kada je ušau u kupatilo zatekao je super prizor. Majka mu je sedila na rubu kade sa raširenim nogama. One farmerice koje joj je sin napravio dobro su joj došle jer nije morala da skida gaćice kada bi išla na wc ili kada bi trebala da brije pičku. To joj je sada bilo malo otežano zbog trudnoće i želela je da joj sada sin pomaže u tome. Što mu uopšte i nije bilo teško. Uzeo je brijač i penu za brijanje, jer je Mira bila već pomalo dlakava među nogama, ali zato je bila već jako vlažna. Ivan je obrijao majku. Ona se ustala i okrenula mu leđa. Pustila je vodu i počela da pere pičku od pene i dlačica. Ivan taj prizor nagužene majke nije mogao da podnese, spustio je šorc do kolena, i već nadignuti kurac prislonio majci na usmine.

“Aaaaaa,” uzdahnula je Mira… “To mi je trebalo, hormoni mi luduju, trebam kurca,” izgovarala je majka reči dok joj je sin ulazio u pičku, malo po malo. Ubrzo je bio ceo u njoj.

“Mama, a tata?”, upitao je sin. “Ma ko ga jebe, spava sigurno, jebi me sada nabrzinu i svrši u mene, napuni me koliko god želiš, gde god želiš,” reče Mira.

Ivan je polako počeo da jebe mamu, kretao bi se napred nazad, ali obavezno je ostavljao samo glavić u mami. Mira je držala jednu ruku na ustima, a drugom se držala za rub kade, samo se nakratko ispravila kako bi izvadila sise van da joj se slobodne klate. Ivan je taktiku sporog ulaska u majku kombinovao sa izlaskom, kada bi se zadržao i do kraja ga nabio mami. Mogao je da čuje da prigušeno stenje.

Spustila se Mira glavom do ruba kade, ostavivši guzicu gore i tAKO SE JOŠ BOLJE NAGUZILA SINU.

“Jebo teeeeeee, koliko mi godi ovaj tvoj kurac,” reče mu Mama. “Svršavam sineeeeee,” prostenjala je Mira u tom trenutku kao da ju je nešto protreslo, zadrhtala je.

Ivanu je kurac još bio tvrd. Izvadio ga je iz mamine pičke i stavio na otvor čmara, među guzove. “Jooojjj, nastavi,” reče tiho Mira..

Polako joj je ušao u šupak i počeo da nabija. Miri se sada šupak već razradio dobro i nije je više toliko bolelo kada bi je sin jebao u šupak…

Ivanu prizor nagužene majke, sa belim guzovima nikada nije dosadio, a pogotovo prizor belih mlečnih sisa koje se klate također, jer je bio mamin sin i često ga je dojila.
Posle nekoliko minuta začulo se; “Mamaaaa, svršavammmm,” zacvilio je Ivan,
Kako je rekao tako je i bilo. Svršio je majci u šupak, ali je nastavio da je jebe ne stajući, na šta je ona samo tiho stenjala, jer je muž dole spavao.

“Miroo, gde si,” začuo se sve bliži glas Branka koji se penjao uz stepenice i prilazio spavaćoj sobi, mestu gde su se jebali njegova žena sa rođenim sinom.

“Evo me u kupatilu, sad ću ti lezi, ja ću za minut,” reče Mira, još uvek u tom trenutku nabijena na sinov kurac, koji je od uzbuđenja da će biti otkriveni nabio majci do kraja nekoliko puta i ponovo svršio…

Mira ne navukla gaćice kako joj nebi sperma iscurila van i odala šta je radila. Branko je ušao u sobu i legao. Izašla je Mira iz kupatila i legla kraj njega, a Ivan je ostao iza vrata dok mu otac ne zaspi. Zatim je posle oko pola sata polako na prstima izašao iz sobe.

Nije mogao da veruje koliko ga je napalila činjenica da su zamalo otkriveni i znao je da će morati pokušati opet nešto ovakvo uskoro.

Tako je i bilo.

Kasnije te večeri roditelji su mu spavali. Skinuo se u svojoj sobi. Kurac mu je već bio dignut. Došao je polako do vrta roditeljske sobe u kojoj su spavali. Bio je mrak, ali video je oca koji je bio okrenut od vrata prema prozoru, ali i majku koje je bila okrenuta njemu leđima, prema ocu.

Na sebi nije imala ništa, spavala je gola. Polako je prišao bračnom krevetu i legao iza majke. Mira se samo malo promeškoljila i nastavila da spava. Ivan je pre ulaska u sobu svoj kurac namazao sa bebi uljem znajući da sada nemaju vremena za predigru. Namestio ga je majci na šupak i polako ulazio u nju. Jako polako se kretao kako ne bi probudio ikoga od njih. Iali su dormeo nadmadrac na kojem su spavali tako da se pokreti i nisu ni osećali. Mama je u snu počela polako da uvija guzovima, mislila je da sanja seks. Nije bila u pravu. Posle nekoliko minuta se probudila, i dalje je uvijala dupetom. Ivan joj je tada stavio ruku na usta i rekao; “Budi tiha Mama, da ne probudimo Tatu.”

Klimnula je glavom u znak odobravanja i nastavila da meša guzovima polagano dok je Ivan polagano ubrzavao nabijanje.

Ivan je ruku premestio ispod mame i uhvatio je za sise, gnječio je ih je, mesio i uvrtao bradavice. Sada je Mira sama sebi stavila ruku na usta jer bi najradije sada stenjala na sav glas. Ivan je nastavio da jebe mamu, pri tome joj je gnječio sise snažno, držeći se za njih, dok bi se i ona nabijala sinu na kurac. I sama je bila napaljena jako na ono što sada rade, znajući koliko je to opasno. Odjednom se protresla. Ivan je znao šta to znači, i samo ju je privukao na sebe, držeći je i dalje za sise i sam je svršio.

Branko se samo promrdao i zakašljao. Oboje su zastali, prestravljeni. Jer da se sada probudio i upalio svetlo zatekao bi svoju ženu, golu, nabijenu na sinov kurac, koji je bio u šupku, iz kojeg je curila sperma pomalo. Ovaj prizor bi razorio porodicu. Srećom, to se nije desilo. Malo su se smirili, sačekali, i Ivan je nastavio da jebe majku još nekoliko sati ne vadeći ga iz nje.

Kako je počelo da svanjiva, izvadio je kurac iz mamine guze, i otišao u svoju sobu. Mira je ustala, otišla u kupatilo i obukla gaćice i spavaćicu. Branku je rekla ujutro kako se obukla jer joj se učinilo da je malo prohladno iako je leto bilo na početku.
Ali u sebi je znala da je to uradila jer nije htela da joj sperma iscuri iz šupka po krevetu, jer to ne bi mogla nikako da opravda ako bi Branko primetio.

Ujutro se oprala i otišla na terasu kako bi se malo osunčala dok je sin još spavao a sa mužem je popila kafu pre toga i on je otišao na posao. Obukla je nekakav dvodelni kupaći od prošle godine koji bi joj prekrivao sredinu guzova, a sise joj i nije baš nešto prekrivao jer su sada od trudnoće porasle i kipile uveliko van grudnjaka kupaćeg kostima.

A to je radila jer je znala koliko joj sin voli kada vidi belinu njenih sisa i guzova. To ga je jako palilo, iako se slobodno mogla sunčati i gola. I sama je razmišljala koliko je sada sretna i ispunjena žena jer ima sve u životu što joj treba, pa i puno više od toga.

Najviše od svega usrećivala ju je činjenica da sada veću duže vremena ima kurca koliko joj treba i kada joj treba, znala je i sam koliko voli kurac i seks i to je sada i imala. Pa šta više žena može da zatraži, rekla je u sebi dok joj se vlažna fleka pojavljivala na pički i dobro se sada već videla na njenom plavom kupaćem dok je ležala na leđima i sunčala guzu, a sise su joj se razlile sa strane, bila je jako ponosna njih i njihovom veličinom, aiko su pomalo visile, ali kako i nebi jer tu veličinu treba i nositi.

Stvarno su bile povelike, mislila je, znajući i koliko pažnje izazivaju, i koliko stvari brže obavi zbog njih kada dođe negde da nešto čeka, ljudi su puno susretljiviji prema njoj kada pokaže malo dekolte i beline njenih sisa…

………………………….Saga se nastavlja, majčina želja za kurcem svog sina samo se pojačava u trudnoći…

Autor: Krajišnik

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile